|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3812 |
|
Rozeznanie
|
Jakoś nie wyobrażam sobie żeby cały personel obecny przy porodzie patrzył na mnie na taka jaką mnie Bóg stworzył..mimo tego ze to poród to już wiem że czulabym się bardzo skrępowana 😕
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3813 |
|
Wtajemniczenie
|
Na poród trzeba sobie zapodać taką "z myszka miki", a już na sale można taką szarą, czy granatową, a do domu można zaszaleć z koronką
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie ze nie trzeba nago, chodziło o to ze i tak ciagle cos chca od Ciebie i wygodniej bylo by czasem nie miec nic. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rodzilam goła. Tzn na 3 skurczu jak juz dziecko się rodzilo kazali sciagac koszulke bo dziecko na brzuchu kladli a potem na klacie...no i taka goła lezalam w tym szoku
![]() potem mnie jakims przescieradlem zakryli razem z małą. No a za 2h ubralam sie w koszulę i na salę pojechalam.Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Szczerz? Było mi obojetne czy coś mam na sobie. Nawet o tym nie myślałam Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
O mnie tez nakryli prześcieradłem, zimno mi bylo
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam 4 takie koszule http://allegro.pl/koszula-nocna-ciaz...768201262.html
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- 3 mialam ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3818 | ||
|
gotowa do działania
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
Rodziłam w tej szpitalnej, ale do cesarki już nago byłam.
|
||
|
|
|
#3819 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a jak pod ta koszula byl biustonosz to tez kazali zdjac? Czy nie miala zadna z Was takiego przypadku?
Ogolnie to wierze, ze w tych bolach to juz wszystko sie ma gdzies. Tak mnie to jakos wszystko ciekawi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
O a ja do cięcia oba razy byłam swojej koszuli
![]() Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chociaż ja w domu spałam tak jak śpię czyli w gaciach i koszulce plus pielucha tetrowa albo dwie na cycach Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3824 |
|
Rozeznanie
|
Mnie skurcze złapały na normalnej sali, więc poszłam pod prysznic i położna do mnie przychodziła jak już mi było ciężko stać to kazała ubrać samą koszulę. Po porodzie i tak kazali podciągnąć pod samą szyję albo zdjąć,bo dzidziuś ma być całym swoim ciałkiem na ciele matki....
![]() Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Jak mi dali dziecko to ja już w ogóle nie pamiętam kto przy mnie stał. ..a było tych osób przy porodzie trochę...dali mi dziecko i wszyscy zniknęli tylko położna została i pisała na kompie to wszystko Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Tez było dla mnie dziwne. Nie do opisania dziwne
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem czy przy drugim porodzie bedzie wszystko takie bardziej realne świadome czy tez taki spontan totalny. U mnie spontan bo szybko się działo ale ogólnie to ja mało z tego pamiętam byłam w takiej nieswiadomosci troche... Jak to jest dziewczyny?? Pytam te ktore rodzily już dwa razy Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3828 |
|
Konto usunięte
|
Ja miałam te najtańsze z guzikami dwie (w kotki
) i porażka bo już w szpitalu guziki wyrobiły dziurki i wszystko się odsłaniało I jedna miałam z biedronki taka elegancka z tych co pokazujecie to nie dałam za bardzo rady wyciągać cycka bo małe mam... wiec nie wiem co teraz kupię, nic nie przypadło mi do gustu
|
|
|
|
#3829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3830 |
|
Konto usunięte
|
O, jednorazówka - można wy☠☠☠ac potem http://allegro.pl/jednorazowa-koszul...rt-offer-tiles
|
|
|
|
#3831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gustowna ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Próbuje od wczoraj nadrobić ale coś mi nie wychodzi wiec nie nadrabiam
ale widzę że o koszulach piszecie. Ja miałam jakiejś najtańsze i guziczki były Ok ale sztuczne że masakra ☹️ nie polecam najtańszych- po porodzie pociłam się strasznie w nocy i na przemian było mi gorąco i zimno do dreszczy ☹️ taka koszula nie dość że nie przepuszcza powietrza to i schnie dłużej a zalana od pokarmu będzie nie raz i nie dwa ☹️ ja to kilka razy w ciągu nocy bywało że przebierałam na początku ☹️ jak ktoś to już napisał to Sorki ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Aaa i mi też wisiało i zwisało kto co widzi serio jak o tym pomyśle teraz to mam buraka w wtedy tyle osób oglądało moje krocze ale do porodu nie miałam koszuli do karmienia. Miałam naszykowaną z domu starą koszulę której mi nie szkoda wyrzucić ale jak przyszło co do czego to wylądowałam na patologii i stamtąd szlam rodzic to w normalnej ładnej koszulce, ale zwykłej
|
|
|
|
#3834 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byłam wczoraj na wizycie, z małym wszystko dobrze, przytyłam 2 kg lekarz powiedział, że dobrze bo mało. Szyjka podobno ładna, niepokoi mnie jedynie łożysko. Jest ono nisko. Lekarz mówił, że na początku dużo kobiet ma nisko łożysko i potem ono samo idzie do góry. Dopiero jeśli dalej będzie na dole trzeba będzie się martwić. Kolejna wizyta za 4 tygodnie, oby poszło do góry no i zostanę przy jogach, pilatesach itp bez siłowni bo może to spowodować odklejenie łożyska.
|
|||
|
|
|
#3835 |
|
luckygirl
|
Fajne te gatki z Ali
![]() Ja miałam isc dzisiaj na silownie, ale nie - bo cos mi strzeliło w kręgosłupie i jeszcze szyja ledwo ruszam Plus jest taki, ze w końcu przyjadą Nasze materace na meble z palet na balkon
|
|
|
|
#3836 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do gaci, to widziałam je na Allegro za 9 zeta + przesyłka (białe, beżowe i czarne). Nie martw się łożyskiem. Moje miesiąc temu też było nisko na tylnej ścianie. Tez gin mówiła, żeby się nie martwić, że ono podnosi się z czasem. U mnie tak się podniosło, że wylądowało na przedniej ścianie ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3837 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3838 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Takim znawcą tematu to nie jestem Moje się podniosło. Zdziwiłam się, że się teleportowało. Skoro lekarz Cię uspokoił, że powinno się podnieść, to nie ma co się martwić. ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3840 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.

Chociaż ja w domu spałam tak jak śpię czyli w gaciach i koszulce plus pielucha tetrowa albo dwie na cycach

) i porażka bo już w szpitalu guziki wyrobiły dziurki i wszystko się odsłaniało
I jedna miałam z biedronki taka elegancka z tych co pokazujecie to nie dałam za bardzo rady wyciągać cycka bo małe mam... wiec nie wiem co teraz kupię, nic nie przypadło mi do gustu
serio jak o tym pomyśle teraz to mam buraka w wtedy tyle osób oglądało moje krocze
no i zostanę przy jogach, pilatesach itp bez siłowni bo może to spowodować odklejenie łożyska.