![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy jemu zależy? pomocy!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
I nie byłoby ważne czy autorka zaoferowała mu seks teraz czy na 6 randce po prostu chciałby z nią być dlatego że uważałby że jest wyjątkowa i tak dalej a teraz to ją tylko bajeruje bo chodzi mu tylko o seks. Dlatego facet kiedy sie zakocha moze poczekac z seksem jesli kobieta chce a jesli pojda do łózka na poczatku znajomosci to nie bedzie to miało znaczenia jesli sie wczesnej zakochał. Niestety autorko to nie ten facet. On uwielbia Cie jedynie z jednego powodu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
Nwm czy kiedyś czytałaś, ale Twoja historia jest żywcem wyjęta z najgorszych fanfików dla nastolatek. Młoda dziewczyna, niby wszystko ok, w związku z miłym, dobrym, kochającym chłopakiem, a nagle pojawia się jakiś bad boy i zaczyna się zabawa.
Prawda jest taka, że gdyby był zainteresowany, to by to okazywał. Często pisał, był ciekawy co robisz, no po prostu nie mógłby się odkleić ![]() ![]() Serio, przez większość czasu nie wiesz gdzie jest, z kim, co robi, co bierze, no nic. Nie znasz go wcale. Jemu w głowie tylko zabawa. Fajnie jest myśleć, że to Ty jesteś tą wyjątkowa, która go odmieni. Jednak on rano wychodzi z łóżka jednej, żeby następnego dnia obudzić się u innej. Każdą może tak przegadać, nie ma co się oszukiwać. On Ci się podoba, bo jest taki niedostępny, taki bad boy, który dostarcza tylu skrajnych emocji. Warto jednak zatrzymać się na chwilę i zastanowić się, co Ci się w nim podoba. Chemia jest, fajna sprawa. Ale poza tym? Gość ma Ciebie gdzieś, pisze jak najdzie go ochota na seks, a akurat innej panny przy boku nie ma. W głowie siano. Co Ci się w nim podoba? Co masz robić? Jeżeli nie chcesz relacji opartej tylko na seksie, to po prostu odmawiaj, jak proponuje, że wpadnie. Jak odmówisz raz, drugi, to się przekonasz, czy faktycznie jest zaangażowany ![]() Serio, takich facetów są miliony, historia stara jak świat. Na przyszłość: parz na to, co facet robi, mówić to on se może wiele ![]()
Nie dowiesz się, dopóki nie spróbujesz ![]() Edytowane przez patrycjapatib Czas edycji: 2017-08-24 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyny nie słowa. Mozna duzo gadac a nic moze z tego nie wynikac. koles juz sie zorientował że autorce wystarczy "poniuniować" wysłać czasem dwukropek z gwiazdeczką i już. Swoja droga ja bym poczuła sie urażona gdyby facet w tygodniu pisał o 23 z propozycja że wpadnie a wczesniej miał mnie w dupie "takie rzuc wszystko po Pan ma chec wpasc". Napisałabym mu pare słów nie lubie takich zachowań..Jest to brak szacunku dla mojego czasu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny..
Tu znowu ja. Przeczytałam wasze rady i mimo niektórych naprawdę ostrych słów staram się wziąć je sobie do serca. Dzięki Wam ![]() Spotkałam się z nim wczoraj ale żadnego seksu nie było (choć jego podejścia były). Tylko długie rozmowy. Przyjechal po mnie do pracy z kwiatami co mnie kompletnie zaskoczyło, bo nigdy nie kojarzyłam go z takimi podarkami ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem Dziewczyny dokąd to zmierza, ja jestem tak strasznie zauroczona, zawsze bylam. Odkąd go poznalam praktycznie. Wierzę że to pewnie skończy się fiaskiem ale nie daruje sobie jak nie spróbuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Gazela inteligencji
|
No to próbuj, ucz się na własnych błędach. Ojj, tę nauczkę długo popamiętasz
![]() A może tez poprobujesz z nim różnych substancji, bo skoro to dla "wykorzystywania większego procenta mózgu", to wszystko Ok? Tylko po co mu tyle tego mózgu na imprezach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 Czas edycji: 2017-08-24 o 12:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Gazela inteligencji
|
Niby nie pochwalasz, ale narkotyki nie są dla ciebie ŻADNA przeszkoda dla związku z nim. Kochana, tak się na tych własnych błędach nauczysz, ze będziesz pamiętać do końca życia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak naprawdę związek polega na partnerstwie, to on ewentualnie może chcieć z czegoś zrezygnować dla Ciebie, albo Ty dla niego, ale nie macie prawa wymagać zmian. Wymuszać na sobie pewnych zachowań, lub ich braku. Jeśli Ci na nim zależy, a on zna Twoje stanowisko to powinnaś przeczekać i zobaczyć co będzie dalej. Może on z pewnych rzeczy zrezygnuje, a Ty inne zaakceptujesz, albo nie będzie Wam po drodze. ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Powiem tak będę próbowała przekonać go żeby zrezygnował z narkotyków i imprezował z umiarem. Nic na siłę. Jak nic się nie zmieni to się będziemy musieli pożegnać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;76571811]Czasami aż żal czytać jak dziewczyny same sobie komplikują życie
![]() W życiu i takie rzeczy przeżyć trzeba. Upokorzenie to czasami najlepsze, co może człowieka spotkać. Tylko, wiadomo, zabezpieczać się, aby trwałych pamiątek po tym nie było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Łatwo sie mówi zostaw jak się kogoś kocha. Czasem niestety rozsądek przegrywa z sercem.
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Gazela inteligencji
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
To prawda, nie jesteśmy razem ale od kilku lat podkochuje my się w sobie i czuję do niego więcej niż do mojego byłego kiedykolwiek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Wtajemniczenie
|
My swoje, Ty swoje. Niby przeczytałaś, wzięłaś sobie do serca rady, ale znowu go spotkałaś, znowu nagadał jakieś czułe słówka i już Cię ma. Wiadomo, jesteś zauroczona i ciężko tutaj trzeźwo myśleć, ale spróbuj. Bo z boku sprawa jest jasna. Koleś cały czas Cię urabia. Jest zakochany w Tobie od liceum?
![]() ![]() Serio, cały czas robisz to samo. On Ci może powiedzieć wszystko, a Ty to łykniesz. Prosty przykład - walnął jakąś ściemę, że prochy pomagają rozwijać mózg czy inne bzdety i już jesteś skłonna spróbować, mimo że jak dotąd byłaś przeciwna. Kupił Ci kwiaty, dał buziaka, było przytulanie, powiedział, że kocha. Ale zrozum, że on chce tylko tego. No przecież cały czas się do Ciebie dobiera, nagle dzwoni o 11 w nocy czy może nie mógłby wpaść, a wcześniej jakbyś nie istniała. Mówi jedno, robi drugie. Jeśli musisz się przekonać na własnej skórze - to próbuj. Jednak w tej sytuacji sprawa jest jasna, nie ma tu żadnego ryzyka. Po prostu jesteś naiwna do bólu. On to cwaniak, jakich pełno, taki tam bawidamek, nie Ty pierwsza, nie Ty ostatnia. ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]()
Nie dowiesz się, dopóki nie spróbujesz ![]() Edytowane przez patrycjapatib Czas edycji: 2017-08-24 o 13:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Gazela inteligencji
|
[RIGHT][/RIGHT]
Cytat:
![]() Jak już tak bardzo chcesz się w to ładować, to lepiej już teraz postaw ultimatum, ze albo ogranicza imprezki i rzeczywiście widzisz zmianę, albo do widzenia. Skoro cię tak bardzo szczerze kocha od tylu lat i jesteś dziewczyna jego marzeń, to jaki w tym problem? Chyba że lubisz sobie popłakać nad swoim losem, to w takim razie spoko, bo płakać będziesz. Ale co kto lubi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Ja nie popieram oczywiscie tej relacji bo widac na kilomter ze facet ma zupelnie inne oczekiwania niz Pani. Wiem tylko ze czasem trudno o rozsadek gdy serce mocniej bije.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Gazela inteligencji
|
Aha, i co do ultimatum - dopóki się nie zmieni, to nie zbliżaj się do niego, a nie, ze on ci obieca, ty z nim sypiasz i tylko mu jęczysz nad głową, ze "przecież miał się zmienić"
Ale i tak słabo to widzę, bo jak wyżej - facet mówi ze chochs, ale zachowaniem pokazuje, ze ma cię w dupie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Ogólnie nie wiem czy o tym wspominałam ale my jesteśmy oboje młodzi, mamy po 20 lat. Więc po cichu liczę na to że on się wyszaleje i już będzie dobrze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Koles uważał że jak powie kocham i da kwiaty to gdy zacznie sie dobierac to ulegniesz. Taki wytrych. Serio tego nie widzisz? Serio taka naiwna jestes? Gdyby tak sie w Tobie podkochiwał to dawno bylibyscie razem. Inaczej zachowuje sie facet któremu zalezy no ale rób co chcesz tylko potem nie zakładaj kolejnego wątku z płaczem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Gazela inteligencji
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Ja osobiscie nie czekałabym ani jednego dnia na jego zmiane. Moj malzonek tez taki cwaniak byl , jak cos mowilam to i tak robil swoje. Lazil szlajal sie po barach i myslal ze tak cale zycie. Jak kopa zasadzilam tak juz 4 lata jak lazi z geba otwarta. Z wlasnego doswiadczenia wiem ze szkoda czasu na takich buraków. Zwlaszcza ze mloda jestes..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No własnie masz juz 20 lat a naiwna jak 15 latka.... Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2017-08-24 o 13:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dokładnie, wybawi się na całego z Autorką i kilkoma innymi na raz, a.potem będzie szukał potencjalnej żony- spoza obecnych dziewczyn. No przecież każdy musi się wyszaleć...
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
No to jestem romantyczna pesjonarka.. chyba sie utopie w szklance wody, taka obelga
![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem, albo facet chce wyłącznie seksu, albo według niego związek opiera się właśnie na seksie.
Sama jestem w takiej "przyjacielskiej" relacji, tyle że: a) oboje wiemy czego od siebie oczekujemy b) nasze oczekiwania są takie same Dokładnie to samo dotyczy związku. U Was to się nie sprawdzi - mamy konflikt interesów. Swoją drogą, trochę bym się bała współżycia z takim facetem, z takim stylem życia - wiadomo ciąża, ale są jeszcze różne choroby weneryczne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moj tż też mnie tak nie kocha i nie zalezy mu tak bardzo jak temu Bajerantowi autorki bo nie zakładam watków "czy mojemu tz zalezy na mnie?" ![]() ![]() Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2017-08-24 o 15:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Na pewno sie wyszaleje i to twoim kosztem, mozesz byc pewna. Zostaniesz jedna z jego WiZ, no ale przynajmniej bedziesz sie mogla pochwalic ze chlopak zafundowal ci mocna hustawke emocjonalna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.