|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5
Dojechaliśmy do domu
Na szczęście teściowa zrobiła obiad więc nie musimy się o to martwić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podzielę się czekoladowym sernikiem na zimno z borówkami i malinami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
burza była ok 9 więc ja już nie spałamWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja jeszcze w łóżku leżę Śniło mi się że miałam pozytywny test z takimi tłustymi grubymi dwiema krechami, które było widać z kosmosu. Szkoda,że to sen... A że aby się odczytuje na odwrót, także ten no. Ja miałam tragiczna noc, po drugiej stronie ulicy w restauracji wesele było. Bawilo się takie bydło, że nie spałam do 4.00. Myślałam,że oszaleje. Nie pierwszy raz tam było wesele,ale jeszcze takiegie problemu nie było. Ludzie się potrafili zachować.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo miałam pytać jak tam trasa ? dobrze ze bezpiecznie dotarliście do domciu ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3125 |
|
Konto usunięte
|
witam z pracy
![]() groszek dobrze że odjechaliście szczęśliwie blanka czuje że maj jest Twój |
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;76646571]witam z pracy
![]() groszek dobrze że odjechaliście szczęśliwie blanka czuje że maj jest Twój Miłej pracy- niech Ci szybko zleci ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
U nas byla taka burza o 3 w nocy, ze w sekundzie z tz bylismy na nogach, wylaczylismy wszystko z pradu, pozamykalismy okna, a potem polozylismy sie, ale nie dalo sie zasnac. Groszek dobrze, ze szczesliwie dotarliscie. Moto dasz rade, ile dniowek z maratonu Ci zostalo? |
|
|
|
#3128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Na szczęście wczoraj w dzień było ok i czuję się dobrze A jak Twoje samopoczucie Domima? Jakieś pierwsze objawy? Cytat:
oboje się obudzilismy.
|
||
|
|
|
#3129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Dzień dobry Blanka, ja też miałam dzisiaj sen..ale taki,że się w nocy z płaczem obudziłam. Sen tak intensywny..nawet wam opowiadać nie będę,za długi był i zbyt szczegółowy. Ale trafił w mój czuły punkt, masakra. Tż w nocy mnie tulil a ja szlochałam bez opamiętania. My już po śniadaniu, tż do kościoła a ja się ogarnąć muszę bo praktyki dzisiaj moje ogarniać będziemy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3130 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym chetnie zjadlaCytat:
Cytat:
obiad mam od wczoraj wiec zapowiada sie leniwa niedziela ale mam zamiar przejrzec wszystkie swoje ubrania i slonczyc z sentymentem do rzeczy ktorych od x czasu nie mialam na sobie, zobaczymy jak mi to wyjdzie.Wspolczuje z tym glosnym weselem niedaleko nas jest pub i tan organizuja karaoke, czasem tez coa slychac ale to bardziej jak ludzie wracaja Ogladalismy wczoraj te kwiaty na poddaszu + 2 kolejne czesci, zasneliamy o 1:30 przez to. Jednak okazalo sie ze film ma 4cz a nie 5, ksiazek jest 5. Powiem Wam, ze przez watek kazirodczy i w ogole ta psychiczna babcie jest dosyc kontrowersyjny, ale co do wykonania to powiedzialabym bez szalu. Jakos srednio to wszystko sie trzyma razem, takie pomieszane z poplatanym. Z ciekawosci na pewno obejrzymy ta ostatnia czesc, ale czy bym to polecala tak jak mi kolezanki polecaly to nie wiem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oczywiście żartuje. Hej Bylismy wczoraj na urodzinach u tego chrzesniaka tz. Kazdy do mnie wielki zal, bo czemu ja nie moge pokierowac i czemu tz nie moze sie napic. Nie lubie jezdzic szwagra autem, nie potrafię go wyczuc i nie chce nim jezdzic. To głupie teksty bo samochod to samochod. Ja lubie tylko naszym i wiem jak sie zachowuje... a w szwagra skodzie to tak srednio sobie radze, jeszcze w dieslu i to sprzeglo takie zdradzieckie... wole nie jezdzic zeby coś sie nie stalo. Ale wkurzali mnie tymi tekstami. Zwlaszcza ze on sam mowil ze nie chce pic. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co dobrego teściowa ugotowala? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- A co do mojej owu i wczorajszego pytania to odpuściłam. Albo coś byndzie albo i nie byndzie Tż nakręca,że było owu, zapłodnienie i w ogóle będzie cionsza! Póki co żarty się nas trzymają i pozytywne podejście nie odpuszcza, tp najważniejsze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano jakos tak mało ciążowo - w pierwszej ciąży nie tez nie miałam - gdyby nie brak @ to w ogóle bym nie wiedziała o ciąży i wtedy i teraz ... No jedynie co to senność - spać mi się chce non stop a i trochę cyce pobolewają ale nie jakos specjalnie mocno ( dlatego to czuje bo ogólnie mnie nigdy nie bolały ani przy @ ani owu ani w ciąży - nic a nic ) - raz na jakiś czas mnie brzuch pobolewa i czasem te kłucia się pojawiaja... i to chyba tyle ... oooo czyli była burza u nas ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
Invi ludzie nie rozumieja, ze mozna sie bawic i bez alkoholu
my pojechalismy w piqtek spotkac sie ze znajomymi i zadne z nas nie pilo, choc jedno mogloby, a drugie by bylo kierowca, ale poprostu nie chcielismy, nikt nie mial pretensji Rybcia moj tz po 1 cs myslal, ze uda sie:P nawet zalozylismy sie o czekolade
