|
|
#2431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2432 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To twoja i tak dlugo byla okazem zdrowia, moja niestety od malego cos ciagle lapala :/ |
|
|
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście nasze grono już się nie powiększa. I tego Wam życzę do końca. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Słodkaaa Czas edycji: 2017-08-28 o 18:23 |
|
|
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje mdłości wróciły |
|
|
|
|
#2437 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewuszki, dawno mnie nie było...nadrabiania mam 40 stron w aplikacji (nie wiem ile normalnie Ale duuuuzo).
Wylicytowałam dziś pierwsze ciążowe zakupy i muszę się pochwalić- 3 bluzki ciążowe każda po 16.99pln NÓWKI! Do tego 2 pary jeansów ciążowych- też po 16.99pln za parę. Dziś kupiłam kojec motherhood premium- tą poduszkę w kształcie litery C- używaną ale w idealnym stanie za 50pln Jestem przeszczęśliwa bo już nie daje rady spać normalnie i od paru dni podkladałam pod kolana jaśka. Zanioslam już do pralni chemicznej- mają mi wyprać w jakichś specjalnych detergentach "dziecięcych" i jutro będę spać jak królowa ![]() Idę nadrabiać.... Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie pomóżcie w temacie poduszek, słyszałam, że kiepskie są z jakimiś kuleczkami w środku, bo te kulki się przemieszczają tworząc dziury w poduszce. Chciałam kupić z firmy motherhood, bo dużo osób zachwala, czytam skład, a tam też niby jakieś kuleczki... czyli, że inne?
![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#2439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
|
#2441 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie dziś kupiłam tę wielką poduche. Długo się zastanawiałam, czytałam aż w końcu zdecydowałam się na motherhood. Któraś z was go też polecala 😊 50 zł super!! Ja zapłaciłam 160 za dużego rogala i fasolke z przesyłką na stronie empiku 😊 też się nie mogę doczekać
|
|
|
#2442 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja moze sama sobie uszyje
materialy mam to moze mi sie uda
|
|
|
|
#2443 |
|
Rozeznanie
|
Masakra z tym przeziebieniem, wyglada na to, ze jutro tez musze zostac w domu.
Co do poduszki, to od paru dni z nia spie. Pierwszej nocy polozylam sie na niej tak "na chwile", chcialam jeszcze cos poczytac, ale zrobilo mi sie tak wygodnie i przyjemnie, ze momentalnie zasnelam Nigdy mi sie to nie zdaza, zasypianie zawsze zajmuje mi z kilkanascie minut. Obudzilam sie w srodku nocy, w okularach, z telefonem przy twarzy, dokladnie w tej samej pozycji i nadal bylo mi bardzo wygodnie
|
|
|
|
#2444 |
|
Zadomowienie
|
Super! Jeśli jesteś wprawiona i masz maszynę 😊 mi teściowa zaproponowała uszycie drugiej poszewki, bo normalnie kosztują ok. 40 zł, a tu tyle co zamek i materiał. A może już wybierzemy większy kawałek, bo chciała też uczyć dla malucha coś do łóżeczka. Materiał może poczekać na odpowiedni moment 😊
|
|
|
#2445 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam z supermami i tez jest superancka Niebo dla kregoslupa.---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
Super, ze poducha pomaga sie wyspac ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Ja tez mam maszyne ale czasu za malo, przy dzieciu nie da rady bo paluchy wszedzie pcha, a jak spi to mam do ogarniecia prace, sprzatanie i milion innych rzeczy. |
|||
|
|
|
#2446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
|
#2447 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy to jest komplet badań prenatalnych?
"pierwszego trymestru ciąży z pomiarem NT (przezierności karkowej płodu) oceną skostnienia kości nosowych płodu (NB), oceną przepływów krwi w przewodzie żylnym (DV) oraz przez zastawkę trójdzielną (TV) a także pomiarem kąta twarzowego (FMF). Dla wszystkich powyższych parametrów posiadam jako jedna z nielicznych osób w Polsce aktualne certyfikaty oraz poddaję się regularnemu audytowi." Chciałabym wiedzieć czy lekarz którego wybrałam, zrobi wszystko co powinien. ![]() ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie wydaje, ze tak ale lepiej niech ktos inny potwierdzi
|
|
|
|
#2449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co przyjmujesz,czym się kurujesz? Też chcę ta poduszkę zamówić, tyle z Was poleca ta jedna firme że nawet nie będę szukać innej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
Wygodnie tak z kaskiem? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wizytę właśnie rezerwowano mi w rejestracji a nie ja przez internet (notabene nazywa się po prostu USG ciąży w systemie ) i nie widzę teraz czy coś kosztuje. A na infolinii twierdzili że za darmo jest wtedy jeśli dostałam skierowanie od ich gina Gdzie babka nawet mi nie założyła karty ciąży, dała za mało skierowań na krew a co dopiero pappa, ech. Jutro idę oddać krew i jeszcze raz do internisty to może się czegoś dowiem w rejestracji
|
|
|
|
|
#2451 |
|
Rozeznanie
|
Głównie leżeniem w łóżku, czosnkiem, na gardło piłam mleko z miodem. No i paracetamol dwa razy brałam, tak mnie głowa bolała, że nie mogłam zasnąć. Zobaczymy, jak będzie dalej, na razie paradoksalnie nos mi sie odetkal, bo wszystko z niego spływa. Potem będę pewnie szukać jakiegoś sprayu dozwolonego w ciąży...
|
|
|
|
#2452 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg mnie warto polować na używane. Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Cytat:
W sezonie mam wiecznie chore zatoki i naprawdę tyle leków co się nabrałam....najlepiej mi to pomagało, a to przecież tylko woda z solą- na 100% mozna w ciąży. Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak jestem zmuszona to POŻYCZAM od męża, ale zawsze potem oddaję ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
robota zrobiła się za mnie Odnośnie oliwki z Babydream - też dostałam ją za 1 grosz po zapisaniu się do Rossnę i używam do biustu. Zostało mi już chyba z 1/3 opakowania. Bardzo mi pasuje i chyba kupię kolejne opakowanie
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Znacie się na zusie? Bo zastanawiam się kiedy dostanę pieniążki za L4 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i na wypłatę i ruszam na łowy na allegro mam czas a nuż widelec coś taniego wyciągnę No i jakieś spodnie ciążówki by mi się przydały ![]() byłam wczoraj w lumpie spojrzeć na dziecięce ciuszki, ale jakoś tak nie wiem... Wiadomo, wypierze się, ale chyba wolę kupić nowe dla młodego jednak ![]() Witam we wtoreczek w cudownym nastroju ![]() 3 dni do prenatalnych
|
|
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
Znacie w ogole jakieś sklepy z tanini ale nie za drogimi bodziakami ? Bo slyszalam ze te z pepco to mega szajs i po jednym praniu robi się szmatka... z hm są sliczne ale nie jest tego dużo ?
|
|
|
#2458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na ich stronie są też same pokrowce ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- Cytat:
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
||
|
|
|
#2459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Witam sie z bolem głowy tez czekam na wypłatę bo poszalalabym na zakupach
Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2017-08-29 o 08:30 |
|
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

położna siedzi i nic nie robi a założyć kartę ciąży mam przyjść jutro o 7 bo teraz ona czasu nie ma haha

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...

) i nie widzę teraz czy coś kosztuje. A na infolinii twierdzili że za darmo jest wtedy jeśli dostałam skierowanie od ich gina
13.03.2008

) i na wypłatę i ruszam na łowy na allegro