|
|
#841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie wkurzylam na TZ. Idiota z niego! Poszedl do kuchni, by zrobic kanapki i zalozyl mojemu psu reklamowke na lepek! Ja zaaferowana pianiem referatu nie wiedzialam co sie dzieje. Nie spodobalo mi sie to, ze zaczal na niego gwizdac. Poprosilam, zeby przestal draznic mego psa. On powiedzial, zebym pisala to co mam pisac. ALe mi sie to nie spodoalo i poszlam zobaczyc co sie dzieje. Jak to zobaczylam to myslalam, ze padne. Pies z folia na glowie siedzial tak juz prawie 5 minut!
Zdjelam folie i kazalam mu samemu folie na glowe zalozyc. Tlumaczyl sie tym, ze mu tylko lekko ta folie na glowe nasadzil. ![]() Kanapki robil dla mnie, bo go o to poprosilam. Juz mi przez to odechcialo sie jesc...
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
samba jak wroci twoj tz i bedziesz chciala pogadac a niebedziesz miala smialosci zeby zaczac zrob tak jak ja i rybulka- poloz sie na boku niec on sie przytuli do twouich pleckow.. i mow mow i mow zacznij o tego ze czasem niepotrafisz powiedziec tak waznych dlaciebie spraw bo sie kepujesz a wiesz ze niepwoinnas i mowic a niepatrzac jest ci latwiej i on wysluch a potem w trakcie rozmowy zobaczysz ze sami sie do siebie obrocicie i bedzie juz duzo latwiej... a tak naprawde to poprostu on niewie ze ci sie to niepodoba i dlatego niezmienia swojego zachowania... bo mu tego niepoweidzialas...
|
|
#844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do lekcji konnych to jak bedziesz szla to napisz do mnie dam ci kilka rad zebys co nieco wiedziala Cytat:
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde, zabawe sobie zrobil kosztem mego malego staruszka.
|
|
#846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gwizdz na niego heheh ja mam dzis 1 dzien cioty wiec pewnie dlatego jestem taka nabuzowana wiec moze mnie nie sluchaj w dodatku pilam piwko wlasnie bo mnie wku*&^% moja promotorka znow Cytat:
trudno mi mowic o takich rzeczach, ale sprobuje waszej metody dzieki |
||
|
|
|
#847 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktem jest, że ta metoda działa![]() Cytat:
Cytat:
Biedny piesek ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#848 |
|
Raczkowanie
|
ja wlasnie dostalam od mojego fotografa wiadomosc ze uaktualniol swoja strone i jestem coraz bardziej zachwycona ze go wzieliscmy juz poprzednie fotki mi sie podobaly a teraz te poprostu zabijaja patrzcie http://www.art-mayo.com/[/quote]
kobietki wiecie moze czy ten fotograf dojezdza do WarszawY?? No chyba ,ze macie godnego polecenia fotografa z WArszawy?? |
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane. znowu nie mam kiedy was nadrobic. ech.. czas tak szybko leci a ja nic nie robie. no normalnie nie wiem kiedy to zlatuje wszytsko
![]() a dzis od 6.20 jestem juz starsza hehe
|
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdróweczka, pieniążków, duuuzo miłosci i wszystkiego, czego tylko zapragniesz ![]() za Twoje zdrówko
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wicie co jest najlepsze, ze podswiadomie chyba obudziłam sie dzis o 6.19 rano bo o 6.20 mam urodziny hehe mineła 6.20 i zasnęłam znowu
|
|
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chociaż rzeczywiście te zdjęcia w foto mayo są niesamowite
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, faceci naprawdę są z Marsa
|
||
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenka, wszystkiego lepszego. Zdrowka, szczescia, pomyslnosci, i zeby Twoj TZ Ciebie nie kurzal za czesto.
![]() Wiecie co mi pozniej powiedzial? Ze on ta reklamowke to tylko tak lekko mu nasadzil, bowie, ze moglby go udusic. Taaa, tak lekko, ze Nuki musial niezle lepek odgiac do tylu abym mogla mu ta reklamowke zdjac. Do tego tak mocno TZ ja przywiazal do obrozy, ze musialam ja zerwac uzywajac noza. Niby mowil, ze mu otworek na nos zrobil, czego ja akurat nie zauwazylam. No i gdy zjelam z psa ta reklamowke to ten zaczal dosc mocno sapac, co by oznaczalo, ze go lekko poddusil.TZ jeszcze mowil, ze on caly czas patrzyl na Nukusia, zeby mu sie nic zlego nie stalo i ze on tylko z tej reklamowki zrobil taki daszek/kaptur. No i ze Nuki sam sobie ta reklamowke nasadzil, bo widac chcial