![]() |
#1171 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mój instruktor jazdy
Heheheh... oj dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ma, ma ![]() ![]() ![]() a niech go kokietują, pokazują wdzięki itd - taka praca, a że dobrze zarabia nie ma co robić paranoi ![]() ba! mi też to schlebia że dziewczyny ślinią się na widok mojego tż'a ![]() PS. chicksa - trafne spostrzeżenie ![]() Edytowane przez wredny_krasnal Czas edycji: 2008-05-07 o 14:48 Powód: + |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
lalka 81-> gratuluje udanego spotkania ![]()
![]() |
![]() |
#1175 |
Raczkowanie
|
..." po niepowstrzymane łzy...
nigdy nie spełnione sny...czas nie bedzie nas czekał ..wiec wybaczmy sobie to co było w nas złe.. NIE UMIEM ZYC BEZ CIEBIE..TERAZ DOBRZE TO WIEM.." TO odnosnie mojego byłego..daej go kocham.. zrozumielam to dopiero teraz ..gdy epizod z instruktorem sie pojawił .. z nim nic nie bedzie bo ma taki charakter, wiem to na pewno.. a były nie wroci.. musze prawko zdac. WTEDY bede szczesliwa.. trzymajcie się ciepło |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny ..
![]() jak tam u was ? ja mam znowu jutro jazde z nim... znowu tysiąc myśli,tysiąc dylematów... znowu się spóźni.znowu będę się bac ze go nie będzie..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Przyczajenie
|
Najlepsze są teksty typu: "instruktorzy po prostu chca byc mili dla Was,ale nie chca od razu sic do lozka:P " - dość naiwne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie pakuj wszystkich facetow do jednego wora, ze nie odpuszcza ![]()
![]() |
![]() |
#1179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Facet to ogólnie pies na baby.. Niektórzy rzeczywiscie tacy są,ale nie wszyscy,ja mam insttruktora zioma,tak go mozna nazwac,nie bedzie miedzy nami romansu.Alle jesli nalezy do tej grupy "psow na baby" to nie przepusci jak ona da mu do zrozumienia ze tez chce..bedzie wtedy mącił,spotykał sie..itd..az zaliczy..i potem goodbye..a ona zazwyczaj sie zakochuje..trudne to ale takie prawdziwe.. " ..piękna skóra,psia natura"- (D.Senderek.."SMS'') |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Przyczajenie
|
Lalka piszesz że masz fajnego instruktora - zioma, i że nie bedzie miedzy wami romansu.. ale jeśli Ty byś chciała to taki romans byłby bardzo prawdopodobny... po prostu już wyrobiłam sobie takie zdanie o facetach, a szczególnie instruktorach. Mój też wydawał sie taki porządny i niedostępny...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1181 |
Zadomowienie
|
mnie tam też się wydaje,że kolesie nie przepuszczaja takich okazji...ale bardzo czesto jest tak,ze oni sie starsznie smieja z takich dziewczyn co przychodza w miniowach i udaja 'niedostepne' i ' niekumate'
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1182 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mężczyzna jak i kobieta swój rozum ma. Nie wierze, że jeśli żonaty instruktor (czy jaki kolwiek inny meżczyzna i jakimkolwiek innym zawodzie) ma "okazje" to bez zastanowienia z niej korzysta. Przecież kocha swoją żonę/narzeczoną. Nie róbmy z mężczyzn bezmózgów którzy kierują sie zwierzęcym instynktem rozmnażania. To niesmaczne.
![]() |
![]() |
#1183 |
Przyczajenie
|
Zgdzam Sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Zadomowienie
|
hmmmm....ale mi nie chodzilo o to,ze oni zdradzaja tylko,ze smieja sie z tych dziewczyn co mysla,ze oni sie w nich zakochali
napisalam,ze nie przepuszczaja niektorzy okazji,ale sa tez tacy co sie smieja...a nie ze wlozylam wszystkich do jednego worka ![]() Edytowane przez Emilkaa Czas edycji: 2008-05-13 o 08:17 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
Przyczajenie
|
Oj...chyba żadna normalna kobieta nie zrozumie nigdy faceta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się zgadzam.
![]() ![]() Mój instruktor, zresztą niezmiernie przystojny( ![]()
![]() |
![]() |
#1188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() fajnie ... ![]() np.bedziesz musiała m u kupic czekolade.. ![]() pewnie mas z spok o instruktora.pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Przyczajenie
|
to napisz nam jaką kare dla ciebie wymyślił (jeśli rzeczywiście wymyśli jakąś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
Raczkowanie
|
...
![]() oblałam..na łuku jestem strasznie załamana..nic mnie nie cieszy..w dodatku wczoraj zgineło mi 100zł,nie widze żadnego wyjscia z mojeggo doła,brak jakichkolwiek perspektyw...brak wszystkiego..brak sensu zycia,brak pieniedzy brak ... z instruktorem ...nien wiem wczoraj pisalismy sms dzisiaj ..nic.. nie wiem co bardziej mnie doluje..utrata kontasktu z nim czy oblane prawko,2 rzeczy na raz..koszmar zycie to stek dołow.. przepraszam za moja smutna wypowiedz ,nie moglam napisac nic innego ......................... ..... co dalej bedzie??? nic nie przychodzi mi do głowy ..chyba jestem za głupia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
to chyba dobrze że oblałaś jeśłi chcesz sie z nim dalej widywać
![]()
![]() |
![]() |
#1192 |
Raczkowanie
|
dzieki z a mile słowa... ![]() itak wisze mu tyle kasy ale pewnie nowy kredycik zaciagne na kolejne jazdy ![]() ![]() ![]() widzilam go dzis 2 razy na miescie..jechal z kursantem ..machal mi ..ale to głupie...ale pocieszylo mnie troche jest pewna nadzieja. zdobylam kase ..wiec zaposze sie do wordu w poniedzialek ....dziekuje za mile slowa... tak,tak chce sie z ni m widywac ![]() ![]() pozdrawiam .. mala poprawa nastroju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1193 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Raczkowanie
|
Jutro on ma przyjechac do mojej pracy..
mam mu oddac część kasy,to takie smutne ,rozliczenie,spotkanie po kase..nic milego..powiem mu ze mi brakuje tych jazd..zreszta nie wiem czy to ma sens.. straszny dół mam,wszysko kojarzy mi sie z nim i z jazdami..to boli. nie wiem co bedzie dalej ..zapewne nic tylko moj dól... chce jeszcze z nim jezdzic.. ..ale przezyje nawet jak nic z tego. jestem zbyt silna. niestety i na szczescie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1196 |
Wtajemniczenie
|
lalka81 chcesz ale nie chcesz, kazdy post przeczy poprzedniemu
![]() |
#1197 |
Raczkowanie
|
..tak racja..sama nie wiem czego chce. ale przyznam sie..zauroczylam sie . nie moge przestac o nim myslec. chce zeby cos sie z tego rozwinelo. tylko kompletnie nie mam pomyslu co zrobic..dlatego mam ogromnego dola i wszystk o mi sie z nim kojarzy..jutro ma przyjechac. co bedzie nie wiem......tysiac myśli ..ktore przysłania ogromny dół.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Rozeznanie
|
Bez obrazy, ale mam wrażenie, że twoje wypowiedzi to jeden wielki chaos.
![]() |
![]() |
#1199 |
Wtajemniczenie
|
przyznaj sie sama przed soba: zakochalam sie! i juz...
![]()
![]() |
#1200 |
Przyczajenie
|
lalka albo mi sie pomyliło albo te dodatkowe jazdy miałaś mieć za darmo (tak Ci powiedział) - to co? zmienił zdanie ? Jeśli tak to wszyscy wiemy o co chodzi....
![]() ![]() ![]() A moja zagadka na dziś to : czy któras z Was wie może jak nazywaja sie te długie butki - cos takiego jak nosi Kate Moss do rurek - takie a'la dziecięce kozaki z czegoś "zamszopodobnego" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.