|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5
Cytat:
nie oddam ! Moja teściowa ! Hahaha Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swoja tez jakby co oddam. Nawet zaplace.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2855 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2856 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję że torbiel szybko się wchłonie Cały czas trzymam za Was kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio pisala ze cieszy się że dziewczynka będzie bo może kupować wreszcie te wszystkie sukieneczki, ale oczywiście będzie ze mną konsultowac zakupy to sie rozumie
|
|
|
|
|
#2858 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję że rehabilitacja Twojemu mężowi jednak pomoże ![]() Nawet nie chce mi się tego komentować... zastanów się czasem nad tym co piszesz |
||||||||
|
|
|
#2859 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jednak teraz jak nie mamy osobnej kuchni to czasem ręce opadają....Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dzisiaj pędzicie - wieczorem będę nadrabiać
póki co siedzimy na rybce ostatni już raz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Jak tak Was czytam to wchodzi, że moja teściowa to anioł. Mieszka piętro niżej ale ani nie nachodzi, ani się nie wtrąca. Jak mam ochotę to idę do niej na kawę, ona sama raczej nie przychodzi nieproszona mam nadzieję, że jak pojawi się dziecko wiele się w tej kwestii nie zmieni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2862 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u nas już nie ma a sklepowe to nie to samo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2863 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Molo w Sopocie ![]() ja pierwszy tydzień po urlopie w pracy i nie mogę się przyzwyczaić, a już wstawanie o 6mnie dobija... Co do teściowych moja nawet ok chociaż czasem mnie wkurza ale odczynianie uroku nad dziecki jakieś 25 lat temu robiła tylko nie chciała mi powiedzieć jak Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznam się, że już teraz golę nogi tylko do gina
Mi teściowa jest obojętna, daleko mieszka, ze 2 lata już tam nie byłam, ona nie przyjeżdża.. Wątpię, żeby coś się zmieniło jak urodzi się dziecko, cały czas ktoś jej podrzuca wnuki, więc nie będzie miała czasu na częste odwiedziny ![]() Bierzemy kredyt na mieszkanie i tz zaczął panikować trochę.. Jedno mieszkanie już ma na kredyt, niedługo trzeba będzie zacząć spłacać nowy, a jeszcze minimum do końca roku będziemy wynajmować to w Warszawie, bo blok jeszcze nie oddany, zanim się wyremontuje i wykończy.. Ja bez pracy - wiecie jaki jest zasiłek dla bezrobotnych
|
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O jakbym czytała o swojej teściowej, złota kobieta
|
|
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
A co do wesela to obawiam się
i będzie mój kuzyn, którego nienawidzę wręcz
|
|
#2867 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zazdroszczę ! Moja CZASEM też nie jest zła ![]() Ufff chyba udało mi się Was w miarę nadrobić... a nie powiem, łatwo nie było bo co chwilę dostaję wiadomość że któraś coś dopisała |
|||
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2869 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kredyt to zawsze stres, przez to właśnie mieszkamy jeszcze nie na swoim... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na kuzyna DWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ktora ciężarówka ma kota?' Nie zapomnijcie go powiadomić FB_IMG_1503662780479.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Pierwszy dzień w pracy za mną
wszystko do ogarnięcia, praca mi się póki co podoba jestem zadowolona. Zrobiłam małe zakupy, kupiłam tżtowi majty na trening, sobie dokupilam nowe z pepcco, łyżeczki przy okazji dorwalam bo jakoś nam poginely. Byłam w rossie i kupiłam sobie i tżtowi żel po prysznic a piesiowi kostkę do kryzienia Dzionek na plus.Ps: wczorajszy wieczór nie skończył się owocnie. Tż cały w stresie przez pracę i odpuscilismy. Nie zmuszalam go bo sama też nie miałam jakoś ochoty na igraszki... Tż wierzy,że przed wczorajsze szaleństwa na pewno wspomogly ten cykl i,że wie uda zobaczymy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to ze juuuuzzzz ??? Ja jeszcze godzina i 10 minut ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że nie będzie się do mnie odzywał, bo jak mnie wkurzy to tz mu nakopie, wreszcie by się przydały do czegoś te jego treningi boksu i kick boxingu W ogóle w zeszłym roku jak przyjechał z ciotką to się pokłócili, nabluzgal tak że wstyd przed sąsiadami, pokłócił się z moim tatą i pojechał zostawiając u nas swoją własną matkę. Jakiś psychiczny jest cała rodzina miała nadzieję, że nie przyjedzie, a głupio było tylko jego nie zapraszać
|
|
|
#2877 | ||
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dzisiaj test owu, dzisiaj jeszcze dwie krechy ale jak dla mnie mocniejsze niż te z wczoraj
owu przede mną, dzisiaj mogę jeszcze się miziać 😉Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2879 |
|
Raczkowanie
|
zbieram się do domu
|
|
|
|
#2880 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję za odpowiedź... To spory domek planujecie ☺ my przeszliśmy aktualnie do prostych domków z dachem dwuspadowym tak do 130 m2, ale najbardziej boję się, że nie doszacujemy kosztów i np. zabraknie nam na wykonczenie albo nie poradzimy sobie ze splata kredytu, musimy jeszcze to przedyskutowac Jednak teraz jak nie mamy osobnej kuchni to czasem ręce opadają....[/QUOTE]Cytat:
do surowego stanu koszty do 80 tyś. Wszyscy mówią, że te ekipy właśnie więcej zdzierają za robotę niż sam materiał kosztuje. Smutne, ale wiem też ile muszą sie oni napracować i sił stracić - to nie łatwa praca, choć są tacy, co mają też abstrakcyjne ceny. Najważniejsze, żeby zdrowie było, a pomału jakoś poleci ![]() Cytat:
![]() Po tym wpisie zastanawiam się dlaczego tu jesteś. Pierwszy post był całkiem inny. Jakby inna osobowość go pisała. Teraz mam wrażenie, że tak piszesz, żeby nas podenerwować, pokazać, że jesteśmy spięte, a Ty niby wyluzowana na wszystko, albo dla pośmiania z nas, że tak sie spinamy na to co piszesz, a Ty masz frajdę z czytania o naszych irytacjach wobec Ciebie i w ogóle o naszych problemach, które w moim mniemaniu są dla Ciebie absurdalne. Jeśli to jednak taka Twoja osobowość to bardzo ciężkie będzie to do przebrnięcia . Takt wyrabia się w obie strony, więc nie tylko my powinnyśmy Cię zaakceptować i zrozumieć, ale i Ty powinnaś się troszeczkę zastanowić, jak by takie coś było odebrane przez nas. Jeśli to ironia- to nietrafiona, wręcz niesmaczna. Trzeba ważyć słowa, nawet jeśli jesteśmy anonimowi. To nie ma być reprymenda, bo nie czuję się upoważniona wiekiem, ani jeszcze doświadczeniami, żeby takowe wystawiać, ale nawet dla mnie - młodej dziewczyny, która nie ma jakiś starych czy mniej nowoczesnych poglądów od Ciebie, takie wpisy urażają i godzą w moralność człowieka i jego godność. Albo zmądrzej, albo napisz jaka naprawdę jesteś, żebyśmy mogły Cię zrozumieć i Twoje wpisy. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

ale chyba nawet nie zjadłabbym nic, żeby z resztkami nie zasiąść na fotelu
chyba, że dają pacjentowi 5 min na "przygotowanie" zębów
eh... 

trzymam kciuki nadal za Was
cisnienie 143/100 nie az tak zle jak na mnie wzielam leki pozniej co godz mierzylam je.i zasnelam po 6;( to chyba przez nerwy i zle mysli;( byl po akcji wczorajszej z siostra.i cos mnie zoladek boli;(
Jednak teraz jak nie mamy osobnej kuchni to czasem ręce opadają....

a u nas już nie ma 

ale odczynianie uroku nad dziecki jakieś 25 lat temu robiła tylko nie chciała mi powiedzieć jak
i będzie mój kuzyn, którego nienawidzę wręcz
mam nadzieję, że nie będzie się do mnie odzywał, bo jak mnie wkurzy to tz mu nakopie, wreszcie by się przydały do czegoś te jego treningi boksu i kick boxingu