PM 2017 cz.54 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-08-28, 14:45   #1141
nivea91
Zakorzenienie

Dot.: PM 2017 cz.54

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Tak jak mowilam, to o islamie co pokazują pokazują mediach itd. to tylko drobna część tej religii.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Być może, ale wywróciła życie wielu ludzi do góry nogami i to nie w pozytywnym sensie

Stary 2017-08-28, 14:46   #1142
LadyArya
Amounted Princess

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość

Jejku, dałaś radę iść do pracy ?

Dasz radę !!!

Tak

powiem wam w tajemnicy ze bylam tak zmeczona ze zamknelam sie w pracy w toalecie niby aby skorzystac a tak naprawde usiadlam na zamknietej pokrywie toalety i sposcilam glowe, zamknelam oczy i tak drzemalam z 15 min no ale nikt sie nie skapnal
LadyArya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 14:47   #1143
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyArya Pokaż wiadomość
powiem wam w tajemnicy ze bylam tak zmeczona ze zamknelam sie w pracy w toalecie niby aby skorzystac a tak naprawde usiadlam na zamknietej pokrywie toalety i sposcilam glowe, zamknelam oczy i tak drzemalam z 15 min no ale nikt sie nie skapnal
boziu biedula
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 14:48   #1144
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
tak tak z tego wszystkiego zapomnialam ci napisac

sliczna ale jeszcze nie nosze bo narazie walcze ze sznurkami bo nie chce gubic ale juz sporo sie udalo scisnac
moje się jakoś "rozruszały"ale miałam problem aby ścisnąć... bo praktycznie na całym nadgarstku mam podwójny sznurek ach te moje grube nadgarstki

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 14:49   #1145
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
ja robie z kurczakiem w kawalkach i z cebulką od czasu do czasu
Właśnie nie chcę mieszać z mięsem. No nic tradycyjnie usmażę z cebulką i uduszę

Ewelina uważam,że teraz jest taka swoboda w garniturach,że większość kolorów pasuje Musi tylko Twojemu TŻ się podoba. Ja sama nie lubię takich granatów.
Mój miał bardzo ciemny granat,mało brakowało do czarnego
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 14:56   #1146
LadyArya
Amounted Princess

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Właśnie nie chcę mieszać z mięsem. No nic tradycyjnie usmażę z cebulką i uduszę

Ewelina uważam,że teraz jest taka swoboda w garniturach,że większość kolorów pasuje Musi tylko Twojemu TŻ się podoba. Ja sama nie lubię takich granatów.
Mój miał bardzo ciemny granat,mało brakowało do czarnego
ja grzyby i piecarki uwielbiam w kazdej postaci
Stary 2017-08-28, 14:56   #1147
celeska
Rozeznanie

Hej dziewczyny,

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Co myślicie o takiej etoli ?? Sama bym zrobiła bo trochę szydełkowałam. Załącznik 7211021
Wygrali mi się tylko1 zdjęcie a mam jeszcze inne :/ ale mniej więcej coś na podobe ale kolor biały, albo zawiązane na wstążkę, albo zapinane. Chyba dziś pójdę i zorientuje się w cenie włóczki...

Rosario ja w weekend mierzyłam szal, który mam do sukni i jestem zadowolona z efektu. Chociaż nakombinowałam się trochę żeby uzystać dobry efekt. Chętnie Ci pokażę tylko tu się wstydzę, bo nie wiem czy można tu wrzucić zdjęcie i za jakiś czas skasować? Czy już pozostanie tu na wieki? Ale narazie i tak mam problem, żeby przerzucić je na kompa. Bo zdjęcie mam na telefonie ale nie ładuje mi się poczta w telefonie ;/ i nie mogę go wysłać sobie na maila.
Jeśli chcesz mogę Ci podesłać na fb (bo fb mi się ładuje na tel.) albo mmsem

Edytowane przez celeska
Czas edycji: 2017-08-28 o 15:04
celeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 14:58   #1148
LadyArya
Amounted Princess

Cytat:
Napisane przez celeska Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,

Rosario ja w weekend mierzyłam szal, który mam do sukni i jestem zadowolona z efektu. Chociaż nakombinowałam się trochę żeby uzystać dobry efekt. Chętnie Ci pokarzę tylko tu się wstydzę, bo nie wiem czy można tu wrzucić zdjęcie i za jakiś czas skasować? Czy już pozostanie tu na wieki? Ale narazie i tak mam problem, żeby przerzucić je na kompa. Bo zdjęcie mam na telefonie ale nie ładuje mi się poczta w telefonie ;/ i nie mogę go wysłać sobie na maila.
moesz wrzucic i skasowac tylko musisz wyraznie zaznaczyc najlepiej drukowanymi zeby nie cytowali
Stary 2017-08-28, 14:58   #1149
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Haha 😀😀😀😀

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 14:58   #1150
Ewelinatir
Zadomowienie

Haha Dzieki dziewczyny... moj TŻ kupił ciemno granatowy garnitur ale srednio nam się podoba (był szyty ale bardzo tani). Znaleźliśmy przypadkiem w sklepie podobny (wymaga kilku poprawek, bo był szyty na jakiegoś wysokiego meżczyznę) ale wyrobilibyśmy się. Tylko TŻ zastanawia się czy kolor pasuje
Ewelinatir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 14:59   #1151
celeska
Rozeznanie

Cytat:
moesz wrzucic i skasowac tylko musisz wyraznie zaznaczyc najlepiej drukowanymi zeby nie cytowali
Aha to dzięki, tylko właśnie narazie i tak mam problem żeby je przerzucić na kompa.
Stary 2017-08-28, 14:59   #1152
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
:Cojest:

Stary 2017-08-28, 14:59   #1153
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Cytat:
tak tak z tego wszystkiego zapomnialam ci napisac

sliczna ale jeszcze nie nosze bo narazie walcze ze sznurkami bo nie chce gubic ale juz sporo sie udalo scisnac
to super, że dotarła

mój TŻ ma czarny garnitur

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 15:02   #1154
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelinatir Pokaż wiadomość
Haha Dzieki dziewczyny... moj TŻ kupił ciemno granatowy garnitur ale srednio nam się podoba (był szyty ale bardzo tani). Znaleźliśmy przypadkiem w sklepie podobny (wymaga kilku poprawek, bo był szyty na jakiegoś wysokiego meżczyznę) ale wyrobilibyśmy się. Tylko TŻ zastanawia się czy kolor pasuje
my na początku też chcieliśmy ciemnogranatowy taki wpadający w czarny, ale jak przymierzył to stwierdziliśmy, że to nie to
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 15:16   #1155
celeska
Rozeznanie

Rosario chyba lepiej będzie jak podeślę Ci MMSa to nie zdradzimy w ten sposób swojej tożsamości (chociaż nie mam nic specjalnego do ukrycia, ale może Ty nie chcesz) a jak poznasz moj numer tel to nic wielkiego sie nie stanie, tak sądze
To daj znać czy ten szal Cię interesuje. I może Tobie udałoby się przezucic to zdjecie na kompa i byc mi wyslala tu w prywatnej wiaodmości?

Edytowane przez celeska
Czas edycji: 2017-08-28 o 15:17
celeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 15:31   #1156
Edithh_21
Zakorzenienie

Nareszcie 2 dni wolnego.
Właśnie wstawiłam sernik z brzoskwiniami z naszego drzewa i zaraz idę sprzątać dom

Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 15:34   #1157
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie mam nic do innych religii dopoki nie zagrazaja one zyciu innych a islam niestety zagraza. ilosc atakow terrorystycznych i gwaltow mowi sama za siebie. wiec dla mnie islam to wielkie zło. zreszta- cala ta religia opiera sie na zabijaniu "niewiernych". jak ktos kiedys powiedzial "jesli twojego boga obrazaja tańce i zabawa ale nie obraża zabijanie innych to twój Bóg jest diabłem". I podpisuje sie pod tym rekami i nogami

ale inne religie zupelnie mi nie przeszadzaja jak np. buddysci czy hinduizm ktorzy sa spokojnymi, pokojowymi ludzmi
Jestem tego samego zdania. Trudno, wolę dmuchać na zimne i wrzucać tych ludzi do jednego wora niż dawać szansę. Nie odpowiada mi ich religia.

Cytat:
Hej,wczoraj byłam na koncercie happysadu a w sobotę usłyszałam od teściowej że nie powinnam tak bez męża wychodzić.

Pluskotko jak nastrój? Jesteś kolejna
Pytałam co konkretnie zmieniasz w dole sukni. Wiesz że ma być upał?

Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka
Nastrój w porządku. Bardziej mnie męczy myślenie: czy na pewno mam tak mało rzeczy do załatwienia, czy jednak w trakcie planowania o wielu rzeczach zapomniałam
A suknia, wstyd przyznać. Będę skracała gorset, więc muszą przyszyć nowy dół żeby nie było za krótkie.
Wiem, że może być gorąco, troszkę mnie to przeraża W zeszłym tygodniu dostałam zamówiony sweterek, ale będę go zwracać.

Cytat:
Jasne że drobna. Ale mimo wszystko to co się dzieje ostatnio to wina muzułmanów. Nie słyszałam żeby chrześcijanie robili ostatnio tyle zamachów,czy jakichś zabójstw (nie mówię o jakiś pojedynczych przypadkach raz na kilka lat jak Breivik) co wyznający Islam. Naprawdę żal mi wszystkich bezbronnych ludzi,którzy chociażby w Syrii przeżyli piekło. Staram się nie uogólniać ale naprawdę ciężko jest się nie denerwować na "uchodźców" jak się słyszy takie historie.

Nie tylko wina muzułmanów, ale też lewackich zachodnich państw, które biednych "uchodźców" rozpuścili jak dziadowskie bicze

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
W ogóle miałam napisać, że w sobotę mieliśmy nasze tradycyjne butelki. udały się bardzo bo razem z nami było 51 osób plus 5 osób od rana. Pogoda dopisała, rozstawiliśmy namioty, powiesiłam lampki i był mega klimat. Tylko nie wyrobiłam się z ułożeniem playlisty i nie było tańców, ale odbijemy sobie na weselu. A teraz już tak mało dni do wesela zostało, że zleci pewnie w mig. Dzisiaj chcemy iść do księdza podać dane świadków, kurier przywiezie winietki, i będę dalej składać kartoniki do prezencików. Wszyscy pytają mnie czy się denerwuję, a jedyne co mnie w tym momencie denerwuje to właśnie to pytanie Nie stresuję się chociaż czuję, że zleciałam trochę z wagi a nie chcę za bardzo.
Ostre trzaskanie. Tylko osób to ja będę miała na weselu
Mnie już też denerwują pytania o stres. Tak jakby chcieli sztucznie go u mnie wywołać

Cytat:
Chcę zrobić pieczarki do mięsa do obiadu,jakiś fajny pomysł?
Ja robiłam ostatnio do grilla takie coś: wydrążyłam nóżki, podpiekałam najpierw spody, a potem dałam do środka pokruszoną mozzarellę z oregano, innymi przyprawami, czosnkiem i zapiekałam jeszcze raz. Było pyszne

Cytat:
Dziewczyny szybkie pytanie. Garnitur w takim kolorze dla PM. Pasuje?
Pasuje
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 15:41   #1158
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość

Nareszcie 2 dni wolnego.
Właśnie wstawiłam sernik z brzoskwiniami z naszego drzewa i zaraz idę sprzątać dom

Miałam przypomnieć-oczywiście wcześniej zapomniałam -żebyś wstawiła jakieś foto ze ślubu
Stary 2017-08-28, 15:44   #1159
pluskotka
Zakorzenienie

A jeszcze wiem, że dekoracje mogę mieć kijowe, więc z jednej strony chcę już odpuścić temat, bo już mam dosyć, a z drugiej wiem, że jak nie postaram się, to będę potem żałować tak jak część dziewczyn po ślubie: makijaż mógły być inny, dekoracje inne itp.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
Stary 2017-08-28, 15:51   #1160
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Ale na wizażu życzymy wszystkiego najlepszego

/displayAndDownloadByoApp? rid=73630]aplikacji Forum Wizaz[/url]
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez Zuza_kg Pokaż wiadomość
Kasa?

Dostałam od mojej siostry voucher upominkowy do kosmetyczki na pakiet zabiegów (oczyszczanie, złuszczanie i zabieg rewitalizujący) oraz na manicure ślubny
Zadzwoniłam dziś do kosmetyczki i powiedziała, że to trzeba dobrze w czasie rozplanować i w odstępach od siebie i już niedługo będzie pierwsza wizyta. Mam najlepszą siostrę ever
Super prezent

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Tak jak mowilam, to o islamie co pokazują pokazują mediach itd. to tylko drobna część tej religii.

Ja mam mieszane odczucia ale podobał mi się w jednym z filmów fragment o dzihadzie właśnie i hasło ze to jest prawdziwy dzihad a nie to co pokazują w telewizji.
I wydaje mi się ze w każdej religii są fanatycy. Jak ich nie ma teraz to byli kiedyś.
Krzyżacy tez swieci nie byli.

czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 15:53   #1161
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
A suknia, wstyd przyznać. Będę skracała gorset, więc muszą przyszyć nowy dół żeby nie było za krótkie.
Wiem, że może być gorąco, troszkę mnie to przeraża W zeszłym tygodniu dostałam zamówiony sweterek, ale będę go zwracać.

Nie tylko wina muzułmanów, ale też lewackich zachodnich państw, które biednych "uchodźców" rozpuścili jak dziadowskie bicze

Ja robiłam ostatnio do grilla takie coś: wydrążyłam nóżki, podpiekałam najpierw spody, a potem dałam do środka pokruszoną mozzarellę z oregano, innymi przyprawami, czosnkiem i zapiekałam jeszcze raz. Było pyszne
E tam żadne wstyd przyznać Sama całkowicie zmieniałam suknię,więc wiem co to znaczy jak się źle w czymś takim czujesz. Najważniejsze,że dzięki temu będzie Ci się bardziej podobać A co z kolorem gorsetu? robisz taki,który Ci się podoba,czy gadanie mamy Cię przekonało?

Co do uchodźców-a to już inna bardziej skomplikowana kwestia. Ale same zamachy to wiadomo ich sprawka. W sumie cieszę się,że w Polsce taki śmieszny socjal to przynajmniej nie jesteśmy dla nich tak atrakcyjni jak inne kraje europejskie.

O mamo jakie pyszności Zapiekałaś w piekarniku? niestety pieczarki pokrojone i przyprawione już się smażą z cebulką,ale zrobie następnym razem Może na powrót TŻ Chociaż on taki wybredny
Jak zrobiłam mu kiedyś takie chrupiące zapiekane bułeczki z jajkiem,szynką,przyprawam i i sosem to powiedział,że woli normalną jajecznicę
Stary 2017-08-28, 15:55   #1162
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Luna jak opisalas to,to faktycznie idzie zemdleć jak człowiek sobie pomyśli że może go to spotkać ja dużo myślałam o tej sytuacji. I tak się zastanawiałam nawet jakie macie stanowisko wiem że to ciężko się postawić w takiej sytuacji ale jak później żyć? Podejrzewam że każdy dotyk Tz byłby dla mnie straszny po takim doświadczeniu. Poza tym nie wiem jak on by się czuł po czymś tak obrzydliwym.

Ja nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić. Straszne po prostu.

Cytat:
Napisane przez marta271 Pokaż wiadomość
Czekoladowo, wszystkiego naj z okazji dnia imienin

A tak poza tym to hej!

Cytat:
Jasne że drobna. Ale mimo wszystko to co się dzieje ostatnio to wina muzułmanów. Nie słyszałam żeby chrześcijanie robili ostatnio tyle zamachów,czy jakichś zabójstw (nie mówię o jakiś pojedynczych przypadkach raz na kilka lat jak Breivik) co wyznający Islam. Naprawdę żal mi wszystkich bezbronnych ludzi,którzy chociażby w Syrii przeżyli piekło. Staram się nie uogólniać ale naprawdę ciężko jest się nie denerwować na "uchodźców" jak się słyszy takie historie.

Mi z jednej strony jest ich żal. Tych naprawdę bezbronnych. I tak naprawdę w Syrii zostali Ci najbiedniejsi. Z drugiej czemu mezczyzni uciekali? Dlaczego nie walczyli za swoj kraj...
Terrorysci to wykorzystali. Słabość innych narodów.

czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 15:56   #1163
Mecassie
Zakorzenienie

Lady Dominikana chyba masz jak narazie najlepsze miejsce na wczasy !

Mecassie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 16:06   #1164
Ewelinatir
Zadomowienie

Lady kiedy lecicie na Dominikanę? Mam nadzieję, że trafi Wam się super pogoda

My zmieniliśmy zdanie i w niedziele lecimy na Sardynie

Małgosia - powinnaś czekać na męża a nie jakieś koncerty w głowie !!!
Ewelinatir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 16:14   #1165
Edithh_21
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam przypomnieć-oczywiście wcześniej zapomniałam -żebyś wstawiła jakieś foto ze ślubu
Jak wróci Tż to przejrze jego tel i coś wybiorę

Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 16:17   #1166
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
E tam żadne wstyd przyznać Sama całkowicie zmieniałam suknię,więc wiem co to znaczy jak się źle w czymś takim czujesz. Najważniejsze,że dzięki temu będzie Ci się bardziej podobać A co z kolorem gorsetu? robisz taki,który Ci się podoba,czy gadanie mamy Cię przekonało?

Co do uchodźców-a to już inna bardziej skomplikowana kwestia. Ale same zamachy to wiadomo ich sprawka. W sumie cieszę się,że w Polsce taki śmieszny socjal to przynajmniej nie jesteśmy dla nich tak atrakcyjni jak inne kraje europejskie.

O mamo jakie pyszności Zapiekałaś w piekarniku? niestety pieczarki pokrojone i przyprawione już się smażą z cebulką,ale zrobie następnym razem Może na powrót TŻ Chociaż on taki wybredny
Jak zrobiłam mu kiedyś takie chrupiące zapiekane bułeczki z jajkiem,szynką,przyprawam i i sosem to powiedział,że woli normalną jajecznicę
Kolor gorsetu zostaje, zostałam przy swoim, mamie też już się podobał, ale to akurat już mi zwisało, że jej się podoba. Największy problem miałam z wysokością gorsetu. Jutro zobaczę jak to wygląda. Trudno, moja strata, ale źle nie jest.

Jeszcze co do tych gwałtów: w domu jednak panika, że jedziemy do Włoch

Pyszne to było, ale z piekarnikiem nie próbowałam, tylko na grillu

Cytat:
Lady kiedy lecicie na Dominikanę? Mam nadzieję, że trafi Wam się super pogoda

My zmieniliśmy zdanie i w niedziele lecimy na Sardynie

Małgosia - powinnaś czekać na męża a nie jakieś koncerty w głowie !!!
Ooo, zaraz po ślubie wylot? Super, ja też tak chciałam, ale jednak przy takiej podróży jak nasza wygrała wygoda i rozsądek, więc parę dni poczekamy na wyjazd
Stary 2017-08-28, 16:58   #1167
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
biedna, nie dziwię się
Cytat:
Napisane przez celeska Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,

Rosario ja w weekend mierzyłam szal, który mam do sukni i jestem zadowolona z efektu. Chociaż nakombinowałam się trochę żeby uzystać dobry efekt. Chętnie Ci pokażę tylko tu się wstydzę, bo nie wiem czy można tu wrzucić zdjęcie i za jakiś czas skasować? Czy już pozostanie tu na wieki? Ale narazie i tak mam problem, żeby przerzucić je na kompa. Bo zdjęcie mam na telefonie ale nie ładuje mi się poczta w telefonie ;/ i nie mogę go wysłać sobie na maila.
Zaraz Ci wyśle na pw link do mojego fb to możesz wysłać przez Messenger

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-08-28, 17:40   #1168
rubbim
City of Bones

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość

Dostałam na urodziny kartę prezentową do Empiku i już myślę jakie książki sobie kupić
Może coś polecicie?

Super
Miałam pytać bo widziałam na fb - wysłała Ci listę książek ta dziewczyna co miała ich ponad chyba 300 na sprzedaż ?
Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Hej byłam właśnie zapłacić za suknie panie były miłe i powiedziały, że mi przechowają do przyszłego roku. W dodatku się przeziębiłam. Idę zaraz do fryzjera, chyba zetnę włosy tyle co u mnie nie mam weny na wizaż ale czasem podczytuje
Zdrowiej
Cytat:
Napisane przez Edithh_21 Pokaż wiadomość

Nareszcie 2 dni wolnego.

Sernik

Stary 2017-08-28, 17:47   #1169
LadyArya
Amounted Princess

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Kolor gorsetu zostaje, zostałam przy swoim, mamie też już się podobał, ale to akurat już mi zwisało, że jej się podoba. Największy problem miałam z wysokością gorsetu. Jutro zobaczę jak to wygląda. Trudno, moja strata, ale źle nie jest.

Jeszcze co do tych gwałtów: w domu jednak panika, że jedziemy do Włoch

Pyszne to było, ale z piekarnikiem nie próbowałam, tylko na grillu

Ooo, zaraz po ślubie wylot? Super, ja też tak chciałam, ale jednak przy takiej podróży jak nasza wygrała wygoda i rozsądek, więc parę dni poczekamy na wyjazd
no moze nie az tak zaraz bo 5 dni po slubie

Ewelinatir, Mecassie dziekujemy Sardynia tez super
w tym roku postanowilismy zaszalec bo podróz poslubna raz w zyciu

w koncu mam wiecej czasu wiec siadam pisac dalsza czesc relacji
Stary 2017-08-28, 17:59   #1170
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
Super
Miałam pytać bo widziałam na fb - wysłała Ci listę książek ta dziewczyna co miała ich ponad chyba 300 na sprzedaż ?
nie

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości