Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-22, 13:35   #2221
rybcia34
Zakorzenienie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5

Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość
My w tą niedzielę mamy 9

Prawda ?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Gratuluję!

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Dziś wieczór będą wyniki badań prawdopodobnie później wam pokaże

Stary 2017-08-22, 13:51   #2222
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Minita Pokaż wiadomość
[QUOTE
Ech nie dziwię się, że Ci było smutno...
Wszystkiego najlepszego, oby @ się mnie pojawiła która to rocznica?

Dlugo sie staracie ze juz kazal zbadac meza??

Ja biorę bromka od października...po pół tabletki. Zbił mi prolaktyne. W kwietniu Polsce obciążeniu było 4.7 raza wiecej, na starcie bylo ponad12 raza. Na poczatku mialam zawroty glowy jak wstawalam rano, ale szybko sieci organizm przywyczail. No i jak niektorzy lekarze mowia taka dawka to nie dawka. Duzo nie zbije w szybkim czasie

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

[QUOTE=Minita;76506221]
Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość

Oby Bo inaczej nikt już ze mną nie wytrzymaAle czy to zbicie wysokiej prolaktyny nie jest jednorazowe? bo przecież może ona cały czas nawracać. Czy te tabletki po zakończeniu brania działają dłuższy czas? Nie wiesz czasem?
Wydaje mi sie ze pol tabletki przez tak krotki okres nic nie da...to nawroci...

Edytowane przez Coccinellla
Czas edycji: 2017-08-22 o 14:04
Coccinellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 13:53   #2223
_groooszek_
Zakorzenienie

Jedziemy już z powrotem do Władka. Wysiądziemy sobie w porcie i pójdziemy na rybkę

Dzisiaj jeszcze plaża bo jest piękna podłoga a później mam niecny plan wykorzystać mojego męża

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;76504166]My mamy 13 września 9 rocznice zwiazku bedzie opijanie kokosowa Finlandia brat zapowiedział ze dostanę na urodziny 😊

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
My 5.09 mamy drugą rocznicę ślubu a w maju mieliśmy 9 związku tak jak u Was

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 14:01   #2224
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Tak, tak jest. My mamy dokładnie tak samo. Umowa 24miesiace, raty za telefony 70zl x 36miesiecy. Ale panujemy je spłacić szybciej. I w raz z zakończeniem umowy spłacić telefony.

No ja sprawdzałam na umowie to przez 12 miesięcy mam abonament niższy a po 12 miesiącach mam wyższy i nie wiem czy to przypadkiem nie jest tak, żeby te raty się na równo zakończyły ... sama nie wiem. W razie czego to i tak po tych dwóch latach zapłace te reszte rat.

Zdecydowanie lepiej bym wyszła kupując telefon na raty :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 14:05   #2225
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
No ja sprawdzałam na umowie to przez 12 miesięcy mam abonament niższy a po 12 miesiącach mam wyższy i nie wiem czy to przypadkiem nie jest tak, żeby te raty się na równo zakończyły ... sama nie wiem. W razie czego to i tak po tych dwóch latach zapłace te reszte rat.

Zdecydowanie lepiej bym wyszła kupując telefon na raty :P
Dokładnie, my już kolejne telefony w sklepie na raty. W plusie mają przebicia telefonów o 500-600zl na jednym.

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 14:09   #2226
_groooszek_
Zakorzenienie

My nie bierzemy ani w sklepach ani w salonach. Już dwa telefony zamawialiśmy bezpośrednio z Chin od Xiaomi i jesteśmy bardzo zadowoleni. U nas za te parametry przy znanych firmach dopłaca się 1-1,5 tys

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 14:10   #2227
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Dokładnie, my już kolejne telefony w sklepie na raty. W plusie mają przebicia telefonów o 500-600zl na jednym.

Znaczy się jak mojego przeliczylam to mi wyszło wg ceny sklepowej różnica 50 zł w dobrym momencie wzięłam dany telefon i on aż tak nie spadł.

ale co jak co jestem uwiązana tą umową ...

