|
|
#3421 | |
|
luckygirl
|
Dot.: ❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤
Cytat:
Nie Kochana ja juz jestem w pracy od 6, także wstaje duzo wczesniej
|
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie wczoraj kupiłam w rosmanie balsam z babydream i palmersa, tanioszka wyszla. A co do tego oleju sojowego... Chyba bez przesady, używamy roznych kosmetykow ktorych tez pewnie nie powinno sie w ciąży używać, jemy konserwanty niekonserwanty, takie czasy. Na pewno nie urodzi nam sie dziecko uposledzone od balsamu do ciala😛
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3423 |
|
Raczkowanie
|
Ooo to w takim razie muszę lecieć do Rosmanna
do kiedy ta promocja? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3424 |
|
luckygirl
|
Ja właśnie musze podejść po palmersa. Zrobię sobie zapas
założę jeszcze Mezowi konto i kupię podwójnie
|
|
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Część
![]() Przez tą wczorajszą wizytę tak się zestresowałam że jakoś spać w nocy nie mogłam :/ Muszę i ja do Rossmana skoczyć dzisiaj ![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
#3427 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pomyliłam się. Oliwka ma, płyn do kąpieli ma, jedynie nie ma mleczko do ciała ![]() Jeszcze kilka miesięcy przed zajściem w ciążę zmagałam się z jakaś głupią alergią. Wyskakiwało mi uczulenie na zewnętrznych stronach dłoni. Nie wiadomo było od czego - zmieniłam kosmetyki, na te z jak najmniejszą ilością szkodliwych składników. Dostałam skierowanie na testy płatkowe, ale okazało się że jestem w ciąży i nie mogę ich wykonać. Odkąd zmieniłam kosmetyki, nie mam tego uczulenia. Dlatego teraz przeglądam wszystkie składy. Nie mówię, że całkowicie rezygnuję z tego syfu, który nam oferują, ale staram się go minimalizować. (Dezodorantu, lakieru do włosów i czasami suchego szamponu tez używam, nie wspominając o hybrydach ). I z ciekawości jak przejrzałam skalary kosmetyków na rozstępy, to wyszło że to jest jedyny produkt z naturalnym składem. Polecam stronę www.srokao.pl. Dziewczyna opisuje po kolei składy kosmetyków, nawet seriami (Baby Dream, Palmers, Hipp, Oilan, Lirene). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednorazowo czyli w ramach jednego paragonu. A nie w ramach jednej pary dwóch kosmetyków masa lipcówek skorzystała z promocji kupując po kilka kosmetyków (np 6) i wszystkie były -49%
|
|
|
|
|
#3430 |
|
luckygirl
|
Właśnie tak myslalam, ze oliwka ma jednak
![]() Ja jak kupuje płyn czy żel do kąpieli nie moze mieć w składzie SLSow, bo na zaraz dostaje takiego uczulenia, ze piecze mnie cała skóra. Swędzi niesamowicie. Koszmar! |
|
|
|
#3431 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze a ja jakis czas temu kupilam palmersa bez promocji. W sumie tez bym mogla teraz dokupic ale czy ja to zuzyje..
|
|
|
#3432 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Podkreśliłam rzeczy, które kwalifikują się do promocji. Faktem jest, że kupiłam dwa rodzaje kosmetyków, tzn. do paznokci i dwie maski do twarzy. Ale te procenty to nie wiem, od czego liczyli. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tymi kremami, lakierami itp. mam podobne zdanie, w sumie to nawet powietrze jest niezdrowe. Mam pytanie, malowała może któraś z Was jakiś mebel z płyty pcv/okleiny w każdym bądź razie nie drewniany? Chcę pomalować synkowi biurko, bo mam nowe ale nijak nie pasuje do jego mebelków. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3434 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
IMG_20170825_092127.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zuzylam z 3 oliwki i z 5 palmersow, smarujac sie raz dziennie kazdym z nich.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤
Cytat:
A te odżywki to nie były takie same? Jeśli takie same to dlatego produkty nie mogą się potarzać. Sorki maski
|
|
|
|
|
#3437 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale już mniejsza o to warto nawet kupować jak jest -40%![]() Kurczę, muszę się spytać lekarza we wtorek o te zaparcia. To już się robi mało zdrowe i boję się hemoroidów. Zjadłam wszystkie rzeczy, o których pisała mamaginekolog i efekt marny... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3438 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli lubicie oliwki do ciała polecam tą z hipp, od zawsze ja uwielbiałam i stosuje i planuje stowac przez całą ciąże. Ma fajny skład jak dla mnie
Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3440 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A który składnik jest tak szkodliwy? Przyznam, że nie wiedziałam, a to jest jedyna odżywka, która działa na moich paznokciach i jakbym musiała ją odstawić, to byłoby słabo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Doczytałam, że formaldehyd. Masakra. To sobie poczeka na czas po karmieniu...
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie, by udało Ci się to osiągnąć. ~P.Coelho <3 Edytowane przez sonnerin Czas edycji: 2017-08-25 o 11:25 |
|
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
O wlasnie ja dostalam ostatnio 6w1 i nie pomyslalam czy moge uzywac teraz, a jakie sa szkodliwe?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się pożegnałam z odżywkami do paznokci (sporo ich to zawiera) po tym jak zrobiła mi się onyholiza.... Czarna z GR jest bez tego i całkiem przyzwoita, choć nie ma co porównywać efektów działania.
|
|
|
|
#3444 |
|
gotowa do działania
|
Witam się
![]() Ja też jakoś we wrześniu jadę do ikei, najbliższą mam 180 km ode mnie. Tak piszecie o odżywkach, że się przestraszyłam. Używam eveline diamentową, ale chyba odstawię Też muszę się przejść do rossmana tylko u mnie nie widziałam balsamu babyderam, a oliwka mi nie pasuje, bo długo się wchłania.. |
|
|
|
#3445 |
|
Wtajemniczenie
|
❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤
Tu dziewczyny macie listę składników, które nie są wskazane w ciąży i okresie karmienia piersią.
http://www.srokao.pl/2016/07/skadnik...dac-w.html?m=0 A odchodząc od tematu kosmetyków, przedstawiam Wam naszego SYNKA (od dzisiaj na 100%) 10,59 cm i 148 g Wszystko w normie, moje wyniki też są ok (ten spadek TSH nie powoduje niepokoju, dawka zostaje taka jak była). Z dzisiejszego usg termin na 08.02. Nie mam pojęcia czy to się co usg zmienia, czy tylko tak orientacyjnie jest to podawane. Ale jestem szczęśliwa, że wszystko jest dobrze i Maleństwo prawidłowo się rozwija ![]() A co do pragnienia córki, może za drugim razem ![]() IMG_7976.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez M a g d a l e n a Czas edycji: 2017-08-25 o 12:15 |
|
|
|
#3446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3447 |
|
Rozeznanie
|
Super, że wszystko ok i gratuluję synka!!!
Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3448 | |
|
gotowa do działania
|
Cytat:
czyli nic w 1 poście nie zmieniać?
|
|
|
|
|
#3449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeju jaki już duży dzidziuś ![]() A masz już podane dane ile noga, brzuszek i głowa? Bo jak waga jest to chyba już mierzył lekarz? Moim pannom zawsze noga wychodziła o tydzień do dwóch dłuższa i przez to wagę zawyżała Moja lekarka zawsze od tego co na usg wyszło odejmowała, ale jak byłam w szpitalu to lekarz pojechał po bandzie i wyszacował ponad pół kg więcej |
|
|
|
|
#3450 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że to tak na początku szybko rośnie Oby nie przyświrował i na wyjściu nie miał 4 kg ![]() Nie nie, wszystko na pierwszej stronie zostaje tak jak było ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.

ja juz jestem w pracy od 6, także wstaje duzo wczesniej 

05.07.2008 

). I z ciekawości jak przejrzałam skalary kosmetyków na rozstępy, to wyszło że to jest jedyny produkt z naturalnym składem.
masa lipcówek skorzystała z promocji kupując po kilka kosmetyków (np 6) i wszystkie były -49%

warto nawet kupować jak jest -40%
Wszystko w normie, moje wyniki też są ok (ten spadek TSH nie powoduje niepokoju, dawka zostaje taka jak była). Z dzisiejszego usg termin na 08.02. Nie mam pojęcia czy to się co usg zmienia, czy tylko tak orientacyjnie jest to podawane. Ale jestem szczęśliwa, że wszystko jest dobrze i Maleństwo prawidłowo się rozwija 

czyli nic w 1 poście nie zmieniać?