|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXX
Dziękuję merryem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2612 | |
|
hakuna matata
|
Cytat:
jak zobaczyłam info, to wracając z pracy wstąpiłam do rossa przyjrzeć się co mają pod kątem następnej promocji
|
|
|
#2613 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
Cytat:
Całkiem fajne się wydają, przetestowałabym. Moze ten ''bardzo matujący'' jakoś przytrzyma w ryzach moją twarz ![]() Oj tak. W7 widziałam też się zainspirowało nim.
|
|
#2614 |
|
Raczkowanie
|
Mi się marzy ten korektor Anti Aging z Maybelline
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2615 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Te maseczki dermaglin sa dobre?
Ja niby jestem swiadoma, ze nie potrzebuje nic z kolorowki, a i tak na pewno jakies śliczne pomadki kupie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2616 |
|
Zadomowienie
|
Tez kupilam jeszcze oliwke bd na rozstepy do wlosow bedzie i ten duzy krem Isana do ciala kakaowy ... KONIEC!!!
|
|
|
|
#2617 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2017-08-23 o 18:09 |
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
na jakim dziale szukać opaski na włosy (takiej żeby nie ubrudzić włosów maseczką) ? i czy w każdym R. one będą?
|
|
|
|
#2619 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
To samo pomyslalam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2620 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Szkoda, że nie -49%.Cytat:
Skorzystałam tylko z tej -49% teraz.I to jak!
|
||
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
A dla mnie fajna promocja, pomimo nawału żeli pod prysznic wezmę deo i płyny do płukania gęby, bo tego mi schodzi bardzo dużo
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2624 | ||
|
Wtajemniczenie
|
a polecisz jakiś puder nie drogeryjny, mocno matujący
?Cytat:
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- pójdzie pewnie tak jak puder Banana z Wibo na poprzedniej promocji na kolorówkę. U mnie w rossmannie pojawił się ten puder dopiero niedawno (w lipcu). A na allegro sprzedawali go za 50 zł :O Chyba kupię ten korektor w cenie regularnej bo nie ma co liczyć na cud, że uda się go dorwać na -49% ![]() |
||
|
|
|
#2625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tu się cieszę, że skończyłam jedną promocję, a tu następna😂 No, ale wezmę jakieś deo i żele pod prysznic😁 Teraz straciłam 130 zł i stwierdziłam, że mają mnie już nie wpuszczać😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2626 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
.
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
mówicie ze ten korektor z maybeline jest taki supcio?
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pewnie kupie 2 plyny do paszczy bo przy aparacie schodzi jak woda, plus 2 zele pod prysznic
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
ja pewnie na kolejnej promce kupie jakiś płyn do higieny jamy ustnej, pastę i deodorant. coś jeszcze dobiorę, ale raczej wszystko jest w podobnej cenie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2630 |
|
Zadomowienie
|
Ja czekam aż będzie w końcu pielęgnacja dłoni czyli kremy itp. Mam nadzieję,że bliżej zimy coś zrobią
|
#2631 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2632 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo to kolejna promocja dla mnie, znowu wezmę na zapas deo i żele pod prysznic, bo to jednak idzie w szybkim tempie.
W tej promocji wydałam całe 12 zł. Kupiłam tylko balsam do ciała veseline biały a ze był w CND to wyszło za niego 5 zł z groszami i odżywkę w sprayu gliss kur. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#2634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie zupełnie nie sprawdził się Rimmel stay matte, miałam wrażenie, że jeszcze bardziej się świecę :/ ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- W tym przypadku akurat Youtube jest jego najlepszą reklamą, zachwyca się nim m.in. lamakeupebella i maxineczka, i pewnie mnóstwo innych zagranicznych youruberek urodowych. Edytowane przez Fonte Czas edycji: 2017-08-23 o 21:04 |
|
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;76541436]Ja się chyba znudziłam
na co dzień używam i tak kilku rzeczy, ostatnio mam tak ładną cerę, że podkłady i pudry poszły w odstawkę, wiec to, co mam, bedzie na jesień i zimę akurat. Kiedyś kupowałam namiętnie lakiery do paznokci, ale odkąd robie hybrydy to i to jest mi niepotrzebne. Mogłabym sie moze skusić na jakiś roz czy rozświetlacz, ale chyba mojego ukochanego Jednorożca nic juz nie pobije. Chyba, ze do moich Rossmannie wejdzie ta nowa marka kolorowki - wtedy moze kupie podkład mineralny i puder.[/QUOTE]Jakiego jednorożca ![]() Ładne zakupy ![]() Cytat:
właśnie mi przypomniałaś o tym korektorze.Ja nie chcę już nic co chociażby przypomina podkład Catrice Zbyt lejące konsystencje nie są dla mnie w większości przypadków. Ale do czego to doszło, że firma taka jak Catrice dyktuje trendy ![]() Oj tak cały jutub o nim trąbi i blogi od dawna
|
|
|
|
|
#2636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja praktycznie po wszystkich się świecę
muszę się z tym pogodzić chyba. Używam zwykłych chusteczek jako bibułki matujące i daje rade ![]() co do korektora też widziałam zachwyt wśród youtuberek. Ciekawe jaką cenę u nas dadzą. Cytat:
|
|
|
|
|
#2637 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2638 |
|
Rozeznanie
|
Ja i moje pierwsze wrażenie...
Na pierwszy ogień poszła Eveline ze spirulina. Mogę prawie w jednym zdaniu.... Gęsty, ciężki zielony glut, który ciężko rozsmarować_równomiernie nałożyć bo się ciągnie. Nakładanie jej od serca_obficie nie ma sensu, bo mimo, że ciężko ją rozsmarować to po chwili zaczyna spływać_zjeżdżać jej nadmiar. Każą trzymać 20 min. Baardzo długo wg mnie, tym bardziej że krótko po nałożeniu_praktycznie od razu _ zaczęła mnie pięć skóra. Sytuacja po jakimś czasie się uspokaja (chyba jak zaczyna wysychac, lub jak mi już denat wypalił co miał wypalić). Nalozylam tylko na czoło i brodę. I może przez to że dałam za dużo (wiecie: "dam jeszcze więcej, to na pewno lepiej zadziała ) jakoś długo schła. Generalnie produkt może być ciekawy,tylko trzeba przeboleć te aplikację. Bo faktycznie zaraz jak sciagnelam wydać było minimalne wygladzenie na tej brodzie i czole. |
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam to samo papier toaletowy i ręczniki papierowe tez dają radę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2640 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

[COLOR="Silver"]

Skorzystałam tylko z tej -49% teraz.

Pomadek i tuszy mam aż za dużo, a nawet jeśli jakieś mnie kuszą to nie z rossmana 
ESPANA
PORTUGAL
Türkiye