Formuła 1 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-23, 11:23   #2221
nat92
Zadomowienie

GG do nat92
Dot.: Formuła 1

Albo pojedziemy do Rydzyka i wyżulimy trochę kasy

[W ostateczności można pośpiewać na rynku...]
nat92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-23, 13:37   #2222
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

AAAA! W tym roku znowu będzie Pit Lane Park! Ostatnim razem niestety nie udało mi się pojechać, ale w tym muszę jakoś to załatwić(chociaż znając moje wieczne szczęście to nic z tego). Odbywa się to w dniach 13-15.06 w... Warszawie:/ 14 pojawi się Kubica, a 13 i 15 jakiś japończyk (albo chińczyk) z GP2.
Stary 2008-05-23, 18:19   #2223
*angel1710**
Zadomowienie

ej oglądam sobie mecz Polski z 2ligowcem szwajcarskim i komentator mówi o widzimy, że właśnie przybył Tomasz Kuszczak, wita się z zawodnikami na ławce.
za chwilę kamery na Kuszczaka, a ten w takiej obcisłej żarówiastej rózowej koszulce i jeszcze te blond włosy.
omg, co się z nim stało ?
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-23, 18:22   #2224
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Zarzuć screenem
Dostosował się do ManU.

Ogłoszenie: Rozwaliłam sobie rolki i prawdopodobnie czeka mnie wakacyjna pracka:/ Ehh... A teraz sobie pojeżdżę na cudach o 4 rozmiary za dużych

Edytowane przez nat92
Czas edycji: 2008-05-23 o 18:42
Stary 2008-05-23, 19:30   #2225
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Napisane przez nat92 Pokaż wiadomość
AAAA! W tym roku znowu będzie Pit Lane Park! Ostatnim razem niestety nie udało mi się pojechać, ale w tym muszę jakoś to załatwić(chociaż znając moje wieczne szczęście to nic z tego). Odbywa się to w dniach 13-15.06 w... Warszawie:/ 14 pojawi się Kubica, a 13 i 15 jakiś japończyk (albo chińczyk) z GP2.
No właśnie, ta zakichana Warszawa..
Nie rozumiem po co komu chińczyk i to jeszcze z GP2
Ale jedziemy na Roberta?

Cytat:
Ogłoszenie: Rozwaliłam sobie rolki i prawdopodobnie czeka mnie wakacyjna pracka:/ Ehh... A teraz sobie pojeżdżę na cudach o 4 rozmiary za dużych
Mogę Ci pożyczyć Ja swoje rolki dostałam rok temu na urodziny i jeszcze ani razu nie miałam przyjemności na nich jeździć ze względu na moje kontuzje i leżą tak w piwnicy i się marnują.. Mam nadzieję, że w wakacje będę już mogła uprawiać sport tak jak się należy
A ja właśnie szukam sobie wakacyjnej pracki z przyczyn ogólnofinansowych
Stary 2008-05-23, 20:12   #2226
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
ej oglądam sobie mecz Polski z 2ligowcem szwajcarskim i komentator mówi o widzimy, że właśnie przybył Tomasz Kuszczak, wita się z zawodnikami na ławce.
za chwilę kamery na Kuszczaka, a ten w takiej obcisłej żarówiastej rózowej koszulce i jeszcze te blond włosy.
omg, co się z nim stało ?
O jejku... co sie z nim dzieje ;/ Czyzby stawal sie... gejem?

Cytat:
Napisane przez kochana-plotkara Pokaż wiadomość
No właśnie, ta zakichana Warszawa..
Nie rozumiem po co komu chińczyk i to jeszcze z GP2
Ale jedziemy na Roberta?
Ja moge pojechac Ale jesli sama to niezabardzo bo jeszcze bym sie zgubila Ale jakbyscie tez mogly to czemu nie

Wlaczylam przypadkiem na Polsat Sport i patrze, ze nasi graja i chce przeczytac nazwe tego klubu i kurcze nie moge Wiec stwierdzilam, ze skoro nie moge przeczytac to graja z kims slabym i zdziwilam sie ze prowadza tylko 1:0. Mam jednak nadzieje, ze narazie nie pokazali na co ich na prawde stac.

Bożenka polepszyla sobie humor, bo poszla na zakupy Kupilam torebke i bluzki, co prawda szlam po buty, ale te ktore mi sie podobaly byly straszne drogie A jak sie jakies podobaly i byly tanie to nie bylo rozmiaru, eh ja to mam szczescie ;/

A co do Sutila to nie uzywam w stosunku do niego przemocy, jeszcze nie Jesli nie bedzie dojezdzac do mety to wtedy sie zastanowie... Bo w koncu nie bedzie mi przynosic wstydu. Chociaz w sumie juz przynosi...
Hm moze ktoras chce sie ze mna wymienic?
Bożenka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-23, 20:26   #2227
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bożenka89 Pokaż wiadomość

Ja moge pojechac Ale jesli sama to niezabardzo bo jeszcze bym sie zgubila Ale jakbyscie tez mogly to czemu nie

Wlaczylam przypadkiem na Polsat Sport i patrze, ze nasi graja i chce przeczytac nazwe tego klubu i kurcze nie moge Wiec stwierdzilam, ze skoro nie moge przeczytac to graja z kims slabym i zdziwilam sie ze prowadza tylko 1:0. Mam jednak nadzieje, ze narazie nie pokazali na co ich na prawde stac.

Bożenka polepszyla sobie humor, bo poszla na zakupy Kupilam torebke i bluzki, co prawda szlam po buty, ale te ktore mi sie podobaly byly straszne drogie A jak sie jakies podobaly i byly tanie to nie bylo rozmiaru, eh ja to mam szczescie ;/

A co do Sutila to nie uzywam w stosunku do niego przemocy, jeszcze nie Jesli nie bedzie dojezdzac do mety to wtedy sie zastanowie... Bo w koncu nie bedzie mi przynosic wstydu. Chociaz w sumie juz przynosi...
nie nie, ja do moich pokeboli jestem bardzo przywiązana

ja jade jutro na zakupy nie mam nic konkretnego do kupienia, ale pewnie coś znajde

ejj, niech mi któras kupi Hot Couture

idę oglądać Housa, przynajmniej się pośmieje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-23, 20:32   #2228
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:

ja jade jutro na zakupy nie mam nic konkretnego do kupienia, ale pewnie coś znajde

Ty i te Twoje pokebole
A co to jest to Hot Couture??

Zmienilam av'a, jak wam sie podoba moj Novak? Bo wg mnie jest lepsiejszy od Sutila(sorry Adrianku, mam nadzieje, ze mi wybaczysz)
Stary 2008-05-23, 21:05   #2229
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:
Ty i te Twoje pokebole

Zmienilam av'a, jak wam sie podoba moj Novak? Bo wg mnie jest lepsiejszy od Sutila(sorry Adrianku, mam nadzieje, ze mi wybaczysz)
perfumy

a kto to jest Novak ?
Stary 2008-05-23, 21:55   #2230
kochana-plotkara
Wtajemniczenie

GG do kochana-plotkara

Cytat:
Ja pewnie jakimś pociągiem bym dotarła Gorzej jak się spóźnię na Roberta i będzie mi dane podziwiać jedynie chińczyka z GP2

Cytat:
Też dziś byłam na zakupach Zgrałyśmy się
Ja kupiłam rajtki, bluzke, stanik i mase kosmetyków A też szłam po buty Ale buty już upatrzyłam jak wracałam, ale nie miałam siły więc po buty w poniedziałek

Cytat:
Bożenko, naprawdę z miłą chęcią, ale mama mi zabroniła wymieniać Kimiego

Cytat:
Taki jakiś bułgarski mi się wydaje
Stary 2008-05-24, 04:53   #2231
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
Mogę Ci pożyczyć Ja swoje rolki dostałam rok temu na urodziny i jeszcze ani razu nie miałam przyjemności na nich jeździć ze względu na moje kontuzje i leżą tak w piwnicy i się marnują.. Mam nadzieję, że w wakacje będę już mogła uprawiać sport tak jak się należy
A ja właśnie szukam sobie wakacyjnej pracki z przyczyn ogólnofinansowych
Spokojnie, tata obiecał mi nowe(!) W ogóle nie wiem co się ostatnio dzieje, ale jak wcześniej ledwo wysępiłam 100 na marne rolki to i tak był problem, podobnie jak sobie jakiś ciuch kupiłam to leciał tekst zaraz: Dalej ci mało? Albo coś w tym stylu. Rozwaliły mi się te rolki już z rozpaczy zaproponowałam pomoc w pracy, a ten nie, da mi i tak Potem przychodzi do pokoju z tekstem, że jedziemy na zakupy kupuj co chcesz I w ogóle jakoś częściej ze sobą rozmawiamy. Oczywiście nie narzekam, tylko się dziwię

Cytat:
Za niedługo z pomponami różowymi na tyłku przyleci:/

Cytat:
Mnie się w sumie nie opłaca. Bilet w 2 strony 120zł, wstęp na Pit Lane 15zł za godzinę, wiadomo, że byłoby się tam więcej i za weekend wychodzi najmniej 170zł:/

Cytat:
Bożenko, a która tak nie ma?

Cytat:

Trzeba składkę zrobić

Cytat:
Ty i te Twoje pokebole

Perfuma

Novak Moja Australioołpenowa miłość Widziałaś go podczas półfinału eurowizji? Mniaaaam

Sutil niech się wypcha, zacznie lepiej jeździć to go wtedy do avka wstawisz

Cytat:
Też dziś byłam na zakupach Zgrałyśmy się
Ja kupiłam rajtki, bluzke, stanik i mase kosmetyków A też szłam po buty Ale buty już upatrzyłam jak wracałam, ale nie miałam siły więc po buty w poniedziałek
Ej no, chyba jakaś telepatia, skoro wszystkie w jednym czasie na zakupy jedziemy

EDIT: Mamy awans na IO

Edytowane przez nat92
Czas edycji: 2008-05-24 o 07:02
Stary 2008-05-24, 11:34   #2232
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

A dziś Robert mi zrobi gifta imieninowego i zdobędzie PP

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 12:37   #2233
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
perfumy

a kto to jest Novak ?
Ah ja uwielbiam pefumy...
Novak to serbski tenisista i jest po prostu boski Od pon bodajze bedzie grac na Roland Garros

Cytat:
Ja pewnie jakimś pociągiem bym dotarła Gorzej jak się spóźnię na Roberta i będzie mi dane podziwiać jedynie chińczyka z GP2
Na Chinczyka kasy wydawac nie bede Szkoda, ze Kubicy nie bedzie w Gda

Cytat:
Bożenko, naprawdę z miłą chęcią, ale mama mi zabroniła wymieniać Kimiego
Buu... Ale akurat w tej kwestii mozesz nie posluchac sie mamy, na pewno sie nie obrazi

Cytat:
Napisane przez nat92
Perfuma

Novak Moja Australioołpenowa miłość Widziałaś go podczas półfinału eurowizji? Mniaaaam

Sutil niech się wypcha, zacznie lepiej jeździć to go wtedy do avka wstawisz
Widzialam na youtube, bo zapomnialam wlaczyc na Eurowizje. Ale on spiewa
Ale jednak lepiej mu wychodzi granie w tenisa
Moze jednak niedlugo wstawie Sutila... Bo w koncu dzis byl osmy na trenigu Rozszalal sie Adrianek Oby tak dalej.

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość
Wszystkiego najjj... !
Moglby zrobic taki prezent, nie mam nic przeciwko W koncu na treningu padalo i w koncowce mial lepsze czasy od Ferrari, wiec jesli w kwalifikacjach tak bedzie to Robert moze powalczyc o PP, bo jak wiadomo on lubi jezdzic po mokrym torze

Slyszalyscie, ze Robert wygral z Berni Ecleston'em i Briatore w pokera?
Ten to ma talent Nie dosc, ze zarabia na F1 to jeszcze grajac w karty
Stary 2008-05-24, 13:00   #2234
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
Napisane przez jo@n@ Pokaż wiadomość

ROBEEEEEERT! Właśnie kwalifikacje się zaczęły

EDIT: No to modlimy się o deszcz Robert dopiero 5

Edytowane przez nat92
Czas edycji: 2008-05-24 o 14:09
Stary 2008-05-24, 16:47   #2235
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

A ja liczylam na deszcz w kwalifikacjach i dupa Bo jakby byl deszcz to na pewno Robert bylby wyzej. Ale niby zapowiadaja, ze jutro mozliwy jest deszczyk wiec wszystko sie moze zdarzyc...
Tak w ogole to Robert mogl byc troche wyzej: (wszystko przez Lewisa)
„Ponownie pokazaliśmy, że mamy dobre tempo. Naciskałem na każdym okrążeniu i to było wszystko co mogłem dzisiaj zrobić. Nieszczęśliwie na moim szybkim okrążeniu miałem przed sobą Lewisa Hamiltona. Nie wstrzymał mnie, ale zawsze gdy ma się inny bolid przed sobą jest pewne ryzyko. Na moim okrążeniu wyjazdowym próbowałem zwiększyć odległość do Lewisa, tak aby nie mieć tłoku na torze. Temperatura moich opon spadła jednak zbyt bardzo i byłem bardzo wolny w pierwszym sektorze na szybkim okrążeniu.”

Najlepsze bylo to jak Massa usmiechal sie na konferencji, bo sam nie mogl w to uwierzyc, ze zdobyl PP Bo w koncu nie lubi tego toru.
Ale najbardziej zaskoczyl mnie fakt, ze Nick nie awansowal do Q3, cos sie z chlopakiem dzieje skoro tak zle mu idzie. Bo nie wierze, ze to jest tylko kwestia bolidu.
Juz przestalam wierzyc w Sutila, a po treningu bylam pelna nadziei. Ale jak zwykle musial uplasowac sie gdzies na koncu stawki, w koncu nie moze zrywac z tradycja

A tak poza tym to nasi siatkarze przegrali 2sety z Czarnogorcami i przed chwila zaczal sie 5set. Az dziwne... Bo tak im dobrze szlo. Chyba nie sa zabardzo skoncentrowani.
Stary 2008-05-24, 17:07   #2236
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
A ja liczylam na deszcz w kwalifikacjach i dupa
Za to w wyścigu ma być na 90%

Bo jakby byl deszcz to na pewno Robert bylby wyzej. Ale niby zapowiadaja, ze jutro mozliwy jest deszczyk wiec wszystko sie moze zdarzyc...

No właśnie

Tak w ogole to Robert mogl byc troche wyzej: (wszystko przez Lewisa)

Żadna nowość...
„Ponownie pokazaliśmy, że mamy dobre tempo. Naciskałem na każdym okrążeniu i to było wszystko co mogłem dzisiaj zrobić. Nieszczęśliwie na moim szybkim okrążeniu miałem przed sobą Lewisa Hamiltona. Nie wstrzymał mnie, ale zawsze gdy ma się inny bolid przed sobą jest pewne ryzyko. Na moim okrążeniu wyjazdowym próbowałem zwiększyć odległość do Lewisa, tak aby nie mieć tłoku na torze. Temperatura moich opon spadła jednak zbyt bardzo i byłem bardzo wolny w pierwszym sektorze na szybkim okrążeniu.”

Najlepsze bylo to jak Massa usmiechal sie na konferencji, bo sam nie mogl w to uwierzyc, ze zdobyl PP Bo w koncu nie lubi tego toru.

Za to jutro nie będzie mógł uwierzyć, że skończy wyścig na pierwszym okrążeniu (jeżeli będzie deszcz). OBY PADAŁO!
Ale najbardziej zaskoczyl mnie fakt, ze Nick nie awansowal do Q3, cos sie z chlopakiem dzieje skoro tak zle mu idzie. Bo nie wierze, ze to jest tylko kwestia bolidu.

Żal mi go... Oczywście mówię to bez ironii.
Juz przestalam wierzyc w Sutila, a po treningu bylam pelna nadziei. Ale jak zwykle musial uplasowac sie gdzies na koncu stawki, w koncu nie moze zrywac z tradycja

Wiesz.. Wczorajszy POKAZ MODY go wyprowadził z równowagi

A tak poza tym to nasi siatkarze przegrali 2sety z Czarnogorcami i przed chwila zaczal sie 5set. Az dziwne... Bo tak im dobrze szlo. Chyba nie sa zabardzo skoncentrowani.
Trudno się zmotywować w meczu z takim przeciwnikiem. Pewnie ziewają raz po raz
jw.
Stary 2008-05-24, 17:21   #2237
kas!a
Zakorzenienie

O kurna.
Siadłam do pracy semestralnej o 12. I dopiero skończyłam.
Zapomniałam o kawalifikacjach. Jaćka.

Co sie działo?

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 17:29   #2238
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Siatkarze przegrali Eh... I jutrzejszy mecz z Estonia zadecyduje o awansie na ME. Ale ciesze sie, ze moj Kadziu wrocil do gry

