|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Dostałam sms-a od Ani - Reese. U Niej zimno i deszczowo a o wyjściu do lasu może jedynie pomarzyć.
![]() Chyba w całej Polsce podobna pogoda. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Zakorzenienie
|
pogoda pod psem dzisiaj, na Warmii mokro, pochmurnie i dość wietrznie
brakuje mi słońca, córkę rozkłada mi jakieś choróbsko, miała w poniedziałek jechać na wycieczkę a chyba zostanie w domu, chyba fatum wisi nad nami, zawsze jak ma gdzieś jechać, albo my z mężem, albo całą trójką, to ona zaczyna chorować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u mnie truskawek jeszcze niet. ![]() Cena zbójecka. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
u mnie też podobno są, ale słyszałam że cena powyżej 10 zł/kg
chyba wyślę męża w poniedziałek po zakup, zjadłabym z lodami i bita śmietaną , najlepiej ogromną porcję ![]() AsikS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ta pogoda jest paskudna, nagłe zmiany temperatur i organizm się buntuje. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szykuję się do przybycia gości. Wpadnę wieczorem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nr 20-dla bladziocha, jasny beż. 22- beż z domieszką różowego, nie nadaje się dla naczynkowców. 30 - medium beige, super średni beżyk, bez domieszki różu. Ten kompakt jest prawie jak puder, tylko mocniej kryjący. Odcienie masełek HR słabe raczej, ja nie potrafiłam nic wybrać. Innocence podobno jest niezły, ale ja osobiście jestem uprzedzona do podkładów chanel i nie kupuję, chociaż wiele osób chwali właśnie ten kompakt. Kolorystyka mi jednak nie odpowiada, mam wrażenie, że powoduje ziemistość cery. Nadal upieram się, że Biotherm ma super fluidy, tym razem oceniam detox. w połączeniu z idealistem tworzą super parę. Nie wiem, czy obecnie na Tru. Wcześniejsze miały stare daty prod. Fluid Forever Diora daje ładny efekt, ale spływa po kilku godzinach. Z lżejszych podkładów na lato polecam HR color clone, nr 21 lub 23, świetny nawilżający podkład, ale dla cer idealnych. rozszerzone pory pokryje, ale jakieś niespodzianki już mniej. Efekt zdrowej buzi. HR spectacular - bardzo przeciętny, gorszy od CC. Na pewno nie bierz YSL, bo z tymi na Tru jest coś nie w porządku są zbyt gęste w porównaniu do odpowiedników perf., chociaż data ok. Może najlepiej sprawdzić ten innocence w perf., powinien być dobry. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Oj prezspałam troche tego wątku
![]() co sądzicie o tej kredce? http://us.strawberrynet.com/productD...34165&goChar=N niby nie jest droga, ale zastanawiam sie czy daje dobry efekt... ![]()
#1031 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciut sie kleją ale dla mnie uroczo ![]() ![]()
![]() |
#1032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym moje dziecię to alergik i u niej oznaki przeziębieniowe - temperatura, katar, kaszel, duszności - są często oznaką nasilenia alergii, mimo przyjmowania leków anty, więc pewnie wizyta nas nie ominie do podróżowania jest pierwsza, więc wykluczam reisefieber no ale nie o tym wątek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Chciałabym też złożyć życzenia wszystkim Asiom, Zuzannom, które są w wątku lub go podczytują - NAJlepszego ![]() A TŻ kochany jest ![]() Cytat:
Dziękuję za życzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ten Bytom się rozszalał ostatnio ![]() Mad, dużo zdrówka dla córki. Oto mój kuferek, proszę wybaczyć złą jakość zdjęć, ale bateria mi padała i musiałam zrobić je bardzo szybko. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć Asieńko ![]() Ja na pewno nigdy nie świętowałam imienin przez 3 dni. Jak widać tu na wizażu to możliwe. ![]() ![]() ![]() Wszystko Asiom i Zuziom jeszcze raz, najlepsze życzenia. ![]() ![]() Twój kuferek świetny. Bardzo mi się takie podobają i jak tak dalej pójdzie to niedługo będę musiała się rozejrzeć za czymś. ![]() ![]() Zdaje mi się że Agusia ma sephorowy rozświetlacz. Ale to będziesz musiała poczekać do poniedziałku bo Agusia wraca dopiero jutro wieczorem. Chyba że ktoś inny ma oba rozświetlacze i opisze różnice. ![]() Lip - daj znać jak egzamin teoretyczny. Myślę o Tobie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Zadomowienie
|
a ja dzis rano pakujac sie w pospiechu upuscilam na kafelki jedyny kosmetyk w szklanym opakowaniu - lotion pureness shiseido ;( nie musze pisac, ze nic z niego nie zostalo ;( a bylo go jeszcze z 80% :/ Musze kombinowac, bo nawet z pozytywna opcja ponownego zamowienia przesylki z tru zostalam bez kremu na dzien :/ a nie wierze, ze UC sie nie przyczepi
![]() |
#1036 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A powiedz coś więcej o bronzerze. Cóż to za cudo ? Może jakiś link ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
jest na oficjalnej stronce Chanel 4 kolory
po lewej Spring 2008 http://www.chanel.com/fb/um.php?la=e...anel/chanel-um
#1038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() natomiast gwiazdki dają efekt lekko zmrożonej twarzy, typowo zimnej, gdy się lekko zetrze na twarzy zostają drobinki.. no i nie trwa na niej tak długo jak illuminator (podobno może przetrwać całą noc - Ziz testowała na weselu i się spisał) u mnie puder gwiazdkowy schodzi dość szybko z twarzy albo rozchodzi się po całej buzi... dla mnie PI to ideał ![]()
![]() |
#1039 |
Rozeznanie
|
A u mnie dziś pogoda przepyszna - piękne słonko i jak do tej pory czasami tylko jakieś kilka chmurek się przypałęta
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Termin praktycznego proponowali mi juz na 5 czerwca ![]() ![]() Uwielbiam targi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mam ogólnie sucha buzię, skrzydełka nosa czasem baaardzo suche, ale na czółku jest normalna, od czasu do czasu lekko sie zaświeci. Ja się właśnie boję tego Forever. Nie miałam nigdy suchego kompaktu i w mojej małej łepetynie nie mogę sobie wyobrazic jak to będzie na skórze wyglądac. Jak puder ? ![]() YSL testowałam kiedys podkład w pędzlu...tępa masakra! ![]() Spectacular ma piekny dla mnie zapach i miło sie rozprowadza, ale najjasniejsza 20 wanilia wyglądała u mnie marnie ![]() Musze wytestowac w takim razie Klona ![]() ![]() Macałam dziś Innocence i przyjameniaczek z niego...tylko obawiam się , że ma zbyt "musowatą" konsystencje i może zostawiac na twarzy pudrowe wykończenie, czego nie lubię. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To na kiedy zapisałaś się na egz. praktyczny? Wiesz, pytam kiedy mamy zbiorowo trzymać kciuki za Ciebie. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
mnie intryguje ten bronzer nowy Lancome
http://www.sephora.fr/browse/product...dPaginate=true
#1043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Reklamują go w najnowszej "Urodzie" jako jeden z dwudziestu ośmiu hitów na lato: " MON AMOR(EK) Lato upłynie pod znakiem miłości! Nie ruszaj się bez pudru brązującego z amorkiem Star Bronzer Słoneczny Cherubin (Lancome, 195 zł), a na pewno sprowokujesz los!" Lip - nic się nie martw i nie zdradzaj godziny egzaminu. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
...... nie pamiętam dokładnie w którym wątku <chyba w bronzerowo-rozświetlaczowym> dziewczyny oceniły go bardzo kiepsko-niższa jakość i o wiele gorszy kolor niż Bamboo ![]()
![]() |
#1046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
A czy ten Amorek to przypadkiem nie będzie Bambus z wzorkiem aniołkowym?
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
róznią się kolorem jednak... moim zdaniem Pani z tego linku robi mu niezłą antyreklamę ![]() ![]()
#1050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.