![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część V
Cytat:
![]() dziś nadprogramowo kilka żelków miśków i pewnie jakiś lód z biedronki,ale za to prócz 60 min ćw to ze3 godz szybkiego marszu ![]() ![]()
#1682 |
Rozeznanie
|
Piegowata_piatka- poczytaj wątpki podwieszone, tam masz wszystko o prawdiłowych jadłospisach. Zwróc uwagę na dobrze oceniane redukcyjne jadłospisy i wzoruj się na nich.
#1683 |
Raczkowanie
|
U:
I Owsianka (30 g płatków, 2 łyżki otrąb, 125 ml mleka, 10 g proszku budyniowego o smaku karmelowym, 20 g podróbek cookie crisp), 50 g twarogu wędzonego, marchewka. II Batonik cini-minis, 30 g migdałów, małe jabłko; cappuccino marcepanowe bez cukru. III Gałka ziemniaków, 150 g duszonej piersi z kurczaka, 2 ogórki konserwowe. IV Danio waniliowy, kawałek jabłecznika; 3 rzodkiewki. V 150 g makreli wędzonej, kromka chleba razowego; marchewka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie jest jak dziewczyny oceniają jadłospisy i służą dobrą radą ale jeszcze fajniej jak ktoś po to prosi o radę, żeby z niej skożystać... Ale to chyba nie dotyczy Ciebie. W twoich jadłospisach nie widać żadnej zmiany na lepsze po co więc poddajesz je ocenie skoro sama nie chcesz ich zmienić?
![]() |
#1685 |
Raczkowanie
|
Dlaczego zaraz,że nie chce zmieniać? Przecież zapytałam się czy zmienić kolację i już to zrobię. Jestem niedoświadczona,więc rada jest zawsze potrzebna. Jeżeli zaszkodziłam swoim jadłospisem to przepraszam. Rzeczywiście,jeżeli przeszkadzają, to nie muszę dodawać. Przepraszam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
BAN stały
|
dziewczyny wyluzujcie nie kazdy wie co jesc i w jakich ilosciach aby schudnac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (dziś jestem dobra i nie krzyczę za to, że ktoś ich nie czyta ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1688 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie no co ty nikomu nie szkodzisz ![]() Tylko sprobuj chociaż mieć jeden normalny posiłek, bo inaczej rady dziewczyn są na nic.
![]() |
#1689 |
BAN stały
|
no tak ale dziewczyna niedoswiadczona, moze tego nie wie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Raczkowanie
|
dobra
![]() Dziękuję za pomoc i od razu mówię,że czytałam podwieszone. Dzisiaj poprostu taki dzień rozpusty ![]() Ale jeszcze jadłam owocki. Na kolację zjem chudy twaróg z warzywkami. Obiecuję poprawę i przepraszam Cię Gaia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
♥
|
Redukcja
1. owsianka z serkiem wiejskim kilkoma rodzynkami , sok z warzywz 150 ml 2. 50 g ryzu brązowego , warzywa, mieso gotowane ( przed trenigiem siłowym) 3. 50 g ryzu brązowego, serek wiejski ( po treningu ) 4. makrela , pomidor 5. serek wiejski ogólnie jestem bardzo pełna. ile moze byc tutaj kcal ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 |
BAN stały
|
R (od razu pisze ze nie jem duzo nabialu i nie zamierzam
![]() Ś: 0,5 kg truskawek, moze nawet wiecej :P 2Ś: 3 chlebki ryzowe plus kawa z mlekiem o: 2 nozki kurczaka bez skóry + 300 g brokuł p: jogurt naturalny (zmusiłam się) + 2 kiwi k: mam zamiar zjeść dwa jajka i salatke z pomidora, szczypiorku i salaty ale nie wiem czy sie odwaze//chyba jednak zdecyduje sie na makrele |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
BAN stały
|
proszę o ocenę:
sniad: waza z bialym serem, 5 winogron, jogurt wisniowy activia z musli- 2 lyzki, kawa 2 w 1 obiad: meiso mielone w panierce, 1 maly ziemniak, salatka z pomidorow i cebuli w smietanie kolacja: truskawki, mala nektarynka dieta na R |
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Raczkowanie
|
śn: fitella tropikalna , mleko 2% szklanka i bananek, a i łyżka siemienia
2śn: bułka razowa 60g ,margaryna , szynka z indyka pomidor i sałata Obiad: ( w Galerii Smaku) Rosół z kluseczkami i marchewką, 2 duże gałki ziemniaków , kurczak w sosie słodko-kwaśnym i duuużo surówki z marchewki Deser: Śliwka ale taka ... w wielkości ... jabłka? Podw: Danio intensoo z musli Kolacja : 3 kromki białego chleba , margaryna, dalej szynka drobiowa , warzywa et i może po jabłuszko ![]() zapomniałam napisać że to jest U ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Raczkowanie
|
Hehe
![]() Dzięki,ale nie wiem co bd mogła zjeść na kolacje,bo moja liczba kalorii dzisiejsza mnie przerasta. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1700 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziewczyny, niech któraś da ładny R jadłospis aby sie dziewczyny miały na czym wzorować... Asilos dawaj swój ![]() Magdalenka Twój jadłospis jest całkowiecie zły, zaden z posilów nie jest dobrze skomponowany, nie mówiąc już o tych któryc brak ![]() Czytałaś wątki podwieszone? ![]()
![]() |
#1701 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
1)jeśli mniej niż 2 h przed snem- czysto białkową- czytaj: ser biały chudy/ ryba/ pierś z kurczaka/ białka jaj/ ser wiejski/ser homo naturalny + warzywa 2) jeśli więcej i 3 h przed snem- to co wymieniłam wyżej, tylko, że do zestawu białko+warzywa+ możesz dodać węgle- czytaj jakieś ciemne pieczywo
![]() |
#1702 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No i tu masz teraz pole do popisu ![]() ![]()
![]() |
#1703 |
BAN stały
|
nie bo nie wiem gdzie te watki sa zamieszczone ;O Co jest zle w mojej diecie? przeciez nie ma 1000 kcal za pewne..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Raczkowanie
|
Co powiecie na kromkę ciemnego chleba z pełnego przemiału z białkami usmażonymi(żadne tłuszcze), pomidorkiem,cebulą i twarożkiem wiejskim?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
" There is something in her eyes and I think it's fear " Edytowane przez Superchic(k) Czas edycji: 2008-05-25 o 16:47 Powód: poprawka :ehem: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiejsza R: 9.00 śniadanie (standardowo): marchewka; owsianka na wodzie: 3 łyżki płatków owsianych, 2 łyżki otrąb pszennych, jabłko, cynamon, 2 łychy wiejskiego light, 3 łychy homo naturalnego. 12.00 II śniadanie: 2 kromki chleba pełnoziarnistego, na jednej ok. 60g. tuńczyka, na drugiej 2 łychy wiejskiego light, pomidor, 3 rzodkiewki. 15.00 obiad: 0,5 kubka makaronu razowego (ilość przed ugotowaniem), ok. 180g. wiejskiego light, 150g. fasolki szparagowej ugotowanej na parze. przede mną: 18.00 podwieczorek: sałatka: pekińska, pomidor, kilka grubych plastrów szynki wegetariańskiej pokrojonej w kostkę, łyżka oliwy, 1,5 łyżki pestek dyni podprażonych na rozgrzanym teflonie. 21.00 kolacja: ok. 180g. homo naturalnego z wkrojonymi kawałkami świeżego ogórka. ![]()
![]() |
#1707 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
A myśliesz, że wystarczy jeść 1000 kalorii i od razu dieta jest dobra? Nie, zdrowe odzywianie to zupełnie coś innego... ! Cytat:
![]()
![]() |
#1708 |
Zadomowienie
|
Asilos a jak ci idzie? schudłas?
#1709 |
BAN stały
|
tak sie zastanawiam, czy np taki jadlospis bylby dobry na r??
sniadanie: kromka chleba razowego z szynka z indyka i pomidorem, kawa 2 w 1 2 sniad: gruszka lub jablko, jogurt activia musli obiad: pol torebki bialego ryzu, gotowana piers z indyka, bialy sos, gotowana marchewka kolacja ?? jakies propozycje? np serek wiejski? |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
BAN stały
|
aaaj pomocy ide do kina a siostra kusi mnie popcornem!! co moge kupic (jestem na R) zeby sobie jesc podczas seansu a zeby nie mialo to duzo kalorii?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.