|
|
#2221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Albo salatka agatka (u mnie w domu tak nazywana) warsywowo: fasola czerwona, na to keczup, por zielony, ogorek konserwowy w kosteczke pokrojony, na to ugotowane jajka pokrojone, na nie troszke soli i pieprzu. Na nie sos z jogurtu naturalnego z odrobina majonezu. Na to kukurydza, troszke potartego zoltego sera, papryka w kostke i troszke pomidora i posypane natka poetruszki odrobine
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wszystko zapisuje
Jestem pewna, ze kiedys mi ochota na cokolwiek najdzie i bede mogla normalnie jesc Dzis o ironio gulasz robie i wchodze do kuchni z zatkanym nosem, przekichane, chyba tylko surowke zjem na obiad.
|
|
|
|
#2223 |
|
Zadomowienie
|
A ja polecam taką salatke. Bardzo szybko się robi, jest prosta, najlepsza na drugi dzień i co najważniejsze
nie znam osoby której by nie smakowała ![]() http://konwaliewkuchni.blogspot.com/...-ivka.html?m=1 |
|
|
|
#2224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
My często kupujemy takie male sucharki w biedronce albo krakersy na to kremowy serek i różne dodatki (pomidorek + szczypiorek) (ogórek + koperek) (łosoś + grubo mielony pieprz ) no i co tam się chce
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ale sypiecie pomysłami- wszystko musze zapisac. A jako ze jestem przed sniadaniem to oczywiscie wszystko z tego co proponujecie bym zezarla
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
U nas ostatnio było po najmniejszej linii oporu i zamówiona pizza ale faktycznie jakieś babeczki, zapieczone ciasto francuskie z glutkiem nadzienia szarlotkowego, bruschetty
|
|
|
|
#2228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2229 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A dzisiaj po tych naszych rozmowach bardzo żałowałam. Idę zamarynować tego kurczaka
|
|
|
#2231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi tez czasem brak checi ale jak potem mam glodowac to sie zmuszam w koncu :p
|
|
|
|
|
#2232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż za pyszności z samego rana na wątku
Szybka do zrobienia jest też tarta np. ze szpinakiem. wystarczy ciasto francuskie, masa szpinakowo-serowa i do piekarnika
|
#2234 |
|
Wtajemniczenie
|
Mialam pisac juz wczoraj ze chyba wtopilam z witaminami. Chcialam taki kompleks witamin dla siebie a pani mi polecila pregna z dha i one nie maja nic wiecej w sobie... Nie zwrocilam na to uwagi i teraz nie wiem czy to wystrczy?
|
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
A nie wiem. Ja mam jak w pierwszej ciazy omegamed z dha bo zawiera najlepsze dha - z alg, a nie z ryb.
|
|
|
|
#2236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Z takich szybszych to jeszcze można parówki z serem żółtym zawinąć w ciasto francuskie i do piekarnika - chyba sobie dzisiaj zrobię.
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi babka w aptece powiedziala ze ta pregna ma bardzo mało składników jak na taką cenę a lekarze je teraz polecają bo mają za to po prostu płacone. Chyba przejdę znów właśnie na feminion ale już 2. Z tym ze kapsulki są duże i niepowlekane co dla mnie robi je mniej wygodne w użyciuWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2239 |
|
Wtajemniczenie
|
No i wiedzialam ze zle kupilam :/ kurde az tak czlowiek musi ogarniac wszystko ze nawet za farmaceute ma myslec
|
|
|
|
#2240 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do pregny - na razie kupowalam ją 2 razy i jestem w szoku jaka potrafi być różnica cenowa miedzy aptekami ponad 50%... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Z tymi cenami to prawda. Zwykle kupuje na gemini, omegamed optima kosztuje tam ponad 40zl, bo w takich lokalnych aptekach to niezle przebitki sa chociaz musze powiedziec, ze pozytywnie sie zdziwilam jak raz zobaczylam te witaminki w swojej aptece na promocji za 9,90! Fakt, ze krotki termin waznosci i bylam juz w 7 mcu no ale liczy sie, ze taka promocja Chociaz na dwoch opakowaniach udalo sie ladnie zaoszczedzic
|
|
|
|
|
#2243 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() U mnie dzis intensywny dzien, bo spędziłam z TZ cały dzien, intensywnie, ale to tez jako jego prezent urodzinowy takze byliśmy i na jedzeniu na mieście, w kinie i zoo dopiero do domu wróciliśmy
|
|
|
|
#2244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje Witam się w 12 tc Z brzuchem lepiej, masaże (a może duphaston) działa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
|
#2246 |
|
Rozeznanie
|
mi się jutro kończy pregna plus, wizytę u swojego ginekologa mam dopiero 8 września, telefonu do niego nie mam, a teraz to kompletnie nie wiem co kupić. chyba wezmę ten femibion natal 2 plus bo widzę, że nawet dobry skład. Doradźcie
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
Lekarz na pogotowiu mowil mi ze femibion to najlepszy sklad i opcja "pierwsza klasa"
aktualnie mam jedynkę i jak wyjem opakowanie do konca to pewnie wskocze na dwójkę.My dzis tez mieliśmy intensywny dzien- maz robil zdjecia na slubie mojego znajomego a ja bylam gościem. Tato pana mlodego ożenił mnie z kamerą a moja mama ktora tez na tym slubie byla mowila ze nawet nie mówiąc o mojej ciazy mozna sie jej domyslic bo podczas calej mszy trzymalam reke na brzuchu. Mowi ze to podswiadomy gest u wiekszosci kobiet w ciąży bo zakrywaja i chronia w ten sposob brzuch. A ja serio tego nie zauważyłam i nie zwrocilam uwagi. I to nie trzymalam dloni na brzuchu tylko cale przedramiona sobie oparlam potem bylismy u moich rodzicow na obiedzie i mimo mojego miesowstretu pochłonęłam poltora kotleta schabowego. Ale jak tato zrobi to jak tu nie zjeść skoro takie pyszne a teraz ogladamy z mezem film. Jak wrocilismy do domu to maz przyszedl do mnie i pyta "jestes szczęśliwa?" I nie czekajac na odpowiedź powiedzial "jestes, widze to po tobie" ![]() Z niefajnych rzeczy dowiedzialam sie ze tydzien temu zmarl moj wujek a wczoraj zmarla jego żona... i do tego babcia meza jest chora i musi miec operacje na ktora sie nie zgadza a bez niej prawdopodobnie nie przezyje dluzej niz kilka tygodni. Maz mial jej powiedziec o ciazy zeby moze miala motywacje do leczenia ale uznal ze dziecko to nie karta przetargowa i jesli ona jest tak uparta to nie będzie mówił Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2017-08-26 o 21:52 |
|
|
|
#2248 |
|
Zadomowienie
|
Asiula przykro mi z Powodu straty wujka i cioci
Dużo zdrowia dla babci tzta Dobranoc mamusie 🌹🌹🌹🌹 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczynki już w poniedziałek do Was wracam, urlop powoli się kończy niestety a ja tyle stron mam do nadrobienia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
jakie plany na dziś? Powiedzcie mi czy wy rano tez budzicie sie z zapchanym nosem? Ja codziennie mam rano wrazenie jakby mnie przeziebienie lapalo bo mam tak "pelno" w zatokach a nigdy z nimi nie miałam problemów. Przywyklam juz do durnych snow co noc- wczoraj mi sie snilo ze mialam miec sprawdzian z matematyki, wczesniej bylam na basenie i tam szafki byly zamykane na jakies glupie moduly z kablami i trzeba bylo odpowiednio kable podlaczyc zeby szafke otworzyć. A dzisiaj mi sie snilo ze nie wolno jesc pomidorów w ciazy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.

13.03.2008

A dzisiaj po tych naszych rozmowach bardzo żałowałam. Idę zamarynować tego kurczaka

mi babka w aptece powiedziala ze ta pregna ma bardzo mało składników jak na taką cenę a lekarze je teraz polecają bo mają za to po prostu płacone. Chyba przejdę znów właśnie na feminion ale już 2. Z tym ze kapsulki są duże i niepowlekane co dla mnie robi je mniej wygodne w użyciu
a ja tyle stron mam do nadrobienia