|
|
#1411 |
|
BAN stały
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część 4
Rodo
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!!
![]() Myślami byłam oczywiście z wami ![]() Wczoraj byłam padnięta i nie miałam siły napisać czegokolwiek, chociaż w trakcie wyjazdu podejrzałam was chwilowo ![]() Wyjazd mega kozacko udany, wkleję parę zdjęć później tzn. jak będę w domu. No i próbuje nadrobić zaległości, co łatwe nie jest
Edytowane przez Camilla Czas edycji: 2008-05-26 o 11:08 |
|
|
|
|
#1413 |
|
Zadomowienie
|
Bry!!
Wstawanie w poniedziałki to straszna rzecz ... A jeszcze po długim weekendzie . Idę dzisiaj na 7 lekcji, a później po coś dla mamy , ale brak koncepcji... może po prostu do kwiaciarni wstąpie .Dzisiaj po raz pierwszy wybieram się do szkoły na rowerze . Ojj rewolucjaKamila - na n-k śliczne foty, czekam na więcej tu ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
|
#1414 |
|
Raczkowanie
|
........
To ma tylko zrobić miejsce czemuś lepszemu" Liwia Edytowane przez Liwia26 Czas edycji: 2008-07-11 o 15:03 |
|
|
|
|
#1415 |
|
Raczkowanie
|
Bry!
Szykuje się ładna pogoda - wreszcie! Ale żeby nie było tak cukierkowo śnił mi się eks i to w swoim najlepszym wcieleniu, słodki i uroczy ba! nawet z kaloryferem na brzuchu nad którym tak pracował Mam nadzieję że w rzeczywistości tak dobrze jednak nie wygląda ![]() Camila ![]() Plina ja dla mamusi też nic nie mam zapewne kupię jakiś kwiatuszek lub czekoladki. Miłego dnia Babeczki
|
|
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Od razu mogę wam napisać ze strasznie sie obżerałam
(wcześniej nie cierpiałam gofrów) Od dzisiaj dieta, i to ścisła ![]() Rodo jakakolwiek będzie decyzja trzymam kciuki i jestem z Toba Iza nie wybierasz sie przypadkiem w piątek na Łęgi Dębińskie na imprezę?
|
|
|
|
|
#1417 |
|
BAN stały
|
Camilo super ze wyjazd z tz-tem ci sie udal
![]() czekamy na fotki!! ja jestem w****iona od samego rana juz czuje ze to bedzie fatalny dzien |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1418 |
|
BAN stały
|
Bry
![]() Jakoś ostatnio mało się odzywam, a mam full czasu. Nie są to moje dobre dni Przed balem byłam na paznokciach. Moja stała stylistka nie miała terminów i wybrałam się u mnie w mieście do nowego studia paznokci. I co? To był błąd. Paznokcie mam tydzień, a te żel pęka, odchodzi. Przez to łamią mi się paznokcie, ale tak do krwi ![]() Myślicie, że powinnam do niej iść? Chcę mieć to zdjęte, bo o wszystko zahaczam i nie mogę normalnie funkcjonować... Jesteś wściekła, bo delikatnie mówiąc s*******iła mi paznokcie i miną długie tygodnie zanim doprowadzę je do jakiegoś wyglądu... Kamila fajnie, że już jesteś Jeszcze nie wiem, czy wybieram się na Juwenalia. Możliwe, że w niedziele na Maltę i loty z Redbullem Super zdjęcia z wakacji! To jezioro Nina trzymam kciuki za pomyślną operację Całuję ![]() Plina jaka Ty się sporty girl zrobiłaś ![]() W środę mam się spotkać z M. Nie wiem po co... |
|
|
|
|
#1419 |
|
Raczkowanie
|
........
To ma tylko zrobić miejsce czemuś lepszemu" Liwia Edytowane przez Liwia26 Czas edycji: 2008-07-11 o 15:03 |
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, czekamy na jakąś bardziej szczegółową relacje
Iza, ja tez bym do niej poszła. Powinna Ci bezpłatnie je ściągnąć i to jak najszybciej. Że takie salony jeszcze istnieją ![]() Idę dzisiaj sprzedać wszystkie książki, na pewno się dorobię
|
|
|
|
|
#1421 |
|
Raczkowanie
|
.......
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1422 |
|
BAN stały
|
Wezmę prysznic i ruszam na miasto do tego studia.
Wiecie to nowy salon. Widziałam dyplomy, kursy ukończyła w lutym tego roku Już po tym fakcie powinnam była zwiać, ale zależało mi na tych paznokciach.Technicznie robiła je w miarę ok, poza tym, że w jednym miejscu przepiłowała mi płytkę, a potem żelem pozalewała skórki, co powoduje, że się zapowietrzają. Mimo wszystko wyglądały ładnie! Jednak tylko jeden dzień... Żal, bo poprzednio NIGDY nic mi nie odleciało, nie pękło, a nosiłam żele czasem 2 miesiące. No i 'moja' stylistka robi mi paznokcie w 1 godzinę, a u tej nowe siedziałam 2,5 godziny Muszę coś na Dzień Mamy kupić
|
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oczywiście niczego nie rezerwowałam bo wtedy o żadnym terminie nie miałam pojęcia :P
Ale jak już został ustalony to powinien tam ktoś przedzwonić, zapytać się o coś wolnego. I przede wszystkim ile osób jedzie ![]() Co do mnie to nie wiem jak z pracą, tzn na co się załapie w wakacje... |
|
|
|
|
#1424 |
|
Raczkowanie
|
......
|
|
|
|
#1425 |
|
BAN stały
|
Ja też jestem na tak!
Niech może odezwą się pewne osoby? Bo w sumie niektóre się nie zdeklarowały ![]() Idę na te paznokcie, trzymajcie kciuki, żeby nie oszpeciła mnie jeszcze mocniej
|
|
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Iza dobrze że idziesz z reklamacja paznokci! Powinnaś od razu tak zrobic jak zaczeły sie pierwsze pęknięcia
A co randki z M. to co Ci szkodzi? A nóz widelec poznasz fajnego faceta Mi sie z M. bardzo dobrze układa, na razie nie mam powodów do narzekań ![]() Na wyjazd tez jestem na tak Jeszcze jakies chętne? ![]() Ja na dzien matki kupie mamuśce kwiatki i bombonierkę, innych pomysłów brak |
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
1. Liwia
2. Iza 3. Kamila 4. Veiovis Kto jeszcze?
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Podwójnie ;]
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
martinko a co Ty taka w****iona jesteś? Co sie stało?
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1430 |
|
Przyczajenie
|
żeby choć ten dom był "sołtys" i to wykształcenie, tu pisze wyższe, a tak naprawdę jest mechanizatorem rolnictwa po zasadniczej szkole zawodowej w jastrowiu
|
|
|
|
|
#1431 |
|
BAN stały
|
Camilo nic konkretnego sie nie stalo, jestem juz troche przemeczona i jak dzis sie obudziam i pomyslalm co mnie czeka w tym tygodniu, a potem jeszcze przez dwa nastepne to mam juz dosc. Nie wysypiam sie, nie mam na nic czasu, tylko siedze i pisze prace albo ucze sie angielskiego. Frustruje mnie to strasznie bo mialabym duzo innych ciekawszych rzeczy do zrobienia.
|
|
|
|
|
#1432 |
|
BAN stały
|
Kurcze,ciężko za Wami nadażyć
![]() Ja teraz musze pisać mgr jak szalona .Rodo jak tam ?Z A. się chyba ma ku końcowi
|
|
|
|
|
#1433 |
|
Zadomowienie
|
Nie, ja mysle ze ma wyzsze wyksztalcenie: "psychoterapia rogatego bydla" ze specjalnoscia "cielenie krow mlecznych"
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1435 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Sprawdzę sobie to i owo ![]() Cytat:
![]() vietvodao napisał mi info o tym gościu z sympatii, co kiedyś Wam tu linka wkleiłam. Ten sołtys co pokazał cały dobytek, gdzie Rodo się śmiała, że brak fotek z samochodem oraz wyciągu z konta bankowego ![]() viet ale spoko, ja na dziadków się nie rzucam ![]() Mam spiłowane paznokcie. Masakra. Wyglądają strasznie Na szczęście nic nie płaciłam, pomalowała mi je odzywką SH i teraz muszę się regenerować.Kupiłam mamie ptasie mleczko Wedla, bo uwielbiam i piwo malinowe - będziemy wieczorem pić ![]() Ale swoją drogą szok cenowy Kupiłam mleczko w Żabce i zapłaciłam 15,99 zł.Potem poszłam do Biedronki i tam 10,99 zł Jestem 5 zł do tyłu przez głupotę ![]() Lubicie filmy bollywoodzkie? Ja dzisiaj zamierzam coś z tego rodzaju obejrzeć
|
||
|
|
|
|
#1436 |
|
BAN stały
|
Nie widziAłam żadnego...Kiedyś bym chciała żeby zobaczyć co to w ogóle
![]() A nie da się zrobić jeszcze raz teraz po zdjęciu tych paznokci? |
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Iza dzieki za wyjaśnienie, bo ja nie wiedziałam o co chodzi viet tak ni z gruszki ni z pietruszki wyskoczył ze swoim tekstem
Ja z ciekawosci weszłam sobie na liste userów i lekko sie zdziwiłam eks T. logował sie ostatnio 27 kwietnia tego roku. Ciekawe czego szukał lub co czytał na forum
|
|
|
|
|
#1438 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Przyczajenie
|
miłej konwersacji
pozdrawiam vietvodao - jakby nie było rodzaj męski p.s. wpadłem na form przypadkiem szukając "seba4555" tak ubocznie, to serialowy "tulipan" |
|
|
|
|
#1440 |
|
Zadomowienie
|
Bry dziewuszki
![]() W sumie chciałam coś napisac, ale umieram boli mnie brzuch ( @ ) i kończe licencjata i wszytko mi sie miesza, więc pózniej sie odezwe... (I też poprosze PW od RODO , bo nie wiem o co chodzi... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.

... A jeszcze po długim weekendzie
.
.
Ale żeby nie było tak cukierkowo śnił mi się eks
i to w swoim najlepszym wcieleniu, słodki i uroczy ba! nawet z kaloryferem na brzuchu nad którym tak pracował 
(wcześniej nie cierpiałam gofrów) Od dzisiaj dieta, i to ścisła 

Na szczęście nic nie płaciłam, pomalowała mi je odzywką SH i teraz muszę się regenerować.