Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-24, 09:59   #2461
fioleciasto
Zakorzenienie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Dzień dobry, dobijcie mnie szybko i bezboleśnie proszę

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-24, 10:07   #2462
Vivien26
Rozeznanie

Invi kochana nie obwiniaj sie bo tak jak pisza dziewczymy to moglo stac sie wszedzie.A to na pewno nie Twoja wina...wiesz czlowiek jakby wiedzial ze sie przewroci to by sobie usiadl.Mam madzieje ze dzis juz lepszy humorek 💋

Domima kciuki✊✊✊✊✊✊✊

Blanka az tak licho?
Vivien26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-24, 10:12   #2463
Vanessa37
Raczkowanie

Cześć Kobitki
Invi- proszę Cię pomyśl o sobie i nie bierz całego zła tego świata na siebie. To facet jest od tego, żeby się opiekować swoją kobietą i rodziną. Jak wiedział, że jedzie to mógł się przygotować do drogi, a skoro tego nie zrobił to mógł przynajmniej się skupić na drodze zamiast czepiać się Ciebie. Jeszcze jedna taka akcja i dostanie od naszej geriatrii
Domima 3mam kciuki

Fiole
Vanessa37 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-24, 10:15   #2464
Selfish Girl
Life is a drink ...

Invi to tylko zbieżność wydarzeń .. a sarna to dzikie zwierze. Odpiełaś pas bo Cie uwierało w brzuch... hmm pomyśl jak mogło Cie bardziej przycisnąć w momencie hamowania gdybyś ten pas miała. Ważne, że jesteś zadowolona z wizyty i lekarki która poprowadzi Cie przez resztę ciąży.

U mnie znowu plotkarskie rewelacje jeszcze przyjechała rodzina z daleka dosłownie dwa różne światy .... Nie wiem nawet od czego zacząć opowiadać ale siostra już ma krew zepsutą na najbliższe 10 lat. XDDD

W poniedziałek mam wizytę - ciekawe jak tam moje wyniki. Nie mam żadnej możliwości wglądu bo laboratorium bezpośrednio wrzuca w moją kartotekę i będę je mogła dopiero przeanalizować z lekarzem....
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-24, 10:18   #2465
Vanessa37
Raczkowanie

Blanka- zaraz coś podrzucimy da poprawę samopoczucia:bunia :

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

[1=33bc89d9a686e21f9e65207 88de64e03cdc01325_655d448 24371d;76563096]Invi przeczytalam co was spotkalo,to zupelnie nie twoja wina.

Ja testuje niedlugo i juz sie nie moge doczekac,powstrzymuje sie codziennie zeby nie sprawdzic wczesniej,najlepiej juz

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Też tam mam
Stary 2017-08-24, 10:19   #2466
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Masakra dziewczyny, wczoraj już nawet nie zlicze ile razy kibelek tulilam.. do tego temperatura i boli mnie każdy mięsień u kazda kosteczka w ciele
Noc była tragiczna, dziś już nie wymiotuje i żołądek mnie nie boli. Ale za to jestem tak osłabiona nadal,że zejscie na dół to dla mnie wyprawa życia.
Do tego nic nie jadłam od 2dni ...

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-24, 10:21   #2467
Vanessa37
Raczkowanie

Ojoanna29 kurcze ależ wam zazdroszczę też tak chcem to musi być bardzo wzruszające

Rybciu gratulacje z powodu znalezienia pracy, mam nadzieję, że będzie Ci tam ok
Stary 2017-08-24, 10:33   #2468
Ojoanna29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanessa37 Pokaż wiadomość
Ojoanna29 kurcze ależ wam zazdroszczę też tak chcem to musi być bardzo wzruszające

Rybciu gratulacje z powodu znalezienia pracy, mam nadzieję, że będzie Ci tam ok
Śmiać mi się chciało, bo tz co chwilę pytał "to już? To to?" a to jakaś moja żyła albo jelita ale jak w końcu trafiłam to oboje wiedzieliśmy, że to serduszko teraz jadę na 3 dni do rodziców, detektor zostaje w domu, dopiero w niedzielę posłucham znowu
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-24, 10:34   #2469
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Masakra dziewczyny, wczoraj już nawet nie zlicze ile razy kibelek tulilam.. do tego temperatura i boli mnie każdy mięsień u kazda kosteczka w ciele
Noc była tragiczna, dziś już nie wymiotuje i żołądek mnie nie boli. Ale za to jestem tak osłabiona nadal,że zejscie na dół to dla mnie wyprawa życia.
Do tego nic nie jadłam od 2dni ...
miałam tez raz taką akcje, że przez całą noc (nie spałam wtedy w ogóle bo non stop loty do kibla ) + cały dzień mnie czyściło jedną i drugą stroną. Nie wiem czy jest to jakiś związek ... ale jak już na czworaka doszłam do lodówki i była woda gazowana Żywiec Zdrój to mi przeszło... wszystko zwracałam herbatę miętową, bez cukru ...
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-24, 10:44   #2470
invi_08
Zakorzenienie

W ogóle śniło mi sie ze wlosy przefarbowlam cale na braz spowrotem...

invi_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-24, 10:45   #2471
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
miałam tez raz taką akcje, że przez całą noc (nie spałam wtedy w ogóle bo non stop loty do kibla ) + cały dzień mnie czyściło jedną i drugą stroną. Nie wiem czy jest to jakiś związek ... ale jak już na czworaka doszłam do lodówki i była woda gazowana Żywiec Zdrój to mi przeszło... wszystko zwracałam herbatę miętową, bez cukru ...
Ja też się ratuje woda gazowaną
Muszę coś spróbować zjeść,już się boję.

Stary 2017-08-24, 10:50   #2472
invi_08
Zakorzenienie

A ta moja ginekolog twierdzi ze nie ma co tak czesto robic usg i zrobi mi po 30 tygodniu, tak to tylko bedzie mierzyla szyjke i recznie badala. Takze nad tym ubolewam, u tej starej mialam fotkę co wizyte. Ale ufam jej, wazne ze mam z polowkowego sliczna pamiątkę.

Stary 2017-08-24, 10:56   #2473
gr8ania
Zakorzenienie

Cytat:

Oj biduklo
Mi o dziwo w takiej sytuacji pomaga tylko syfiaste jedzenie w stylu cheese z Maca...

Stary 2017-08-24, 11:00   #2474
sitri
scarlet starlet

Trochę mniej czuć tymi rzygami.

Jezu.

Каждый в моем скваде — одинокая звезда
И мы встанем друг за друга выше горного хребта
У твоей подруги этот трек стекает изо рта
sitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-24, 11:06   #2475
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invi_08 Pokaż wiadomość
Hej

Asiula on ma takiego samsunga s5611 nie wiem czy w ogole moze tam byc nawigacja

Wiem ze to nie moja wina ale wszystko sie naraz zwalilo, jeszcze on sie zachowywal jakby to byla moja wina

Teściowa juz teksty ze aby jezdzimy i jezdzimy i sie stalo. ☠☠☠☠a to nie sredniowiecze, w ciazy do lekarza trzeba jezdzic, szczegolnie w zagrozonej ciazy. I teksty bo trzeba bylo sie nie wracac (wracal sie po kluczyki) to sorry jak mielismy odjechac bez kluczyków? zreszta ona to sie niech nie odzywa bo aby cisnienie podnosi...

Maz pojechal na szrot za lampa. Moze znajdzie jakas uzywke. Jak nie to kupimy nowke.

Invi Twoją teściową bym utłukła za takie teksty

Mój mąż też miał przygodę z sarną, tyle że u nas do wymiany była cała maska...

Cytat:

ale Ci się choróbsko przyplątało
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-24, 11:08   #2476
invi_08
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sitri Pokaż wiadomość
Trochę mniej czuć tymi rzygami.

Jezu.
Soda podobno wyciaga takie zapachy. Ja cala noc dywanik tak trzymalam jak mi sie kot na niego zrzygal.

Stary 2017-08-24, 11:22   #2477
sitri
scarlet starlet

Invi - przejęła mnie Twoja historia... Będę trzymać kciuki, żeby stan szyjki się nie pogorszył... Nie kłóć się z TŻ, to niewskazane w takim stanie. I uważajcie na siebie.

Apropos jeszcze tych rzygów, teraz ja od rana zwracam nawet wodę. Miały być poranne mdłości a są... całodniowe

Stary 2017-08-24, 11:26   #2478
fioleciasto
Zakorzenienie

A ja dziś mam kontrole u nowego ginekologa, trzymajcie kciuki

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-24, 11:30   #2479
Patrycja28100
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez invi_08 Pokaż wiadomość
Najpierw pozarlam sie z tz, bo nie mogliśmy trafić do tej przychodni... akurat moja wina bo kalafior ciążowy, zle wpisałam nazwisko i zamiast Slowackiego wpisalam w nawigacje Kochanowskiego, dojezdzamy a tu dupa.... zorientowalam sie, ze zly adres, jak to moj M, krzyk i w ogóle bo co ja robie... nawigacja swirowala, nie mówiła gdzie skrecac, w ogole ciagle zmieniala trasę, kolka krecilismy, oczywiście moja wina... dojechaliśmy, obrażony nie poszedl ze mna, siedzial w aucie. Pozniej bylam po wizycie podlamana, moja szyjka jest w tragicznym stanie... pojechalismy do maca cos zjesc.
Wychodzimy, padł mi telefon, nie wiadomo jak wrócić. Znow krzyk, bo tak to siedzę w telefonie a teraz nie ma jak wrocic bo telefon padniety. Juz nie pamietal ze przez godzinę przed wyjazdem grał na moim telefonie i przez niego nie zdazylam naladowac. Mowie, wiesz jka to ciagnie, bylo pod ladowarka grac. A on ze to moja sprawa czy mam baterie. I ze ja powinnam przypomnieć mu. Pojechał na czuja na trasę Radom. Zly jak osa, bo bez nawigacji, ze kilometrow musi robic i ze zamiast 50 zrobi 100. Mowie zjedz na jakas stacje kupie ładowarkę samochodową. Nie, on nie da teraz 30 zl za ladowarke. Okej, to jedz. Nagle sie czarno zrobilo, burza okropna. Zjechal na najbliższą stacje. Poszlam kupilam ładowarkę. Okazalo sie ze do domu bedzie jakies 55, czyli o 30 wiecej niz normalna trasa. Ok, jedziemy. Ochlonal, normalnie gadamy. Jestesmy jakieś 25 od domu, odpielam na sekunde pas, bo mi bardzo brzuch uciskal, chcialam jakos poprawić. On nagle po hamulcach, zlapalam sie drzwi odruchowo, wbilam w fotel - coś walnelo w maskę i trochę w szybe i polecialo za auto. Szyba sie pokruszyła. Okazalo sie, ze sarna wyskoczyła. Ja w placz bo jak ja moglam akurat wtedy ten pas odpiac. Ale Matko Boska... tak strasznie mnie uciskal, kulo mnie podbrzusze, chcialam go poluznic ciut, poprawic... akurat wtedy wyskoczyła.... on w krzyk bo jak ja moglam go tak wystraszyc, ze co jakby wpadła cala na mnie, ze idiotka jestem (ma racje) nic nie mysle... ale za chwile mnie przytulil i uspokoil... obejrzal auto no i wezwal policje. Przyjechali i mowia ze jak zwierze ucieklo to lepiej odwolac na 112 interwencje bo tak to musza nam dowod zatrzymać i auto i w ogole cale postepowanie.... Zadzwonilam po szwagra i po lawete i wrocilismy po 21...

No i to za duzo jak dla mnie...

Jestem zla na siebie, bo faktycznie moglam naladowac ten telefon i pojechalibysmy dobra trasa i nic by sie nie stalo... a tak wyprowadzilam nas w burze i na sarne... wiecznie cos sknoce... plakac mi sie chce, bo mimo, ze ginekolog cudowna babka (od października ma mnie juz wcisnac na nfz, wziela o polowe mniej jak ta stara ginka) to ta szyjka tragiczna, cala spekana, mimo, ze zabiegi ratowaly ile sie da... no i ona ze mam lezec do nastepnej wizyty, aby siku i tyle na wstawanie... no i jesli następnym razem będzie krótsza niz dzis to mnie kładzie do szpitala. Magnez 3 x dziennie, luteina, mam mierzyc cisnienie bo było 156/100. Co do porodu, jesli zostalaby taka jak teraz do terminu to probujemy naturalnie ale najmniejsze pogorszenie i bedzie planowane cc, bo za duze ryzyko... placze ciagle... co za dzien... mam dosc.... dosc siebie, swojego gapiostwa i glupoty...

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Ta nawigacja tez jak na zlosc dzis swirowala... a zawsze wpisalam i ladnie prowadziła... ehh... przykro mi, za duzo sobie przykrych slow powiedzieliśmy....

Tak mi przykro ze mialas taki straszny dzien. Dobrze ze nic ci sie nie stalo. Tż ochlonie i za 2-3 dni bedzie wszystko ok. Niestety takie dni sie zdarzaja, hormony i pogoda robi swoje.

Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-24, 11:31   #2480
liven
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Są kciuki!
liven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-24, 11:32   #2481
Ojoanna29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sitri Pokaż wiadomość
Invi - przejęła mnie Twoja historia... Będę trzymać kciuki, żeby stan szyjki się nie pogorszył... Nie kłóć się z TŻ, to niewskazane w takim stanie. I uważajcie na siebie.

Apropos jeszcze tych rzygów, teraz ja od rana zwracam nawet wodę. Miały być poranne mdłości a są... całodniowe
Łączę się w bólu próbowałaś imbir? Na mnie nie działa, ale dalej łykam tabletki.. Najgorzej jest jak coś zjem, jest spoko i popijam wodą.. Nie wiem czemu tak działa, ale od razu biegnę do łazienki po herbacie czy soku tak nie mam..
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-24, 11:33   #2482
Patrycja28100
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
Na kasjerke w żabce nic szałowego,bo mieszkam w takiej miejscowości, że ciężko o fajną pracę - dorywczą. Na szczęście to chwilowa praca, ale mimo wszystko cieszy bo będę miała czas zapchany

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

co się dzieje...?

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Jantar działa, ale robi z głowy istne siano. Włosy nowe rosną i wszędzie te małe włoski wychodzą po bokach.. Dlatego odstawilam nie dla mnie.
Skrzypowite jadłam w tabletkach i efektów nie czylam. Ale zjadłam tylko 48 tabletek więc może za krótko stosowałam...

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Nie obwiniaj siebie kochana! To zbieg okoliczności..złych zdarzeń. Współczuję tej sarny, rozumiem,że oboje się bardzo wystarszyliscie. Ten pas to też nie Twoja wina. Zbieg okoliczności i tyle. Ochłoniesz troszkę, wszystko wróci do normy! Najważniejsze jest teraz dziecko. Musisz na siebie uważać i do wszystkiego starać się podchodzić spokojniej.
Jakbym siebie i mojego słyszała..też zdarzają nam się takie dziwne akcje akurat podczas kłótni, wtedy wszystko nagle nam się na głowę sypie. No nic, główka do góry Invi 😘

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Domima kciuki! Daj znać co i jak

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Najbliżej testuje Patrycja28100 i Feliska z Rheia, tylko nie wiem czy coś się nke zmieniło. Tak mówi nasza pierwsza strona

@ ma byc nibi jutro, testowalam wczoraj ale biel. Zobaczymy do jutra czy @ sie zjawi

Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-24, 11:35   #2483
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
zacisniete
Cytat:
Napisane przez Patrycja28100 Pokaż wiadomość
@ ma byc nibi jutro, testowalam wczoraj ale biel. Zobaczymy do jutra czy @ sie zjawi

Oby się nie pojawiła!

Jadę załatwiać 500+ i jak zwykle się stresuję że się do czegoś doczepia i tej kasy nie dostanę a dużo nam te 500zl dodatkowe daje

Stary 2017-08-24, 11:39   #2484
sitri
scarlet starlet

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Łączę się w bólu próbowałaś imbir? Na mnie nie działa, ale dalej łykam tabletki.. Najgorzej jest jak coś zjem, jest spoko i popijam wodą.. Nie wiem czemu tak działa, ale od razu biegnę do łazienki po herbacie czy soku tak nie mam..
Akurat nie próbowałam, trochę pomaga mi gorzka herbatka.

Stary 2017-08-24, 11:40   #2485
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Wielkie kciuki ! Będzie dobrze.

Boże ja po wczorajszym i dzisiejszym dniu, nie wyobrażam sobie całodniowych młodości.
Chociaż tyle,że już nie wymiotuje..

Stary 2017-08-24, 11:51   #2486
alusiekmalutki89
Zakorzenienie

Boziu, ile ja bym dała za te ciążowe mdłości
Stary 2017-08-24, 11:52   #2487
domii29
Zakorzenienie

Ręce nogi i cycki mi opadają. Nie mam już sił do mojego dziecka, flamastry schowalam, wczoraj bawił się z kuzynem 10 letnim i mój młody poprosił tamtego żeby mu flamastry wyciągnął, ja nie dopatrzylam i oto efekt... Już nie wiem który raz z kolei moje dziecko tak wygląda... Żeby tego było mało sisior też wymalowany

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20170824_114935.jpg (60,9 KB, 57 załadowań)
Stary 2017-08-24, 12:03   #2488
DomimaZet
Zakorzenienie

Dziewczyny - dziękuje za kciuki i dobre słowa . Jestem po wizycie - w sumie to trochę się martwię - w przyszłym tygodniu mam przyjść znowu - jest z pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtkowym w macicy - ale póki co akcji serca nie ma U mnie dziś 6t1d - zaczęłam się jeszcze bardziej martwić niż wcześniej tak bardzo się boje o to serduszko ...
Odebrałam wyniki - mam podwyższone tsh a nigdy przenigdy nie miałam z tym problemu - oczywiście euthyrox ...
Także niby jestem zadowolona a jednak stres to dopiero przede mną ...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-24, 12:07   #2489
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Ręce nogi i cycki mi opadają. Nie mam już sił do mojego dziecka, flamastry schowalam, wczoraj bawił się z kuzynem 10 letnim i mój młody poprosił tamtego żeby mu flamastry wyciągnął, ja nie dopatrzylam i oto efekt... Już nie wiem który raz z kolei moje dziecko tak wygląda... Żeby tego było mało sisior też wymalowany

O matko.. co on się tak uparł na te flamastry ?? Haha
Powiedz mu,że mu sisior odpadnie jak go tak będzie malował

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Dziewczyny - dziękuje za kciuki i dobre słowa . Jestem po wizycie - w sumie to trochę się martwię - w przyszłym tygodniu mam przyjść znowu - jest z pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtkowym w macicy - ale póki co akcji serca nie ma U mnie dziś 6t1d - zaczęłam się jeszcze bardziej martwić niż wcześniej tak bardzo się boje o to serduszko ...
Odebrałam wyniki - mam podwyższone tsh a nigdy przenigdy nie miałam z tym problemu - oczywiście euthyrox ...

Będzie dobrze ! Czasem jest tak,że serduszko jest 2-3dni po wizycie. Po prostu za szybko poszłaś na wizytę. Na następnej wizycie serduszko już będzie biło jak dzwon !

Stary 2017-08-24, 12:18   #2490
Minita
Rozeznanie

Hejo

Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość

[/COLOR]A! Trzecia rozmowa o pracę na plus! W piątek idę na próbę Czuje, że dam radę. Grafik pod moje potrzeby co najważniejsze. Zobaczymy, być może trafiłam na to, czego szukam :P
Mam nadzieję, ze praca Ci sie spodoba Najważniejsze żebyś robiła to co Ci się podoba. Najgorzej gdy praca choć łatwa to ludzie są wredni. Wolę ciężej pracować, a mieć super ekipę. Tobie życzę i łatwej pracy i super kompanów

Cytat:
Jak ja Ci zazdroszczę tego zaparcia co do treningów - chylę czoła ... Mam nadzieje ze kiedyś uda mi się znaleźć choć trochę motywacji no i nie zniechęcę się po jednym razie ...

Sama ćwiczyłam w trakcie starań o ciążę i nie wiedziałam do końca, czy to takie dobre. Wczoraj znalazłam filmiki na YT gdzie położna, która jest jednocześnie instruktorką fitness-odradza niektórych ćwiczeń, bo utrudniają one zagnieżdżanie się zarodka i w ogóle nadmiernego wysiłku fizycznego. Bardzo ciekawe filmiki, choć ich mało. Dziś się o tym nie mówi, bo modne stało się ćwiczenie w ciąży, ja odpuściłam teraz bo może nie każdej to służy jednak

invi_08 Nie chciałabym Cię nastawiać przeciw Twojemu TŻ , ale uważam, ze on sie strasznie zachował wobec Ciebie. Wie, że jesteś w ciąży i że musisz na siebie uważać, nawet stres może Ci zaszkodzić. Każdy może się pomylić, to rzecz ludzka, nie powinien wyładowywać swojej frustracji na Tobie - nic go do tego nie upoważniło. Wszystko to były zwykłe zdarzenia losu - tym bardziej, że na pewno widział jak to wszystko przeżywałaś. Jak dla mnie powinien zachować się bardziej dojrzale w tym wypadku. Dorosły i myślący facet mając ukochaną w ciąży powinien otoczyć ją opieką i załagadzać takie sytuacje, a nie sam zachowywać się jakby był w ciąży - to Ty miałaś prawo zachować sie jak on - w końcu hormony, stres i w ogóle. Nie mogę go zrozumieć. Kłótnie nie są dobre, ale na pewno na Twoim miejscu nie obwiniałabym się za coś takiego. W sumie u mnie często sie zdarza, że mylimy drogi i w ogóle robimy coś bezmyślnie, więc taka sytuacja na pewno nie wyglądała by tak - skończyło by się śmiechem nad naszą nieporadnością. Chyba, że Twój TŻ jest typem perfekcjonisty i nie toleruje takich pomyłek - wtedy wyjaśniało by to jego zachowanie ( choć tak jak mówiłam, nie powinien tak robić swojej ukochanej w CIĄŻY ).

Cytat:
Daj znać jak poszło

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:

Będzie dobrze na pewno jest tak jak xXBlankaXx pisała- po prostu za wcześnie jeszcze na wykrycie - stres niewskazany - pamiętaj
Minita jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości