|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Witam się w czwarteczek
Dzisiaj dużo wizyt. Kciuki za wszystkie ![]() ![]() ![]() A ja mam dzisiaj dużo pracy a tak mi się nie chce.Brrrr u Was też tak zimno? Rano 11 stopni ![]() Zmarzłam dzisiaj przeokropnie na spacerze z psem. Chyba czas cieplejszą kurtkę wyciągnąć
|
|
|
|
#1892 |
|
Rozeznanie
|
U mnie były tylko 4 stopnie, a ja znowu beztrosko wsiadłam na rower bez żadnej czapki ani rękawiczek. Ale nie było czasu się wracać, kolejnym pociągiem bym już na wizytę nie zdążyła. Moje zatoki nie były zbyt szczęśliwe
|
|
|
|
#1893 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny, kciuki za wszystkie wizyty, czekamy na wieści ![]() U nas poranek zimny, ogólnie noce już chłodne, a my za dwa tygodnie dopiero na wczasy jedziemy 😁 Mam tylko nadzieję, że nie będzie lało. |
|
|
|
#1894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz ja juz wczoraj wyciagnelam kurtke i szaliczek. Maz sie smial ze juz w szaliku chodze ale rano naprawde jest zimno a jeszcze autobusem jechałamCytat:
potem jak pojade nad morze to mi wisi pogoda, moze byc zimno, byleby nie lało piec dni bo jade poniekad sama i sie zanudze. A jak nie bedzie padalo to bede spacerować po plazy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1895 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WOW, 4 stopnie to już w ogóle ! Wyciągałabym zimową kurtkę na rano U nas póki co poniżej 10 chyba nie spadło, ale pewnie też lada dzień.Cytat:
Fajnie ! Ja zawsze też we wrześniu na wakacje jeździłam,a w tym roku zechciało się wcześniej (czerwiec) i już dawno jestem po urlopie i nawet o nim nie pamiętam Czerwiec to zdecydowanie za wcześnie.Planuję jednak jeszcze we wrześniu lub październiku wziąć z tydzień wolnego bo okazało się że mam jeszcze sporo dni ![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
Ale powstrzymuję się jeszcze ![]() U mnie na weekend nie zapowiadają upałów - 22 - 23 stopnie i deszcz
|
|||
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
standardowo jezdzimy we wrzesniu i w styczniu/lutym. W czerwcu to mozna jechac jesli potem we wrzesniu sie jedzie drugi raz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1898 |
|
Raczkowanie
|
Ja też miałam urlop zaplanowany na wrzesień i mamy już nawet bilety lotnicze kupione na Majorkę... ale nie pojedziemy
u nas zawsze wszystko na wariackich papierach. pół roku później mamy dom a ja zachodzę w ciąże. Nie mamy kasy zeby teraz wydac na hotel i rozrywki na miejscu wiec nie polecimy...Ta Majorka to jakas klątwa w mojej rodzinie bo w zeszłym roku moja siostra z chlopakiem zapłacili zaliczke na wakacje all incl. na Majorke własnie, a potem ona zaszła w ciąże i była na takim etapie ze nie mogła leciec ![]() trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielka szkoda, że Wam nie wychodzi bo Majorka jest piękna No ale - są rzeczy ważne i ważniejsze
|
|
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy więcej takich wczesnych urlopow. Aczkolwiek dobrze ze pojechalismy bo tz ma nową prace i później nie dostałby wolnego a ja lisa 87 właśnie ja Majorce zaszlam w ciążę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w Grecji chyba zaszłam w ciążę
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie czwartkowo
![]() Samych dobrych wieści na dzisiejszych wizytach
|
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle to cześć ! U nas dzisiaja być 26° a w weekend ciepło ale burzowo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1904 |
|
Rozeznanie
|
Cześć 👋
Tyle piszecie od dwóch dni, że jak mam chwilę to nadrabiam i nadrabiam a stron nie ubywa ale w końcu się udało. Bardzo gratuluję przedwczorajszych i wczorajszych wizyt już takie duże człowieczki na zdjęciach bardzo się cieszę, że same tak wspaniałe wieści na wątku Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ... Z tego co pamiętam co tam pisalyscie, to mogę powiedzieć, że wg mnie szumiś to zbędny wydatek. U nas może z 3 albo 4 razy puszczalam małej dźwięk suszarki na yt i tyle samo razy włączyłam okap. Efekt taki sam chociaż może przy bardziej wymagającym dziecku by się przydał. Ten kocyk sensoryczny, który wysyłają gratis z bebiprogramu to jest taki malutki, więc się nie zdziwcie 20cm x 20cm moja mała uwielbia metki więc jej się podobał. Jest jeszcze bebiklub, z niego wysyłają mały termoforek z pestkami wiśni i on nam się bardzo przydał jak bolał brzuszek, a z Hippa wysyłają zawieszke do auta. Albo ogólną, albo z imieniem. Może Wam się przyda Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mamy ośrodek przy samym morzu, z tarasu widać Bałtyk, wiec mam zamiar delektować się ciszą i spokojem
|
|
|
|
|
#1906 |
|
Rozeznanie
|
lisa87 no co Ty.... hahaha my też mieliśmy w planach Majorkę i też odpuszczamy póki co
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
My już w tym roku nigdzie nie pojedziemy
Jesteśmy w totalniej :dupa: finansowej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
za dzisiejsze wizyty. Czekamy tylko na dobre wiadomości.
|
#1909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry! Ale czuc juz jesien w powietrzu, dzis slonce i cieplej ale rano smigalam w polarze bo chlod jak nie wiem.
---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Cytat:
Nie plakala, a wrzeszcala i wpadala w histerie przy kazdej probie przystawienia do piersi, a szum ja w miare uspokajal. Cos strasznego, moze kiedys wam opowiem moja meczarnie z kp, poki co mam ogromnego stracha, ze z dugim dzieciem bedzie to samo.---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm to ja się jednak zastanowię nad tym szumisiem
Moja wspaniala kuchnia niestety okapu niema czyli zostaje aplikacja Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1911 |
|
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() Czekamy na same dobre wieści z wizyt
|
|
|
|
#1912 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Torrence czekamy na wieści Ja już od wieczora jakaś taka nerwowa jestem... Śniła mi się znów popsuta winda (tak samo przed ślubem i awansem)... Eh... gdzie tam 16...
|
|
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wspominalam już że zapisałam się na fitness dla ciężarnych ?
dzisiaj jeszcze zapytam lekarza i jak pozwoli to smigam od poniedziałku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
muszę sie zorientować czy gdzieś blisko mnie jest coś takiegoWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1917 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduję się
I cóż, jak wiecie dużo rzeczy można już dość szczegółowo ocenić więc żeby Was nie zasypywać całym opisem badania - wszystko jest w porządku Mąż zachwycony (nie należy do takich emocjonalnych), bardzo mu się podobało, wszystko widział Nawet wyłapał jak kciuk ssała No właśnie wbrew przeczuciom - ssała, a nie ssał
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2017-08-24 o 10:05 |
|
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedziemy dalej z dobrymi informacjami |
|
|
|
|
#1919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1920 |
|
Rozeznanie
|
A ja już po wizycie, wszystko w jak najlepszym porządku
Maluch ruszał się jak szalony, pani ustawiala, ustawiala a maluch się przekrecal i ustawianie od nowa. Trochę też moja blizna po cesarce przeszkadzała. Ale nie narzekam, dzieki temu moglam sie dluzej napatrzec Ryzyko wad chromosomowych wyszlo minimalne. No i termin na 28.02 Wg tutejszych zasad to bedzie moj obowiazujacy termin, nie beda juz przesuwac.maluch.jpg No to wychodzi na to, ze witam sie w 2 trymestrze Kciuki za pozostale dzisiejsze wizyty
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

a tak mi się nie chce.

potem jak pojade nad morze to mi wisi pogoda, moze byc zimno, byleby nie lało piec dni bo jade poniekad sama i sie zanudze. A jak nie bedzie padalo to bede spacerować po plazy 
U nas póki co poniżej 10 chyba nie spadło, ale pewnie też lada dzień.
standardowo jezdzimy we wrzesniu i w styczniu/lutym. W czerwcu to mozna jechac jesli potem we wrzesniu sie jedzie drugi raz 

nigdy więcej takich wczesnych urlopow. Aczkolwiek dobrze ze pojechalismy bo tz ma nową prace i później nie dostałby wolnego a ja lisa 87 właśnie ja Majorce zaszlam w ciążę 

już takie duże człowieczki na zdjęciach
bardzo się cieszę, że same tak wspaniałe wieści na wątku
chociaż może przy bardziej wymagającym dziecku by się przydał.

Nie plakala, a wrzeszcala i wpadala w histerie przy kazdej probie przystawienia do piersi, a szum ja w miare uspokajal. Cos strasznego, moze kiedys wam opowiem moja meczarnie z kp, poki co mam ogromnego stracha, ze z dugim dzieciem bedzie to samo.
dzisiaj jeszcze zapytam lekarza i jak pozwoli to smigam od poniedziałku