zdjac, tylko on tego nie zauwazyl (kurde, sam sobie przeczy). Twierdzil jeszcze, ze memu psu taka zabawa sie podobala. Polemizowalabym, szczegolnie, ze gdy weszlam do kuchni i zobaczylam Nukiego to ten tylko siedzial ze spuszczona glowa jak na kazaniu. Czyli, ze mu sie to nie podobalo.Na koniec TZ skomentowal to tak, ze tak wogole to zbyt impulsywnie zareagowalam, ze ostatnio wogole jestem zbyt impulsywna i zbyt impulsywnie reaguje na blachostki (wg niego to byla blachostka...). Ze on taki nie jest, ze sie opanowuje i ze jak tak dalej bedzie to on tez tak zacznie impulsywnie reagowac... Tu tez bym polemozowala, szczegolnie, ze jak mnie widzi gdy rozmawiam z jakims facetem to kolesia chcialby juz zlac po mordzie a do mnie nie odzywa sie przez tydzien. Swego czasu bylo tak, ze pojechalam na sesje zdieciowa, na ktorej on twierdzi, ze go zdradzilam... Walil piesciami w sciane ze zlosci... taaa, takie zachowanie wcale nie jest impulsywne. Zostawilam to bez komentrza, bo nie mialam juz sily. W kazdym badz razie powiedzialam mu, ze ma zakaz zblizania sie z jakimikolwiek reklamowkami do mego psa. Na co on: "dlaczego?". REce opadaja. ![]() Dzis snilo mi sie moje wesele i roznoszenie tortu. Wszystkim tak smakowal, ze przychodzili po dokladki no i w pewnym momencie tortu zabraklo dla reszty gosci. ![]() A dzis widzialam jak sasiad wyciagal z bagaznika samochodu kilka kartonow wodki "Zawsza", karton butelek wina i dwie zgrzewki piwa. Chyba szykuje sie kolejne wesele.
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj najlepszego! uśmiechu na co dzień , dużo życzliwości i miłości!
|
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też znalazł sobie obiekt zabawy i jeszcze tak głupio się tłumaczył, a jeśli zakładanie reklamówki na głowę jest błahostką to ja nie wiem, chyba też jestem niezrównoważona emocjonalnie, bo zareagowałabym dokładnie tak samo.A z Twojego Tż to niezły zazdrośnik
|
|
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z ta zazdroscia na szczescie powoli sie uspokaja... Niemniej nigdy nie chcialam miec zazdrosnika a zazdrosnika mam...
|
|
#861 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jaga byłam w szoku jak czytałam o tej reklamówce. biedny piesek. |
|||
|
|
|
#862 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Martucha fotograf zajefajny tylko pozazdroscic nie dziwie sie ze jestes zadowolona A i najwazniejsze zapomnialam wam sie pochwalic ze zostane ciocia !!!!!! jestem w szoku!!!!!
|
|
#863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Tak z psem jest w porzadku.
TZ dzis po przyjsciu z pracy wreczyl mi bukiet roz...
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje
no bo zasluzylas na przeprosiny i twoj piesek tez i powinien tez kupic duza kosc dla pieseczka
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenka wszystkiego naj z okazji urodzin
![]() Jaga- przykra sprawa z pieskiem Ja bym swojego TŻ udusiła za to chyba.... Ale kwiatki, nie powiem milusi gest...
|
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Madziu
Cytat:
Jaguś, ja miałam dzisiaj przygodę z moim psem- rzucił się na niego pies sąsiadki, przeżyliśmy chwile grozy, bo mój Nikuś nie potrafił się obronić przed tamtą bestią, która prawie go udusiła. Mój pies to golden retriver, a więc przedstawiciel rasy, która nie jest agresywna. Nigdy nie walczył z żadnym psem... Nie mogliśmy odciągnąć tamtego psa od Nika... Straszny widok. Myśleliśmy, że nasz pies tego nie przeżyje... Koleżanka nawet wyskoczyła z okna na parterze w samych skarpetkach, żeby nam pomóc . Na szczęście nic się nie stało, ma tylko sierść wyrwaną w kilku miejscach... Tylko teraz siedzi jakiś zahukany i wystraszony...
|
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko, ze tych kwiatow nie dostalam jako forme przeprosin (z reszta nadal nie poczuwa sie do winy), ale jako poprawiacz nastroju...
Na ktory i tak nie narzekam, tylko jestem po prostu zmeczona.
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

i dlatego bylam taka obolala

Zdjelam folie i kazalam mu samemu folie na glowe zalozyc. Tlumaczyl sie tym, ze mu tylko lekko ta folie na glowe nasadzil. 

trudno mi mowic o takich rzeczach, ale sprobuje waszej metody