|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: nie jestesmy swiete - ktory grzeszek popelniasz najczesciej? | |||
| pychy |
|
115 | 16,57% |
| chciwosci |
|
117 | 16,86% |
| nieczystosci |
|
147 | 21,18% |
| zdardy |
|
42 | 6,05% |
| lakomstwa |
|
262 | 37,75% |
| gniewu |
|
271 | 39,05% |
| lenistwa |
|
479 | 69,02% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 694. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
BAN stały
|
Dot.: nie jesteśmy święte
ja z takimi pracowalam w wiezieniu. one sa madre i cwane jak tylko wyczuja ze sie czlwiek ich boi. nauczylam sie nie schodzic im z drogi, nie spuszczac wzroku w ziemie, nie prowokowac owszem, ale nie robic z siebie ofiary.
|
|
|
|
#2942 |
|
BAN stały
|
No ja dostałam parę razy od takiej panienki.
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponoć straszne rzeczy się tam dzieją.kiedyś był taki program co w stylu kochaj mnie-tylko o dziewczynach z poprawczaka.z jakixh rodzin pochodzą,dlaczego to robią i czy zmieniają się.prawde mówiąc to kończa tak te co nie zaznały miłości w domu rodzinnym.nie musi być kasa,może być bieda,ale MUSI BYĆ MIŁOŚĆ I ZROZUMIENIE. szkoda mi takich ludzi.o ile byłoby mniej przemocy .a to tak niewiele potrzeba |
|
|
|
|
#2944 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i wiesz co jeszcze musi byc? przyklad. jak sie rodzice nie bija to do glowy dziewczynie nie przyjdzie ze mozna tak rozwiazywac klopoty. |
|
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
gotuje się .........tragiczne upały ma być ponoć lato stulecia.![]() Niby mamy klimatyzacje ale coś chyba nie działa , zasnełam w metrze, komputer mi się gotuje koszmar jakiś. A 23 lipca przylatuje mój braciszek |
|
|
|
#2946 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak juz w maju so takie upaly to co bedzie w lipcu ![]() Osobiscie uwielbiam lato... lepiej znosze upal niz zimno. Dzis jak bedzie ladnie to pöjde sie zrobic na czekoladke. Dwie godzinki na sloncu dobrze mi zrobia. |
|
|
|
|
#2947 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja idę na zakupy, niestety sobie nie poszaleję bo jestem bankrutem, całą kasę jaką mam muszę zapłacić na allegro typowi, perfumy sobie sprawiłam
w ogóle cholera chciałam dziś obejrzeć mecz siatkarek, w programie było napisane że po 13 a był koło 6, grrr!!!
|
#2948 |
|
BAN stały
|
A ja się muszę zrobić na bóstwo, spotykam się z TŻ. Jakieś juwenalia są, może pójdziemy.
Archi, zazdroszczę tych upałów - u nas jak na święto listopadowe. Zimno i szaro. |
|
|
|
#2949 |
|
BAN stały
|
heh, u nas pieknie i slonecznie. mamy offa razem wiec sie lenimy na calego
no odchodza klotnie bo co ja siade do kompa to on przylatuje bo bedzie cos ulepasza psia jego mac |
|
|
|
#2950 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mój TŻ to tylko net i muzyka. A ja wszystko po koleji. komputer to całe moje życie i chyba będę pracowac w tym fachu.
|
|
|
|
|
#2951 |
|
BAN stały
|
no jak on cie nie zastrzeli czeska to bedziesz miala szczescie.
bo ja jestem juz w desperacji starsznej nic mi sie nie chceeee |
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale 2 to minimum Jak był jeden bywało, że był o niego konflikt..
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dziś na wystawie impresjonisty japońskiego , fajnie byłoDwa kompy to podstawa
|
|
|
|
#2954 |
|
BAN stały
|
dobra aluzju ponial
zamiast wozka kupie sobie kompa. wozka dla dziecka oczywiscie ale jak znam zycie to on bedzie wsadzal palce w mojego sprzeta bo "ja sie nie znam" juz widze jak bedzie kreowal polaczenia miedzy dwoma kompami i robil z tego siec ide pozrec jagodek |
|
|
|
#2955 |
|
BAN stały
|
Siec miedzy dwoma kompami to dobra rzecz.
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
A jak ulepszasz kompa Czesia?Masz laptopa czy stacjonarny?W ogóle zna się ktoś tu na tym
bo mam pare pytań.
|
|
|
|
#2957 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja muszę mieć ciszę, nie ma ze coś buczy czy wali. Cisza i koniec i ja zrobię wiele by ta cisza była.Kupuję oddzielne chłodzenia do proca, muszę się jeszcze zaopatrzyć w oddzielne do grafiki. Ja się znam, wal śmiało, może coś pomogę. |
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę kupić Macbooka i :
Co z gg?skajpem?czy będą działać? Czy trudno nauczyć się tego systemu operacyjnego ?Czy on działa jak Windowsy mniej więcej? ![]() Czy to dobry komputer?Czy lepiej coś innego? Jak z chłodzeniem u Macbooków?Teraz mam Toschibe i jest baaaardzo zle i czy mogę do niej dokupić dodatkowy wiatraczek czy w laptopach nie ma takiej opcji?To tak na początek dzięki
|
|
|
|
#2959 |
|
BAN stały
|
czeska gdzie nowa notka?
wiecie co, poklocilam sie prawie z laska z watku barbie. weszlam tam, choc do barbie mi brakuje lat swietlnych, bo wczoraj w nocy o 2 spac nie moglam, a tam byl ruch i one tam wklejaja zdjecia z nk jakis panien i sie z nich nasmiewaja. szczyt szczytow jak dla mnie |
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mąz ma macbooka więc tak: Chłodzenie jest średnie. Dodatkowego wiatraczka nie zainstalujesz, nei am takiej opcji. Jak masz w przeglądarce internetowej strone z duza ilością flasha to kompik wariuje i zaczyna zjadac zasopy przez co temperatura procesora gwałtownie wzrasta i wiatraczek niemal odlatuje ![]() Możesz sobie zainstalować dodatkowo windowsa i miec 2 systemu, aczkolwiek ja saam powiem ze system operacyjny makbooka jest dosyć przyjazny do uzytku i jest wiele fakjnych opcji ![]() Mój mąz nie uzywa komunikatorów na tym kompie ale sa na pewno odowiedniki dostosowane do systemu. A jak wsadzisz windowsa jako 2 system to gg i skayp masz spoko. Macbook ma zwykle 1G Ramu a do normalnej pracy potrzebujesz 2G Ramu. Trzeba sobie dokupic
|
|
|
#2961 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
2. http://images.apple.com/macosx/featu...2_20071016.jpg To jest zrzut ekranu jak wygląda mac os. Ładny jest. Windows jest moim zdaniem bardziej intuicyjny i szybciej się nauczyć, ale mac tez moze być ciekawy. Na początku pewnie będzie trudno, ale i winda i linux i mac wyglądają podobnie i nie wiele się sobą różnią. Szybko się nauczysz, poza tym w necie jest duzo samouczków. 3. Nigdy nie miałam maca, wiec nie wiem. Napewno jest on ładny i robi wrazenie Zalezy do czego bedziesz go używać. Pewni tylko do neta.4. niestety nie wiem jak z chłodzeniem mac. musisz się przejsc do sklepu firmowego i popytać. W zwykłych laptopach jest mozliwosc wymiany wiatrka, a w mac.. no cóż firma apple ma swoje rozwiazania. Ja bym stawiała na zwykłego laptopa. Mac jest drogi. A lapy są tąńsze i łatwiej o części. |
|
|
|
|
#2962 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki chcę komputer zasadniczo do roboty (głównie programy graficzne)ale muszą mi działać komunikatory bo inaczej umrę (jedyny kontakt z rodziną i przyjaciułmi).W sklepie firmowym oczywiście twierdzą że Mac jest super. Pomyślę jeszcze, oj ładne są ładne ![]() Dzięki Kulbit ja myślę jakby co o takim z 2gb od razu żeby mi wszystko śmigało. Teraz musiałam zrobić przerwę bo komputer był dosłownie gorący. |
|
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę
![]() Macbooki sa sliczne fakt i zawsze możesz zainstalowac win. wtedy bedziesz mogła używac tradycyjnych komunikatorów bez przeszkódA w sklepie firmowym to raczej ci nic złego na kompika danej firmy nie powiedza Ja mogę napisać z doświadczenia bo tak jak mówię mąz uzywa juz od jakiegoś czasu
|
|
#2965 |
|
BAN stały
|
ale sie najadlam. poszllismy do knajpy cos zjesc, bo tz musial w ramach przeprosin za dzisiejsze wariacje mnie gdzies zabrac. a teraz moja watroba krzyczy o pomoc. gorzkiej herbaty. taaaaaa
tak sobie czytam o tych kompach i ni mom blodego pojecia o czym godocie
|
|
|
|
#2966 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"
|
|
|
#2967 |
|
BAN stały
|
ja to jak pije to sie zawsze boje ze idiotke z siebie zrobie. bo sie wtedy zaperzam starsznie
|
|
|
|
#2968 |
|
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=256169
czeska moje gratulacje babowo ![]() cofinka, milo cie widziec na watku. jak tam zycie w madrycie? |
|
|
|
#2969 |
|
BAN stały
|
dzieki.Oczywiscie juz sie tam wpisałam, napisałam ze chciałabym was wszystkie poznać, grzesznice! |
|
|
|
#2970 |
|
BAN stały
|
ah, ja tez.
podoba mi sie wpis fresy (jakos nie darze jej miloscia). wycytowala wszytskie ktore chcialy ja poznac i podziekowac. nie napisala nikogo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

gotuje się .........tragiczne upały ma być ponoć lato stulecia.

Mój TŻ to tylko net i muzyka. A ja wszystko po koleji. komputer to całe moje życie i chyba będę pracowac w tym fachu.

Ja muszę mieć ciszę, nie ma ze coś buczy czy wali. Cisza i koniec i ja zrobię wiele by ta cisza była.

"