|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5
Cytat:
Bo napisałaś o monitoringu i tak się zastanowiłam bo ja nigdy monitoringu nie miałam. Gin zawsze każe przychodzić w drugiej połowie cyklu i mówi ,,jest ciałko żółte, owulacja była" i tak się zastanowilam czy mozliwe jest ze cialko zolte jest a owu nie bylo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Ubije dziś tego mojego chlopa. O byle g... sie czepia. Niech spada stary zgred na drzewo
![]() Ja jutro wizytuje u nowej ginekolog o 18. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Moja to by zanianczyla obu synow na smierc. Starszy sie daje, moj maz nienawidzi jak go nianczy. Wiecznie krzyczy zeby mu nie rzadzila co ma jesc, ze sam umie sobie naszykowac, zrobić, wybrac itp. A tamten mamuniu to mamuniu tamto. I wszystko pod nos.
![]() No nalezy mu sie przez lepetynke bo zachowuje sie jak baba w ciazy. Jeden plus, po 3 latach u teściów doczekałam sie scianki ze zdjeciami. Zamontowal dzis dwie ramki. Przypominalam co pol roku i w koncu zrobil. Musze pokupowac więcej ramek i więcej zawiesimy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2315 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2316 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
niekoniecznie- Tsh nie jest tragiczne więc jest szansa na poprawęsuplementacją jodem Cytat:
![]() w weekend dostalismy od Rodziców masę warzyw- dzięki temu zostałam właśnie szczęśliwą posiadaczką 14 słoików przecieru pomidorowego z bazylią, na jutro zostało co najmniej drugie tyle "zwykłego" do wpakowania w słoiki i zawekowania
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.agdmaster.com/wyciskarka...iABEgLTFvD_BwE Zagotowałam, dodałam posiekaną bazylię i sól do smaku. W słoiki i pasteryzowałam na sucho w 130 st przez 20 minut. Zwykle pójdą w ten sam sposób tylko bez bazylii ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2319 |
|
Konto usunięte
|
Heeejo😊 widziałam kiepskie wyniki ale głową do góry wszysyko jest do zabicia i ważne to wiedzieć z czym walczyć wtedy raz dwa się udaje 😊
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
rybcia powodzenia na rozmowach i daj znać jak poszło
z tsh tragedii nie ma ja zbiłam z 7 do 2,84 w niecałe trzy miesiące teraz muszę skontrolować..Bruised tsh prawie idealne
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Badania... Taaa-... Od 2 miesięcy się zbieram żeby w końcu zrobić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Przyjechałam za wcześnie do pracy - bo byłam rano na badaniach i szybko poszło - szok... Zimno u mnie jak nie wiem Trzeba będzie już powoli wyciągać jesienne rzeczy ... Dziękuje Dziewczyny za wszystkie miłe słowa - jesteście Kochane ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój niestety jest na urlopie i idę do niego 4 września a umówiłam się do innej babeczki na jutro ... Stresa mam takiego ze .... dawno takiego nie miałam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez sie na poczatku strasznie stresowalam a teraz z wizyty na wizyte jestem spokojniejsza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2326 |
|
Konto usunięte
|
Domima na pewno wszystko będzie dobrze 😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- Właśnie jem sniadanie zrobiłam obiad do pracy skończę pranie i zaczynam maraton 6 dni w pracy oby do poniedzialku 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Domima trzymam kciuki za wizytę, oby stres był zbędny, a z maluchem wszystko w porządku
Moto zleci czas raz dwa ![]() u mnie dziś też zimno, ubrałam gruby kardigan do pracy i rozważam włączenie grzejników w pracy |
|
|
|
#2328 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie wieszalam pranie potwierdzam jesień
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Domima wszystko bedzie dobrze Moj maly pokaslywal w nocy. Pewnie chory bedzie. Ze zimno to potwierdzam. Wstaje, ogarniam sie i jedziemy do krusu. Jak sobie pomyśle to mi sie odechciewa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2331 |
|
Life is a drink ...
|
Dobry z samego rana ....
Mamuśka mi doniosła gazetki z Jyska ... wyprzedaż pościeli, prześcieradeł ... akurat wyro kupiłam i brakuje mi właśnie jakieś narzutki, i takich tam gadżetów
|
#2332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem,że wszystko jest do zbicia,że mam dobrą ginekolog która mi pomoże. Mimo wszystko jestem taka młoda, wydawałoby się,że nic na przedzkodzie nie stało. Sprawdziłam i stoi. To mnie zabolalo.. Dziaiaj nowy dzień. Nowe szansę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
Ja mam jysk bardzo blisko, a byłam tam raz w życiu kupiłam genialne koce dla mojej i tżta babci pod choinkę. Też chyba zajde. Mamy materac wielki i potrzebujemy takiego prześcieradła z gumką. Te zwykle ciągle ske zsuwaja, oczywiście od mojej strony.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie jutro polece i kupie Cytat:
glowa do góry, zobacz ile tu dziewczyn walczy z tsh i jak ladnie im idzie zbijanie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Co za zimny dobry dzień
![]() Masakra, jesien czuc juz ja kazdym kroku. Muszę isc po warzywa z młodą i juz mi się odechciewa bo nie mam nawet 15st na termometrze ![]() Rybcia ważne ze sprawdzilas wszystko i bedziesz dzialac ![]() Domima oficjalnie gratuluje dwoch kresek a z badaniami to faktycznie tez tak raz mialamna do pracy dopiero na 9:30.. Tylko ja mam po drugiej str ulicy od osrodka Lidla ![]() Nat, po twoim zdjeciu plaży to ja mam bol d.py ;D
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wdech i wydech, spotkam się z moją gin i wtedy wszystko się wyjaśni.
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Domima, wszystko będzie dobrze! Wszystkie w to wierzymy
![]() A ja znowu poszalałam dzisiaj z detektorem i już na pewno znalazłam serduszko Jak tż wróci z pracy to mu pokażę i odkładam do końca tygodnia minimum
|
|
#2337 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a formalnie piekarnik góra dół włączasz i wkladasz takie gorace do piekarnika? I co studzisz w piekarniku czy po 20 min nagle wyciagasz? Nic nie pęka ??Cytat:
TSH bardzo ładne Cytat:
Cytat:
też chcę więcej ramek!Cytat:
za badaniaCytat:
wszystko będzie pięknie!Cytat:
Cytat:
Do gina marsz, unormujesz raz dwa! Powodzenia na rozmowach Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||||
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam cudowną ginekolog!! Trafił mi się skarb.
Zadzwoniłam do niej chcąc się umówić. Spytała w jakiej konkretnie sprawie. Powiedziałam o wynikach, o tym, że mnie niepokoją. Powiedziała "Wyśle mi Pani na meesenger albo w sms bo szkoda pieniędzy na wizytę" (ja lekko w szoku, mówię ok). Wysłałam i od razu telefon. Powiedziała, że w złym czasie zrobiłam FSH i LH, jej zdaniem jestem po owulacji stąd takie LH wysokie. Mówi, że glukoza wysoka, ale warto ją powtórzyć w następnym cyklu bo być może dzień wcześniej się objadłam. TSH się dziwi, bo widziała moje zdjęcia i uważa, że jestem szczupła, więc proponuje mi zbicie eutyroxem (tak jak pisałyście). Zapytała raz jeszcze czy cykle są nieregularne. Mówi, że tabletki wszystko tłumaczą i, że nie ma powodów do zmartwień. 11 września będę robić FSH i LH (do tego powtórzę glukozę). Uspokoiła mnie..
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Śniło mi się że poszłam na nogach do Laponii, a mąż potem dojechał do mnie autem. Nie mialam gdzie spać i nie wiedziałam w jakim mieście jestem. Ale zorze polarne były piękne tak bardzo chce tam jechać a nie mogę, ze aż takie sny
|
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a druga sprawa ja miałam TSH 8,6 przy normie 4,2 i miałam 49kg. Więc to nie jest żaden wyznacznik. Znów moja mama przy TSH 5,3 miała już 26kg więcej w ciągu 3miesiecy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

Bo napisałaś o monitoringu i tak się zastanowiłam bo ja nigdy monitoringu nie miałam. Gin zawsze każe przychodzić w drugiej połowie cyklu i mówi ,,jest ciałko żółte, owulacja była" i tak się zastanowilam czy mozliwe jest ze cialko zolte jest a owu nie bylo 

- bo byłam rano na badaniach i szybko poszło - szok...
Trzeba będzie już powoli wyciągać jesienne rzeczy
... 

tez tak raz mialamna do pracy dopiero na 9:30.. Tylko ja mam po drugiej str ulicy od osrodka Lidla