|
|
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- On sie teraz zaczyna bac na fulla, widze po nim. Dzis w nocy tak sie przytulalismy i w ogóle i normalnie nakrecil mnie jak nie wiem a potem mowi ze on sie boi i ze przecież nie wolno nam (bo to fakt, ale w takich emocjach zapomnialam) . to po co mi ochoty narobil Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3136 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wstaliśmy o 5 to taka burza była masakryczna, jak można było nie słyszeć Chce rogaliki i ciastka i co tam macie! Jak będziemy tak przy każdym stanowisku stać to do gastronomii dojdziemy na 17 muszę bunt zorganizować i legnąć na kocyku z jedzonkiem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
My po ślubie
nie wytrzymałam do końca, bo już robiło mi się niedobrze, póki jadłam jakieś konkretniejsze rzeczy było ok, ale potem jak zostały sałatki i jakieś takie drobne przekąski to fasolka zarządzila powrót do domu oczywiście nawet do głowy mi nie przyszło żeby porobić jakieś zdjęcia trzeba będzie czekać aż młodzi dostaną od fotografa.Domima, zazdroszczę takiej ciąży bez objawów człowiek nic nie robi, a i tak zmęczony..Invi, u nas tz też nic nie pil na imprezie, ale ja nie mam prawka, więc nie miał wyjścia i tak ciężko zrozumieć, że kobieta w ciąży może się np źle czuć i dlatego nie ma ochoty prowadzić
|
|
#3138 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry 😊
U nas nad ranem była taka burza, że jak raz walnęło to od razu z łóżka wstałam na nogi, a potem już spać nie szło, bo ciągle grzmiało. Na szczęście już przeszło Teraz biorę się za obiadek 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj ta koleżanka co u nas była mówiła że jej jedynie złączyło się straszne rozkojarzenie i straciła orientację w terenie na czas ciąży Cytat:
|
||
|
|
|
#3140 |
|
Wtajemniczenie
|
A co do picia na imprezach, to jest to każdego indywidualna sprawa i inni muszą to uszanować, niestety w większości przypadków tego nie rozumieją. Invi, nie przejmuj się, jeśli tż sam nie chciał pić, to przecież jego sprawa, zresztą jesteś w ciąży to zrozumiałe, że lepiej jak on będzie prowadził. A jeśli inni tego nie rozumieją to ich sprawa. Nie przejmuj się gadaniem, że Ty mogłabyś poprowadzić.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3141 |
|
Konto usunięte
|
Dorawałam koc i wysłałam męża po fryty!
My często nie pijemy i bez ciąży. Co przelaliśmy na akademikach to przelaliśmy jak przychodził maj to od długiego weekendu do juwenaliów się nie trzeźwiało i wystarczy. Teraz to symbolicznie i przy wyjątkowych okazjach. Jak będę w ciąży to będę odmawiać jak zwykle, nikogo tym nie zdziwię. Już nawet wujki "ze mną się nie napijesz" wiedzą że się nie łamię i lata mi koło nosa ich zdanieWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
My też często nie pijemy. A jak już to albo wino, albo piwo. Z tym,że ja piję zwykle piwo, a M. Babskiego Redsa. Haha
A alkohol piłam ostatni raz na swoim weselu 8.10.16. Hahaha ale wtedy mi wchodziło jak staremu alkoholikowi. :Brzydal: Za to za gówniarza to się morze % przelało. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3143 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() u nas taka burza była o 5 ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3144 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, zebrałam się w sobie i decyzja podjęta to się odzywam
![]() Pewnie nikt mnie nie pamięta, bo pisałam ze 3cz temu, że nie wiem w jakim miesiącu tego roku zaczniemy się starać. Teraz czekam na @, jestem ponad tydzień poza domem i wracam pracować nad potomstwem ![]() Zobaczymy jak uda mi się wbić w wątek, bo czasem strasznie szalejecie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() ![]() Owocnych starań ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
Rumianek, szkoda ze nie mowilas ze sie wybierasz to i ja bym plany pokierowala na Radom i sie wybrała to byśmy sie spotkaly na chwile chociaz.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się coś strasznie długi ten mój cykl wydaje. O.o ja chyba coś pomieszałam.
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3150 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dzisiaj dzień do upy. Moja 17letnia kuzynka jest w ciąży. No rozniesienie mnie przysiegam !
Mam dość, dość,dość ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:12.

Na szczęście wczoraj w dzień było ok i czuję się dobrze
oboje się obudzilismy.
ja bym chetnie zjadla
obiad mam od wczoraj wiec zapowiada sie leniwa niedziela ale mam zamiar przejrzec wszystkie swoje ubrania i slonczyc z sentymentem do rzeczy ktorych od x czasu nie mialam na sobie, zobaczymy jak mi to wyjdzie.
niedaleko nas jest pub i tan organizuja karaoke, czasem tez coa slychac ale to bardziej jak ludzie wracaja

trzeba będzie czekać aż młodzi dostaną od fotografa.
wczoraj ta koleżanka co u nas była mówiła że jej jedynie złączyło się straszne rozkojarzenie i straciła orientację w terenie na czas ciąży 

Mam dość, dość,dość