Patrzcie jak Roberto wyglada na tej fotce: (czyzby probowal spiewac?)
http://sport.onet.pl/0,1248769,1755124,wiadomosc.html
Bluzka jest najlepsiejsza Taka hm... hardcorowa Szaleje Robercik, oj szaleje
Stary 2008-05-24, 21:19   #2239
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

wiiiiitam tęskniła któraś
troszke mnie nie było bo od pon nie miałam neta, sieć po burzy padła iiiii ... odcięta od świata byłam, zero informacji o F1 i piłce nożnej, meczu Manu z Chelsea nie oglądałam bo tego dnia miałam egzamin, wróciłam padnięta, wisiała nade mną groźba że już nie będe mieć neta, a przynajmniej do wakacji, zryczałam sie jak głupia, dopiero dziś wieczorem przyjechał facet i naprawił i tak oto wróciłam do życia
w tym tygodniu kolejne dwa examy, a ja leże i kwicze z nauką ale jutro wyścig, trza oglądać

Cytat:
omg, Luna ja też byłam księdzem, zawsze się bawiłam z ciocią i musiała mi pieniądze wrzucać

ja brałam kase z własnej skarbonki

Cytat:
Napisane przez kas!a Pokaż wiadomość

Napisałabym Wam jeszcze coś miłego i perwersyjnego, ale idę na CSI. Na pocieszenie macie foto miesiąca naszego Ventyla.
cud miód

Cytat:
A jesli nie ogladasz tenisa to zacznij, bo warto szczegolnie ze wzgledu na przystojnych tenisistow Moim faworytem jest Novak Djokovic A tutaj macie linka jak Novak parodiuje tenisistow, on jest w tym najlepszy
http://www.youtube.com/watch?v=j0yAMp-mxsA
http://www.youtube.com/watch?v=x5tkzsOQiNc
fajny

Cytat:
biorąc pod uwagę polskie warunki 500.000 to wcale nie tak dużo.

kupno chociażby jakiegoś M3 w dużym mieście, umeblowanie i jakiś samochodzina i już po pieniądzach,a co z życiem ?

oczywiście każdy chciałby tyle dostać, ale patrząc tak z perspektywy 'nie mam niczego' to wcale jakiegoś wielkiego luksusu nam nie zapewni.

no, pofilozofowałam i idę do sklepu
sie zgodze mówie do mamy - no, to nie musi do końca życia pracować a ona mi na to - taa mieszkanie ma i nic więcej

Cytat:

pełno mam siniaków z koncertu Vavamuffin bo wlazłam z koleżanką (kiniaczeq ) w sam środek zbakanych koncertowiczów i kilka razy oberwałam z glana. (warto było )

łaaaa musiało być fajnie

Cytat:
http://pl.youtube.com/watch?v=1x0Ds-SO2KA

Po co komu dieta?
w szymonie majewskim to kiedyś było

Cytat:

kiniaczq, kibicujesz komuś z formuły, albo komukolwiek bo my w sumie jesteśmy otwarte na wszystkie dyscypliny
tylko sumo nie oglądamy

Cytat:
nowy mózg Barcelny
Cytat:
Angel, my już na PW zakłady robimy o to, ile masz wzrostu.

Macie, jeszcze ode mnie.
ale dupa

Cytat:
ILE?

Cała lista Fiarowców

Felipe FIAsa
Kimi FIAkonen
Lewis FIAmilton
Heikki FIAvalajnen
Robert FIAbica
Nick Fiaidfeld
Fernando FIAlonso
Nelsinho FIAquet
Nico FIAsberg
Kazuki FIAkajima
David FIAlthard
Mark FIAbber
Jarno FIA ee.... eee.... FIArulli?
Timo FIAlock
Jenson FIAtton
Rubens FIArichello
Sebastian FIAttel
Sebastien FIArdais
Adrian FIAtil
Giancarlo FIAsichella

Ja tam za ManU jestem

Ehh.. Właśnie spaliło calutki dom po sąsiedzku:/
Cytat:
FIAvalajnen
FIAbber
FIAttel

FIAngel

co mi sie tu z Heikkiego śmiejecie ?

Fiuna ? dobrze ?

Cytat:

Ty se sama SPaDuuuffa! FAKOLCE!
sikam

ale sie tu dietetycznie zrobiło

toru ulubionego nie mam
a Crisa i tak lubie :p

Cytat:

Slyszalyscie, ze Robert wygral z Berni Ecleston'em i Briatore w pokera?
Ten to ma talent Nie dosc, ze zarabia na F1 to jeszcze grajac w karty
czytałam w fakcie

Cytat:
fajne

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-25, 08:42   #2240
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
Siatkarze przegrali Eh... I jutrzejszy mecz z Estonia zadecyduje o awansie na ME. Ale ciesze sie, ze moj Kadziu wrocil do gry

Ponoć to tylko wypadek przy pracy... Za to nasze siatkareczki wygrały Słyszałyście wpadkę komentatora? Ej Franek mów głośniej bo nie słyszę

Robert -

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
wiiiiitam tęskniła któraś
troszke mnie nie było bo od pon nie miałam neta, sieć po burzy padła iiiii ... odcięta od świata byłam, zero informacji o F1 i piłce nożnej, meczu Manu z Chelsea nie oglądałam bo tego dnia miałam egzamin, wróciłam padnięta, wisiała nade mną groźba że już nie będe mieć neta, a przynajmniej do wakacji, zryczałam sie jak głupia, dopiero dziś wieczorem przyjechał facet i naprawił i tak oto wróciłam do życia
w tym tygodniu kolejne dwa examy, a ja leże i kwicze z nauką ale jutro wyścig, trza oglądać
Nie przypominaj mi o nauce Ten tydzień będzie tygodniem śmierci, ale od czwartku będę się mogła cieszyć nieoficjalnymi wakacjami

Cytat:

tylko sumo nie oglądamy
Trzeba kiedyś zacząć

Cytat:
co mi sie tu z Heikkiego śmiejecie ?

Fiuna ? dobrze ?
FIAna albo FIAuna

Eurowizja - porażka. Nie wiedziałam, że istnieją takie słowa jak żiu albo impasibal Moim zdaniem Isis zaśpiewała ładnie, tylko oczywiście wyniki są do przewidzenia jeszcze przed występami artystów. Najbardziej podobała mi się Norwegia

Edytowane przez nat92
Czas edycji: 2008-05-25 o 11:33
Stary 2008-05-25, 15:59   #2241
*angel1710**
Zadomowienie

angel dziś lekko poddenerwowana więc wypowiem się tylko co do wyścigu

Hamilton, nie wiem jak nazwać los, który takiemu bezczelnemu, wychwalającemu się pod niebiosa kierowczynie sprawia taki prezent, mimo ze nie umie przejechac wyscigu nie rozwalając koła, a takiemu Sutilowi który włożył w to całe serce funduje takie coś. tyle.

Robert, super wyścig w jego wykonaniu, mam nadzieję, że co się odwlecze to nie uciecze

Massa- napływ formy, aczkolwiek jestem szczęśliwa, że popełnił ten jeden błąd

Sutil,

Kimi- coś mu siadło dzisiaj, tzn wszystko zaczęło się od kary, no ale potem nie mógł się odnaleźć

Nick - wybacz chłopie, nie byłam dziś skupiona na tobie

chyba tyle.

aha, gdy Hamilton wpadł w objęcia swojej rodzinki i zaczęli skakać i wydawać jakieś okrzyki skojarzyli mi się z jakimś stadem małp, i mówię to bez żadnych podtekstów.
Stary 2008-05-25, 16:07   #2242
jo@n@
Zakorzenienie

GG do jo@n@

Cytat:

aha, gdy Hamilton wpadł w objęcia swojej rodzinki i zaczęli skakać i wydawać jakieś okrzyki skojarzyli mi się z jakimś stadem małp, i mówię to bez żadnych podtekstów.
Miałam takie same skojarzenia . Generalnie jak mawia moja babcia: Głupi ma zawsze szczęście.

Ogólnie wyścig był fajny, szkoda tylko Sutila, Kimi powinien go bardzo ładnie przeprosić.

A Robert to Robert i tyle...

If you're out on the road
Feeling lonely and so cold
All you have to do is call my name
And I'll be there on the next train

jo@n@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 16:53   #2243
turkusek
Raczkowanie

GG do turkusek

Cytat:
angel dziś lekko poddenerwowana więc wypowiem się tylko co do wyścigu

Hamilton, nie wiem jak nazwać los, który takiemu bezczelnemu, wychwalającemu się pod niebiosa kierowczynie sprawia taki prezent, mimo ze nie umie przejechac wyscigu nie rozwalając koła, a takiemu Sutilowi który włożył w to całe serce funduje takie coś. tyle.

Hamilton sam nie wiedział juz gdzie ma wpaść i nie mógł skończyć z tym żałosnym bananem na uszach, no ale cóż... szkoda właśnie Sutila, był tak blisko...
Stary 2008-05-25, 17:08   #2244
kas!a
Zakorzenienie

Dziewczyny, co się stało z Sutilem? Bo mi się przysnęło jak był na 5 pozycji i obudziłam się 4 sekundy przed końcem wyścigu.
Trzeba był kurna nie grać do późna w CSI.

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-25, 17:19   #2245
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, co się stało z Sutilem? Bo mi się przysnęło jak był na 5 pozycji i obudziłam się 4 sekundy przed końcem wyścigu.
Trzeba był kurna nie grać do późna w CSI.
kilka minut przed końcem Kimi stracił panowanie nad samochodem i z impetem wjechał w tyłek Sutilowi
Stary 2008-05-25, 17:31   #2246
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Jakie dzis byly emocje, chyba pierwszy raz od bardzo dawna Tak sie denerwowalam, ze masakra, az wkurzalam mame glosnym komentowaniem Ale chyba mi to wybaczy.

Ogolnie to jestem na prawde zadowolona, bo malo kto spodziewalby sie po kwalifikacjach, ze dzis Robert bedzie drugi. A kurcze mogl byc pierwszy gdyby nie Ham Niby na poczatku Lewis mial pecha, bo kolo mu wypadlo, wiec myslalam, ze albo wyscig sie dla niego zakonczy albo bedzie jednym z ostatnich na torze, lecz niestety mial szczescie ;/ No i w ostatecznosci jego blad mu pomogl, bo zmienili strategie. Ale ciesze sie, ze Robert byl przed Ferrari I tak ladnie doganial Masse, az milo bylo patrzec

I zgadzam sie z Angel, to jest niesprawiedliwe! Moj Sutil tak pieknie dzis pojechal i co z tego jak nie dojechal do mety Pomimo tego wielkie gratulacje dla Adranka! Przeciez on nawet najlepsze czasy wykrecal ;] (odwdziecze sie mu jak wroci do domu)
Ale ja bym Kimasa nie obwiniala za sytuacje z Sutilem, bo to wg mnie cos z bolidem bylo nie tak, zreszta bylo widac, ze Kimas jakos tak dziwnie jedzie. A tak w ogole to szkoda mi go, bo od poczatku wyscig byl dla niego nieudany i to nie z jego winy, no i stracil pozycje lidera na rzecz Hama

Troche szkoda mi Nicka, ale tak samo jak Angel nie skupialam sie na nim zbytnio, zreszta on na pewno tym faktem sie nie zasmuci Ale jak pokazywali rozmowe z Nickiem po kwalifikacjach to biedny mial lzy w oczach, troche wzruszajace to bylo

A Hamilton i jego rodzinka to rzeczywiscie jak stado malp, hehe O malo co a Ham dostalby orgazmu ze szczescia I jaki szpan, widzialyscie P. Daddy'ego i bodajze ta brunteke z Pussycat Dolls? Heh, mysli, ze jak kibicuja mu slawni ludzie to on jest fajny, gowno prawda

Lunka, no pewnie ze tesknilysmy A co do egzaminow to powodzenia! Dasz rade

PS Nasi siatkarze przegrali z Estonia i nie awansowali na ME Wstyd... straszny wstyd... Co sie z nimi stalo, nie rozumiem tego ;/
Stary 2008-05-25, 17:46   #2247
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:
I zgadzam sie z Angel, to jest niesprawiedliwe! Moj Sutil tak pieknie dzis pojechal i co z tego jak nie dojechal do mety Pomimo tego wielkie gratulacje dla Adranka! Przeciez on nawet najlepsze czasy wykrecal ;] (odwdziecze sie mu jak wroci do domu)
Ale ja bym Kimasa nie obwiniala za sytuacje z Sutilem, bo to wg mnie cos z bolidem bylo nie tak, zreszta bylo widac, ze Kimas jakos tak dziwnie jedzie. A tak w ogole to szkoda mi go, bo od poczatku wyscig byl dla niego nieudany i to nie z jego winy, no i stracil pozycje lidera na rzecz Hama
Ten boss FI zaczął sapać, że powinna być kara itd, ale też uważam, że to nie jego wina. Widać było jak mu ten samochód zaczął się ślizgać i bum.

Cytat:
Troche szkoda mi Nicka, ale tak samo jak Angel nie skupialam sie na nim zbytnio, zreszta on na pewno tym faktem sie nie zasmuci Ale jak pokazywali rozmowe z Nickiem po kwalifikacjach to biedny mial lzy w oczach, troche wzruszajace to bylo
nie oglądałam Nicka, ale pamiętam jak pokazywali Sutila w boksach, od razu skojarzył mi się z Johnem Terry'm.

Cytat:
A Hamilton i jego rodzinka to rzeczywiscie jak stado malp, hehe O malo co a Ham dostalby orgazmu ze szczescia I jaki szpan, widzialyscie P. Daddy'ego i bodajze ta brunteke z Pussycat Dolls? Heh, mysli, ze jak kibicuja mu slawni ludzie to on jest fajny, gowno prawda
właśnie też ich zauważyłam i se myśle o co chodzi
a widziałyście, że ta księżna Karolina (?) wycałowała Kubka i Massę a Hamiltona nie ? czy to prostu kamera nie uchwyciła

Cytat:
PS Nasi siatkarze przegrali z Estonia i nie awansowali na ME Wstyd... straszny wstyd... Co sie z nimi stalo, nie rozumiem tego ;/
Stary 2008-05-25, 17:57   #2248
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

Cytat:
nie oglądałam Nicka, ale pamiętam jak pokazywali Sutila w boksach, od razu skojarzył mi się z Johnem Terry'm.
To bylo smutne Podchodzli do niego i go pocieszali... Pewnie biedny plakal, bo pochylal glowe

Cytat:
właśnie też ich zauważyłam i se myśle o co chodzi
a widziałyście, że ta księżna Karolina (?) wycałowała Kubka i Massę a Hamiltona nie ? czy to prostu kamera nie uchwyciła
Ja tez tak uwazam, ze Hama nie pocalowala, albo my juz tak bardzo go nie lubimy, ze tego nie zauwazamy Ale na miejscu tej ksieznej tez bym tak postapila (kurcze ile we mnie nienawisci, musze chyba sie zmienic:P)

Moj Novak wygral w 1szej rundzie Szkoda, ze w tv tego nie pokazywali, ale mam nadzieje, ze jutro juz pokaza.
A tak poza tym to Isis Gee cos cienko poszlo na Eurowizji... A jaka zaskoczona bylam tym, ze Ukraincy zadnego punktu nam nie dali, hm moze wcale nas nie lubia pomimo tego, ze organizujemy razem Euro... W ogole ta cala Eurowizja to jeden wielki kicz.
Stary 2008-05-25, 18:04   #2249
Bożenka89
Zadomowienie

GG do Bożenka89

A tutaj cos o Kubicy (fajny z niego gosciu, jesli robi takie rzeczy ) :
http://sport.onet.pl/74455,1248769,1...wiadomosc.html
Tak w ogole gdybym miala duzo kasy to wylicytowalabym ten kombinezon Moze do milionerow sie zglosze?

A teraz znikam, bo przypomnialam sobie, ze musze cos dla mamy kupic, bo przeciez jutro jest jej dzien... Dobrze, ze mam blisko do galerii, bo taka leniwa dzis jestem, ze jakbym miala daleko to ciezko byloby z dojsciem Ale dla mamy bym sie poswiescila
Stary 2008-05-25, 18:08   #2250
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

A więc... Gdyby Ham nieco mocniej przywalił w bandę to Kubek byłby 1 A tak to... Ale za to pocieszająca jest myśl, że nie popełnił żadnego błędu i jechał P E R F E K C Y J N I E! Co do Kimiego to 1 kara, 1 błąd własny i 1... Hmm.. Nie ma wypowiedzi, więc nie wiadomo, czy był to defekt hamulców, czy po prostu wjechał na mokrą część toru i stracił panowanie nad boolidem. Tak czy inaczej nie mógł nic zrobić i wjechał w Sutila. Szkoda chłopaka, ale cóż.. Taka jest F1. Massa nadzwyczaj dobrze w pierwszej części pojechał, na więcej niż 3 miejsce nie zasłużył. Ciekawy wyścig, oby takich więcej było. W Kanadzie moim zdaniem też wygra jakiś McLaren, Ferrari nie lubi za bardzo specyfiki tego toru.

Acha. Zdam tylko wszystkie przedmioty co mam zdać i w czwartek piszę do polsatu, żeby wywalili Dowbora na bity r**.
Jego genialne wypowiedzi:
1. Lubiliśmy Kimiego, ale po tym incydencie już nam się nie podoba. Reszta go zgasiła, że to nie była wina Kimiego i siedział cicho przez jakiś czas, ale chyba tylko po to, żeby dowalić jeszcze gorszy tekst.
2. Rada dla Kimiego: Don't smile, nie uśmiechaj się.

Ręce opadają...

EDIT: A co do Nicole z PSD to faktycznie tam była, na F1.com jest zdjęcie i jest podpisane, że to ona
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości