|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
samba jaga to masz szczescie
ale kurde troche krotko![]() ![]() ale jaga chociaz powiedz ze cos kupilac w tym sklepie na poprawe humoru tak tylko dla siebie..
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit - sliwienka najpiekniejsze wyznanie milosci.. wow cudo
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Mamo, 2 dnie mnie nie było a tu tyle postów napisane....
Już powoli zaczynam dochodzić do siebie po weselu Wbawiłam sie jak nigdy pomimo, że byłam świadkową i miałam sporo obowiązków, ale impreza była na prawdę świetna. Utwierdziliśmy się w swoim wyborze zespołu bo grał ten z którym my mamy juz podpisaną umowę Moja sukienka zrobiła furorę Fryzjerka mnie super uczesala a koleżanka umalowała, wszystko tworzyło taki lekko hiszpański styl Młoda miała piękną suknię, na dole postrzępioną dzięki czemu pięknie kuładała się w tańcu, na górze była misterna koronka z cekinami i dżetami, wszystko delikatnie się mieniło przy sztucznym świetle ![]() Jak będę miała jakieś foty to wrzuce
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
A myslisz, ze wiem? Jemu ostatnio ciagle takie rzeczy "odwalaja"...
A on sie dziwi, ze non stop chodze na niego wkurzona... ![]() Wstalam dzis o 11. Nawet mnie nie obudzil. Siedzial przy kompie, od ktorego oderwal sie dopiero o 15... Widac juz gdy wstal to stwierdzil, ze woli przy kompie posiedziec niz dotrzymac slowa... Nawet slowem sie dzis nie odezwal, ze z wypadu nici... Zwarzywszy, ze wczoraj o 20 powiedzial, ze jesli dzis bedzie ladna pogoda to jedziemy do Augustowa...
|
#937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
albo menopauze ma przechodzic..? ejj ja bm chyba e zgryzoty niewytrzymala i zapytala czemu niepojechalismy..
|
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
annfas, super, ze sie wybawilas.
czekam z nieciepliwoscia na fotorelacje. ![]() Cytat:
albo bedzie kit "zenil", ze rano deszcz padal...
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wyrywałam gości na parkiet, musiałam czuwać gdzi jest para młoda, podszywać suknię panny młodej w razie jakiegos wypadku, pilnować ogólnego wyglądu panny młodej przez cały dzień itp
Z kolekcji 07/08 wszystko jest w sklepach, te wcześniejsze też są ale mniej, adresy sklepów są na stronie int. http://www.studio-mona.pl/
|
|
|
|
#940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() myrde podobaja mi sie tam sukienki ale to kawal drogi jest odemnie....
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze zaraz wyjdzie, ze caly ten nasz slub to tez bedzie obietnica, do której wogole nie dojdzie...
|
|
#942 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to mój Tż już od bardzo dawna miewa takie sny widać przeżywa chłopak bardziej ode mnie![]() Nikuś cudny ![]() Cytat:
![]() Też przepadam za tymi pieskami. Poza tym uwielbiam labradory i goldeny Cytat:
Cytat:
czekam na fotki
|
||||
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wlasciwie to czemu jak wstalas nie rzucialas hasla ze ubierasz sie i zaraz jedziecie?? ja bym tak zrobila moze Tż stwierdzil ze skoro nic nie mowisz to jakos mu to ujdzie plazem Jak cos Ci obieca, ze np jutro jedziecie gdzies tam to ja bym od razu wstawala ze slowami za pol h wyjezdzamy, a nie czekala na jego ruch
|
|
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
A jak. Co se bede zalowac.
Dosc biednie zyc, gdy bogato nie ma za co. ![]() A tak na serio. Pogadalam z TZ i sobie wszystko wyjasnilismy. JEst ok. Nie pojechalismy, bo wg niego byla zbyt brzydka pogoda. Niby za zimno nie bylo, ale bal sie, ze sie przeziebie. Ja mu na to, ze powinien byl powiedziec. ![]() Wyjasnilismy sobie tez wczesniejsza sprawe. Wstydzil sie powiedziec, ze mu kasy zabraklo. JA mu na to, ze nie powinien byl sie wstydzic skoro mamy byc malzenstwem. A skoro mamy byc malzenstwem to powinnismy rozmawiac ze soba o wszystkim.Przy okazji sie dowiedzialam, ze moj TZ to czlowiek, ktory po czesci robi czesc rzeczy "pod publiczke"... Czego ja nie lubie. Wstydzil sie powiedziec, ze nie ma kasy, bo jezdzi meskiem... Ja mu na to, ze jezdzenie mercedesem o niczym nie swiadczy, bo jednego dnia mercedesa nie ma a drugiego jest, lub na odwrot...
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt faktem powinniscie rozmawiac o takich rzeczach, a nie ze Ty milczysz caly dzien, bo wedlug Ciebie jest ladna pogoda, a on mysli, ze jest brzydka i wydaje mu sie ze wszystko ok Powinien sie rano zapytac i powinniscie razem ustalic czy jedziecie czy tez nie. No a co do kasy to dla faceta to punkt honoru i w ogole i niektorym ciezko gadac o jej braku nawet z bardzo bliska osoba takze mysle ze trza mu wybaczyc
|
|
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że wszystko sobie wyjaśniliście i co? Tż obiecał poprawę?
|
|
|
|
|
#948 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczynki, wróciłam z długiego weekendu u dziadków TŻ, niestety jestem już padnięta i nie mam siły czytać tylu stron, które naskrobałyście. Jutro nadrobię zaległości (jak znajdę czas, bo ostatnio z nim ciężko) i coś napiszę
|
|
|
|
#949 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że wróżka wywróżyła Ci chyba czwórkę dzieci, więc tym bardziej polecam goldena, bo to rasa, która jest podobno najlepsza do zabawy z dziećmi .Mam nadzieję, że w Holandii będziesz miała internet, bo chyba nie zamierzasz nas zostawić na całe wakacje, już nie mówiąc o roku! ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że go potem sowicie nagrodziłaś za te słowa![]() Cytat:
. A jeśli chodzi o suknię, to chyba żadna z nas się nie dziwi, że zrobiła furorę![]() Cytat:
Toż to zatrważające![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
wita,
![]() wczoraj na wstepie do TZ mówie "kochanie jeszcze tylko 443 dni do aszego slubu" TZ tak na mnie spojrzał, usmiechnął sie, pstryknał palcami i mówi " zleci jak jeden dzien" ![]() tez kiedys powiedziałam do TZ ze jak nie bedzie warunków na goldena to choc Yorka sobie kupmy. a on ze nie. jak cos to mi tchurzofretke kupi.. ![]() Cytat:
![]() no włąsnie wrózka mi tak przepowiedziała (narazie wszytsko z tego sie sprawdza) choć TZ twierdzi, ze jego bedzie tylko 2 dzieci, a reszta to chyba z sąsiadem w Holandii koniecznie musze miec net, bo bym nie przezyła bez was wariatki |
|
|
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za życzonka. Cholerka kilka osób zapomniało o moich urodzinkach
![]() Ale Tż się spisał na medal. Owoce do łóżka - poczułam się jak boginii grecka, winogronka i pokrojony arbuz Do tego rafaello na poduszce by osłodzic mi poranek ![]() Później śniadanko nasze odświętne - nasz autorski przepis na grzanki. pychotkowe ![]() Potem msażażżżż a potem leniuchowanie przed dobrym filmem, z ciastem i łakociami. Na obiadek kebabik ] W prezencie dostałam zestaw Tahitian Avonu (który sama sobie wybrałam ) choć po cichu liczyłam, że kupi coś od siebie... A na wieczór poszliśmy oglądać te zdjęcia z wesela. Całkiem ładnie wyszły. Chociaż nie widziałam wszystkich, bo płyta od fotografa nie działała masakra. PM się zdenerwowała. Ale już mają załatwioną nową płytę. szok!
|
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia no to TZ sie spiał brawo dla niego
|
|
|
|
#953 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
Ja też wróciłam z weekendu. Pojechaliśmy z TŻtem do moich rodziców, którzy mieszkają prawie 400 km od nas. Odwiedziliśmy przy okazji moją babcię, która już się wybiera na tamten świat. Niedawno była 2 miesiące w szpitalu i ma bardzo złe wyniki płytki krwi i w ogóle wszystko masakra i wątroba masakra. Odwiedziliśmy ją i powiedzieliśmy jej o tym, że mamy już termin ślubu. Powiedziała oczywiście, że pewnie nie będzie jej dane dożyć tego dnia, ale że mamy się kochać i że miłość jest najważniejsza w życiu, nie pieniądze które przemijają i takie tam. Poczułam się jakby dawała nam tak błogosławieństwo jakbyśmy nigdy nie miały się już spotkać. Oczywiście oczka mi się zaszkliły, no ale taka jest kolej rzeczy. Mam nadzieję, że tak tylko gada. Bo odkąd pamiętam to umiera a przynajmniej tak twierdzi No i weekend jakoś minął, jak zwykle szybko
|
|
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
popscene
![]() ja włąsnie znalazłam taki katalog. edit: upsssss http://www.wedding.w8w.pl/SUKNIE/index.html w sukniach stylizowanych podobają mi się takie jak z Robin Hooda. chociaż po wczorajszym oglądaniu Zakochanej Jane spodobała mi się taka: http://img82.imageshack.us/img82/9587/61421511ap7.jpg
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia wkleiłas 2 takie same suknie
ale bardzo łądna jest ona. ja bym tylko troche górę zmodyfikowała
|
|
|
|
#956 | |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki dawno mnie tu nie bylo!!!!
dziekuje wam za gratulacje!!! martucha moja kuzynka ma tego pieska co ty chcesz jest wlasnie czarny ja go widzialam w sylwestra to byl wielki a byl jeszcze szczeniakiem ale jest piekny kliwia najserdeczniejsze zyczenia spoznione ale szczere jaga ciesze sie ze wszystko sie ulozylo ![]() strippi zobaczysz jeszcze troche i zamieszkacie razem a co do yorkow moj tz powiedzial ze to chomik nie pies i mi takiego nie kupi ![]() Cytat:
|
|
#957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec sie nie martw na pewno babcia bedzie na twoim slubiE
|
|
#959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze z babcią wszystko dobrze bedzie i doczeka Waszego pieknego dnia Cytat:
owoce do lozeczka, rafaello super jestem pelna podziwu dla Twojego Tz bo moj w tym wzgledzie jest malo romantyczny i pomyslowy
|
||
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez kiedys myslałam, ze mój to taki miało pomysłowy czy romantyczny. dopiero formą zareczyn powalił mnie na kolana
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

ale kurde troche krotko

A on sie dziwi, ze non stop chodze na niego wkurzona... 

Ja mu na to, ze jezdzenie mercedesem o niczym nie swiadczy, bo jednego dnia mercedesa nie ma a drugiego jest, lub na odwrot...