|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria zwierząt Galeria zwierząt Wizażanek, tu możesz pokazać nam zdjęcia swoich kotków, piesków, koni, chomików, szczurów, królików, żółwi, fretek, świnek morskich i innych zwierząt. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Galeria naszych zwierzaków :)
Cytat:
|
|
|
#2552 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję w imieniu pieska za komplement
|
|
#2553 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2554 |
|
BAN stały
|
ma ktoś Grzywacza Chińskiego?
|
|
|
|
|
#2555 |
|
Raczkowanie
|
a to moja mała pociecha-Pysia
i przybrane dziecko - Sonia (suczka mojego chłopaka)
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
Wizażanki mają śliczne zwierzątka
Ja pochwalę się moją malutką Dilusią ![]() PICT8398.jpg PICT8354.jpg PICT8148 (2).jpg |
|
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny. Własnie siedze sobie w domu i oglądam zdjęcia mojego najukochanszego pieska i łzy mi lecą po policzkach....Mój piesek 3 miesiace temu odszedł z powodu okropnej choroby jaką jest cukrzyca. Mimo, że dzieckiem nie jestem, nie umiem pogodzić się z tym, że juz go nie ma, że go nie zobaczę, nie pogłaskam
|
|
|
|
|
#2558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też bym chciała pieska ale niestety nie mogę
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest juz w lepszym miejscu, gdzie nie cierpi....
|
|
|
#2560 |
|
Raczkowanie
|
sylwiatoja suczka twojego chłopaka bardzo przypomina mi moją Pajke.Napisz mi czy to bolończyk a moze maltańczyk a moze poprostu mieszaniec.
Jest naprawde śliczna.A jezeli chodzi o kroliczka to foty ma jak rasowy model nawet pozy wyszukane i dostojne .Ja tez bym chciała kroliczka ale boje sie ze bendzie hałasować po nocy albo bendzie śmierdziało (moj chlopak jest wyczulony w tej kwestji) Lynn przykro mi i sama wiem doskonale jak sie czujesz,tak sie składa ze pare dni temu odszedł piesek mojej mamy Pimpuś,wychowywałam sie przy nim-miał 18 lat. Ja mam 19,prawie 20 wiec był niemal przez cale moje zycie. Ale wiem ze tak jest lepiej bo juz nie cierpi i go nic nie boli.Bóle miał straszne i nic nie pomagało,wył nocami i strasznie cierpiał.Moja mama nie chciała sie zgodzić by go wcześniej uspać,skończyć cierpienia,wciąż miała nadzieje. Na dodatek samochod zabił jej 2 ukochane koty.Szara kotka zgineła pierwsza,czarny siedział nad nią i wtedy kolejny samochod zabił czarnego. Wszystko działo sie nad ranem,naszczęście mama spała i nie widziała najgorszego. Ale i tak miała tydzień z życia wyjęty. Tak jak ja
|
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje dziewczyny Wiem, że jak wróce do Polski, to przygarnę jakąs bidulkę ze schroniska, tylko czy bede umiala ją tak samo kochać?
|
|
|
|
|
|
#2562 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój kot tak samo się nazywa ... ;D
|
|
|
#2563 |
|
Raczkowanie
|
No to teraz pora na moje małe zoo
![]() Ja chyba bije was wszystkich ![]() Zaczne od najstarszych : Kaja (kundelek , ma około 8 lat) Czika (mieszaniec jamnika z terrierem ma coś z psa myśliwego , strasznie mądra i kochana ![]() ma około 7 lat)Michasia (kicia ma około 6 lat też straszny pieszczoch )Bakuś (a w sumie Bakłarzan :P ma rok jest synkiem Michasi jest wspaniałym kotkiem:P)Papuzie : dwie nimfy Albert i Józia , dwie faliste : Parys i Helena , oraz małe ptaszki trzy zebercie...ponoć trzy samczyki i raczej na wszystkie mówie Elemelki dwa z z nich są niedawno zakupione natomiast trzeci jest już dość długo u mnie z 5-6 lat wszystkie papuzie zostały zakupione w tą zimię.)Rybka - LEon , bojownik ![]() Troszke tego mam co ?:P A na początku czerwca będę miała jeszcze jednego zwierzaczka piesiunia , kundelka , tego białego(tylko nie moge się zdecydować , którego:P) załączam fotki z jego rodzeństwem .Przeczytałam połowe wqaszych postów , bo już więcej narazie mi się nie chciało :P. Za każdym razem , gdy ktoś pisał ,że umarł mu piesek albo jakiś kotek to płakałam nie wyobrażam sobie ,że któreś z moich zwierzaczków mogło by nie być...a jednak kiedyś ten straszny dzień nadejdzie... ![]() Wszyscy macie prześliczne zwierzaczki , ja kocham wszystkie a najbardziej psy i papugi Przepraszm ,że się tak rozpisałam ale ten wątek jest idealny dla mnie ![]() Pozdrawiam was i wasze zwierzaczki
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Raczkowanie
|
a teraz kotki bo tam mi się już nie zmieściło hihihihi :P aa i jeszcze mój szczeniaczek.
Czarna to oczywiście Misia , kotka Było ogłoszenie ,że ktoś znalazł suczke z małymi szczeniaczkami... Najchętniej wzieła bym wszystkie , ale rodzina by mnie z domu wyrzuciła ![]() ![]() Leona wkleje później.... :P teraz idę zmienić mu wode
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Raczkowanie
|
Obecnie mam koty Coffee, Shine, Mocha, Foxy, Speedy , psa Mickey (ale zostal w Polsce), 3 biale golebie i chomika
|
|
|
#2566 |
|
Raczkowanie
|
Cd
|
|
|
#2567 |
|
Raczkowanie
|
Ciag dalszy nastapi
|
|
|
#2568 |
|
Raczkowanie
|
Koniec
|
|
|
#2569 |
|
Rozeznanie
|
pokaż swojego zwierzaka!
zamieszczajcie zdjecia waszych zwierzakow
z gory przepraszam jesli zdublowalam temat, jednak szukalam i nie znalazlam podobnego ![]() oto moja kocica o imieniu kicia, wlasciwie to jest bezimienna ;p odpoczywa sobie w kimaczce, jest "troszke" przygruby ale to raczej po kastracji. |
|
|
|
|
#2570 | |
|
Raróg
|
Dot.: pokaż swojego zwierzaka!
Jest zaledwie kilka postów niżej; połączyłam wątki.
|
|
|
|
#2571 |
|
Rozeznanie
|
musialam cos przeoczyc, ale ok, tutaj moja kotka tez moze sobie "poprzebywac"
|
|
|
|
|
#2572 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
AAAAA, a gdzie jest twoja kotka? Chyba zapomnialas zalaczyc zdjecie
|
|
|
|
#2573 |
|
Rozeznanie
|
przeciez zalaczylam fotke stronke wczesniej na dole ;>
|
|
|
|
|
#2574 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
śliczne macie zwierzątka
|
|
|
#2575 |
|
Konto usunięte
|
A to mój Ropsik:
|
|
|
|
|
#2576 |
|
Konto usunięte
|
O i jeszcze jedno:
|
|
|
|
|
#2577 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, zobaczcie te zdjęcia. To psiaki wyciągnięte od jednej baby
Zagłodzone, są w bardzo ciężkim stanie. Jeśli możecie proszę pomóżcie. To link do strony Pogotowia, które wyciągnęło psiaki http://www.animals.org.pl/?q=szkielety_ze_starej_wsi Są tam zdjęcia i filmy.to allegro http://allegro.pl/item370431000_psi_...nformacje.html Jeśli możecie pomóc w jakikolwiek sposób, nie tylko finansowy, to proszę o koktakt.
Kramik "kupujesz - ratujesz" Kliknij Szydełkujesz, wyszywasz, tworzysz scrapki lub inne rękodzieło? Masz w domu niepotrzebne drobiazgi? Możesz je nam przekazać, a my wystawimy je do sprzedaży, z której dochód pójdzie na ratowanie życia zwierząt. Wyślijdo mnie pw lub mail. |
|
|
|
|
#2578 |
|
Konto usunięte
|
Mój 8-tygodniowy Owczarek Australisjki (typ amerykański)
Blues Boy Gorzowska Panorama (po domowemu po prostu Blues)
|
|
|
|
|
#2579 |
|
Raczkowanie
|
To może ja też się dołączę
![]() 1. Żółw stepowy - Tuptuś (bądź Rodzynek). Jest ze mną najdłużej, bo już ponad 10 lat . Niestety nie mogę znaleźć żadnej fotki ;/.2. Koleś (zdjęcie 1,2). Kundelek, który ma zdaje się coś wspólnego z owczarkiem niemieckim. Kochany, ale niegrzeczny, dominujący nad wszystkimi.3. Foksiu (zdjęcie 3, 4). Też kundelek, w połowie foksterier ( z tąd imię). "Mały bohater" mimo, że się wszystkiego boi już kilka razy ratował Kolesia .4. Lolek. (zdjęcie 5, 6). Mój kochany kotek... Najcudowniejszy zwierzak na świecie... Zawsze, kiedy go potrzebowałam. Niezależny, wredny, ale kochany. Tęsknie strasznie... ;( . Zawsze będzie w moim serduszku ;( (21,08,2000 - 14,04,2008).
|
|
#2580 |
|
Raczkowanie
|
Oto moje dwa pieski
![]() 1- Lara i Fifa razem- Lara ma 4 lata, a Fifa prawdopodobnie około 7, nie wiemy dokładnie bo przygarnęliśmy ją z ulicy 2- Śpiąca Lara
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria zwierząt
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

jest juz w lepszym miejscu, gdzie nie cierpi....
.

Zagłodzone, są w bardzo ciężkim stanie. Jeśli możecie proszę pomóżcie. To link do strony Pogotowia, które wyciągnęło psiaki