|
|
#2641 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXX
Jestem tylko ciekawa jaką cene dowalą na ten korektor z Maybelline 😀.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2642 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Z drugiej strony fajnie, jeśli naśladują coś, bo się sprawdza, a nie dlatego, że jest luksusowe
. Ja jestem ciekawa tego podkładu,ale raczej nie kupię â za duże zapasy.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2017-08-23 o 22:20 |
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam wstawić zdjęcie swoich zakupów, ale chyba jeszcze na coś się skuszę. ![]() Czy dostanę w Rossie maskę do twarzy, którą nakłada się na noc i dopiero rano zmywa? Jakaś nawilżająca, rozświetlająca, do skóry dojrzałej?
|
|
|
|
|
#2644 | ||||
|
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
Cytat:
Łoo to sobie ktoś marżę naliczył, ciekawe ile osób go kupiło O nie ja na pewno nie dam ok 60 zł za drogeryjny korektor ![]() Wiele osób się nim zachwyca. Youtube dźwignią handlu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
http://www.rossmann.pl/Produkt/Perfe...ml,377024,6014
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prefekta ma takie na noc coś po 10zl są, tez wzięłam na spróbowanie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Merryem miałam Kryolan nic. Miałam od Wibo przez Kryolan do Armaniego. Nic nie pomaga na ekstremalnie tłusta skore. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2646 |
|
Zadomowienie
|
Anekania to może masz nie tłustą skórę, a jakiś łojotok. U dorosłej osoby (chyba, że jesteś nastolatką) aż tak mega tłusta skóra nie jest normalna, może warto przejść się do dermatologa czy nawet do endo i sprawdzić hormony.
|
|
#2647 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;76555876]Unicorn Hearts MUR
[/QUOTE]aaaa ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie ten korektor z Maybelline jest mocno średni.
Co do zakupow - maska hialuronowa z perfecty - niby fajnie nawilza ale nie wiem czy mnie nie zapchala. Uzylam jej wczoraj a dzisiaj 3 nowych przyjaciol ![]() Odzywka w sprayu z isany jak narazie spisuje sie dobrze i na suche i na mokre wlosy. Czuc ze ma silikony ale mi to nie przeszkadza ![]() balsam antycellulitowy chłodzący z perfekty chłodzi naprawdę fest. Pol godziny mnie mrozilo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam 28lat, u nas to rodzinne, zero zmarszczek, twarda skóra, nie kapie mi z niej, ale się bardzo mocno świece. Już się przyzwyczaiłam chodziłam po lekarzach wyniki są OK, miałam różne leki/maści i nic. Kiedyś miałam ogromny trądzik dziś jest śladowy ale zostały pory otwarte tez z nimi walcze. Do tego leki, teraz biorę chemię wiec tez skóra szaleje. Ale zielona serie Bielendy skin professional jest pomocna! trzyma twarz w ryzach nawet do momentu przyzwyczajenia oczyszczanie, nawilżanie i tak w kółko żeby nie przywalić w żadna stronę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
Ile mam czasu na odebranie w sklepie zamówienia złozonego przez internet? Zastanawiam się jeszcze czy braki będą uzupełniane? Chciałabym czerwony balsam z Garniera, ale w R. w którym chcę złożyć zamówienie już nie jest dostępny. Jest sens czekać?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2652 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Zazdro, u mnie nie było a bardzo chciałam spróbować. Daj znać jak się spisze.
|
#2653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz 72h na odbiór a dostawy są ale czy Twój produkt przyjdzie w danej dostawie, tego nie wie nikt Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
O matko u mnie było kupę! Ja wzięłam ta z kwasami, tak już na dowodzenia bo wychodziło za nią 5zl po promo , może dołożą Ci Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2655 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2656 | |
|
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
Cytat:
Wkurzyłam się ! ![]() I to nie na samego rosska a na firmę kurierską, którą wysłali mi przesyłkę. Zawsze był DPD a tu nagle FedEx. Rano dostałam maila, że dzisiaj kurier dostarczy mi paczkę. Zdziwiłam się bo ani smsa, ani przybliżonej wizyty kuriera, cały dzień nikt nie dzwoni...a ja tak siedzę i wyglądam przez to okno czy ktoś ne podjechał, sprawdzam ten telefon czy nikt nie dzwonił...wchodzę teraz na pocztę i wiadomość ''Nieudana próba dołączenia przesyłki'' SERIO ?! Nawet nie wiem gdzie ich ochrzanić bo na fb się chyba nie da wystawić im opinii.
|
|
#2657 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z ciekawości, bo pisałaś, że sporo pudrów wypróbowałaś i Kryolan nie daje rady. Ile on u ciebie wytrzymuje bez poprawki? I jak kontra Wibo ryżowy. Ja dwa dni temu kupiłam ryżowy Wibo, bo miałam końcówkę Kryolanu, a nie chciałam już w tym miesiącu robić zamówienia. I o dziwo pierwsze wrażenia są takie, że to ten Wibo i lepiej matuje i dłużej wytrzymuje, tylko nie wygląda na twarzy tak ładnie. Cytat:
Edytowane przez Hiyori Czas edycji: 2017-08-24 o 00:33 |
||
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Księgowa u mnie w pracy używa którąś jako krem bo mówi, że w końcu znalazła idealna dla siebie konsystencję
|
|
#2659 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak już wcześniej pisałam - znana youtuberka poleciła ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
mam taką, ale z tego co wiem są jeszcze inne rodzaje i rzeczywiście to jest bardziej krem na noc niż maseczka. No i ma dużą pojemność - 50 ml, czyli tyle co przeciętnie krem
Edytowane przez Fonte Czas edycji: 2017-08-24 o 08:02 |
|||
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kryolanu używałam kilka lat temu i pamietam ze mega mnie bielil :/ Wibo skończyłam teraz. Kupiłam ekocerre i chyba ten Wibo był lepszy Standardowo puder wytrzymuje u mnie do 3 godz max najlepszy jest stay matte z clinique. Z Bielendy koniecznie to serum ! Spina buzie, wygładza na prawdę dobry produkt ale do tłustej twarzy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2662 |
|
Konto usunięte
|
Polecacie jakiś suchy szampon z tych mini? Got2b daje radę?
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;76548376]Żele jeszcze mam (z 5 butelek), antyperspirantów też zapas, więc raczej nie skorzystam. Wzięłabym płyn do płukania jamy ustnej, ale przecież nie wezmę czterech (2+2)
Szkoda, że nie -49%.[/QUOTE] ja żeli też mam mnóstwo z poprzedniej promocji, ale mężowi zapasy zrobię i to mniej więcej w tym samym czasie wszystkie "gwiazdy internetów" sobie o nim przypominają (oczywiście dawno temu zakupiły ten korektor zagranicą) ![]() Ja chyba nie mam jakiegoś spędu na ten produkt
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektórzy kurierzy mnie dobijają... Apropo, przypomniało mi się (w załączeniu)
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała tylko podkład Eveline Ideal Cover w jasniejszym kolorze niż teraz mam (nude) na jesień. Najlepszy podkład jaki miałam
|
#2667 |
|
F • R • I • E • N • D • S
|
[1=1b2bbb5684126f8b7a188c9 3b710cf6ff4f9fa92_68c202f 1c70b6;76562176]Polecacie jakiś suchy szampon z tych mini? Got2b daje radę?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Słyszałam o nim dobre opinie, natomiast u mnie się nie sprawdził. Miałam go z jakiegoś boxa, wystarczył chyba na 2 razy i do tego nie widziałam odświeżenia.
"I wish there was a way to know you're in the good old days before you've actually left them" Edytowane przez Aniia91 Czas edycji: 2017-08-24 o 09:58 |
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Ja o dezodorantach i płynach do ust ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#2669 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#2670 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Mnie kolorówka nie kusi, bo mało co używam z Rossmanna, jedynie tusze Eveline, ale to mogę kupić w Hebe, bo cały czas też mają jakieś promocje. Jedynie zamierzam bliżej przyjrzeć się Provoke dr Eris, bo na ostatniej promocji kupiłam podkład rozświetlający i jest super Za to na pewno zaopatrzę się w dezodoranty, żele pod prysznic i pasty do zębów, zrobię też zapas mamie i babci, bo tego dużo u nas schodzi. Kusi mnie kupić jeszcze jakiś balsam i coś do włosów
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

. Ja jestem ciekawa tego podkładu,ale raczej nie kupię â za duże zapasy.
papier toaletowy i ręczniki papierowe tez dają radę 

Nawet nie wiem gdzie ich ochrzanić bo na fb się chyba nie da wystawić im opinii.