|
|
#1471 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Singielki 25 +. Część X
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Witam zacne grono
Rozpisałyście się znów, że ho ho! ![]() W sumie tego wieczoru, kiedy ostatnio 'schodziłam' z forum (czyli dwa dni temu) wydarzył się u mnie kolejny hit fejsbukowy, ale tak mi cycki opadły, że już nie miałam siły tego opisać Otóż kolejna genialna, swego czasu dosyć bliska koleżanka nagle sobie o mnie przypomniała. Wiecie, od kiedy wyjechała do miasta na W., olała mnie totalnie, jak za pstryknięciem. Podejmowałam kilka prób kontaktu, ostatnią jakieś 2,5 miesiąca temu. Zadałam jej szereg szczegółowych pytań: odnośnie jej pracy, zdrowia, rodziny, no wszystko co wiem, że przysparzało jej trosk. Co otrzymałam w odpowiedzi? 'jest okej ' Koniec, kropka. Żadnego pytania zwrotnego nic. I nagle przed północą, dwa dni temu, ona z partyzanta na priv wysyła mi foto pierścionka zaręczynowego, papla jaka to jest szczęśliwa, opisuje okoliczności tych zaręczyn itede itepe. Po czym... Schodzi znów z fejsbuka. Żadnego durnego 'co u Ciebie?', no nic, null. Toteż ja odczytuję, ale nie odpisuję nic. Co rano otrzymuję? Pretensje, jaka to ze mnie egoistka, że ona się dzieli ze mną tak ważnym przeżyciem, a ja nie sram ich szczęściem, jak ja tak mogę nie pogratulować i w ogóle nie zareagować I tym optymistycznym akcentem życzę Wam wszystkim i każdej (każdemu?) z osobna miłego piąteczku, piątunia! )
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'
|
|
#1475 | ||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Cytat:
Porządek w znajomościach zrób
|
|
#1476 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jezu jakie żałosne zachowanie ;/ ze ludziom nie wstyd takie akcje robic ;/ Dobrze, ze nie mam fb to nie ma kto mi się chwalić ;P
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Raz do roku, bliżej świąt zawsze robię. Ale może tym razem nagnę zasady
![]() Cytat:
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje plany to wyjście w sobotę z dziewczynami, plus dalsze ogarnianie mieszkania. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1481 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki, teraz to ja czekam na dalszy rozwój najbardziej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde, jednak miło jak facet się odezwie po spotkaniu. A odprowadził Cię na przystanek czy coś? |
|
|
|
|
#1483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie spacerkiem szliśmy w moją stronę, on niedaleko mieszka, więc w którymś momencie poszliśmy na przystanek i ja od razu miałam tramwaj to się pożegnaliśmy i on poszedł dslej, chyba pieszo do siebie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1484 | |||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1485 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Hekate no ma minusa, że się nie spytał czy dotarłaś. Lolek by go prześwięcił. ![]() Rukolka jak kupisz to rozumiem, że na parapetówkę jestem zaproszona. ![]() Elfia kupuj szybko te mieszkanie, pierwszego stałego klienta już masz, tylko blisko morza żeby było.
|
|
|
|
|
#1486 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To wtedy od razu. Przeważnie i tak mam rzucone na koniec, żebym się odezwała jak dotrę do domu to wtedy się odzywam i przy okazji dziękuję jeszcze raz. Cytat:
Ja mam jutro grilla z ludźmi z pracy Cytat:
Ja dzisiaj jestem za to jak z krzyża zdjęta. . . Dostałam wczoraj @, ale zawsze po locie samolotem to mi się pierdzieli wszystko. 3 razy się dzisiaj budziłam z bólu i nawet ketonal nie podziałał... |
|||
|
|
|
#1487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1488 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To miły gest, ale widać nie pomyślał. Nie wiadomo. Nie stresuj się O niczym to nie świadczy. Poczekaj cierpliwie, ale też nie bądź księżniczka i najwyżej sama się odezwij wieczorem, po jego pracy czy coś.Ten "mój" potrafi się nie odzywać 3 dni, ale z drugiej strony taraz kiedy jest chory i ma wolne piszemy codziennie, nadrabiamy. Chyba faktycznie on tą pracą taki zajęty Zobaczymy co będzie jak po urlopie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w weekend idę z Żołnierzem na taki mały turniej futbolu amerykańskiego
|
|
#1490 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;76592271]co za bezczelność. Wiem, że ja zawsze paplam pierwsza do ciebie co u mnie, ale przynajmniej się pytam co u ciebie.
[/QUOTE]Ziomuś, nasza relacja to zupełnie inne zasady Dobrze wiesz, że chamką dla mnie nie jesteś i nie będziesz No, poza wizażem ![]() To jest okrutne. Bardzo okrutne [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76592676]Ja w sobotę pracuję, w niedzielę szkolenie, a po szkoleniu Wrocław, gdzie do wtorku zostaję, bo mam wylot do Portugalii Aaaaaaa ![]() Cytat:
|
|
#1491 |
|
Zadomowienie
|
Spoko,teraz to już tyle ludzi jest zaangażowanych (łącznie z moją mamą, o zgrozo
) że będę informować na bieżąco [1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76592676]Mógł, ale bez przesady To miły gest, ale widać nie pomyślał. Nie wiadomo. Nie stresuj się O niczym to nie świadczy. Poczekaj cierpliwie, ale też nie bądź księżniczka i najwyżej sama się odezwij wieczorem, po jego pracy czy coś.Ten "mój" potrafi się nie odzywać 3 dni, ale z drugiej strony taraz kiedy jest chory i ma wolne piszemy codziennie, nadrabiamy. Chyba faktycznie on tą pracą taki zajęty Zobaczymy co będzie jak po urlopie ![]() Ja w sobotę pracuję, w niedzielę szkolenie, a po szkoleniu Wrocław, gdzie do wtorku zostaję, bo mam wylot do Portugalii Ale ja się nie stresuję że się nie spytał jak dotarłam do domu, to był żarcik bardziej chodzi o to że faceci nie mają jaj napisać często że sorry ale nie zaiskrzyło tylko po prostu przestają się odzywać, więc to dylemat czy nie pisze bo mu się teraz nie chce czy już w ogóle nie napisze jeeej, urlop
|
#1492 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76592676]Mógł, ale bez przesady To miły gest, ale widać nie pomyślał. Nie wiadomo. Nie stresuj się O niczym to nie świadczy. Poczekaj cierpliwie, ale też nie bądź księżniczka i najwyżej sama się odezwij wieczorem, po jego pracy czy coś.Ten "mój" potrafi się nie odzywać 3 dni, ale z drugiej strony taraz kiedy jest chory i ma wolne piszemy codziennie, nadrabiamy. Chyba faktycznie on tą pracą taki zajęty Zobaczymy co będzie jak po urlopie ![]() Ja w sobotę pracuję, w niedzielę szkolenie, a po szkoleniu Wrocław, gdzie do wtorku zostaję, bo mam wylot do Portugalii Super że teraz pisze )) We wro się możesz dobrze bawić ![]() A mi znow trochę chodzi po głowie K :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w piąteczek,
hekate - gratuluje randki! rukolka - jak będziesz miała jakieś fajne osiedla w dobrej cenie na oku to daj znać bo ja też szum czegoś w tym samym metrazu a jakoś nic mi się nie podoba a to co podoba to kosztuje kupę kasy ehhh... jak żyć napis - zazdro portugalli też marzę by tam polecieć
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png Edytowane przez Zorzoli Czas edycji: 2017-08-25 o 09:16 |
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też jeden K. zaczął po głowie chodzić. Gorzej, że to osoba z pracy. A ja jestem zażartym wrogiem romansów w pracy
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec to takie minimum wedlug mnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1496 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam na myśli po prostu ucinanie kontaktu, ochładzanie z kimś kto źle na mnie działa, albo kto mnie męczy. Mam wrażenie, że pomyślałaś o kasowaniu ludzi ze znajomych na fb
|
|
|
|
|
#1500 |
|
Komplikatorka
|
[1=9cf1d31d279bad27b001c12 cbf2de6a056fa95f2_6583802 d27f04;76592676]Mógł, ale bez przesady
To miły gest, ale widać nie pomyślał. Nie wiadomo. Nie stresuj się O niczym to nie świadczy. Poczekaj cierpliwie, ale też nie bądź księżniczka i najwyżej sama się odezwij wieczorem, po jego pracy czy coś.Ten "mój" potrafi się nie odzywać 3 dni, ale z drugiej strony taraz kiedy jest chory i ma wolne piszemy codziennie, nadrabiamy. Chyba faktycznie on tą pracą taki zajęty Zobaczymy co będzie jak po urlopie ![]() Ja w sobotę pracuję, w niedzielę szkolenie, a po szkoleniu Wrocław, gdzie do wtorku zostaję, bo mam wylot do Portugalii Wrocław
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

)