![]() |
#1172 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki Bourjois
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1173 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() "Rouge Hi Tech est disponible en exclusivité dans les parfumeries Nocibé." Przynajmniej tak mi się wydaje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi sie podobaja i jak beda nie przesadnie drogie i bedzie moj odcien, to nie wykluczam zakupu ![]() *** Okazalo sie, ze maskara volume clubbing mi nie podraznia oczow i uzywam ja spokojnie i bez obaw ![]() Ale podraznil mi oczy jednak produkt tez bourjois. Mialam tester z sephory pokladu tej firmy - tego dokladnie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19076 i jak nastepnego dnia zrobilam makijaz z innym podkladem, to oczy juz nie piekly (nakladam podklad rowniez w okolice oczow, aby zatuszowac cienie pod oczami oraz, aby cienie do powiek sie lepiej trzymaly). Na szczescie to byl tylko tester, wiec wiele nie stracilam (dobrze, ze w sephorze chetnie daja probki). Z maskary jestem zadowolona za to, ale mam lekki problem ze zmywaniem. A dokladniej ziaja plyn do demakijazu oczu (ten uniwersalny, nie dwufazowiec) jakos sobie z volume clubbing niezbyt radzi. Probowalam chusteczkami do demakijazu j&j 3 in 1 (dostalam gratis do balsamu do ciala - super promocja w rossmanie, polecam) i one duzo lepiej zmywaja, ale to wciaz nie jest to. Czym Wy zmywacie ten tusz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
Reno z tego co czytałam kiedyś to jakims mleczkiem z Garniera dobrze się go zmywa.Tylko nie pamiętam, którym?Chyba zielonym
![]() A co do tego tuszu, to zastanawiam się nad nim, ale ja mam dość cienkie i delikatne rzęsy i mam takie wrażenie, że jakbym się umalowała nim to miałabym tylko jedną sklejoną rzęsę ![]()
#1176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
Kupilam dzisiaj mleczko garniera to zielone wlasnie i faktycznie dobrze zmywa tusz burzujka. Dzieki za pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Raczkowanie
|
Czy któraś z was próbowała juz tych nowych tintów do ust? Są teraz na głownej stronie Bourjois. Widziałam wczoraj w drogerii i fajnie to wyglada, do letniego naturalnego makijażu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
Co to jest tint?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Raczkowanie
|
Ale ze mnie len, przeczytalam tylko ostatniego posta i tyle
![]() Niestety nie wiem czy sa w polsce, bo ja jestm w uk.. Ale skoro to taka nowosc to moze za jakis czas beda. Cena taka sobie, bo £7.25. Ale jak tylko bede miala kase to kupie, bo fajnie wygladaja. Wyprobowalam dzisiaj na rece, potem starlam, mylam rece i jeszcze sa. i fajny pedzelek jest. Tint to taka nie do konca szminka, jakby farbka do ust, bardzo plynna i daje naturalny efekt 'pogryzionych' ust ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy rosmann wprowadza do swoich sieci bourjois?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1184 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja nic nie slyszalam,ale byloby super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 |
Zakorzenienie
|
Fajna ta nowa szminka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1192 |
Raczkowanie
|
Z tego co pamietam w sklepie bylo 5. Dwa róze, bardziej i mniej intensywny, taka czerwien, ktora ma chyba ta dziewczyna na reklamie i jasny braz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Konto usunięte
|
2 tyg temu nabyłam błyszczyk 3D Les Nudes (kolejny), tym razem nr 33. Chyba przekonałam sie jednak do tej gęstej konsystencji za sprawą tej serii
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1194 |
Rozeznanie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7705895]Czy któraś wizażanka ma ten pomarańczowy odcień z Les Nudes?[/quote]
Jeżeli chodzi o numerek 35, to ja się zgłaszam. Daje przepiękny efekt na ustach, taką brzoskwiniową poświatę. Znacznie lepiej się prezentuje na ustach niż w opakowaniu. Mam jeszcze 34-różowy, też jestem z niego bardzo zadowolona. A jak na ustach wygląda 33? |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 34 tez mam ![]() 33 daje lekko beżowy kolor (ja mam blade usta), no i ma wiecej drobinek niż 34... Takie srebrne, jak go "zjadlam" to zostal mi taki brokat na ustach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny bourjois chyba wchodzi do rosmannów.
w rosmanowym wątku dziewczyny pisały, że widziały już szafe bourjois w lubelskim rosmanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7711218]Właśnie szukałam czegos brzoskwiniowego, ale nie pomarańczowego...Czy on jest pomarańczowy? ![]() [/quote] Nie jest pomarańczowy ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 |
Rozeznanie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7711218]Właśnie szukałam czegos brzoskwiniowego, ale nie pomarańczowego...Czy on jest pomarańczowy?
![]() 34 tez mam ![]() 33 daje lekko beżowy kolor (ja mam blade usta), no i ma wiecej drobinek niż 34... Takie srebrne, jak go "zjadlam" to zostal mi taki brokat na ustach ![]() Jak już wspomniała MagJa 35 nie jest pomarańczowy tylko brzoskwiniowy-daje naprawdę piękny efekt. Ilość i jakość drobinek podobna do 34. Chyba się skuszę na ten 33 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
Oj przydałby się Bourjois w Rossmannie. W moim mieście B. jest dostępne tylko 2 miejscach, z czego największy wybór jest tam gdzie mi niezbyt po drodze bo na drugim końcu miasta. W drugiej drogerii jest kiepski wybór i na dodatek nie możńa samemmu pomacać bo kosmetyki sa pod szklaną ladą
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.