|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
Podtwierdziam, dzisiaj gadałam z Kasią i mówi, że w weekend robi zdjęcia i od poniedziałku wystawia
![]() Szkoda, że już nie ma jej w Gdańsku ![]()
#3512 |
Wtajemniczenie
|
a ja pochwalę Akcesoria
![]() ![]() zwłaszcza, że dostałam kilka kształtów mojego ukochanego swarkowego koloru a oprócz tego pierwszy raz na żywo mam własne volcano - obłędny kolor ![]() a, i jeszcze wzięłam z ciekawości dwa kwaitki crystal transmission - takie prawie ab, ale bez neibieskiego, tylko różowo-zielono-żółte. nie podoba mi się ![]()
#3513 |
Przyczajenie
|
![]()
wiece moze jeki jest numer telefonu do ich firmy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Rozeznanie
|
Dot.: qnszt
Hmm, może napisz do nich, aby ci podali ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Zadomowienie
|
hmmm też nie mogę znaleźć numeru telefonu, może spróbuj skontaktować się wchodząc na ich stronę i w zakładce kontakt są różne zapytania i tak sie z nimi skontaktujesz. Kiedyś pisałam i jeżeli dobrze pamiętam odpowiedź była szybka.
![]()
#3516 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj dostalam maila od SN, a nim czytam....
Dzisiaj w ciągu dnia byla przerwa techniczna w Inteligo. Przelewy nie dochodzily na moje konto. Jutro jedziemy pakować (już ostatni raz!) biuro i mieszkanie w Gdańsku. Natomiast w czwartek wyjeżdrzam na dlugi weekend. Pani paczka zostanie wyslana w poniedzialek. Mam nadzieję, że to nie popsuje Pani planów. I sie zastanawiam - jaka paczka? Robilam u nich zamowienie jedno jedyne w kwietniu... Po prostu kocham maila Ctrl+C, Ctrl+V ![]() Ale jesli chca cos wysylac - niech wysylaja ![]()
#3518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co prawda nic nie zamawiałam ostatnio a paczuszke chętnie przygarnę ![]() tak naprawdę pewnie jakaś pomyłka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Zakorzenienie
|
Heh, i mi 2 tez przyslali - i jeszcze 2 na drugi adres...
![]()
#3521 |
Zakorzenienie
|
Sub to lepiej niż telefon z pytaniem co z nieopłaconym zamówieniem sprzed miesiąca
![]() ![]()
#3522 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj dostałam z Korallo, płacone w niedzielę wieczorem, w poniedziałek wysłane, dziś jest
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
Law, to ja za miesiac zrobie im forwarda tego maila co mi przyslali i spytam co z przesylka
![]()
#3524 |
Rozeznanie
|
Mi jeszcze nie przyszła paczka z SN opłacona w zeszły czwartek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
Zakorzenienie
|
przyszedł beadshop i jestem zła. larimary oba śliczne, ale jeden większy od drugiego, zielone duże oliwki agatu też nierówne, ale przełknę, bo w sumie to i tak na kolczyki za duże, bryłki botswany niby trochę do siebie pasują, ale z tymi ze zdjęcia porównania nie ma, kwarc dymny - jeden jasny i przejrzysty, drugi ciemny i zanieczyszczony. do tego jeden brak [te drewniane go-go], co prawda to tylko 2 zł, no ale mogliby chociaż coś innego za to włożyć ;/
gratisów oczywiście brak. chyba pora się obrazić. i niech mi nie mówią, że mam nie marudzić że jeden brak skoro dostałam 6 zł upustu - w końcu dostałam go za zostawienie u nich prawie tysiaka w ciągu roku. |
![]() ![]() |
![]() |
#3526 |
Rozeznanie
|
Ja już niestety się na BS obraziłam i nawet te ostatnie nowości mnie nie ruszały, bo stwierdziłam, że to za duże ryzyko. Z miesiąc temu kupowałam u nich krople z kryształu górskiego, które już wcześniej brałam i były takie jak na zdjęciu, natomiast te które dostałam ostatnio były (6 szt) - nie równe, krzywo przewiercone i wogóle nie z tej partii co na zdjęciu, bo zamiast ładnego czubeczka były chamsko skoszone, że nie przypominały kropli i trzeba było to maskować miseczkami. Wrr
Btw. wczoraj wkoncu doszedł SN, a wysłany w poniedziałek. Mam jedno ale do jednych kamieni i gratisy za zamówienie za 140 zł bardzo mizerne, właściwie nie do wykorzystania.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Zadomowienie
|
ja sie rozczarowalam korallo, wysylka i wszytsko pieknie ładnie, ale zamowilam u nich koral suchy i jest delikatnie mowiac OBRZYDLIWY! Do smieci ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Zakorzenienie
|
Ja też w BS już wieeeki nie kupowałam...
A SN do mnie też było wysłane w poniedziałek i nie dostałam w tym tygodniu ![]() ![]()
#3529 |
Zakorzenienie
|
Mnie na bs już też nie ruszają nowości.Tak jak się spodziewałam,a szkoda.
Lubilam ich strasznie,bo wszystko zawsze w porządku było i zawsze gratis dopasowany był.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3530 |
Wtajemniczenie
|
![]()
No to i ja coś wrzucę. Właśnie pierwszy raz zamawiałam w bs i jestem bardzo rozczarowana. Po pierwsze kamienie i alcee są różne - pięknie to tylko na fotkach wyglądają. Do tego części zamówienia nie było - mimo, ze kiedy składałam zamówienie było dużo !!! - i dostałam pieniądze w kopercie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
BAN stały
|
Kurcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
Rozeznanie
|
Niewprawione osoby pakujące? Nic mi innego do głowy nie przychodzi.. ale kiedy pani Ola sama pakowała daaawano temu to było wszystko cacy.
Tak po za tym to ostatnio jakoś wszystkie sklepy się opusciły, no może oprócz SN ![]() Loopik i Koralowo - dziewczyny postawiły na własną biżu, a sklepy zeszły nieco na drugi plan. Niemniej jednak wpadek nie mają ![]() Edytowane przez maweth Czas edycji: 2008-05-25 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Wtajemniczenie
|
ja w BS złozyłam do tej pory 2 zamowienia... wszystko było ok ale od tamtego czasu mimo, ze mam koszyk juz ułozony od dłuzszego czasu to sie nie garne szczegolnie zeby znowu zamawiac. Ani nowosci, ani opinie ostatnie mnie nie przekonują. Ech.. moze sie polepszy
|
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
Powinnyśmy podrzucić im ten wątek do czytania normalnie. Z początku-jak było,a teraz jak jest.
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Wtajemniczenie
|
ja mam wrażenie że przedstawiciele wiekszości sklepów przeglądają regularnie ten wątek. a jak nie przedstawiciele, to właściciele.
#3536 |
Zakorzenienie
|
Tez się smutam jak czytam opinie o BS, uwielbiałam wrecz ten sklep, super gratisy, wszystko ładnie sparowane a jak czegoś nie było to przysyłali podobne lub oddawali kase. Też zauwazyłam, ze po jakimś czasie to się troche zmieniło. I choć nie zamawiałam u nich hoho... to jednak nie zamierzam ryzykować, w ogóle mam wrażenie, że oni tam rzadko uzupełniają braki na sklepie
![]() Kamienie zamawiam głownie z kamyczki.pl bo SN dla mnie za drogo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3537 |
Przyczajenie
|
To i ja poskarżę się na BS. Tak samo nie dostałam wszystkiego, co zamawiałam, w woreczku zostały mi zwrócone pieniądze, noc kairu była ponadkruszna, zero gratisów, choć zamówienia powyżej 150zł...zamówiłam tam 2 razy, nigdy więcej.
Mam swoje 2 sklepy, których chwalić nie będę, bo pewnie się popsują, jak tylko o nich wspomnę, ale są solidne, szybkie, dają gratisy no i co najważniejsze koraliki i srebrne elementy często na żywo wyglądają lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#3538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Strasznie mnie kusi,zeby podesłać to pani Oli... ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.