Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-25, 10:26   #2791
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5

Wywioza mnie dzis do wariatkowa...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-25, 10:27   #2792
Feliska
Zakorzenienie

Tylko zaczekajcie na mnie!! :-P z tymi lodami ;-)

Feliska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-25, 10:44   #2793
naamarelle
Zakorzenienie

Cambria jak masz $ to jestes w stanie w rok-1.5 postawic dom i wyposażyć znajomi rok temu działkę kupili, dom juz stoi ale tam $ duże wiec szybko poszlo
Stary 2017-08-25, 10:47   #2794
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Feliska Pokaż wiadomość
Tylko zaczekajcie na mnie!! :-P z tymi lodami ;-)

Czekamy czekamy - nie martw się nic
Jak tam na wakacjach ? Odpoczywasz ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Wywioza mnie dzis do wariatkowa...

Co się dzieje ?

DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-25, 10:54   #2795
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Czekamy czekamy - nie martw się nic
Jak tam na wakacjach ? Odpoczywasz ?

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Co się dzieje ?

szwagierka przywiozła dzieci... mój młody przy jej dzieciach dostaje szału i ciężko go ogarnąć . Szwagierka robi remont więc dzieci do nas pchnęła jak zwykle. Teściowa wściekła bo miała swoje plany, ja powiedziałam że ich pilnować nie będę bo mam zamiar dzisiaj sprzątać i mojego młodego zabrałam na górę
Stary 2017-08-25, 10:59   #2796
_groooszek_
Zakorzenienie

Macie trochę morskich widoków ❤
IMG_20170825_105439_HDR.jpg

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-25, 11:00   #2797
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny - dziękuje za kciuki i dobre słowa . Jestem po wizycie - w sumie to trochę się martwię - w przyszłym tygodniu mam przyjść znowu - jest z pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtkowym w macicy - ale póki co akcji serca nie ma U mnie dziś 6t1d - zaczęłam się jeszcze bardziej martwić niż wcześniej tak bardzo się boje o to serduszko ...
Odebrałam wyniki - mam podwyższone tsh a nigdy przenigdy nie miałam z tym problemu - oczywiście euthyrox ...
Także niby jestem zadowolona a jednak stres to dopiero przede mną ...

Domima wiem że ciężko się nie stresować, ale jestem pewna że na następnej wizycie pojawi się serduszko

Cytat:
Napisane przez Vanessa37 Pokaż wiadomość
Domima kochanie nic nie martw mój ginek dlatego mówi, żeby robić USG w 8 tygodniu. Ja tam wiem, że będzie wszystko dobrze Z takim zapleczem wizowych ciotek co trzymają kciuki musi być W końcu przerwałaś złą passę geriatrii to może teraz na mnie przyjdzie pora

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

fioeciasto-

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

*fioleciasto ja mam dzisiaj dysekcję zjadam literki

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

domii musisz mu kupić sztalugę i farby bo go talent męczy, kto wie, może nam nowy Picasso rośnie
z tą sztalugą to nie głupi pomysł tylko obawiam się że zamiast na sztaludze wszystko byłoby na ścianach

Cytat:
Napisane przez rybcia34 Pokaż wiadomość
Nie mam tutaj siekiery ale... :mlotek:

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Właśnie zrobiłam test owu i sprawdziłam śluz. Jest pozytywny a śluz się ciągnie!

Mam nadzieję że wykorzystaliście ten wieczór jak należy

Cytat:
Napisane przez bonjourbelle Pokaż wiadomość
Hej

Invi, współczuję ciężkiego dnia. Twój TZ przesadził z reakcjami, a Ty zdecydowanie nie powinnaś się obwiniać o to wszystko co się stało. Mam nadzieję, że dziś czujesz się lepiej, i że odpoczywasz zgodnie z zaleceniami lekarza

Blanka, trzymaj się, ale Cię pozamiatało...

Domima, faktycznie 6+1 to bardzo wcześnie. Na pewno serduszko będzie na dniach i zobaczysz je za tydzień

Mój mąż ma nawrót bólu pleców. Ostatnio lekarz powiedział, że to rwa kulszowa, a dziś idzie do ortopedy. Chyba będzie musial chodzić na rehabilitację, bo ból utrudnia mu normalne funkcjonowanie. Pechowo go musiało strzyknąć.. :/
Zdrowia dla tżta
Stary 2017-08-25, 11:02   #2798
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
szwagierka przywiozła dzieci... mój młody przy jej dzieciach dostaje szału i ciężko go ogarnąć . Szwagierka robi remont więc dzieci do nas pchnęła jak zwykle. Teściowa wściekła bo miała swoje plany, ja powiedziałam że ich pilnować nie będę bo mam zamiar dzisiaj sprzątać i mojego młodego zabrałam na górę

Eh No masakra współczuje .. kurde ja tez niecierpie jak mi ktoś/coś plany popsuje ...

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Macie trochę morskich widoków
Załącznik 7207066

❤️

Stary 2017-08-25, 11:11   #2799
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
superob y tak dalej...

gratuluje Córeczki a imię juz macie?

to super ta praca trzymam kciuki w piatek

zdrowiej....grypa zoladkowa jest starszna...

wspolczuje...mama prosbe bys udzielala w watku a nie tylko pisala o sobie

a w czym problem? jest alergikiem ze nie moze byc od czasu do czasu sie pomalowac?

Musi byc dobrze!!!! trzymam mocnoooo kciuki!!!!!

ufff nadrobilam was
Alergikiem nie jest ale jeszcze nie zmyły się poprzednie malunki już ma kolejne. Nie mogę tego niczym domyć...

Cytat:
Dziękuję
Mąż wybrał Wiktorię. Mówi że będzie mała Wiki i koniec. Moje propozycje nie przeszły (Olga i Maja). Ale ostatnio wymyśliłam jeszcze Alicję i TZ mówi że też ładne. Więc jedno z tych dwóch raczej będzie.

A Wy macie dla swojej małej?

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Dzięki Minita
ładne imiona ciekawa jestem jakie w końcu wybierzecie

Cytat:
Jakoś nie mam tak, że nie nazwałabym dziecka jakimś imieniem bo źle mi się kojarzy. Gdyby się nam podobało to co za różnica, że ktoś, kto nosi to imię jest wredny. Przecież to zupełnie inna osoba

Ale dużo osób tak ma z imionami- nie dam bo źle mi się kojarzy po ciotce/kuzynce/koleżance
Myślę tak samo jak Ty
Jakbym miała córeczkę to chciałam Julkę po mojej ukochanej babci. Wiem że Julek jest multum ale na to akurat nie patrzyłam... Mój mąż natomiast jak to usłyszał to powiedział że Julki nie chce bo jakaś wredna baba od nas ze wsi ma tak na imię

Cytat:
Każdej która potrzebuje pięknej pogody przesyłam trochę morza

Załącznik 7205641

jak pięknie

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez invi_08 Pokaż wiadomość
Rybcia nie przejmuj sie, tez nienawidze swojego imienia, zwłaszcza za wersje Ale Ale Aleksandra.

Zamowilismy lampę. Trudno kazdy by chcial jak najtaniej zrobić ale jak sie nie da to trzeba dac wiecej niz tanio. Wazne zeby auto nadal jezdzilo. Szybe nam dzis juz wymienili.

Powiem Wam ze bardzo mi pomogla ta wizyta u tej gin. Mloda lekarka ale podnosila mnie na duchu jak najlepsza przyjaciolka (ktorej wlasciwie nie mam na miejscu... ). Czuje, ze nie da spartaczyc mojego porodu nawet jeśli nie bedzie mogla przy nim byc.

Na pocieszenie przyszla mi dzis paczka z body z primarka i to co ostatnio dla malej zamawialam. Przepiękny rozek pokaze Wam pozniej zdjecie.

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Fiole kciuki za wizyte.

Domima bedzie dobrze, u mnie na tym etapie nie bylo jeszcze serduszka, uszy do gory.

