![]() |
#4801 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część IV
Przyjaciel to ktoś kogo uważamy za dopełnienie siebie
![]() Zwariowałaś? Zachowaj trochę szaleństw na menopauze! ![]() Kto kłamstw raz nauczony jest, ten kłamstwem ma skażoną krew ! Zrozumieć faceta - to dopiero jest sztuka ! Wysprzątane mieszkanie to znak, że komputer jest zepsuty ;] Niektórzy ludzie czynią świat wyjątkowym tylko dlatego, że są ;* Chcę pamiętać każdą chwilę ... Gra wspomnień. Jak ludzi, których wszystko łączyło, może zacząć wszystko dzielić ? Ucz się czekać. Albo zmienią się rzeczy, albo Twoje serce. Nie szukaj ideałów, bo gdy je znajdziesz, zniszczysz swoje marzenia. Wszystko polega na tym, aby wiedzieć co zapomnieć. Prawda - Szukając jej samej przegrywamy z lękiem ... ! Prawda - Nie chcemy jej znać kiedy nie jest nam na rękę ... ! Nie będe udawać słodkiej idiotki by dowartościować faceta. Nie warto budzić wspomnień.
#4802 |
Rozeznanie
|
- Każdy wiersz pełen jest głupich zdań
- w każdym z nas jest wariat - Jesteś wpisany w krajobraz mojego życia - Zapomniałam wczoraj zrobić to co miałam zrobić dziś - Napisz krwią na ciele mym, że warto żyć - Moja radość to dźwięk - Zamknę oczy, aby schować sie
#4803 |
Przyczajenie
|
"dla Ciebie śmierć to pestka, życie to zabawka.." /ona mówi daj mi czas..
Moje serduszko toczyło się drogą, Ty je podniosłeś i zostało z Tobą! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Rozeznanie
Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedział Diabeł.
|
poczuj niepohamowaną pewnośc siebie ! '''
#4805 |
Rozeznanie
|
*Ciężko się oddycha jak coś przyciska duszę.
*Hide the sunlight in your eyes.Only for the hiding Romeo /Chowasz w oczach światło dnia. Tylko dla swego ukrywającego się Romeo. *There are times I could come to you and hurt you. /Są chwile, że mogę przyjść do Ciebie i Cię zranić. *Could you believe I’m waiting for someone? / Uwierzyłbyś że czekam na kogoś? *You rule every moment. You’re the air around me. / Rządzisz każdą chwilą. Jesteś powietrzem wokół mnie. *A teraz przytul mnie tak po prostu. Żeby nie bolało. *Ty-plaster na samotny dzień. Znajde Ci miejsce na brzegu moich snów. *Ty jesteś tylko gościem mojej samotności. *Powoli, ale z dystansem. Do Ciebie podchodzę. *W konkluzji istnienia jestem w nieładzie. *I uciekamy w obce, ciepłe ramiona. Poszukuję opisów o tym,że jestem delikatnie rozdarta wewnętrznie, między przyjaźnią a "czymś więcej", o granicy delikatnie naruszonej. I o tym, że ktoś bardzo mi bliski zachorował, bardzo ciężko, o nadzieji która może ocalić...
#4806 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Rozeznanie
Lokalizacja: -"Tam, gdzie..." Cholera. "Tam, gdzie..." - ''Dobranoc'' - powiedział Diabeł.
|
Cytat:
i'm gonna miss You like a child miss their blanket.' będe tęsknic za Toba tak jak dziecko teskni za swoim kocykiem
![]() |
#4808 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4809 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Żeby nie było: (oczywiście opisy zapożyczone z wszystkich czterech wątków OPISY GG ) ![]()
Coś ode mnie; Myślę, że tekst jest do zrozumienia, jednak przetłumaczę (prosze mnie poprawić jakby co ![]() But there's always someone out there who'll be there for you / ale zawsze jest gdzieś ktoś, kto będzie czekał na Ciebie there is always someone out there who'll care for you / zawsze jest gdzieś ktoś, kto się zaopiekuje Tobą there's always someone out there who'll be true, true, true / zawsze jest gdzieś ktoś, kto będzie prawdziwy, prawdziwy, prawdziwy hold on, hold on, be strong! / trzymaj się, trzymaj się, bądź silny/a Tekst zaczerpnięty z piosenki Marii Haukaas Storeng- Hold on, be strong (Eurowizja 2008- Norwegia) ![]() ![]() Edytowane przez martik77 Czas edycji: 2008-05-25 o 13:35 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Przyczajenie
|
" * Wyobraź sobie Świat beż kobiet
![]() "Nie chciałabym być niegrzeczna ale... BANsujemY DZiś !!! " " And I Miss you, Like the desert Miss the rain " "Znamy się krótko, Ale ja myśle, że Świat może jutro nie istnieć " " Heeey britney, you Say You wanna Lose Control ![]() " Gorąca jak lawa, Kusząca niczym Zdrada " " I just Like to call You My bitch ![]() Majne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Rozeznanie
|
chce byś był już zawsze ze mną tu.. ``
nagle los mi dał wszystko co chciałam mieć we dwoje sen przychodzi tak łatwo. niech nic nie przyspiesza. tak jest dobrze. chce pamiętać każdą chwile, gra wspomnień. czuje, że Ty mnie rozumieć. te same fale? wspólny język? wszystko jedno, ale to tworzy więzy. dzień za dniem gubie życia sens gdybyś mnie kiedyś miał już przestać kochać. nie mówi mi tego.. wszystko się zmieniło, odkąd jesteś mi tak bliski. mam swoje 50 dróg do Ciebie. i po nich chce chodzić. ;**
![]() |
#4812 |
Raczkowanie
|
![]() |
#4813 |
Rozeznanie
|
* You don’t need a boyfriend You need a real man- nie potrzebujesz chłopaka tylko prawdziwego mężczyzny
* you’ll show me one real man ? - pokażesz mi prawdziwego mężczyznę? *I just wanna Do things to you that'll definetly gon get ya hot- chcę tylko robić rzeczy, które na pewno Cię rozgrzeją *Tell me what I gotta say, To take you away with me- powiedz, co powinnam powiedzieć, żeby zabrać Cię ze sobą *I can see the look inside your eyes and I know that you want it- mogę to zobaczyć w Twoich oczach, wiem że tego chcesz ![]() *You wanna take a bite? Come whip my appetite- chcesz wziąć kęs (mnie)? Chodź, pobudź mój apetyt *I know you think it's more than just bad luck- wiem, myślisz, że to więcej niż pech *You say too late to start, got your heart in a headlock- powiedziałeś, że jest za późno,by to zacząć, Twoje serce jest w potrzasku (zamknięte?) *tylko nie mów żebym wybierała, bo jeszcze wybiorę źle *I remember how I felt when we first met- pamiętam te uczucie (jak się czułam), gdy 1 raz się spotkaliśmy * Everything you do Got me wanting more and more- przez to co robisz, sprawiasz, że chcę więcej i więcej * And the way you smile- i ten sposón, w jaki się uśmiechasz... * Some people search For a whole lifetime And they still can't find -niektórzy ludzie szukają przez całe życie i znależć tego nie mogą * moja opinia znajduje się na antypodach twojej opinii Tłumaczenia troszkę niedokładne, ale przecież chodzi o główny sens ![]() misia_TKA- miło, że ktoś o mnie pamięta ![]() Posiada ktoś opisy prowokujące, dwuznaczne, zadziorne? Edytowane przez martunka88 Czas edycji: 2008-05-25 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Przyczajenie
|
Ale mnie tu dawno nie było.;]
_________________________ _________________________ _____[/ 1.Bez ambicji, grzechów, wstydu i lęku 2.każdy nowy dzien budzi nowe paranoje 3.Kup różowe okulary załóż buty nie do pary przez różową szybę patrz na świat 4.Znaleźć prawdziwą miłość to tak jak odkopać skarb nigdy nie zakopany. 5.Ukrywała smutek w brudnych rękach. ![]() 6.W życiu zdarzają się dobre chwile poprzedzone słowami 'wszystko będzie dobrze' 7.A czy obrazisz się na mnie gdy powiem ze marzę o tobie.?<3 8.Przepraszam za wszystko.! -bo słowo ponoć wiele znaczy. 9.Słowa miały wszystko naprawić. -soryy, ale ja nie wierzę w magię słów.! 10.w tęczowych oczach oddycham przez fioletową słomkę.;]
![]() |
#4816 |
Przyczajenie
|
To ja dopisujeee sie do pytania pani martunka88.
=> Posiada ktoś opisy prowokujące, dwuznaczne, zadziorne? * uśmiechać mi sie w weekend.
#4817 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() Ten Twój boski... Mówiłeś, że będziesz zawsze przy mnie... I co? "Zawsze" już minęło? To motyle w brzuchu czy niestrawność? Kochasz mnie? Tak samo jak setki innych... Nawet nie wiesz, jak pragnę Ci powiedzieć, że chcę być przy Tobie... ![]() Nie ma Cię przy mnie a ja ciągle czuję Twoją obecność.
![]() |
#4818 |
Wtajemniczenie
|
I dropped a tear in the ocean. Once they find it, I'll stop loving you. // Uroniłam łzę w ocean. Jak już ją znajdą, przestanę cię kochać
A veces sueño con volar, elevarme hasta el cielo y jamás volver - czasmi marze, aby poleciec, uniesc sie ku niebu i nigdy nie wrocic "Ten, kto wymyślił słowo 'miłość' uczynił więcej zła niż ja *"Byłeś kiedyś Aniołem, pamiętasz? Dziś nawet nie potrafisz pokazać, gdzie leży niebo.." Amor, to jest naturalne, lubi rzeczy amoralne ![]() Jak na mój gust to jestesmy najbardziej pogietym stadem na swiecie in piedi sulla sponda di un lago, continuo a gridare all'argentea luna:Perche'Nad brzegiem jeziora wciąz krzycze do srebrzystego księżyca :dlaczego? JeStEm oBdArZoNa sZcZeGóLnYm dArEm ---> gŁuPoTą spełniam dziś wszystkie życzenia. do północy zbieram zamówienia" ik ken honderd maniereen om een goed meisje te zijn, maar..(znam 100 sposobów na bycie grzeczną dziewczynką, ale..) ".....jutro jest pełne nadziei...nie myśl, że niczego nie zmienisz....." ~*~Ludzie-żyją i mają nadzieję że potrafią latać myśli mają kolor jego oczu |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Swoją drogą, ciekawe jaka będzie reakcja na takie opisy ^^ Pozdrawiam!
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Raczkowanie
|
`Porzucone Miasta Płaczą Bo Namalowały Swym Dzieciom Czarno Białe Perspektyw Tło
'Nienawidzę takich sztuk to naprawdę podłe. Znajdź własnego faceta, od mojego się odklej! ..' 'I gdybym tylko nie miał kilku cech o których wiem...Pewnie podszedłbym do Ciebie w ten smutny szary dzień' `uśmiech na twarzy bardziej gorzki niż smutek... `nikt Cie nie ośmiesza bardziej niż pozory`
#4821 |
Zakorzenienie
|
Hej czy mógłby ktoś przetlumaczyc mi ten fragment piosenki...bardzo prosze...
Second chances they don't ever matter, people never change Once a whore you're nothing more, i'm sorry, that'll never change And about forgiveness, we're both supposed to have exchanged I'm sorry honey, but I'm passing up, now look this way Well there's a million other girls who do it just like you Looking as innocent as possible to get to who they want and what they like it's easy if you do it right Well I refuse I refuse I refuse! Rozumiem tylko sens tak mniej wiecej i chciałam zrobic opisy...
#4822 |
Rozeznanie
|
zawsze mówię prawdę, nawet kiedy kłamię.
#4823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Raz jako dziwka, nie jesteś niczym więcej, przepraszam że nigdy sie nie zmienię. a co do wybaczania, oboje spodziewaliśmy się wymiany. Przepraszam kochanie, ale olewam to, teraz wygląda to tak. Więc jest milion innych dziewczyn które zrobią to jak ty. popatrz na niewinność jak możliwa do zdobycia by być, Chcą czego chcą to proste jeśli zrobisz to dobrze. Więc ja odmawiam! Odmawiam! Odmawiam! Wystarczy trochę pobuszować w internecie ;P Pozdrawiam!
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny macie jakieś opisy na rozstanie? Rozeszłam sie z facetrm własnie...
![]() dlaczego to tak boli... ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4826 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej kobietki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
Under the same heaven ... /pod tym samym niebem
zabawne jak rzeczy potrafią się zmieniać, jak zmienił się świat przez ten czas...' |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 |
Przyczajenie
|
z powodu mojego za***is*t*e*go humoru coś wesołego.
![]() Jak utrzymać idiotę w niepewności... powiem Ci później. Puk Puk...! Kto tam...? GłoodzilLlLLaaaa...! ![]() Załatwmy to po męsku.... ![]() Zatrudnię Aniołka na cały etat... i Diabełka na nocną zmianę :P Siedzą dwa ślimaki na wskazówce minutowej... Ale Jazda. Przytul kaktusa... kolce też potrzebują miłości. Ale Ty mnie nie naciskaj bo się w sobie zamknę. przepraszam pana, czy poczęstuje mnie pan sobą? 'Przestań bujać dziadka! Dziadek się powiesił by mieć spokój ... ej , zawsze w nocy jest tak ciemno czy tylko teraz?
![]() |
#4830 |
Przyczajenie
|
Jutro mozna zacząć wszystko od nowa.. Jutro jest wolne od błędów..
Gdy mnie zabraknie-zakop wspomnienia, Kiedy zatęsknisz naucz się milczenia.. Obiecał:"Ja Cię nie skrzywdze" skrzywdził jak wszyscy.. -przyjaciel.. ![]() Przyjaciel to ktoś kto dla twoich lez poświęci uśmiech.. Przyjaciele? a co to takiego Przyjaciele?? Już zapomniałam jak oni wyglądaja.. Nie połykać snów na sen.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.