|
|
#1501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2017 cz.54
Cytat:
|
|
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Pysznie wygląda
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie jak Ci się wsiadało w tej sukni? Wiecie mi było cięzko nawet po schodach wejść N ie jestem przyzwyczajona do długich kiecek.
|
|
|
|
|
#1504 |
|
Amounted Princess
|
relacja c.d.
Tak wiec ludzie zaczeli sie powoli schodzic juz w dobre miejsce przywitalam sie pobieznie ze wszystkimi, kazdy mi mowil ze pieknie wygladam i jak ksiezniczka Były tez przed kosciolem chwile nerwow bo gdzies nam wyparowal swiadek a mielismy isc skladac podpisy, potem sie okazalo ze stal za szyba tam gdzie nie moglismy go z tż zobaczyc. szybko pobieglismy do zakrystii gdzie zlozylismy podpisy a swiadek dal ksiedzu obrączki. Nastepnie wyszlismy z kosciola a tż do mnie czy chcę zzeby te tuby zostaly wystrzelone bo nie dalam mu ich i ma je moj tata w aucie. Wyslalam świadkowa ktora pobiegla szukac mojego taty, na szczescie szybko sie znalazl i przyniosl tuby ktore rozdzielilismy miedzy znajomych Zaraz potem przyszedl ksiądz i wchodzilismy do kosciola . Nie mam pojecia co grala organistka przez cala msze nic mi nie zostalo w pamieci. skupilam sie na kazaniu i tym jak foto z kamerzysta latali wokol nas powiem wam szczerze ze zbytnio nie bylo widac braku ozdob w kosciele bo byl szpaler i wzdloz lawek przez cala msze po obu stronach stali żołnierze. Jeden z nich czytał nam też czytanie z listu do koryntian. Czytania i ewangelia zreszta bardzo szybko minela. Siedzielimy i caly czas popatrywalismy na siebie z uśmiechem. Nadszedl czas kiedy ksiądz wywołał nas na schodek na ołtarzu. Pierwszy mowil przysiege tż i mimo ze powtarzal za ksiedzem i tak sie pomylil no ale bylo smiesznie przynajmniej Potem nadeszla moja kolej ksiadz jak zaczynalismy skaldac przysiege obwinal nam rece swoja szarfą czy jak to sie nazywa podczas skladania przysiegi tż'ta on mnie mocno sciskal za reke. Ale kiedy nadeszla moja kolej zaczal mnie łaskotac palcem po wnetrzu dloni i sie cieszyl przez co strasznie chcialo mi sie śmiac, co musialam z calej sily hamowac bo wygladaloby to co najmniej dziwnie jakbym sie smiala na przysiedze następnie przyszla kolej na zalozenie obraczek i okazalo sie ze oboje mamy tego dnia tak popuchniete palce ze musielismy sobie te obraczki naprawde wciskac na sile no ale weszly w koncu wiec wstydu nie bylo zaraz potem byla komunia i koniec mszy. Fotograf zrobil nam jeszcze zdjecie ze swiadkami przed oltarzem w czasie kiedy ludzie wychodzili z kosciola i mielismy isc do wyjscia. tż powiedzial do mnie "nie ty idz z drugiej strony" wiec zamienililismy sie miejscami i wyszlismy. Wytrzelily tuby, przeszlismy przed szpalerem z szabli i kiedy mijalismy ostatniego zolnierza klepnal mnie tepą stroną szabli w tyłek i krzyknal na caly glos "witamy w naszej żołnierskiej rodzinie!" nie spodziewalam sie tego i bylam w lekkim szoku ale w sumie fajne to bylo. Tż potem mi mowil ze wiedzial od poczatku ze tak bedzie dlatego chcial sie zamienic miejscami przy wychodzeniu z kosciola no i pozniej juz zaczela sie ulewa życzen, kwiatów i uscisków. Moja kuzynka zrobila wlasnorecznie piekne pudlo na koperty dla nas, musze wrzucic je do klubu
|
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby już się dobić tymi kilogramami i tęsknotą za Tż to je**ę sobie likierek z wesela,a co!
|
|
|
|
#1506 | |
|
Amounted Princess
|
Cytat:
Do auta nawet az tak zle sie nie wchodzilo bo kolo bylo elastyczne i dalo rade siedziec tylko ze caly samochod byl zapchany moją suknią ![]() Tak butonierka do munduru, potem mial ja przepiac do garnituru bo na sali sie przebral w zwykly garniak no ale zapiecie odpadlo wiec nie dalo rady przypiac |
|
|
|
|
#1507 |
|
❤ bee happy ❤
|
A ja już bym się źle czuła.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Miłość mi wszystko wyjaśniła" nie pamiętam w ogóle. A resztę pieśni pamiętam,że tylko gdzieś tam były,ale na dłużej o nich ni myślałam podczas mszy. Wiem,że dużo gość i wzruszyło się na "Panie proszę przyjdź",bo później mnie o tą pieśń pytali. Wiesz nie spodziewałabym się po Was,że się wzruszycie ![]() Co do szpaleru to standard w mundurowych,że klepią po tyłku,też nieźle toporkiem dostałam Ja akurat przy życzeniach pamiętam jakieś 95% gości. Mało,którzy powiedzieli tylko "gratulacje". Z większością zamienialiśmy kilka zdań i żartowaliśmy. I też nie mogłam sobie przypomnieć od kogo prezenty rzeczowe Ale było ich bardzo mało,więc prawie się udało jedynie nie mogę rozkminić od kogo ręczniki z wyszytym "Mąż i żona"
|
|
|
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lady fajna relacja, ze szminka sie usmialam tak sie zastanawiałam właśnie jak Ty sie z ta suknia zmieściłas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1512 |
|
Amounted Princess
|
|
|
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cięzko mi zrzucać wagę,wręcz przeciwnie. No i w sumie mam bardzo dużo objawów,no i od kilku miesięcy jestem straszliwie przemęczona. Czasem są dni,że nie jestem w stanie wstać z łózka ![]() Robiłam przecież te trzy podstwowe badania i wyszło wszystko okej,ale siostra każe,żebym zrobiła jeszcze anty coś tam i USG. A ja nie robię,bo boję się,że wynik będzie pozytywny
|
|
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mi jakos butonierka do munduru nie pasuje, ale ja sie nie znam
u nas Tz mowi, ze sie nie wzruszy, bo on tak nie ma, ja pewnie bede ryczec. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
No i ostatnio byliśmy na ślubie wojskowego i zarówno on jak i świadek nie mieli. Dopiero jak się przebrali w normalny. Nie pamiętam jak było u Asi.
|
||
|
|
|
#1516 |
|
Amounted Princess
|
|
|
|
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1518 |
|
Amounted Princess
|
dalsze relacje pewnie jutro dopiero
zostalo jeszcxe cale wesele i poprawiny haha no to tez moja chyba bedzie jedna z najdluzszych
|
|
|
|
#1519 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
Takie objawy to ma większość kobiet a niekoniecznie ma Hashimoto. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niby Hashi nie mam chociaż mam jakies tam niskie przeciwciala juz tak ale w normie. Anty-tg i anty-tpo. U mnie pierwszym objawem bylo okrutne zmęczenie. Wstawalam o 5 bylam zmeczona caly dzien, o 16 szlam spac, wstawalam o 19 zeby sie umyc i przed 21 zasypialam i okazalo sie ze w rok wyniki mi skoczyły o 100%Ale nie martw sie na zapas bo waga moze Ci rosnac bo po prostu jesz nie tak jak trzeba a zmeczona mozesz byc z tego samego powodu, mozesz miec braki witamin. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Znaleźliśmy w piwnicy karton wódki
TŻ odłożyl w inne miejsce bo miało być dla strażaków i o tym zapomniał ![]() Łeee to dużo wódki po weselu nam zostało
|
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anty-tg i anty-tpo No i usg bo na nim od razu zobaczą, że jest hashi. Lepiej się upewnij żeby zawczasu unormować w razie czego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1523 |
|
Konto usunięte
|
No nie powiem, że miło. Jestem trochę wkurzona. Sama postanowiłam nie robić panieńsiego, bo nie miałam kogo zaprosić, a w 3-4 osoby po prostu nie chciałam nic robić. Mam już plany na ten weekend a teraz okazało się, że TŻ z moją siostrą coś zaplanowali nie myśląc o moich planach.
A ja po prostu nie jestem kretynką i nietrudno było mi się domyśleć gdy TŻ ucinał temat braku mojego panieńskiego, do tego koleżanka powiedziała, że przyjeżdża w piątek - tak nagle Chyba mieli mnie za aż tak głupią
Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2017-08-29 o 21:55 |
|
|
|
#1524 | |
|
Żona Idealna :)
|
Cytat:
Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kieruję się tym co doradza mi siostra,która ma dość zaawansowane hashi i guzy na tarczycy.---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1526 | |
|
City of Bones
|
Ojj tak
Cytat:
![]() Eh chyba jakiegoś doła łapie..
|
|
|
|
|
#1527 |
|
Żona Idealna :)
|
Chodziliśmy po lasku 3 godziny
w końcu z biegania i roweru noc nie wyszło. Ale za to dobra kolacje zrobiliśmy a potem poszliśmy na spacer Teraz TZ i rodzinka drinkuja, a ja coś nie mam chęci na % więc pije sok Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1528 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Przy karmieniu piersią same lecą, ja karmiłam tylko 7 miesięcy a młody mnie tak wyssał, że ważyłam mniej niż przed ciążą i weszłam w dużą niedowagę :/Cytat:
Teraz mam 56 i chciałabym jeszcze trochę ![]() Lady świetna relacja teraz przejmuje się pończochami bo mam samonośne Mam nadzieję, że nie będą mi zjeżdżać, a jak będą to się pewnie wkurzę i je zdejmę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
Blee nie lubię kfc
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś oglądałam seriale na pewnej stronie i nie mogę sobie przypomnieć dokładnie jakiej. Nazwa coś jak "superseriale"?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

no ale bylo smiesznie przynajmniej
podczas skladania przysiegi tż'ta on mnie mocno sciskal za reke. Ale kiedy nadeszla moja kolej zaczal mnie łaskotac palcem po wnetrzu dloni i sie cieszyl przez co strasznie chcialo mi sie śmiac, co musialam z calej sily hamowac bo wygladaloby to co najmniej dziwnie jakbym sie smiala na przysiedze
następnie przyszla kolej na zalozenie obraczek i okazalo sie ze oboje mamy tego dnia tak popuchniete palce ze musielismy sobie te obraczki naprawde wciskac na sile

chyba najbardziej będę żałowała tego ze na zdjęciach ze ślubu wyglądam jak pulpet 

u nas Tz mowi, ze sie nie wzruszy, bo on tak nie ma, ja pewnie bede ryczec.