Styczniówki 2018 - część II - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-28, 09:01   #151
Kimitri
Zakorzenienie

Dot.: Styczniówki 2018 - część II

hey

ja też teraz w autobusie czy gdziekolwiek myslę o chronieniu brzucha jak widze jak niektórzy sie nie trzymają czy chodzą ledwo ledwo w tym jadącym autobusie. Dziś gość prawie usiadł kobiecie na kolnach - a starał sie siasc na miejsce kolo mnie wiec dobrze ze polecial na druga strone bo jak by polecial na mnie ...juz mialam rece wystawione - zepchnelabym go na podloge najwyzej ;/

Trzymam kciuki za wszystkie dziś wizytujące

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 09:16   #152
RedWolf
Raczkowanie

Hej dziewczyny,
Dawno nie pisałam bo mam urwanie głowy. Mam jakieś 2 tygodnie by napisać pracę licencjacką. A przy moim rocznym synie wydaje mi się to niemożliwe :-( jak teraz nie oddam pracy, będę musiała płacić za cały rok studiów :-/
Więc wybaczcie mi moją nieobecność.
Najgorsze jest to, że badania nie mam jeszcze zrobionego. I tu prośba do mam, które mają dzieci w publicznych żłobkach. Czy mogłybyscie mi pomóc i uzupełnić ankietę <3 https://docs.google.com/forms/d/e/1F...vs6KA/viewform.

Mam nadzieję że jak najszybciej się z tym uporam. I do Was wrócę na stałe. A teraz spróbuję chociaż nadrobić wątek.

Widziałam, że nawet już założenie klubu mnie ominęło :-(

Powodzenia wszystkim wizytującym w tym tygodniu.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
RedWolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 09:17   #153
Majaaaaa
Wtajemniczenie

Dzień dobry 😴 dzień dzisiaj okropny, senny, zimny i wietrzny (przynajmniej w Piotrkowie). Na 12 idę do lekarza rodzinnego, bo obudziłam się z totalnie zawalonym gardłem i nosem. Do tego duszacy kaszel 😯 Mam dzisiaj sporo zadań do wykonania, bo musze podzwonić do 3 biur nieruchomości i odwołać kilka spotkań, a jedno umówić jeszcze raz, żeby iść drugi raz obejrzeć mieszkanie które wybralismy (zeby na spokojnie popatrzec, pomierzyć itp). Miałam iść do lumpa ale chyba na jutro to przełoże, bo coś nie czuje się na siłach na chodzenie po sklepach. Z kotkiem do weterynarza musze jechać jeszcze.

Oglądaliśmy meble w internecie wczoraj i chyba wybierzemy się do VOX i BRW. W VOX TŻ upatrzyl sobie łóżeczko 140/70 z funkcją tapczanika na kolejne lata. A ja znalazłam dopasowane ładne meble do dziecięcego (chcemy kupic meble juz takie dla starszaka od razu). W BRW podoba mi sie kolekcja BIGI. Przez internet nie chcemy kupować, bo wolimy iść i podotykac jak to jest zrobione, wykonane itp. Wydatek pewnie będzie wiekszy, ale może starcza na dłużej. W tym VOX TŻ upatrzyl sobie tez taki fotelik dla karmienia, który można potem rozłożyć i mieć oddzielnie krzesełko i stolik. Takie drewniane.

TŻ ma dzisiaj służbę na jednostce od 7:30 do jutra do 17 😢 standardowo powinien mieć 7:30-7:30, ale idą jeszcze na pogrzeb jednego z kolegów z jednostki i mój będzie miał warte przy urnie 😨

Edytowane przez Majaaaaa
Czas edycji: 2017-08-28 o 09:18
Majaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 10:11   #154
amparo27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nikopoia Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziewczyny, współczuję Wam przygód z tymi dziećmi ale stres, i jeszcze żadnego przepraszam... Little ja w ogóle widzę, jak ludzie wpatrują się w te swoje telefony, czy są z dziećmi czy z partnerem/znajomym w restauracji czy gdzieś i świata nie widzą poza niebieskim ekranikiem, to przykro mi się robi. I tacy potem mają dzieci, a najprawdopodobniej ich dzieci to powtórzą.

amparo ja w klubie napisałam w wątku "śmieciowym" jak wrzucić fotkę: ładujesz zdjęcie np. na www.fotosik.pl i kopiujesz link dla forum

Właśnie skończyłam 20tc (140 dni) także połowa za mną
Dzięki wieczorem spróbuję wrzucić brzusio do klubu.

Cytat:
Napisane przez SweetChoco Pokaż wiadomość
Dzień dobry 🌹

Dziewczyny które dzisiaj wizytują, trzymam kciuki ✊✊, napiszcie jak było!

Postanowiłam, że dzisiaj już nie mogę sobie pozwolić na kolejny dzień lenia i czas zabrać się za jakieś wyprawkowe zakupy.
Dzisiaj mam zamiar iść do lumpka, może coś uda mi się upolować. Niedaleko mnie jest taki mały komis wózków więc zobaczę z ciekawości co tam mają.

Miłego dnia!

Udanych łowów! Mam nadzieję, że się pochwalisz łupami

Cytat:
Napisane przez RedWolf Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
Dawno nie pisałam bo mam urwanie głowy. Mam jakieś 2 tygodnie by napisać pracę licencjacką. A przy moim rocznym synie wydaje mi się to niemożliwe :-( jak teraz nie oddam pracy, będę musiała płacić za cały rok studiów :-/
Więc wybaczcie mi moją nieobecność.
Najgorsze jest to, że badania nie mam jeszcze zrobionego. I tu prośba do mam, które mają dzieci w publicznych żłobkach. Czy mogłybyscie mi pomóc i uzupełnić ankietę <3 https://docs.google.com/forms/d/e/1F...vs6KA/viewform.

Mam nadzieję że jak najszybciej się z tym uporam. I do Was wrócę na stałe. A teraz spróbuję chociaż nadrobić wątek.

Widziałam, że nawet już założenie klubu mnie ominęło :-(

Powodzenia wszystkim wizytującym w tym tygodniu.

Ciężka sprawa, ale dasz radę. Powodzenia
amparo27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 10:17   #155
cooos_ik
Zadomowienie

Ja tez wrzucen bębenek wieczorem
W tym tygodniu muszę sie umowic na nfz na wizytę i biorę l4, juz ciezko mi sie siedzi w pracy, dodatkowo doszedł kaczkochód i podwozie troche boli zanim się rozbujam

Majaaa zdrowka kochana !!

Co do dzidka gdzie bedzie spal, to mamy plan córkę starsza przeprowadzic do swojego pokoju (ktory jeszcze trzeba zrobic) a bobo bedzie spało u nas w sypialni w łóżeczku, lepiej sie bede czuć jak bedzie obok
Pamiętam jak z córką spalam miesiąc przy zaswieconym świetle i patrzyłam czy oddycha

cooos_ik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 10:35   #156
Barb83
Raczkowanie

Czesc dziewczyny. Malo pisze,bo jestem przez tydzien na wyjezdzie. Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne👍. Pisalyscie o proszkach do prania.ja uzywalam dla corki i nadal uzywam dla nas bialego jelenia plynu lub plynu bobini do prania. Co do pokoju brzdaca,to na razie stoi pusty i po polowkowych chcialabym zaczac urzadzac.wstawie duza szafe na ubrania, regal na zabawki i przewijak stojacy z polkami.lozeczka nie kupuje wcale.nie sprawdzilo sie przy corce.spalysmy razem w lozku od poczatku☺.teraz kupie wersalke i zrobie tak samo.lubie widziec,ze z malenstwem wszystko ok i nie musze nigdzie wychodzic.i wygodnie mi bylo karmic☺
Barb83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 10:47   #157
emeczka
Wtajemniczenie

Styczniówki 2018 - część II

Dzień dobry

Jestem po wizycie kontrolnej, już u swojego lekarza (sprawdzenie nadnerczy, serduszka i długości szyjki, bo odstawiałam duphaston i luteinę 3 tygodnie temu). Nadnercza o wiele lepiej już wyglądają a serduszko obejrzy kardiolog dziecięcy - co prawda te plamki to raczej nic takiego, ale ze względu na moją niedoczynność tarczycy i tak ginekolog wysłał mnie na badanie serduszka brzdąca. Co za ulga! Buzi jak nadal nie widziałam, bo maluszek zawsze ja chowa, dziś wtulił się w łożysko

Trzymam kciuki za Wasze wizyty!

Co do pokoju, my zrobimy część sypialną u nas w sypialni, a część zabawową w salonie. Niestety mamy tylko 2 pokoje, a szukanie większego mieszkania idzie nam jak po grudzie, bo mamy trochę wymagań i rynek wtórny nie jest w stanie im sprostać rynek pierwotny odpada, dom odpada. Ma być kamienica i już.

Pytanie o przewijak na łóżeczko: czy go za każdym razem się ściąga? Nie potrafię sobie wyobrazić jak to działa.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

(...)

staraj się kobito bo samo nic z nieba nie spadnie. wierność męża też.
emeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 10:50   #158
Millygirl
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry 🌹

Dziewczyny które dzisiaj wizytują, trzymam kciuki ✊✊, napiszcie jak było!

Postanowiłam, że dzisiaj już nie mogę sobie pozwolić na kolejny dzień lenia i czas zabrać się za jakieś wyprawkowe zakupy.
Dzisiaj mam zamiar iść do lumpka, może coś uda mi się upolować. Niedaleko mnie jest taki mały komis wózków więc zobaczę z ciekawości co tam mają.

Miłego dnia!

Też byłam dziś na lumpowych łowach
Kupiłam córce kilka body na grubych ramiączkach z myślą o jesieni/zimie akurat takie jak chciałam jej kupić nowe i kombinezon misiowy dla maluszka w brzuchu unisex. Jak już bym chciała znać płeć ...
A jechałam szukać legginsów dla siebie

W temacie prania ciuszków - ja prałam w Białym Jeleniu i w Jelpie gdzieś do skończenia pół roku, potem już normalnie tak jak nasze, w Persilu sensitive albo kapsułkach Ariel/Vizir
Stary 2017-08-28, 10:54   #159
SweetChoco
Zadomowienie

GG do SweetChoco

[QUOTE=emeczka;76671571]Dzień dobry

Jestem po wizycie kontrolnej, już u swojego lekarza (sprawdzenie nadnerczy, serduszka i długości szyjki, bo odstawiałam duphaston i luteinę 3 tygodnie temu). Nadnercza o wiele lepiej już wyglądają a serduszko obejrzy kardiolog dziecięcy - co prawda te plamki to raczej nic takiego, ale ze względu na moją niedoczynność tarczycy i tak ginekolog wysłał mnie na badanie serduszka brzdąca. Co za ulga! Buzi jak nadal nie widziałam, bo maluszek zawsze ja chowa, dziś wtulił się w łożysko

To dobrze, że te nadnercza już lepiej Zobaczysz z serduszkiem też będzie wszystko dobrze!

Byłam na łowach, na razie skromnie 4 body każde po 1zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02021.jpg (112,2 KB, 42 załadowań)
SweetChoco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 11:07   #160
LittleBeetle
Zakorzenienie

Emeczka gratulacje!
Dziewczyny jaki mam budyń ciążowy dziś. Nagle coś mi się ubzdurało, że mam na 11 a miałam na 10:30 i w 32 minuty pokonałam trasę wydawało by się nie do dotarcia biegłam na koniec więc podczas badania myślałam, że mi serce wyskoczy bo nie dość że po wysiłku to tak się stresowałam jak nigdy!
Synuś pierwsze ujęcie przywitał mnie wiadome czym, wątpliwości brak
Wszystko ok. Jadę do lumpka. Może kupię coś córce i synusiowi w końcu

Stary 2017-08-28, 11:14   #161
nikopoia
Zadomowienie

Majaaa zdrówka, niech szybko przejdzie!

Cytat:
Napisane przez emeczka Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Trzymam kciuki za Wasze wizyty!

Co do pokoju, my zrobimy część sypialną u nas w sypialni, a część zabawową w salonie. Niestety mamy tylko 2 pokoje, a szukanie większego mieszkania idzie nam jak po grudzie, bo mamy trochę wymagań i rynek wtórny nie jest w stanie im sprostać rynek pierwotny odpada, dom odpada. Ma być kamienica i już.

Pytanie o przewijak na łóżeczko: czy go za każdym razem się ściąga? Nie potrafię sobie wyobrazić jak to działa.

Emeczka super wiadomość, trzymamy kciuki za wizytę u kardiologa dziecięcego, pewnie będzie dobrze
Przewijak się zdejmuje z łóżeczka, jest jak stolnica drewniana nie raz ma uchwyt, zeby go zawiesić na barierce np. między łóżeczkiem a ścianą. Każdorazowo jak chcesz użyć przewijaka to nakładasz na wierzch łóżeczka.

Udanych łowów ciuszkowych Dziewczyny

RedWolf powodzenia w pracy licencjackiej!

Little super że wszystko ok!
nikopoia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 11:18   #162
Kimitri
Zakorzenienie

Emeczka i Little - super, ze wizyty udane i z dziciakami dobrze

a mi dziś tak niedobrze od rana... działa jak cos zjem przez całe 5 minut i znów takie uczucie mdłości ;/

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 11:24   #163
emeczka
Wtajemniczenie

Dzięki Dziewczyny
Little, super wieści
Gratuluję łowów

(...)

Stary 2017-08-28, 11:24   #164
SweetChoco
Zadomowienie

GG do SweetChoco

Little super, że wizyta się udała
Maja nie daj się chorobie!

Ja właśnie wróciłam z zakupów, zabieram się za porządki a potem może znów skoczę na łowy do lumpka.
Stary 2017-08-28, 11:30   #165
fiolek7317
Zakorzenienie

Emeczka, Little gratuluje udanych wizyt

Ja dzisiaj startuje z 21tc zaraz lece do dentysty, a pozniej mam endokrynologa. W piatek lecimy na te wakacje, a ja zastanawiam sie czy dobrze robimy, mam co raz wiekszy stres czy wszystko bedzie dobrze.

Stary 2017-08-28, 12:02   #166
Lovvi23
Zadomowienie

Dzień dobry , my dziś kończymy 22 tc i zaczynamy 23 😁 Ale ten czas leci.

Gratuluję udanych wizyt dziewczyny

Lovvi23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 12:21   #167
_toja
Zadomowienie

Dziewczyny gratuluję udanych łowów i udanych wizyt
Majaaaaa mi jak zaczęło mnie boleć gardło pomogły pastylki PRENALEN, mam też w zapasie syrop tej firmy. Niech lekarz Cię zobaczy, może się uda bez mocniejszych leków

Alee miałam przepyszne drugie śniadanko! Jagodzianka i do tego Inka na mleku. Matko jakie pyszności
_toja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 12:25   #168
SweetChoco
Zadomowienie

GG do SweetChoco

Cytat:
Napisane przez fiolek7317 Pokaż wiadomość
Emeczka, Little gratuluje udanych wizyt

Ja dzisiaj startuje z 21tc zaraz lece do dentysty, a pozniej mam endokrynologa. W piatek lecimy na te wakacje, a ja zastanawiam sie czy dobrze robimy, mam co raz wiekszy stres czy wszystko bedzie dobrze.

Podobno teraz jest najlepszy czas na wakacje! Tak mi podpowiada aplikacja w telefonie 😂
Będzie wszystko w porządku, jak lekarz nie widzi przeciwskazań to tym bardziej 😊

Stary 2017-08-28, 12:36   #169
LittleBeetle
Zakorzenienie

Fiołek będzie dobrze. Ja się o dziwo nie stresuje choć ja też bliżej więc jakoś się pewniej czuję.
Kupiłam sobie dwie luźne sukienki na plażę adzieciom nic #złamatka
Wszystko wycenione 8-12zl za bluzeczkę dla niemowlaka! Przecież czasem za tyle w sklepie kupi...

Stary 2017-08-28, 12:47   #170
Cay
Wtajemniczenie

Emeczka, Little, gratuluje pomyślnych wieści!
Stary 2017-08-28, 12:51   #171
Marlena234
Rozeznanie

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!!!. Boże Wy już jesteście takie obeznane w tematach a ja kompletnie nic nie mam dla swojej dzidzi może po polowkowym w końcu zacznę kompletowac...
Co do wakacji to jeśli lekarz nie ma żadnych przeciwskazan to jechać i się relaksować! Chociaż ja sama przed wyjazdem bałam się czy oby na pewno dobrze robie ale jestem również zdania że jak ma się coś wydarzyć to się i tu wydarzy

Marlena234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 13:00   #172
Majaaaaa
Wtajemniczenie

Dziękuję za życzenia zdrowia ❤❤❤ Lekarka mnie zbadala i nie stwierdzila kompletnie nic. Gardło okej, nawet nie czerwone, osluchowo też idealnie. Także to widocznie na tle alergicznym. Dała mi receptę (w razie jakby było gorzej) na Zyrtec. A tak to kazała po prostu naturalnie się wspierać, bo nie ma podstaw do żadnego leczenia farmakologicznego.

Dziewczyny, czuje się trochę jak najgorszy człowiek świata, bo za plecami TŻta zarezerwowalam telefonicznie datę ślubu. Mamy czas żeby uiścić te oplate skarbowa 84zl i podpisać dokumenty do 30 września. Niby jesteśmy umówieni, że jak kredyt teraz wypali, to ślub też w tym roku, ale czuję się jakoś dziwnie, że tak bez jego wiedzy zadzwoniłam do USC. Chociaz z drugiej strony nie chciałabym się potem zawieść, że nie ma terminów i nie zdążę niż przygotować (restauracji, zaproszeń). Co myślicie? Jestem bardzo nienormalna, że tak zrobiłam?
Stary 2017-08-28, 13:03   #173
Marlena234
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Majaaaaa Pokaż wiadomość
Dziękuję za życzenia zdrowia ❤❤❤ Lekarka mnie zbadala i nie stwierdzila kompletnie nic. Gardło okej, nawet nie czerwone, osluchowo też idealnie. Także to widocznie na tle alergicznym. Dała mi receptę (w razie jakby było gorzej) na Zyrtec. A tak to kazała po prostu naturalnie się wspierać, bo nie ma podstaw do żadnego leczenia farmakologicznego.

Dziewczyny, czuje się trochę jak najgorszy człowiek świata, bo za plecami TŻta zarezerwowalam telefonicznie datę ślubu. Mamy czas żeby uiścić te oplate skarbowa 84zl i podpisać dokumenty do 30 września. Niby jesteśmy umówieni, że jak kredyt teraz wypali, to ślub też w tym roku, ale czuję się jakoś dziwnie, że tak bez jego wiedzy zadzwoniłam do USC. Chociaz z drugiej strony nie chciałabym się potem zawieść, że nie ma terminów i nie zdążę niż przygotować (restauracji, zaproszeń). Co myślicie? Jestem bardzo nienormalna, że tak zrobiłam?
Jeśli mieliście wcześniej ustalone ze po uzyskaniu kredytu bierzecie ślub to nic złego nie zrobiłaś... kochacie się przecież .

Marlena234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 13:18   #174
emeczka
Wtajemniczenie

Cytat:

Może faktycznie alergia? Albo masz rozpulchnione śluzówki? ja tak teraz miewam, że czuję się, jak bym była przeziębiona, ale gardło idealne, a temperatura jest niska. I sobie mówię, że to ciąża winna

A rezerwacją się nie zamartwiaj. Rozmawialiście przecież o ślubie. Powiedz mu, że masz niespodziankę i zarezerwowałaś termin, bo wiesz, ile ma na głowie

(...)

Stary 2017-08-28, 13:29   #175
Lovvi23
Zadomowienie

Cytat:

Zdrowia życzę również

I czemu zaraz nienormalna? Skoro rozmawialiscie o ślubie to Tz nie powinien mieć nic za zle.

Lovvi23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 13:42   #176
Majaaaaa
Wtajemniczenie

Dziękuję za wsparcie ❤😙 może rzeczywiście nie ma co się martwić. Gadaliśmy o ślubie, on się na tym nie zna, z resztą wolałabym sama wybrać dekoracje itp, niż liczyć na jego "gust" 😉 przynajmniej ja mam zajęcie dla siebie, bez gnicia na kanapie do porodu. Powiem mu o tym jak się wyjaśni w banku sytuacja.
Stary 2017-08-28, 14:04   #177
SweetChoco
Zadomowienie

GG do SweetChoco

Maja myślę, że powinien Ci jeszcze podziękować że pomyślałaś o tym wcześniej 😊
Nie ma o co się złościć.

Stary 2017-08-28, 14:09   #178
Samer
Rozeznanie

Dzień dobry, pozdrowienia z nad morza
Podczytuje Was ale nie mam za bardzo czasu napisać

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne
Widziałam łóżeczka które wstawialyście i wszystkie mi się podobają, każde sobie zapisałam i któreś z nich pewnie wybierzemy

A tym czasem idę się trochę poopalać
Stary 2017-08-28, 14:12   #179
didi9
Raczkowanie

Dzień dobry wszystkim

Córka i jej bunt dwulatka tak mnie dziś przeczołgali, że czuje się jakby walec po mnie przejechał, dlatego dobrze, ze mam ogarniete mieszkanie i obiad na dzis gotowy to mam chwile oddechu na jej drzemce ehhh...

Co do pokoju to my przenieślimy Gabulę gdzie jak miała 4-5 miesiecy do swojego pokoju, bo po prostu wiercący się i chrapiący mąż ją ciągle budził Chodziłam na karmienie do jej pokoju na super wygodny fotel z Ikei, który jedna z Was tutaj niedawno wstawiała Teraz spi u siebie albo do rana, czyli do 6-6.30 albo w nocy żąda przyniesienia się do naszego łóżka Różnie to bywa. Na razie planuje, że mały bobo będzie spał na dostawce w naszej sypialnie (rozglądam się za polecane chicco next2me). Mam nadzieję, że jemu dźwięki taty nie będą tak przeszkadzały Gabi ma jedną komodę hemnes z 3 szufladami wypełnioną po brzegi plus szafę z ubrankami na wieszakach, a w drugiej częsci szafy są zapasy pampków, kocyki, pościele, śpiworki itd. Będę musiała zrobić tam porządek i znaleźć jakieś miejsce na ciuchy dla Małego

Ja miałam dwa przewijaki, jeden w Gabrysi pokoju taki stojący biały z Ikei i drugi w łazience na pralce i teraz ten w pokioju robi za półę na zabwki, a ten w łazience nadal spełnia swoją rolę i tak już zostanie. Ten z pokoju pewnie sprzedany jak już urządzimy dzieciom pokoj, bo czas to w końcu skończyć. Więc dla mnie przewijak na pralce jest super, tylko wtedy trzeba kupić tzw twardy przewijak. Obok mam dwa koszyki z pampkami, wacikami, kremami itp

Zazdroszczę wam łupów lumpkowych Ja nie mam czasu za bardzo ruszać na łowy, bo muszę czekać aż mąż wróci z pracy,a to jest zazwyczaj dopiero koło 18 i jakoś mnie siły opuszczają i nie chce mi się jeździć po Wawie na poszukiwania...
didi9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 14:32   #180
fiolek7317
Zakorzenienie

Cytat:
Podobno teraz jest najlepszy czas na wakacje! Tak mi podpowiada aplikacja w telefonie
Będzie wszystko w porządku, jak lekarz nie widzi przeciwskazań to tym bardziej

Poczytam jeszcze pare rzeczy i troszke sie uspokoilam, ale stresik nadal jest.

Cytat:
Napisane przez LittleBeetle Pokaż wiadomość
Fiołek będzie dobrze. Ja się o dziwo nie stresuje choć ja też bliżej więc jakoś się pewniej czuję.
Kupiłam sobie dwie luźne sukienki na plażę adzieciom nic #złamatka
Wszystko wycenione 8-12zl za bluzeczkę dla niemowlaka! Przecież czasem za tyle w sklepie kupi...

Dlugoscia lotu sie nie martwie, tylko naczytalam sie o mikrozawalach dzieci podczas startu i ladowania, wiec tym chyba najbardziej sie denerwuje. Dzisiaj doczytalam jeszcze kilka rzeczy i troche sie uspokoilam.

Cytat:
Napisane przez Marlena234 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!!!. Boże Wy już jesteście takie obeznane w tematach a ja kompletnie nic nie mam dla swojej dzidzi może po polowkowym w końcu zacznę kompletowac...
Co do wakacji to jeśli lekarz nie ma żadnych przeciwskazan to jechać i się relaksować! Chociaż ja sama przed wyjazdem bałam się czy oby na pewno dobrze robie ale jestem również zdania że jak ma się coś wydarzyć to się i tu wydarzy

Spokojnie ja tez nic nie mam, oprocz za malego kompletu z tk maxxx i jednego pajaca z lumpka

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości