|
|
#2041 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Cytat:
Ale u mnie cera swietna, wlosy ekstra i tez byla dziewczynka takze tego
|
|
|
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż powiem ci ze 90% znajomych które zbrzydly w ciąży (ale tak na maksa) to właśnie mialy dziewczynki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to takie głupotki, wiadomo że żeby poznać płeć to trzeba nasikać do wody po czerwonej kapuście a nie syfy obserwować
|
|
|
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2048 | |
|
limonka84
|
Dziewczyny gratuluję dzisiejszych wizyt
super fotki! Dla mnie to taka radocha oglądać takie zdjęcia, że nie mogę się doczekać kolejnych.Mam wyniki HCV RNA - nie wykryto wirusa Dobrze że zbliża się weekend, bo źle ostatnio sypiam, może uda się odpocząć. W pracy też urwanie głowy bo koleżanki z działu na urlopie i sama zostałam. Dzisiaj miałam mały kryzys. Planowałam pracować do końca listopada, ale nie wiem czy dam rade. Jednak 8 godzin przed komputerem jest dość męczące. Po powrocie z pracy myślę tylko o tym żeby się położyć. Asiula - bardzo Ci współczuję. Też mam różne problemy skórne, więc wiem jak to potrafi wpędzić w depresję. Cytat:
Juana, Parapet, Lenka - powodzenia jutro! Spokojnej nocy!
|
|
|
|
|
#2049 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i efektami tego. Muszę się pilnować i tyle... Na szczęście to co bylo przed leczeniem, a teraz to niebo a ziemia 😊 Idę spać. Mam nadzieję, ze bez głupich snów dzisiaj, bo jak mi się raczej nic nie sni, to w ciąży to potrafi być jazda bez trzymanki😉
|
|
#2050 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!!!
![]() Cytat:
Cytat:
Piątek, Piateczek, Piątunio!!! Nareszcie! Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2051 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z rana
Nie nadrobilam jeszcze wieczornych stron, a chyba duzo przybyło. Dzis zdazylam juz upiec muffinyCórka jest przeziebiona, wstala bardzo wcześnie, bo nie mogła oddychac i zarzadzila, że pieczemy babeczki. Będę mieć co podjadac caly dzien , bo niestety muszę z nią zostać w domu.
|
|
|
|
#2052 |
|
Rozeznanie
|
Hej. Wczoraj się prawie nie odzywałam bo czytanie na telefonie powodowało kolejne mdłości
![]() Gratuluję wczorajszych wizyt! Cieszę się, że wszystko wporzadku. Czekamy na zdrowe dzidzie. Moja skóra jest taka sama jak była, nic się nie zmieniło. Może delikatnie bardziej przesuszona. Ja zawsze miałam jakieś małe problemy skórne ale raczej nie wymagajace dermatologa. Bardzo mi zależy na tym, żeby tym razem mieć dziewczynkę. Fajnie byłoby mieć parkę ale mam nadzieję, że to nie zmieni mnie w drożdżówkę. Haha Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#2053 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
No i co dalej z tą wodą?? 😁😁😁 Wypić, czy dać mężowi do wypicia? 😁😁😂😂😂 Edytowane przez czaro_dziejkaa Czas edycji: 2017-08-25 o 07:27 |
||
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w piąteczek
Ja dzisiaj miałam ogromną ochotę na pączka i musiałam po drodze zajechać do sklepu i kupiłam pączki do pracy Bardzo zdrowo, nie ma co.Mnie też wypryszczyło już dawno, pisałam Wam że wyglądam jak dojrzewająca nastolatka Teraz trochę lepiej ale dalej nie mogę opanować na dekolcie i ramionach Dobrze, że chłodniej się zrobiło i można zakrywać ręce bluzkami
|
|
|
|
#2055 | |
|
Zakorzenienie
|
pokazywałam mężowi wczoraj zdjęcie Twojej dzidzi, a on: to już tak wszystko widać?
![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#2057 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie z rana, wczoraj padlam przed tv
Z tych zabobonow to powinna byc dziewczynka ale dla mnie to obojetne, wazne zeby bylo wszystko ok
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny w ten cudowny przedweekendowy piąteczek
![]() trzeci dzień z rzędu czuję się cudownie myślałam, że już po ![]() powiem Wam, że o ile parę tygodni temu miałam problem z cerą (zwalałam na słońce - zawsze na lato mam gorszą cerę), tak teraz jest super. Pryszcze - jakieś pojedyncze na twarzy, na dekoldzie i plecach nic. Włosy i cera mniej mi się przetłuszczają, paznokcie jak skała. Jeśli chodzi o ciało to też jakoś dużo nie przybrałam (wiadomo - brzuch i cycki). Pod tym względem narzekać nie mogę ![]() dziewczyny, a może dermatolog by coś poradził?
|
|
#2059 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki za kciuki, dziewczyny.
Mnie wysypało na początku, ale tez zadziwiająco ładnie się goniło. Teraz plecy mam czystsze niż przed czasem coś wykwitnie, ale powiedziałabym, ze nawet ładnie skóra się oczyściła![]() Asiula, dietą eliminacyjną można się pozbyć uczulenia na alergeny, a potem stopniowo je wprowadzać, ale to długa robota i na po ciaży ![]() A kojarzycie, ze jest przesąd ze straszeniem ciężarnej. Ostatnio w kinie puścili taki trailer, ze aż podskoczyłam i mi się przypomniało, że chyba coś było, ale nie pamiętam czym to groziło
|
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To akurat w jakiejś książeczce dla dzieci słyszałam że woda po kapuście ma inny kolor po zmieszaniu z zasadą/kwasem no ale reszta to glupotki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2061 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2062 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
jak dobrze, że już piątek ![]() nadalka, śliczne zdjęcie ![]() co do cery to u mnie nic się nie pogorszyło/polepszyło, natomiast włosy mi lecą garściami |
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Tak, gin powiedziała, ze od kręgosłupa może promieniować na brzuch a mnie jak boli krzyż, to i brzuch tak od pępka po sam dół. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2064 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Czy te 33 dni zwolnienia, które płaci pracodawca, czy on te zwolnienie tez niesie do zusu?
Tak się zastanawiam bo sama będę musiała nosić zwolnienia do zusu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2066 |
|
Zadomowienie
|
Ja zawsze zanoszę pracodawcy. Oni się tym dalej zajmują. Wydaje mi się, że dlatego trzeba dostarczyć w ciągu 7 dni.
|
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie mój ojciec w***wił, to się nie da opisać ;( ja wiedziałam, że jest samolubny, ale kurdę, chyba nigdy nie przestanie mnie ta samolubność zaskakiwać... ;(
A ja się nie mogę denerwować ;( przepraszam, musiałam się wypisać ![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#2068 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2069 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w piątunio. Jakaś niewyspana dzisiaj jestem
ze mielismy bejbika i totalnie nie umielismy się nim zajmować. Np. Mleko od razu z wrzatkiem mu dałam i potem kazała wypluc jak gorące itp. Większości już nie pamietam. No ale tragedia ![]() Cytat:
smacznego ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2070 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja się miałam z wami witać o 3:30... na przeciwko była impreza garażowa i tak głośno ją kończyli, że aż mnie obudzili... i do 5 nie spałam, bo później siku, jeść, pić...🙄 chciałam odespać, ale od 8 wokoło remonty... Dzisiaj jedziemy do rodziców, to odeśpię z kociną moją😊🐱
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

najbardziej wysypalo mi dekold
Ale u mnie cera swietna, wlosy ekstra i tez byla dziewczynka takze tego

chociaż powiem ci ze 90% znajomych które zbrzydly w ciąży (ale tak na maksa) to właśnie mialy dziewczynki
13.03.2008

Teraz trochę lepiej ale dalej nie mogę opanować na dekolcie i ramionach 

myślałam, że już po