Dobrze że udało się Wam załatwić lampę
Cieszę się że ta pani ginekolog przypadła Ci do gustu

Cytat:
Napisane przez doris888 Pokaż wiadomość
Mnie jesli można dopisac, Dorota, 31 lat. Starania od maj 2016. Najblizesz testowanie 09.09

Muszę zacytować żeby nie przeoczyć i Cię dopisać

Cytat:
Napisane przez Minita Pokaż wiadomość
To ja mam jeszcze lepszy hit. Jak mojej najbliższej przyjaciółce urodziło się dziecko to tak niecały tydzień po porodzie jak wróciła do domu i troszeczkę doszła do siebie, pisała, żebym wpadła - o wszystkim sobie mówimy, więc i o porodzie chciała mi poopowiadać co nieco. Rano przed pracą powiedziałam babci, że później wrócę do domu bo idę do tej przyjaciółki i ... rozpętała się wojna. Jeden krzyk - a dziadziu jej wtórował. Że tak nie wolno, że dziecko musi mieć co najmniej tydzień, żeby obcy złych nawyków na dziecko nie przynieśli ( nie żeby w szpitalu było pełno obcych ludzi ). A jak nie dawałam za wygraną to upomniała, że jak wejdę do pokoju to żebym nie patrzyła najpierw na dziecko tylko na nóżki lub ubranko i żebym nie zachwycała sie na głos bo to złe uroki na dziecko przynosi, że płacze lub, że może sie zachodzić od płaczu i będzie na mnie i mnie obwinią. W sumie mnie przelewali woskiem bo tak płakałam, ja znajoma mamy przychodziła, a po przelaniu mi przeszło. Dawali przykłady jak u nas jak mieliśmy jeszcze gospodarkę jak to dawnej ocieliły się cielęta i przyszła sąsiadka zobaczyć, to przestały oddychać, i dziadziu musiał po wodę z rzeki chodzić, żeby odczynić uroki, i je polewać, takie coś ludzie mieli w oczach ( a niby wszyscy chrześcijanami jesteśmy a tu takie pogańskie zabobony :P) Sąsiadka do dziś z kokardą czerwoną na samochodzie jeździ bo twierdzi, ze jej mama jak sie patrzyła na samochód to ciągle się coś psuło, a odkąd ma kokardkę to jest spokój...
aż nie wiem jak to skomentować, dziwię się że ludzie wierzą w takie coś

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Już mi lepiej. Boli mnie jeszcze każda kosteczka w ciele, a po kąpieli czuje się jakbym stoczyła walkę sama z sobą.
Ale myślę,że będzie coraz lepiej. W końcu też cokolwiek zjadlam, jest sukces.

Blanka jak dzisiaj ?
Stary 2017-08-25, 11:11   #2800
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Dzień dobry

Fiole dobrze, że masz dobrego lekarza. Do androloga będziecie równolegle chodzić?

Idziemy na Rozewie, trzymajcie kciuki żebym w połowie trasy nie padła na ryjek

Zazroszcze ci tego Rozewia-morza...ehhh

Fiolet-to dobre wiescitrzymam kciuki nadal za Was

Dobry
Leze w lozku bo mialam dzis rano akcje nie milo o 3.30 wstalam oblana potem z mega bijacym sercem cisnienie 143/100 nie az tak zle jak na mnie wzielam leki pozniej co godz mierzylam je.i zasnelam po 6;( to chyba przez nerwy i zle mysli;( byl po akcji wczorajszej z siostra.i cos mnie zoladek boli;(

Stary 2017-08-25, 11:12   #2801
Patrycja28100
Rozeznanie

[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;76590371]Hejo😊 invi mi waga bez ciąży rośnie po cieszę Cię 😊
Blanka jak się czujesz lepiej ? 😊
Patrycja @ mam nadzieje nie ma?😊

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Jeszcze nie ma

Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-25, 11:14   #2802
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Tabletki. 2tab. 3xdziennie. Do owulacji.

ciągle zapominam że mam sobie ten wiesiołek kupić

Cytat:
Zastanawiam się czy mogę się napić kawy z mlekiem. Tak mi się już kawy chce,że szok.

Zaryzykowałaś ?

Cytat:
Napisane przez mala_mm Pokaż wiadomość
Będzie dobrze! Nie ma co się zamartwiac na zapas, serduszko będzie 😘 a za kilka miesięcy będziecie już razem 😊

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Artysta 😁 może będzie tatuaże robić 😝

Może lepiej nie ani sobie ani komuś tacy ludzie którzy robią komuś tatuaże kojarzą mi się z kryminalistami a ja choć sama chciałabym mieć tatuaż to jakoś mojego dziecka z tym nie widzę

Cytat:
Napisane przez mala_mm Pokaż wiadomość
Fiole ✊✊ za wizytę.

