|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniówki 2018 - część II
Tez wlasnie chcialam wrzucic swoj brzuch, bo mam fajne zdjecia z wesela porobione, wygladam tam jak czlowiek, ale oczywiscie nie moglam. Musze sobie przypomniec jak dzialaja funkcje w klubie
I wlasnie mam tam sukienke, nie ciazowa, ale idealna na brzuszek. Babka, ktora jest projektantka tych sukienek ostatnio stwierdzila patrzac na moje zdjecie, ze sukienka idealnie ciazowa ![]() coosiik wrzucam link, skasuj sobie spacje http://allegro. pl /listing/user/listing.php?us_id=9059247 &order=m
|
|
#212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale na ogolnym chyba jedna z dziewczyn napisala jak zrobic, przez fotosik i wybrac z wybieranej listy zeby podalo bezposredni link do zdjecia i ten wkleic ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#213 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Wczoraj miałam zabiegany dzień, cały w rozjazdach, dzisiaj odpoczywam ![]() I my w przyszłym tygodniu wyruszamy na wczasy Lekarz dał zielone światło, więc korzystamy. A że syn bardzo chciał jechać nad morze, także wybieramy się w tamtym kierunku ![]() Samer Ale fajnie udanego wypoczynku życzę.kamila2018 za wizytę, daj znać po.literape pochwaliłabyś się łupami ![]() SweetChoco super ciuszki ![]() RedWolf Powodzenia w pisaniu pracy ![]() Majaaaaa myślę, że Tż nie będzie zły, że wzięłaś sprawy w swoje ręce ![]() agaciaaas miłego odpoczynku w Bieszczadach ![]() cooos_ik w góry to i ja bym się wybrała, a we wrześniu jest chyba najpiękniej ![]() emeczka Inne będą po urlopie, a Ty wtedy będziesz odpoczywać i to Tobie, będzie można pozazdrościć.amparo27, emeczka, Ania1986l za wizyty ![]() Co do łóżeczek My kupiliśmy takie jak nam się podobało, nie za jakąś wygórowaną kwotę. Przetrwało syna Za to postawiłam na dobry materacyk Przewijak kupiłam taki miękki i był on na pralce. W sam raz po kąpieli. A tak to przebierałam małego gdzie się dało Jednak tym razem zamierzam zainwestować, w przewijak na łóżeczko.Ubranka syn miał w komodzie MALM i to w 2 szufladach. I tak jest do tej pory W jednej na dole są zabawki, a na górze, kocyki, większe ubranka, które czekają na swój czas.Proszku używałam Lovela, z tej samej serii jest super odplamiacz. |
|
|
|
#214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fiolek wrzucasz fotkę na www.fotosik.pl i kopiujesz link dla forum cooos_ik super brzusio, rośnie! ![]() zori86 w jakim sklepie dorwałaś odplamiacz Lovela? Udanych wczasów nad morzem!!Dzień dobry Edytowane przez nikopoia Czas edycji: 2017-08-29 o 10:05 |
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
hey
![]() my planujemy jechac nad morze a potem w moje Bieszczady mam swoją własną miejscówkę to trzeba korzystać -i szkoda tylko, ze od naszego domu to daleko i jednak na mniej niz 4 dni to się średnio opłaca bo pół dnia w samochodzie trzeba spędzić.Kto dziś wizytuje? - trzymam kciuki! Edytowane przez Kimitri Czas edycji: 2017-08-29 o 10:10 |
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
![]() Dzisiaj ja mam polowkowe o 16:15 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zori86 nie spotkalam nigdzie odplamiacza, gdzie go dorwe ? Zastanawiam sie nad meblami do pokoju córki i wlasnie ta komoda Malm za mną przemawia, podobaja mi sie tez serie kallax i eket. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
Kimitri nas też czeka długa podróż, jakieś 7h, a ze mną i z małym to jeszcze sporo przystanków będzie
![]() fiolek7317 ![]() nikopoia, cooos_ik dziewczyny, ja go kiedyś kupiłam (2 lata temu ) w biedronce na akcji dzieciowej. Ale widzę, że można go zakupić w necie.
|
|
|
|
#219 |
|
Zadomowienie
|
fiolek no to kciuki za wizytę!
daj znać po ![]() poszukam odplamiacza. Bo już myślałam, że może by odplamiać normalnymi odplamiaczami, a potem do pralki z Lovelą, ale nie wiem czy wypierze się to co drażniące Kimitri trzeba korzystać, jak się ma metę
|
|
|
|
#220 |
|
Wtajemniczenie
|
.
Edytowane przez Cay Czas edycji: 2017-11-09 o 15:32 |
|
|
|
#221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi ciągle wyskakuje błąd jak chce wrzucić zdjęcie do klubu, więc dodałam link. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
![]() dzień dobry, w niedziele wyjazd a mi córę rozkłada ![]() i ja wrzuciłam fotę w klubie
|
#223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam połówkowe w czwartek i mało jajka nie zniosę tak się nie mogę doczekać ![]() Dziewczyny piękne brzuszki w klubie, Little powiedz jak Ty to robisz, że się tak Twój brzuszek nie spieszy i taki zgrabniutki? mój kurcze zaczyna się już między piersiami a dopiero zaczęłam 21tc...
|
|
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a serce to mi tak waliło chyba pierwszy raz, nawet z córą byłam bardziej wyluzowana ![]() Może macica wyżej jest? u mnie przez ostatni tydzień sporo urósł więc kto wie co będzie za tydzień
|
|
#225 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, ogromnie przeżywam, ale dobrym sensie, jestem podekscytowana
![]() u mnie to chyba wszystko się na to złożyło, że ja mała jestem, a dzieciątko trochę większe (ostatnio większe o ok. 2 tygodnie) niż wynika z wieku ciąży. Macica zaczyna się też wysoko, bo mały kopie czasem na wysokości pępka. No i udało mu się jelita już w zeszłym tygodniu skopać, co nie należało do przyjemnych odczuć. No i już nie jestem w stanie zjeść tyle co zwykle, a jak jelita mnie bolą to na wysokości "dawnego" żołądka. Także mocno mi się poprzesuwało wszystko, biustonosze nie tylko większe, ale i sporo szersze pod biustem od paru tygodni już noszę |
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sezonie gości tłum więc nawet nie mam jak pojechac do siebie ale juz wrzesień spokojniejszy - może się uda - mam nadzieję tylko, ze się nie zamęcze podróżą |
|
|
|
|
#227 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry 😊
Dzisiaj w planach lumpex i poszukiwanie spodni. Potem jedziemy jeszcze raz oglądać wybrane mieszkanie, bo chcemy na spokojnie pozagladac w każdy kąt, pomierzyć pomieszczenia itp. U mnie wizyta kolejna będzie dopiero 12 września. Przyjemnych i udanych urlopów życzę 😙
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile już waży? bo mój dopiero ok 240, Twój pewnie z dwa razy tyle a obwód w biustonoszach to i ja niestety zmieniłam , wcześniej miałam 65 a teraz 75
|
|
#229 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Fiołek, trzymam kciuki Jeśli jeszcze któraś z Was dziś wizytuje, to również kciuki ![]() Od dwóch dni chodzę jakaś senna. W 2. trymestrze zaczęłam mieć bardzo lekki sen i budzi mnie dosłownie wszystko. Miłego dnia! |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#230 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
My dzisiaj dzień zakupów, ale nie dla dzieci, nie dla mnie tylko dla męża. To naprawdę rzadkość, bo on nigdy niczego nie potrzebuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#231 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kimitri na podróż polecam kapcie do auta i dobrą poduchę pod pupę. I zero obcisłych ciuszków, sprawdza się w moich dalekich podróżach ![]() Majaaaaa powodzonka x2 ![]() emeczka ja też źle śpię, ale z poduchą ciążową "C" trochę mi się polepszyło. Ale to i tak kwestia czegoś innego niż wygody, nie wiem jakaś rozbudzona jestem od razu jak się w nocy obudzę i trudno mi zasnąć. O tyle lepiej że już nie wstaję w nocy siku, brzuszek mi się podniósł wreszcie
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj na innym 240
|
|
#233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wytrzymałabym tyle ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Piękne brzuszki w klubie! |
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki za rady
![]() a ja nigdy jeszcze nie wstałamw nocy na siku... znaczy wstałam - raz jak napiłam się specjalnie więcej rano aby na pewno mieć co do badania złapać rano ;p ale to i tak przed 5 wtedy wstałam do toalety ;p a dzieć się ejszcze do góry na penwo nie przesunął. W sobotę będę robić zdjęcia rano to ciekawa jestem sama czy mi się brzuch zmienił bo zazwyczaj rano w lustrze róznicy nie widze (robie zdjeica zawsze rano przed sniadaniem ;p, tak tez sie waze aby mialo to jakies miarodajne "wyniki") |
|
|
|
#235 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kimitri dokładnie - najlepiej bez śniadania ważyć się no i cyknąć zdjęcie, będzie pamiątka a nocne siku to mnie strasznie męczyło do niedawna, nawet dwa razy musiałam wstawać tak typu 2-3 w nocy i o wschodzie słońca znowu
|
|
|
|
|
#236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że ja tyje w przeciwieństwie do niego Ja w sumie nie wiedziałam czego się spodziewać bo mówią, że druga ciąża szybciej widoczna. Musiałabym chyba zdjęcia z córą odgrzebać by porównać
|
|
#237 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szkoda, ze nie widzę Waszych brzuszków Ale i Wy nie zobaczycie mojego
|
||
|
|
|
#238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no właśnie też naczytałam się o tej magicznej drugiej ciąży, że szybciej brzuszek jest widoczny, a patrząc na Twój to ciekawe jak było w pierwszej, może wygrzebiesz te zdjęcia
|
|
|
|
|
#239 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
I dodatkowo ruchy też mniej odczuwalne niż w pierwszej. A wyczekiwałam ich 2 tygodnie wcześniej
|
||
|
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
Little, zgrabny brzuszek 😊
Ja od wczoraj słabiej odczuwam ruchy, zastanawiam się dlaczego. Ale jutro wizyta więc może się uda zrobić USG i sprawdzić co tam mała wyczynia? 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.

I wlasnie mam tam sukienke, nie ciazowa, ale idealna na brzuszek. Babka, ktora jest projektantka tych sukienek ostatnio stwierdzila patrzac na moje zdjecie, ze sukienka idealnie ciazowa 

za wizyty 

) w biedronce na akcji dzieciowej. Ale widzę, że można go zakupić w necie.

a serce to mi tak waliło chyba pierwszy raz, nawet z córą byłam bardziej wyluzowana