![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Szukam perfum wzamian za puder brazujacy Orlane ,cienie IsaDory,blyszczyki
MOZE COS U MNIE ZA:
cienie now ISa Dora nr 42 Golden Sea
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam perfum wzamian za puder brazujacy Orlane ,cienie IsaDory,blyszczyki
Moze jak by sprawdzila to odpowiadalby zapach Neonatura Seve ale musialabym poczekac bo moze ktos zechce na dokladke te cienie ,mam jeszcze zestawy w brazach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
to sprawdz neonature
![]() bo za 1 kpl jej nie oddam ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej, interesowalby mnie puder Orlane i blyszczyk E.Lauder
Z meskich perfum mialabym Escade Magnetism 40/50ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ale 40ml to troche za malo za te 2 rzeczy ,sam puder to okolo 200zl bo to az 3 normalne opakowania( puder jest ogromny 31 g ,wielka pudernica) + blyszczyk EL
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-05-04 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
perfumy kosztowaly prawie 200 zl wiec uwazam ze sa rownowarte puderkowi.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Poczekam na jeszcze inne oferty a Escada nie bedzie odpowiadac zapachowo ,takze dziekuje,moze ktos bedzie mial nowe kosmetyki co beda na przezent .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Narazie poczekam moze beda jeszcze inne ofery ,jedna paletka to rzeczwiscie za malo + jeszcze moga byc cienie Revlona 4 odcienie fiotetowe z rozem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dalej Interesuja Mnie 2 Paletki Isa Dory
Moze Znajdziesz Cos U Mnie?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Baza lumene pod cienie
Spirala Najnowsza MF niebieska Podklad Revlon 330 bo 320 mam Cienie sa prawie nowe ale wymienie je tylko za cos co szukam bo wszystkiego mam w nadmiarze i nie uzywam za wiele a kolorowka wogole odpada typu cienie ,pomadki ,pudry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
To narazie nic niestety bo kolorowki nawet za darmo nie chce bo nie dam rady zuzyc tej co mam nagromadzonej a cienie uzywam sporadycznie stad szkoda aby lezaly ,moze bedziesz miec dokladki jakies to popatrze w twoj watek moze cos mi sie przyda .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Ten puder wlasciwie jest nie moj ,kuzynki ,ona ma ciemniejsza karnacje a ten jest naturalny do jasnej karnacji (podobny do najnowszego lancome tylko bardziej naturalny i delikatnieszy na twarzy ,caloroczny ) ,czy to jest cale opakowanie Meteorytow ? Musialby byc nowe ,standardowe opakowanie inaczej odpada wymiana za mniejsza ilosc bo puder nie jest tani niestety i raczej szukam rownowartosci kosmetyku okolo 150zl .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Wielka szkoda.. meteoryty były zakupione ,bodajże 15.05, na Allegro.Zaraz utworzę nowszy wątek, bedzie fotka, ale widzę,ze raczej się nie wymienimy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Owszem wymienilabym sie z Toba za Meteoryty ale nie w takiej malej pojemnosci bo puder jest mega wielki az 31 g czyli 3 standardowe opakowania a innych kosmetykow nie szukam,musialaby to byc nowa rzecz na zapas bo wszystko narazie mam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odzywka matrix, jak i loreal sa do spłukiwania, z tym że loreal jest do mocno zniszczonych włosów- do lekko przesuszonych (tak jak moje ) była za silna i bardzo obciazała. Matrixa jest za to ciut słabsza i nie obciaza tak bardzo, prostuje i nabłyszcza ![]() Ewo- jaka jest pojemnosc Twojego błyszczyka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Nie wim czy mi sie oplaca za odlewke np 100ml oddwac blyszczyk nowy czy lepiej na allegro kupie za to cale opakowanie ,tak aby byla jakas rownowarosc zakupowa chyba nasprawiedliwiej bo inaczej wole z kims wymienic za cos innego .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam serdecznie i zycze owocnych wymian ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.