Ja dziś padam, tak strasznie źle się czułam, że musiałam wyjść z pracy szybciej, bo bym tam padła, jelitówka chyba znów panuje..

Jak się dzisiaj czujesz ?
Stary 2017-08-25, 11:14   #2803
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny,że pytacie ! Ja mogę (chyba, tfu,tfu) powiedzieć że jestem zdrowa. Obudziłam się i nic nie boli nawet już zjadłam śniadanie ale ja już byłam głodna !

Wypiłam wczoraj te kawę przeżyłam !

xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-25, 11:18   #2804
mala_mm
Wtajemniczenie

Cytat:
Masakra, najlepiej zostawić komuś dzieci na głowie..

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Załącznik 7207066

Jak pięknie 😍

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Cytat:
Dziękuję dziewczyny,że pytacie ! Ja mogę (chyba, tfu,tfu) powiedzieć że jestem zdrowa. Obudziłam się i nic nie boli nawet już zjadłam śniadanie ale ja już byłam głodna !

Dobrze, że dziś już lepiej i nie ma się co dziwić, że głodna byłaś ☺️

mala_mm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-25, 11:18   #2805
Patrycja28100
Rozeznanie

Cytat:
Załącznik 7207066

💗💗💗pięknie 💗💗💗

Patrycja28100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-25, 11:20   #2806
mala_mm
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak się dzisiaj czujesz ?
Dziękuję, że pytasz dziś już lepiej, trochę jeszcze jakby ciężko na żołądku, ale bez żadnych rewolucji, mogę normalnie funkcjonować 😘

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość

Dobry
Leze w lozku bo mialam dzis rano akcje nie milo o 3.30 wstalam oblana potem z mega bijacym sercem cisnienie 143/100 nie az tak zle jak na mnie wzielam leki pozniej co godz mierzylam je.i zasnelam po 6;( to chyba przez nerwy i zle mysli;( byl po akcji wczorajszej z siostra.i cos mnie zoladek boli;(

To wysokie ciśnienie miałaś, a teraz już ciśnienie się uspokoiło? Odpoczywaj dużo 😘

Stary 2017-08-25, 11:20   #2807
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Hm... napewno spokojniej będę podchodzić do tej ciąży jako ze w pierwszej baaaaardzo świrowalam -ze tak powiem- ale czy da się na spokojnie podejść do ciąży ? To jest dobre.
Hmmmm może się da - może ktoś to potrafi aaaaale napewno nie po tym jak się latami człowiek stara o ta ciąże , nie po tym jak walczy każdego miesiąca lekami, badaniami, zabiegami... napewno nie po tym jak się te ciąże na każdym kroku traci ... No niestety . Ty jeszcze możesz mieć wyidealizowane zdanie na temat zachodzenia w ciąże i w ogóle na temat już bycia w tej ciazy ale wierz mi - jakbyś jednak trochę przeszła to wtedy byś może wiedziała jak to jest "na spokojnie podejść do ciąży ".... każde ukłucie, każdy ból, każde ciągniecie brzucha, objawy, ich brak ... wizyty u lekarza, wyniki badań ... dosłownie wszystko może jednak zakłócić tem spokój.

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Zdrówka oby to nie jelitówka

Popieram, w pierwszej ciąży byłam spokojna wiedziałam że musi być dobrze, nie czytałam, nie szukałam powodów do zmartwień, nie analizowałam... nawet jak zaczęłam za wcześnie rodzić wszyscy na około panikowali, płakali a ja nie przyjmowałam do siebie że coś może być nie tak... miało być dobrze i koniec kropka. Druga ciąża od początku była dla mnie stresująca, skończyło się poronieniem, to doświadczenie tak głęboko we mnie utkwiło że teraz każda ciąża będzie dla mnie jednym wielkim stresem aż do porodu...

