|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeansy - Jaka firmy najlepsza?
jakie ceny sa spodni z big stara albo wranglera?
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
BS w zależności ale zaczynają się od 160 chyba a kończą na 300 coś tak koło tego, a WRGL koło 219 się zaczynają w górę.
![]() Ja uważam że LEVI'sy są bardzo dobre. No i BS z tymże przetarły mi się BS na tyłku po niecałych 2 latach
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
big star - ceny 49-199zł (kalisz big star, obok hurtowni to moze dlatego)
no i ja mysle ze dobre jeansy sa z lee (ok250zł) wrangler (ponad 200zł)
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
mi wpadły ostatnio w oko spodnie z ZARY,piekny granatowy kolor, kosztowały coś około 100zł czyli dość tanio i pzystępnie - ktoś może wypowiedzieć się na temat jakości spodni tej firmy? ktoś ma je dłużej?
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
diesel. chociaż są drogie, warto w nie zainwestować bo są dobre na kilka lat
a jeśli już kupować jeansy, to bez żadnych pierdółek, naklejek, brokatu, mocnych przetarć. wtedy pasują do wszystkich strojów
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Lee. Mam kilka par i dżinsy są nie do zdarcia.
Jedne najstarsze mam już 5 lat, choć ledwo co w nie wchodzę, szkoda mi się z nimi rozstać.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
nie mam dobrych doświadczeń ze spodniami z bershki, stradivariusa, pull and bear i tally weijl
mają super fasony i są dobrze skrojone ale fataną jakość ![]() mimo tego kupuję dosyć często spodnie tych firm-nie mogę się oprzeć, często jak wypatrzę coś, to "choruję" więc muszę mieć ![]() ale nie obiecuję sobie wiele po tych spodniach-kolor spiera się bardzo szybko, rozpychają się, często tracą nieco fason, mimo delikatnego traktowania, prania itp. najgorsze spodnie jakie miałam były z big stara (model extra low)-jedyne spodnie, które przetarły mi się baardzo szybko i chyba wszędzie gdzie tylko mogły i to do dziur, a kosztowały prawie dwie stówki dlatego zdecydowanie odradzam najlepsze jakie miałam to z miss sixty i aggi, niedawno zakupiłam mango i jak na razie jestem bardzo zadowolona, zobaczymy jak sie będa dalej sprawować myślę, że najważniejsze to zwracać uwagę na skład i jakość materiału
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Ja bardzo lubię firmę reactive
house H&M cross bardzo dobrze czuję się w spodniach tych marek i są bardzo dobre jeżeli chodzi o wytrzymałość
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
a miał ktoś z Off the Lipa spodnie?
z americanosa kiedyś miałam to po miesiącu pękły mi na pośladku tak na 15cm po tym jak poślizgłam się na schodach więc nie mam z nimi miłych wspomnień
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Dla mnie Big Stary są najlepsze
|
|
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
a ja jestem zawsze zadowolona jak kupie spodnie w tally weijl - zwykle kosztuje 169 zl ale są naprawde dobre gatunkowo
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
NIGDY WIĘCEJ LEVIS'A!!!!! Nie dość, że fasony fatalne, to jeszcze drogie jak piorun,a po dwóch dniach 'bonus' w postaci co najmniej jednego rozmiaru
Tak pięknie się rozciągają!Jak wiele innych osób - polecę Big Stary - mam jedne, może nie za długo, ale już mogę powiedzieć, że się nie rozciągają i na dodatek fason fajny. Dżinsy z H&M miałam jedne - nie rozciągały się, ale kolor (czarny) szybciutko się sprał. A co do prania ręcznego - na pewno jest lepsze dla ubrań, ale kto ma czas i siłę prać wszystko ręcznie ?!
|
|
#44 |
|
Szara Eminencja
|
Diesel
Chociaż nie wiem czy dała bym ponad 250 zł za spodnie które pewnie niedługo bedą na mnie za małe
|
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
yyyy w lumpku z diesela?:O oja! gdzie mieszkasz?;p hehehe
naprawde zalezy;p moja kolezanka kup[ila spodnie natomiast w Diversie...i co? przetarly jej sie w dziwnym miejscu, mianowicie nad kolanami;p a drugie w kroku tez po ok. 1,5 miesiaca;d to ja ze zwyklego sklepu mam dluzej;p a co do big starow...mam od ponad roku jedne i ni h*** nie chca sie przetzrec, tyle, ze na dole sa troche zdarte (za dlugie ciut) to bym je chenie wyrzucila...;d;d;d niby na mnie dobrze wygladaja (tak mawiaja) ale ogolem mam ich dosc juz ;d;d musze zkaupic sobie wranglery lub levis albo lee...zobaczymy ;p ja mam z bershki jedne i kit nawet ich zalozyc nie moge, ew do tuniki...bo sa o wiele za szerokie w biodrach i troche w udach ;/ a taka zla ejstem bo dalam za nie 120 zl:[ :[ aaaaaaaaa!
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Lee
Levis - lubię, odpowiadają mi fasony kilku modeli ale jeśli chodzi o ich trwałość niestety nie jest najlepiej... Ogólnie najbardziej lubię jeansy bez dodatku elastanu, długo dobrze wyglądają i nie "rozchodzą się", szkoda, że teraz trudno na takie trafić...
|
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
lee
tommy h. CK (moja mum nosi -fantstyczne i kolor się nie spiera ) w big starach pochodziłam z 1,5 r i na tyłku strasznie wyblakły, a nie prowadzę siedzącego trybu życia
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Z moich doswiadczeń nie polecam New Yorkera --> rozciagają się, kolana robią sie wypukłe, po 2 dniach po praniu spodnie mam 2 rozmiary za duże
![]() Nie zawiodłam się za to na Cocomore i Charles Vogele.
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubię jeansy z vero mody, only, wranglera, retro i mango
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Mieszkam koło Lublina A powiem wam jeszcze w tajemnicy, że te z lumpka lepiej mi się trzymają niż te ze sklepów (tally weijl np.- wyblakły mi caluśkie )
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
ale wy to macie niektore szczescie.. aaaa
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam sobie wczoraj spodnie z Patrola za 130zł ktoś wie jak z jakością: http://sprzedaz.konsumencka.edu.pl/gwarancja.html ?
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2014-12-02 o 15:31 |
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
lee, levisy, wranglery - mam pary, które przetrwały wiele lat jak i takie które prawie od razu się sprały, pruły itepe
diesel, miss sixty, fornarina, pepe jeans, evisu, true religion, cheap monday są genialne i nigdy jeszcze nie miałam z nimi problemu, bigstary jak już ktoś pisał zawsze trzymają się nieźle pozostałe firmy (poza małymi wyjątkami) - jestem na nie niszczą się szybko, wycierają, poza tym nie jestem w stanie wybrać sobie jeansów, które mają tylko jeden rozmiar (tzn 36, 38 albo s, m itd), chyba jestem jakaś niewymiarowa :p |
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem bardzo zadowolona z jeansów z New Yorkera, kupiłam 3 pary 2,5 roku temu i wciąż wyglądają idealnie
A poza tym to Big Star zdecydowanie!
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
Z mojego doświadczenia wychodzi na to, że Lee sa naj
![]() a co myślicie o jakości spodni z Mango ? |
|
|
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
powiem szczerze, ze w ogole w Polsce nie warto jest kupowac firmowych spodni, mam kilka par Wranglerow, Lee itp. ale nie nosza sie zbyt dlugo, nie są to orginalne spodnie tylko na licencji produkowane w POLSCE!!! Juz lepiej zamowic sobie z Niemiec Wranglery koszt wyjdzie taki sam i jakos lepsza, mi sie Polskie Wranglery bardzo szybko scierają, no ale kupuje, lekkie uzaleznienie :/ niestety.
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Hmm.. Ale wrangler ma w Polsce fabryke. I to wcale nie jest zależne gdzie takie spodnie są produkowane. Wiele prestiżowych firm szyje ciuchy w chinach bądź podobnym krajach i wcale nie wpływa to na ich jakość. Btw. Kiedyś w Angli mój brat kupił wranglery made in Poland i nosi je do teraz
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Firma Cron-x bardzo dobra ;p spodnie ze stadionu lepiej mi sie trzymaja niz te ze sklepu niestety
|
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o jeansy to tylko Diesel, Miss Sixty i Pepe Jeans. Może troszke droższe niż przeciętne, ale warto, bo można w nich bardzo długo pochodzić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.

Tak pięknie się rozciągają!

)