A z tej mojej dłużniczki jedna koleżanka odpisała - i napisałam jej, że jakby ją widziała na kawie to może ją pozdrowić ode mnie i fajnie by było jakby uregulowała swoje SPRAWY.
Stary 2017-08-22, 14:17   #2228
liven
Zakorzenienie

My wzięliśmy telefony w abonamencie i wyjdzie nam taniej o jakieś 200-300zł na jednym telefonie. A koszty też są śmieszne: rata wynosi 40zł, a abonament niecałe 10zł
liven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 14:19   #2229
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez liven Pokaż wiadomość
My wzięliśmy telefony w abonamencie i wyjdzie nam taniej o jakieś 200-300zł na jednym telefonie. A koszty też są śmieszne: rata wynosi 40zł, a abonament niecałe 10zł
czyli 50 zł miesięcznie - jaki operator ?

bo ja jestem w Plusie ale wiem, że najlepiej się przenieść do innego operatora bo się dostaje coś na powitanie fajnego, z doświadczenia też widze, że najlepiej o swoich klientów dba T Mobile i mają też najszybciej nowe modele telefonu w ofertach.
Stary 2017-08-22, 14:31   #2230
Minita
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość
Dlugo sie staracie ze juz kazal zbadac meza??

Ja biorę bromka od października...po pół tabletki. Zbił mi prolaktyne. W kwietniu Polsce obciążeniu było 4.7 raza wiecej, na starcie bylo ponad12 raza. Na poczatku mialam zawroty glowy jak wstawalam rano, ale szybko sieci organizm przywyczail. No i jak niektorzy lekarze mowia taka dawka to nie dawka. Duzo nie zbije w szybkim czasie

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

[QUOTE Coccinellla=]
Wydaje mi sie ze pol tabletki przez tak krotki okres nic nie da...to nawroci...

Staramy się od początku małżeństwa czyli od roku. Ten ginek w ogóle ma manie na to, ze najpierw chce wykluczyć jakieś powikłania ze strony facetów, a dopiero potem "bierze" się za panie. W sumie to trochę wymusiłam na nim ten bromergan, ale zobaczymy. I tak kazał mi go stosować dopiero od następnego cyklu, więc wcześniej zrobimy badania męża i będziemy wiedzieć na czym stoimy Tak myślałam, ze te pół tabletki nic nie da, ale wezmę tak jak przykazał, zobaczymy czy da jakikolwiek efekt choć krótki może tyle wystarczy

Edytowane przez Minita
Czas edycji: 2017-08-22 o 14:33
Minita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 14:33   #2231
liven
Zakorzenienie

Cytat:

bo ja jestem w Plusie ale wiem, że najlepiej się przenieść do innego operatora bo się dostaje coś na powitanie fajnego, z doświadczenia też widze, że najlepiej o swoich klientów dba T Mobile i mają też najszybciej nowe modele telefonu w ofertach.
Mamy w T-Mobile tak, płacimy po 50zł na osobę. Mamy ofertę dla superduetu, ale można też wziąć abonament samemu

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

I w tych 10zł mamy darmowe rozmowy na telefony komórkowe i stacjonarne, smsy do wszystkich sieci i 5GB internetu
Stary 2017-08-22, 14:52   #2232
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:

My jesteśmy w Play. LTE działa jak trzeba, wszystko na plus. Ludzie narzekają teraz na tą sieć, nie widzę jednak powodów... T-mobile to "teledebile" jak to mówi mój tata. Oszukali moich rodziców. Mama oddała telefon na gwarancję i nie dostała zastępczego "mówi się trudno". Po 2 tygodniach przyszła odebrać swój telefon - nie naprawili, kazali czekać kolejne 2 tygodnie. Mama bez telefonu miesiąc... Dzwoniła/pytała cisza. Po 2 miesiącach mama się zdenerwowała i poszła raz jeszcze - okazało się, że zamknęli w naszym mieście t-mobile. Mama dzwoniła do ich głównej siedziby i nikt nie potrafił jej pomóc. Historia się skończyła tak, że płaciliśmy za telefon pół roku a telefonu ani widu ani słychu... Od tamten pory nie wyobrażam sobie mieć styczność z nimi.

Co do plusa to bardzo polecana sieć na wieś. Babcia moja korzysta i jest zadowolona. Ja osobiście nie jestem przekonana co do tej sieci, ale bez głębszych przyczyn takie uprzedzenie..

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Mamy w T-Mobile tak, płacimy po 50zł na osobę. Mamy ofertę dla superduetu, ale można też wziąć abonament samemu

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

I w tych 10zł mamy darmowe rozmowy na telefony komórkowe i stacjonarne, smsy do wszystkich sieci i 5GB internetu
Super duet w t-mobile brzmi bardzo fajnie. TŻ mimo, że zna historię mojej mamy chce zmienić sieć właśnie na T-mobile. Ja natomiast przy zmianie operatora patrzę na dosłownie wszystko, na pomoc ze strony sieci, na ofertę, dosłownie na wszystko. No ale niestety, idealnej sieci nie ma. To samo z bankami, jestem w BZWBK było super fajnie i tu nagle pełno zmian wchodzi. Tż stamtąd uciekł do mbanku. Mam konto walutowe więc aktualnie szukam banku z darmowym kontem walutowym i niską miesięczną opłatą za zwykłe konto. Nie jest łatwo, ale co rusz muszę zmieniać bank, masakra/....
Stary 2017-08-22, 14:59   #2233
Selfish Girl
Life is a drink ...

Znaczy się ja mam dwa telefony - jeden w Plusie abonament, drugi w Playu karta.

Play to jeszcze rdzenny Orange, więc można powiedzieć, że mam już zaliczone 3 operatorów. Prawda jest taka, że każdy ma minusy i plusy. U mnie na jedna wiochę wjadę i z Plusa nie mam zasięgu.

Play pod wzgledem oferty na karte - to złego słowa nie powiem. Orange to kaszana.
Jednak pod oferta abonamentową to nie umieli mnie przekonać :P

Teraz właśnie widze, że dużo ofert duetowych to możliwe, że jak skończę mój abonament to wezmę coś z Mamą albo z moim o ile nadal będzie taka okazja.

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
Super duet w t-mobile brzmi bardzo fajnie. TŻ mimo, że zna historię mojej mamy chce zmienić sieć właśnie na T-mobile. Ja natomiast przy zmianie operatora patrzę na dosłownie wszystko, na pomoc ze strony sieci, na ofertę, dosłownie na wszystko. No ale niestety, idealnej sieci nie ma. To samo z bankami, jestem w BZWBK było super fajnie i tu nagle pełno zmian wchodzi. Tż stamtąd uciekł do mbanku. Mam konto walutowe więc aktualnie szukam banku z darmowym kontem walutowym i niską miesięczną opłatą za zwykłe konto. Nie jest łatwo, ale co rusz muszę zmieniać bank, masakra/....

No ja byłam tez w WBK i się przeniosłam do MBANKu. Znajoma też się przeniosła z mojego polecenia, z linku... Ja dostałam 100 zł na konto jako promocja a ona po pół roku 350 zl Nie straciła na tym
Stary 2017-08-22, 15:02   #2234
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Znaczy się ja mam dwa telefony - jeden w Plusie abonament, drugi w Playu karta.

Play to jeszcze rdzenny Orange, więc można powiedzieć, że mam już zaliczone 3 operatorów. Prawda jest taka, że każdy ma minusy i plusy. U mnie na jedna wiochę wjadę i z Plusa nie mam zasięgu.

Play pod wzgledem oferty na karte - to złego słowa nie powiem. Orange to kaszana.
Jednak pod oferta abonamentową to nie umieli mnie przekonać :P

Teraz właśnie widze, że dużo ofert duetowych to możliwe, że jak skończę mój abonament to wezmę coś z Mamą albo z moim o ile nadal będzie taka okazja.

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

No ja byłam tez w WBK i się przeniosłam do MBANKu. Znajoma też się przeniosła z mojego polecenia, z linku... Ja dostałam 100 zł na konto jako promocja a ona po pół roku 350 zl Nie straciła na tym
No to super na tym wyszła
Stary 2017-08-22, 16:06   #2235
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
Hej
Invi, przeżyłaś i nie zwróciłaś, prałd of ju
My jutro wieczorem po pracy jedziemy do teściowej, nad oceeeeeeeaaaannnn! Na przedłużony weekend.
Wklejam zdjęcie żebyście mi zazdrościły, wówczas zrekompensuję sobie trochę ból .upy (czyt. kości ogonowej). A tak serio, to masakra. Kichanie, kaszel, schylanie mnie wykańcza. Ale oj tam oj tam.
Pieknie
Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Jeszcze miala sie na koniec je.bnac patelnia w leb

Ja tez nie lubie iphonow. Moja mama sobie jakis czas temu sprawila i nie ogarniam go. W pracy tez mpglismy wybrac służbowe iphony ale sie nie zdecydowałam. Kolezanka wziela i nie jest zadowolona. Ja zawsze mialam samsungi, teraz mam huawei p9 i jestem zadowolona

Prosze trzymac kciuki bo dzis wizyta u ginekologa

Kciuki za wizyte ✊✊
Invi i jak po tej glukozie? Jak pisalas to przepraszam ale na szybko przelecialam i nie widzialam zebys pisala 😘

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 16:47   #2236
DomimaZet
Zakorzenienie

Hej ho ...
Dawno nie zaglądałam tu do Was i nie ukrywam ze mam lekkie plecy z tym co tu na wątku i raczej nie nadrobię
Jak już większość z Was wie - 11.08 moje testowanie zakończyło się sukcesem i wysikalam dwie kreseczki❤️- do tej pory jeszcze w to nie wierze ...
Nie chciałam się tu od razu chwalić bo bardzo się denerwuje i martwię ale jednak chciałam się tu już do Was odezwać ... Jeszcze jestem przed wizyta u lekarza ( w czwartek idę bo już nie mogę wytrzymać ... ) wiec pełno we mnie obaw - choć jednak wierze w to mocno ze tym razem naprawdę się udało...
Jestem tu z Wami i nigdzie się nie wybieram

Aha No i byłabym zapomniała -
Witajcie Nowe Staraczki
Ostatnie posty czytam i czytam i nie poznaje towarzystwa - a przecież nie było mnie zaledwie kilka dni

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 16:53   #2237
Selfish Girl
Life is a drink ...

Właśnie czekałam kiedy się przyznasz publicznie XDDDD bo jak zauważyłam ja chyba byłam jako OSTATNIA (pierwszy post na to wskazuje) i czułam presje ostatniej
Stary 2017-08-22, 17:06   #2238
DomimaZet
Zakorzenienie

Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5

Cytat:
Właśnie czekałam kiedy się przyznasz publicznie XDDDD bo jak zauważyłam ja chyba byłam jako OSTATNIA (pierwszy post na to wskazuje) i czułam presje ostatniej

No to przyznałam się i ja

Kto teraz na dniach testuje ?
No i co się podziało z Odowska ?

No i gdzie jest Kamilaaaaa ?

Edytowane przez DomimaZet
Czas edycji: 2017-08-22 o 17:08
Stary 2017-08-22, 17:23   #2239
Patrycja28100
Rozeznanie

My 23 listopada mamy 4 rocznice ślubu. O matko kiedy to zlecialo
A w czerwcu minelo 10 lat razem 😜

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

@ mam miec w piatek, czy jutro test wyjdzie? Tak strasznie mnie kusi. No i sluz mnie zalewa a nigdy tak przed @ nie mialam

Edytowane przez Patrycja28100
Czas edycji: 2017-08-22 o 17:20
Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 17:26   #2240
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja28100 Pokaż wiadomość
My 23 listopada mamy 4 rocznice ślubu. O matko kiedy to zlecialo
A w czerwcu minelo 10 lat razem

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

@ mam miec w piatek, czy jutro test wyjdzie? Tak strasznie mnie kusi. No i sluz mnie zalewa a nigdy tak przed @ nie mialam

Jak coś jest na rzeczy to powinien wyjść ✊️

Stary 2017-08-22, 17:29   #2241
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Hej ho ...
Dawno nie zaglądałam tu do Was i nie ukrywam ze mam lekkie plecy z tym co tu na wątku i raczej nie nadrobię
Jak już większość z Was wie - 11.08 moje testowanie zakończyło się sukcesem i wysikalam dwie kreseczki❤️- do tej pory jeszcze w to nie wierze ...
Nie chciałam się tu od razu chwalić bo bardzo się denerwuje i martwię ale jednak chciałam się tu już do Was odezwać ... Jeszcze jestem przed wizyta u lekarza ( w czwartek idę bo już nie mogę wytrzymać ... ) wiec pełno we mnie obaw - choć jednak wierze w to mocno ze tym razem naprawdę się udało...
Jestem tu z Wami i nigdzie się nie wybieram

Aha No i byłabym zapomniała -
Witajcie Nowe Staraczki
Ostatnie posty czytam i czytam i nie poznaje towarzystwa - a przecież nie było mnie zaledwie kilka dni

Gratuluję! Wierzę w to,że wszystko będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki i ściskam cieplutko

Stary 2017-08-22, 17:45   #2242
fioleciasto
Zakorzenienie

Domina zaciskam za Ciebie (za Was <3) kciuki z całych sił. Wszystko będzie dobrze

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 18:03   #2243
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję! Wierzę w to,że wszystko będzie dobrze. Trzymam mocno kciuki i ściskam cieplutko

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Domina zaciskam za Ciebie (za Was <3) kciuki z całych sił. Wszystko będzie dobrze

Póki co Dziewczyny nie będę dziękować bo nie chce zapeszyć ale naprawdę bardzo mi miło jak dostaje od Was tyle wsparcia

Stary 2017-08-22, 18:28   #2244
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Huawei są teraz na topie ja jestem zadowolona z p10 lite

TŻ oddał swoje do mechanika, bo jest jakiś problem z akumulatorem. oświadczył mi, że bierze moje;P ja mam swoją pracę mniej więcej po drodze do pracy TŻ a wolałam wstać wcześniej, żeby pojechać z TŻ niż wyjść o 6:20 i dreptać na pociąg o 7
Mąż mnie kusił tym p10 ale w końcu wzięłam ten bo był trochę tańszy i jakoś napaliłam się już akurat na ten i ciężko mi go było wybić z głowy

Cytat:
Dobry
Jak się już jesiennie zrobiło trzeba powoli wrzosy na taras kupić

Lubię jesień ale tylko na zdjęciach :P Jednak zdecydowanie wolę wiosnę i lato
Też się czaję na wrzosy ale nigdzie nie ma, trzeba odwiedzić miejscowy bazarek tam będą już napewno

Cytat:
Hej
Invi, przeżyłaś i nie zwróciłaś, prałd of ju :P
My jutro wieczorem po pracy jedziemy do teściowej, nad oceeeeeeeaaaannnn! Na przedłużony weekend.
Wklejam zdjęcie żebyście mi zazdrościły, wówczas zrekompensuję sobie trochę ból .upy (czyt. kości ogonowej). A tak serio, to masakra. Kichanie, kaszel, schylanie mnie wykańcza. Ale oj tam oj tam.
O jaaaaa mogę zabrać się z Wami ?
Oby ten Twój ból szybko minął

Cytat:
Hej hej! Jestem już po badaniach, zrobiłam glukozę, progesteron, LH, FSH, TSH i morfologię krwi. Następnym razem pójdę oddać mocz i zbadam też tżta. Trochę się krzywo na mnie patrzy, że szukam chorób, ale to nie prawda. Chcę po prostu wiedzieć czy jesteśmy zdrowi i nie tylko w kwestii zachodzenia w ciążę.. Żelazo i magnez chciałam też sprawdzić, ale nie wzięłam za dużo gotówki i wolałam zrobić powyższe jako pierwsze Także mam z głowy. Teraz ręka mnie boli

Dzięki za kciuki za wizytę u urologa Stokrotka

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

A, zapomniałabym wspomnieć. U was też ściana deszczu była w nocy? Nigdy jeszcze nie słyszałam TAK głośnego deszczu. Oboje z tżtem w tym samym czasie sie obudziliśmy...normalnie jak we śnie taki nierealny dźwięk.
Bardzo mocno trzymam kciuki za wyniki
W nocy u nas deszczu nie było ale za to było strasznie zimno, brrrr

Cytat:
Napisane przez invi_08 Pokaż wiadomość
Jakis niemowlak byl przede mna i zanim wyszedl to weszlam ba pierwsze pobranie 10'minut pozniej. Jeszcze go mecza bidulka, z oddzialu zawolaly jakas pielegniarke do pomocy.

Smak niby do przeżycia ale... i tak masakra.

Jak sobie przypomnę jak kłuli mojego młodego a ja płakałam razem z nim to aż mi się coś robi, straszne to było
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-22, 18:33   #2245
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Rybcia, masz szczęście, że trafiłaś na coś ambitnego. Ja z ciekawości przeglądam i dotychczas trafiłam na historie typu "mam 16 lat, masturbowałam się maszynką znalezioną pod prysznicem, czy mogę być w ciąży?" Albo "trzymałem dłoń w kieszeni gdzie było mokro od niekontrolowanego wytrysku, potem szedłem z moją dziewczynę za rękę, czy mogła zajść w ciążę jeśli później myła się tą ręką?"

Dziewczyna z mojego "osiedla" jak byłyśmy gówniarami sądziła że jak będzie sobie wkładać mydło między nogi (w sensie że do środka) to szybko w ciążę zajdzie. No i zaszła mając 15 lat

[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;76498461]Dzień dobry
Co ja czytam od rana maszynka?��
Nie mogę was nadrobic tak mam mało czasu na wizaż
Dziś mam wolne w pracy ale tz ma imieniny jedziemy świętować
Invi kciuki za glukoze
Co do jesieni u mnie też już ja czuć dziś jest chłodno i deszczowo także już nie długo bedzie jesień a po niej święta i koniec roku a ja dalej nie w dwupaku��

Do świąt już z brzuszkiem będziesz chodzić
Udanego świętowania imienin tżta

Cytat:
Ja mam wrażenie że niektórzy zachodzą od masturbacji kapustą i później się głąby rodzą

Cytat:
Napisane przez invi_08 Pokaż wiadomość
Hahahahha pamietam, ze jej pekla i nie mogla wyjac.

takie teksty tylko w bravo

Cytat:
Wszyscy kupują nowe telefony a do mnie właśnie doszło, że jeszcze ponad rok będę z moim rupieciem

Wczoraj byłam na badaniach krwi i znowu odjechałam
ale zyje jak widać
Ja mam umowę z play do marca ale mój telefon nie nadaje się już do użytku więc sprawiłam sobie nowy
Masz Ty z tymi omdleniami...

Asiula jak wizyta ? Jeśli pisałaś gdzieś na końcu to wybacz, jeszcze tam nie dotarłam
Stary 2017-08-22, 18:33   #2246
liven
Zakorzenienie

Domina super, ze tutaj zagladnelas w koncu

Cos nam watek zaczal przymierac:p
Stary 2017-08-22, 18:37   #2247
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:

Ano właśnie nie wiem co się tu z Wami dzieje ?
Specjalne opóźnienia żeby już wszystkie zaszły w ciąże w tym wątku tak jakie były założenia

Stary 2017-08-22, 18:37   #2248
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:

No, ja tu się martwić zaczynałam,że wystartowalysmy pięknie jak zawsze i że na tym się niestety skończy. Trzeba nadrabiać

Stary 2017-08-22, 18:38   #2249
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość

Dziewczyna z mojego "osiedla" jak byłyśmy gówniarami sądziła że jak będzie sobie wkładać mydło między nogi (w sensie że do środka) to szybko w ciążę zajdzie. No i zaszła mając 15 lat

Do świąt już z brzuszkiem będziesz chodzić
Udanego świętowania imienin tżta

takie teksty tylko w bravo

Ja mam umowę z play do marca ale mój telefon nie nadaje się już do użytku więc sprawiłam sobie nowy
Masz Ty z tymi omdleniami...

Asiula jak wizyta ? Jeśli pisałaś gdzieś na końcu to wybacz, jeszcze tam nie dotarłam

może to jest patent jakiś z tym mydłem a my nic nie wiemy

Stary 2017-08-22, 18:40   #2250
domii29
Zakorzenienie

Norka co u Ciebie ?

Cytat:
Napisane przez mala_mm Pokaż wiadomość
Tez jakoś nie jestem przekonana do iPhone, ale za to Huawei p9lite wyśmienity! 😊 i na pewno wymienię sobie na p10 w tym roku 😊

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Mocne kciuki ✊✊ daj znać po wizycie co u Maluszka 😘

Znaczy się że chyba dobrze telefon wybrałam

Cytat:
Napisane przez Minita Pokaż wiadomość
Zapomniałam sie przywitać: Hejo Wam wszystkim

Pochwal się efektem z zawodu jestem fryzjerką, więc ciekawi mnie ja wyszło, lubię podpatrywać
I jak Twoja @ ? uruchomiła się, czy dalej nic?
Cześć koleżanko po fachu
Dziękuję że pytasz, moją @ nawet ciężko nazwać @... przez te 2 dni dosłownie po kilka kropel leci...
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu

[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;76504166]My mamy 13 września 9 rocznice zwiazku bedzie opijanie kokosowa Finlandia brat zapowiedział ze dostanę na urodziny 😊

Ale robicie smaka tą finlandią

Cytat:
U nas będzie 11.12. 7lat razem. Nie wiem kiedy to minęło

My rocznicujemy 12.12

[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;76505011]No to moje 9 póki co przebija ale zlecialo😊

U nas też 9 lat tylko że 12.12 dopiero
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości