|
|
#2461 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
Dot.: Rossmann cz. XXX
Cytat:
Widzę Aqua Jelly prawe u każdego. Ja też wzięłam po dwie
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
W manufakturze specjalny jakby paczkomat do odbierania zamówień
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2464 |
|
Raczkowanie
|
mama używa i sobie chwali
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie użyłam tego owsianego Kusi mnie, żeby coś sobie jeszcze kupić, ale to tylko takie kupowanie dla samego kupowania, bo potrzeby większej nie mam, więc się powstrzymuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#2466 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
U mnie tez znacznie spokojniej niz na promocjach na kolorowke. Tlumy przy balsamach, sporo mniej przy odzywkach i maseczkach. Ale jakos tak nie otwieraja, raczej patrza i sie zastanawiaja.
Ja myslalam, ze ten olejej w balsamie Nivea wisnia i lotos bedzie jakos szczegolnie pachniał, a on jest taki delikatny. Teraz to juz sie zimno zaczyna wiec kakao jak najbardziej wskazane😜. Ja troche żałuję, ze wiecej zapachowych rzeczy nie kupilam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2467 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, będąc wczoraj w Rossmannie zauważyłam nową szafę z kosmetykami mineralnymi, wczoraj pamiętałam nazwę, dzisiaj wypadło mi już z głowy, a chciałabym posprawdzać co to jest i czy fajne. Czy którejś z was wpadła w oko taka szafa i zapamiętała może nazwę?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2468 |
|
Raczkowanie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;76489231]Kot najlepszy
[/QUOTE]![]()
|
|
|
|
#2469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale będziesz miała czyściutką twarz ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
swoją drogą koty są strasznie dziwne... Zawsze wchodzą tam gdzie jest najmniej miejsca
|
|
|
#2470 |
|
Raczkowanie
|
A ja jestem twarda jak orzech włoski
Nic nie zamówię muszę wydenkować zapasy, choć kusicie tu niesamowicie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam założone konto w Rossku, ale nie mam smartfona i apki. Podobno na kompie da się przyłaczyć do klubu, nie wiem, nie potrafię, ale gdyby moja kumpela zalogowała się na swoim tel. na mój login, mogłabym w ten sposób przyłączyć do klubu? I najważniejsze, czy bez problemu koleżanka "powróci" na swój login, czy będzie problem?
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mnie kusi zeby cos jeszcze dokupic ale właśnie to takie kupowanie dla kupowania
Moze jeszcze pod koniec promo z ciekawości jakas maske w placie kupie ale to na -40%, nie bede cudowac z drugim kontem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2474 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdybym miała takie nastawienie eh ![]() Cytat:
Może aa wings? Czy jakoś tak
|
|
#2475 |
|
Wtajemniczenie
|
mój kot zawsze wchodzi do każdej reklamówki niech tylko zostawię ją na podłodze
no i uwielbia kartony tak więc i lubi moje zakupy. Mam usprawiedliwienie. Robię zakupy w rossmannie żeby sprawić kotu przyjemność |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te maseczki to przez Was Cytat:
![]() Ja pochowałam wszystko i okazuje się, że nie mam miejsca na więcej zapasów ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2477 |
|
Konto usunięte
|
U mnie w rossmannie wprowadzili dwie kasy samoobslugowe
|
|
|
#2478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.wiadomoscikosmetyczne.pl...trybucji,40630 nie AA to pewnie o te chodzi
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2480 |
|
Konto usunięte
|
Mi się zrobiło trochę lepiej jak widzę Wasze wielkie zakupy, mam mniejsze wyrzuty sumienia
![]() Koty są zabawne, ale lubię te stworzonka Mój kot w domu rodzinnym nigdy nie spał na swoim legowisku, zawsze wybierał własne miejsca - za wanną na ręcznikach do prania, na pralce na dywaniku lub w szafie pomiędzy ciuchami się chował. Do kartonów, siatek i plecaka też zawsze wchodził Nigdy nie bawił się swoimi kocimi zabawkami, zawsze wolał kraść mi gumki do włosów
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2017-08-22 o 09:48 |
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;76498841]Mi się zrobiło trochę lepiej jak widzę Wasze wielkie zakupy, mam mniejsze wyrzuty sumienia
![]() Koty są zabawne, ale lubię te stworzonka Mój kot w domu rodzinnym nigdy nie spał na swoim legowisku, zawsze wybierał własne miejsca - za wanną na ręcznikach do prania, na pralce na dywaniku lub w szafie pomiędzy ciuchami się chował. Do kartonów, siatek i plecaka też zawsze wchodził Nigdy nie bawił się swoimi kocimi zabawkami, zawsze wolał kraść mi gumki do włosów [/QUOTE]No ja jestem z siebie dumna i tak, bo miałam napakowany koszyk Jako ze mam problem z dokonaniem wyboru, przeważnie wybieram "wszystko" - np. nie wiedziałam, który balsam Evree, to wrzuciłam do koszyka wszystkie podobnie z serumami (serami? ) Eveline. Ale ogarnełam się, zmierzyłam ze sobą i wybrałam ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Boho czy jakoś tak. W niektórych Rossmannach jest.
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzięki, zaraz zobaczę czy znajdę jakieś informacje o niej. |
|
|
|
|
#2484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby to była isana za dyszkę to by mi tak szkoda nie było, bo takiego nie umiałabym już użyć-jakoś mnie odrzuciło to, że ktoś je tak obmacał paluchy do środka przez sreberko i ziuuu ale cieszę się, że Pani kierownik mi je wymieniła Fajne zakupy
|
|
|
#2485 |
|
Rozeznanie
|
Moje wczorajsze skromne zakupy. Tłoku zero w rośnie panie się śmiały że jeszcze wszyscy o promo nie wiedzą. Kupiłam jeszcze 2 zmywacze istny duże zielone. Wszystko objęła promo 49% ok 58 zł rabatu
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłabyś fotkę cyknąć składu? bo na stronie rossa nie ma składu i jest dopisek skład na opakowaniu, a na zdjęciu nalepiona nalepka na składzie i guzik widać
|
|
|
#2488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zapewne chodzi o ten. Miałam go długo w koszyku ale zrezygnowałam. Tak zachwalacie, że istnieje dużo ryzyko, że go kupię
http://www.rossmann.pl/Produkt/Biele...ml,392702,5585 Cytat:
|
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ktoś szuka masełek/kremów to isany wychodzą maks tanio, bo są na promocji i się łapią dodatkowo na 49%/40%. Za 500 ml cena aż ciężka do ogarnięcia, że tak tanio :P a opinie na kwc zwłaszcza chyba kakakowa wersja mają dobre
http://www.rossmann.pl/Produkt/Isana...ml,116714,5585 http://www.rossmann.pl/Produkt/Isana...ml,288365,5585 http://www.rossmann.pl/Produkt/Isana...ml,352446,5585
|
|
#2490 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
A miała któraś z was jakieś produkty do biustu, a jesli tak to co o nich sądzicie?
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

Stara wersja olejku z Alterry wyszła mnie 4,94 zł
Kosteczka Perfecty też z CND to też coś koło 4 zł

tp
Zosia
No ja weszłam w alejkę gdzie nikt nie chodził i się dobrałam do mojej paczki, otwarłam bo była zaklejona i posprawdzałam daty i tak z "grubsza" czy nie macane. Wszystko ok.
ale cieszę się, że Pani kierownik mi je wymieniła