Przytulam Cię Domima i mocno trzymam kciuki za maluszka

Cytat:
Mam to samo nie cierpię wymiotować i to dla mnie ostateczność no chyba, że już konkretnie się struję.

Wybieramy się dzisiaj do lunaparku - niech mąż się wyszaleje, mnie to jakoś nie kręci (sztywniara ). Może tylko diabelski młyn. Jutro mamy w planie pieszą wycieczkę na latarnię morską w Rozewiu i powrót brzegiem morza do Władysławowa. Co roku tak chodzimy i zawsze mam z tego dnia najlepsze wspomnienia

Ja zawsze jak wymiotuję to płaczę, nienawidzę wymiotować. Wolałabym mieć biegunkę albo żeby mnie coś bolało niż wymiotować. Mój tato jest z tych ludzi którzy nie potrafią wymiotować, będzie go męczyć, odbija się mu a nigdy nie zwymiotuje... szkoda że nie odziedziczyłam tego po nim

Cytat:
Ja znów potrafię wywołać wymioty na zawołanie. Wystarczy,że palce włożę.
Kilka lat temu, jak ważne było ile to gówniarz wypić potrafi to byłam niezwyciężona, jak już czułam,że mam dosyć poszłam, zwróciłam i wracałam dalej pić. Nikt się nigdy nie zorientował, nikt zemną szans nie miał, bo ja po każdym rzyganiu jak nowonarodzona

zazdroszczę, ja po każdym wymiotowaniu jestem wyrzuta i wypluta

Cytat:
Za to za rok w powiększonym składzie

Napewno !
Stary 2017-08-25, 11:22   #2808
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Eh.. na wątku "czy mogę być w ciąży" chłopak podejrzewał,że jego dziewczyna jest w ciąży, potwierdziło się beta ponad 3000... Pyta jak usunąć za pomocą leków i w ogóle .
Z jednej strony go rozumiem, z drugiej ma ukłucie żalu, to wszystko takie niesprawiedliwe...

Stary 2017-08-25, 11:23   #2809
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam Daria z bierzmowania.

Fajne te body z primarka.
Załącznik 7206166

Ale piękne rzeczy

Właśnie naszła mnie myśl że też bym teraz kompletowała wyprawkę

Cytat:
Tym razem nie oglupieje jak pierwszym razem i nie nakupuje pierdyliarda ubranek.

Też sobie tak mówię, ciekawe jak to wyjdzie w praktyce

Cytat:
Ja się tego boję,że wpadne w szał. A w sumie prawie nic kupić nie muszę...
Skończy się na tym,że wydam miliony monet, a dziecko nawet tego nie założy

Przy pierwszym dziecku zawsze tak jest
Stary 2017-08-25, 11:24   #2810
mala_mm
Wtajemniczenie

Cytat:
Eh.. na wątku "czy mogę być w ciąży" chłopak podejrzewał,że jego dziewczyna jest w ciąży, potwierdziło się beta ponad 3000... Pyta jak usunąć za pomocą leków i w ogóle .
Z jednej strony go rozumiem, z drugiej ma ukłucie żalu, to wszystko takie niesprawiedliwe...

No tak to jest strasznie niesprawiedliwe.. Tam ciąża jest, ale się jej nie chce a u nas chce się ciąży, ale jej nie ma 🙁

Stary 2017-08-25, 11:26   #2811
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle mamy już plan na łazienkę... Biało-czarne kafelki i prysznic "pokój" z luksferów bez brodzika.
Tylko M. Sobie ubzdural,że chce kafelki również na suficie.
Po to żeby dwa-trzy razy w roku wpaść z Karcherem i to porzadnie umyć..
I zero wilgoci i pleśni.. ale mi się to jakoś nie widzi.

Zazdroszczę Wam tego remontu i nie mogę się doczekać efektu końcowego

Cytat:
Ja też kupie segregator mam nadzieje,że zdarze nie zostanie wycofany z produkcji haha

te segregatory rozchodza sie jak swieze buleczki wiec watpie zeby go wycofali

Cytat:
Domi - wysłalabys mi na Messenger kilka fotek jak wyglada w środku ten segregator ?

jak juz sie w miare z porzadkami ogarne to Ci wysle pozniej
Stary 2017-08-25, 11:27   #2812
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Mogę wam wrzucić pomysły co do kuchni i łazienki jak chcecie

Stary 2017-08-25, 11:33   #2813
Feliska
Zakorzenienie

Wakacje super ;-) totalny chillout. Z tego co zdążyłam obczaić - domi powodzenia :-* trzymam ogromne kciuki żeby pojawiło się serduszko

Feliska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-25, 11:47   #2814
Vanessa37
Raczkowanie

domii kofana nie smutaj zaraz będziemy w cionszy i będziemy kompletować z przyszłym roku z nowej kolekcji 2017
Vanessa37 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-25, 11:52   #2815
bonjourbelle
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Macie trochę morskich widoków
Załącznik 7207066

Jak pięknie

Cytat:
Zdrowia dla tżta
Dzieki ;* dostał skierowanie na rtg i rehabilitacje. Jak to nic nie da to zastrzyki :/

Cytat:
ładne imiona ciekawa jestem jakie w końcu wybierzecie
:
Coś czuję, ze na Wiki się zakończy wybieranie

Cytat:

Super, że już jest dobrze!

Ja byłam u dentysty, mój lekarz jest najlepszy na świecie i ma nieskończoną cierpliwość miałam to znieczulenie dla ciężarnych, bolało borowanie, ale dzieć mnie kopał w brzuchu i jakoś lepiej było to przetrwać
bonjourbelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-25, 12:00   #2816
liven
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 7207066

Jak pięknie
Cytat:

O rany
liven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-25, 12:02   #2817
sitri
scarlet starlet

Witam dziewczyny.

Usuwanie dziecka za pomocą leków Cóż za tematy.
Dobry kopniak w brzuch powinien wystarczyć, po co w tabletki inwestować...

Каждый в моем скваде — одинокая звезда
И мы встанем друг за друга выше горного хребта
У твоей подруги этот трек стекает изо рта
sitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-25, 12:20   #2818
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Feliska Pokaż wiadomość
Wakacje super ;-) totalny chillout. Z tego co zdążyłam obczaić - domi powodzenia :-* trzymam ogromne kciuki żeby pojawiło się serduszko

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Dzień dobry

Jak pięknie

Dzieki ;* dostał skierowanie na rtg i rehabilitacje. Jak to nic nie da to zastrzyki :/

Coś czuję, ze na Wiki się zakończy wybieranie

Super, że już jest dobrze!

Ja byłam u dentysty, mój lekarz jest najlepszy na świecie i ma nieskończoną cierpliwość miałam to znieczulenie dla ciężarnych, bolało borowanie, ale dzieć mnie kopał w brzuchu i jakoś lepiej było to przetrwać

Słodko ❤️
Kochana pytałaś wczoraj jak u mnie z ta rwą - wiec u mnie to była typowa przypadłość w ciąży - wiec jak później dziec już się ułożył do dołu to i rwa przeszła... Ale pamietam ten ból do dzisiaj ...

Stary 2017-08-25, 12:35   #2819
Minita
Rozeznanie

Heloł Wam
Na początek ( lub południe :P ) dnia małe witaminki świeżo zerwane, podzielę się - bo wszystkim nam trzeba, i tym szczęśliwym mamusiom i tym starającym się PS: zbierałam z myślą o Was, chętnie bym wam telepatycznie przekazała :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg malinki.jpg (103,6 KB, 54 załadowań)
Minita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-25, 12:39   #2820
bonjourbelle
Zakorzenienie

Cytat:
Słodko
Kochana pytałaś wczoraj jak u mnie z ta rwą - wiec u mnie to była typowa przypadłość w ciąży - wiec jak później dziec już się ułożył do dołu to i rwa przeszła... Ale pamietam ten ból do dzisiaj ...

Zobaczymy co tam po leczeniu będzie

Cytat:
Napisane przez Minita Pokaż wiadomość
Heloł Wam
Na początek ( lub południe ) dnia małe witaminki świeżo zerwane, podzielę się - bo wszystkim nam trzeba, i tym szczęśliwym mamusiom i tym starającym się PS: zbierałam z myślą o Was, chętnie bym wam telepatycznie przekazała :
O, mniam mniam, zjadlabym
bonjourbelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości