|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
dziewczyny od zakupów Diptyque na eBay
tutaj jest zamknięta lista flaszek i ich podziału, http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4432 proszę tam zajrzeć i sprawdzić, czy wszystko sie zgadza wysłałam potwierdzenie zamówienia do sprzedawcy, czekam na mail zwrotny z linkiem do aukcji, jak tylko kupię, dam tutaj znać |
|
|
|
#4472 |
|
Rozeznanie
|
Aggie, dziękuję za Tam Dao - zdążył opuścić mury Strasznej Poczty przed Bożym ciałem.
Jestem chętna na 10 ml Narziss! Yoona, sprecyzuję się w poniedziałek, ok? i zrobię przelew
|
|
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w ogóle Tam Dao jest teraz numerem 1 i obiektem szaleńszych zakupów (pierwsza flaszka, ta nasza, już rozeslana, pozostałe czekają w kolejce na zakupy u Mad)
|
|
#4474 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Aggie dostałam wczoraj Aquolinę, dziękuję pięknie
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
To się bardzo cieszę
|
#4476 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cuir Ottoman: beyourself - 30 ml + flaszka shachownica - 5 ml pinky11 - 5 ml rachela - 20 ml gwaihally - 10 ml Do oddania 30 ml. Cytat:
Zbierałam chętnych na Automne Micallefa, i o ile pamiętam, Ty również byłaś zapisana. A zakupy Jesieni mają odbyć się w czerwcu. Flaszka jest już cała rozdysponowana.Escentric ciekawy, ale na mnie też strasznie nietrwały. Żałuję.
Jak ptak patrzę w dół na góry Patrzę w dół na góry Edytowane przez BeYourself Czas edycji: 2008-05-22 o 22:10 Powód: dopisanie osoby do listy cuirottomanowej |
||
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli zakupy będą w lipcu, to jestem chętna na 20ml Cuir.
|
#4478 |
|
Zadomowienie
|
Ja się piszę na 10ml Cuir Ottoman. thx
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
a ja szukam chętnych na szybki zakup Frapin Caravelle Epicee
http://www.luckyscent.com/shop/detai...2605§ion=1 140 USD za 100 ml - do oddania byłoby 40-50 ml, bo przy obecnym stanie posiadania więcej z mężem niż 50 nie zużyjemy zakup w czerwcu, więc trzeba by sie dość szybko decydować |
|
|
|
#4480 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Co do starej zielonej drużyny - ewikk się rozmyśliła, czy byłby ktoś chętny na zakup do 60$ z LUCKY SCENT (flakon lub próbki) na początku czerwca? To dość pilna sprawa.
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Madlaine;7612654]
2 butelka TamDao Eanax 10 ml 2 butelka Philosykos Ewcia 10 ml (to ja a dokładniej moja mała Ewcia) 1 butelka L'eau Trois Eenax 10 Wszystko się zgadza. Madlaine, poproszę o numer konta i kwotę. Pieniądze przeleję natychmiast.
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jako, że się nam Kasia wykruszyła z zakupów na Luckyscent , szukamy jeszcze jednej chętnej osoby na czerwiec !!! myślę, że wolne będzie w granicach 100-150 USD |
|
|
|
|
#4483 |
|
Zadomowienie
|
jakaś dziwna ta osoba sprzedająca Diptyqi z ebaya.
Najpierw próbuje namówić na zakup poza aukcją a teraz ma problem z wystawieniem aukcji jakby to wymagało nie wiem jakiego zaangażowania i czasu.Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze. |
|
|
|
#4484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Któraś wizażanka wrzuciła tego linka na perełki http://stores.ebay.pl/TheNecessities...QQftidZ2QQtZkm |
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Vishnja, my kupujemy 6 butelek i taka aukcje miał wystawić, a milczy, napisałam maila niestety bez odpowiedzi, wysłałam dzisiaj drugiego, poczekamy, czy odpowie ?
|
|
|
|
#4486 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4489 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
więc nie zakładam fiaska
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niniejszym informuję, że aukcja została wystawiona, sprzedający poinformował mnie mailowo, flaszki już kupiłam i zapłaciłam za nie równiutkie 500 USD Zakupiono od:thenecessities Numer identyfikacyjny transakcji:4JR95035V45906 70P Nr przedmiotu Nazwa przedmiotu Ilość Cena Suma częściowa 160243694830 Diptyque 6 Eau de Toilette 3.4 oz. for Magdalena 1 $450,00 USD $450,00 USD Wysyłka i obsługa za pośrednictwem Inne opcje międzynarodowej dostawy — Stany Zjednoczone do 109XX (łącznie z opłatami manipulacyjnymi sprzedającego) $50,00 USD Ubezpieczenie wysyłki (wliczono): -- Suma: $500,00 USD |
|
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
zakupy Diptyque na eBay !!!
dziewczyny mam juz porobione obliczenia w Excelu, czekam tylko na ściągnięcie kasy z konta - płaciłam przez PayPal - i wtedy będę znała dokładny kurs dolara, teraz wychodzi ok. 2,18 PLN, ale poczekam na potwierdzenie transakcji na koncie, żebym nie musiała Wam potem zwracać drobnicy z powodu różnic kursowych na razie wstrzymajcie się więc z przelewami, pewnie w poniedziałek, będzie już podgląd na transakcję na razie podaję wam wyliczenia w USD, sprawdźcie czy sie nie pomyliłam, jeśli gdzieś będzie błąd proszę daną osobę o PW, będziemy poprawiać Aragonte 8,4 beata11 63,0 czarnazuzia 16,8 Eanax 25,2 gajowniczka 33,6 joasiak1 25,2 Katty_p13 16,8 magnetica 12,6 martwa papuga 58,8 monme 16,8 Pieńkowa Dama 8,4 Sabbath 33,6 Szara Róża 42,0 Tigerlilly 25,2 Vishnja 8,4 Yoona 8,4 [/B] Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2008-05-24 o 12:35 |
|
|
|
#4492 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Rozesłałam potrzebne dane do przelewu i podliczenia, grupo zielonych. Proszę o sprawdzenie poprawności
![]() Niestety osoba szósta się nie znalazła, także mamy tylko pięć osób na zakupy Lucky. |
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Mad, rozumiem, że to jest suma za perfumy i przesyłkę do Ciebie, a resztę, czyli atomizery i przesyłkę w Polsce załatwiamy z osobą, która rozlewa...?
|
#4494 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4495 |
|
Zadomowienie
|
Jestem chętna na 10 ml TamDao, jeśli jeszcze jest. Wysłałam PW.
|
|
|
|
#4496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w dolarach podałam koszt ml, które każda osoba zamawiała już z wliczoną przesyłką flaszek do mnie, koszt wysyłki ode mnie do Was, trzeba będzie policzyć osobno, w zależności, jakie przesyłki sobie zażyczycie koszt atomizerów nie został uwzględniony, bo ja mam zaledwie kilka sztuk, które już zostały "rozgrabione" i tu sie z dziewczynami policzę osobiścieCytat:
już nieaktualne |
||
|
|
|
#4497 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jutro porozsylam dane jak znajde chwilke Cytat:
jesli chodzi o atomizer, to dobrze rozumiem ze mam Ci doslac swoj? jesli tak to jeszcze adres na PW
|
|||
|
|
|
#4498 |
|
Zadomowienie
|
Yoona, rozumiem, że Ty organizujesz zakupy figue Satellite? Kiedy będzie realizowane te zamówionko, znamy już termin? Na kiedy szykować sie do przelewu? I co z atomizerkiem, mam szukać czy masz?
Mała prywata - zerknij do swojego wątku na targowisku. |
|
|
|
#4499 |
|
Rozeznanie
|
Madlaine:
To ja poproszę o namiary w sprawie Luckyscentowych zakupów ( kiedy wysłać listę- co chcę zamówić, ile pieniążków na przesyłkę liczyć itp.) |
|
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
atomkow kilka mam, ale zamawialam ostatnio od Uli,wiec spoko. na targowisko zajrzalam i odpisalam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

Tak w ogóle Tam Dao jest teraz numerem 1 i obiektem szaleńszych zakupów (pierwsza flaszka, ta nasza, już rozeslana, pozostałe czekają w kolejce na zakupy u Mad)

. Któraś wizażanka wrzuciła tego linka na perełki 
więc nie zakładam fiaska 
z powodów finansowych, ma się rozumieć. W obecnej sytuacji byłoby mnie stać może na 20 ml, a tu chętni do podziału chyba się wykruszyli...