![]() |
#391 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniówki 2018 - część II
Do mnie wreszcie doszła bluzka ciążowa, tzn musiałam po nią sama sobie pojechać na pocztę 😀 bo listonosz niby zostawił awizo (dowiedziałam się tego akurat od sprzedajacej) - miałam mega nerwa i dziś pomarudzilam trochę im na poczcie 😎
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny, pewnie że dam znać
![]() Cytat:
![]() ja biorę od dawna ok.5 gramów (nie mg!) samej witC dziennie i nie choruję już wcale, a miałam skłonności do zapalenia pęcherza i nie podłapałam wirusa od chorego męża ani innego choróbska od sióstr jak były chore (i nic nie mówiły przed odwiedzinami, cóż...). Czego nie przyswoisz z witC to wysiusiasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
20170831_123045.jpg 20170831_123237.jpg Sory za nieogar na tym drugim zdjęciu ale u mnie od rana delikatne remonty 🤔 Swoją drogą jak już wchodzę na temat remontow.. niedługo chcemy pomalowac przedpokoj właśnie.. bo wygląda tragicznie. Sypialnię mamy szara, kuchnia i salon w brazach i bezach. A ja ciągle myślę żeby przedpokoj przemalowac na turkusowy/mietowy 😂 i nie mogę tej myśli wybić z głowy. Tylko boję się, że całe mieszkanie będzie wyglądało jak kolorowanka 😒 no i Tz wpadł na pomysł, że inne pomieszczenia też moglibyśmy pomalować. A ja już nic nie wiem. 😁 A jak wy macie ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Lovvi23 Czas edycji: 2017-08-31 o 11:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Little życzę zdrówka, najgorzej jak tak się coś przypląta, a dużego wyboru leków dozwolonych w ciąży nie ma... W ogóle to właśnie wróciłam z 1.5h pobytu w lumpku. Masakra trochę, gość dorzucał rzeczy dziecięce w międzyczasie, a kobiety rzucały się na nie i łapały w locie o.O ja sobie stanęłam z boku, żeby mi nikt nic nie zrobił i na spokojnie oglądałam. W końcu tyle tego jest, że nie będę się bić przecież ;D Ogólnie za 45zl kupiłam trochę ciuszków: IMG_20170831_124151.jpg IMG_20170831_124227.jpg I mniej dziewczyńskie, żeby mi TŻ nie narzekał: IMG_20170831_124320.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
Lovi Bardzo ładna bluzeczka
![]() ![]() FlexiLyn Bardzo ładne ciuszki ![]() Ostatnio zauważyłam, że niektóre mają jeszcze metki... ale nie brałam bo były takie na 110 - 116 i typowo albo dziewczynka albo chłopiec to nie będę tego tyle czasu kisić w domu, tym bardziej że nie wiem kto w brzuchu mieszka ![]() Edytowane przez adzia_jadzia Czas edycji: 2017-08-31 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Bardzo ładne muszę przyznać. Ja mam słabość do dziewczęcych ciuszków, wszystko to takie słodziutkie, ciężko się oprzeć 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#398 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Apropo ciuszkow... to wczoraj Tz powiedziałam, że trudno - będzie chyba musiał zaakceptować to, że jego dziecko będzie chodzilo w używanych ciuszkach 😁 Przecież dac 200 zł za kombinezon dla dziecka (myślałam żeby kupić dwa rozmiar 56 i 62 ) no i jak miałby być za mały np. Ten 56 albo bobo mialoby w nim pochodzic 2 tygodnie - to nie byłoby szkoda 😀 A znalazłam na olx fajniutkie. Najwyżej weźmie rozwód ze mną 😁 bez ślubu 😂 do czego to doszlo.. 😂🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do koloru to ja w przedpokoju mam szary a miętowy mam w pokoju córki ![]() Wszystkie łwy mi się podobają ![]()
![]() |
#401 |
Rozeznanie
|
Powodzenia na wizycie ja w sobotę ahhh juz się nie mogę doczekać. Miłego dnia!
![]() ![]() |
![]() |
#402 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
udane łowy widze były ![]() u nas tez malownaie w planach i myślę o złagodzeniu ścian bo teraz mam zielone i żółte ;p chce szare lub jakieś jaśniutkie beże teraz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zadomowienie
|
Lovvi23 bardzo fajne bluzeczka
![]() ![]() My się wprowadzaliśmy pod koniec zeszłego roku jakoś, to już malowaliśmy pod kątem przyszłego lokatora, wszystkie ściany złamana biel, w salonie na jednej ścianie tapeta i jedna ściana w sypialni taki bardzo jasny turkus. FlexiLyn baardzo fajne ciuszki. Jakoś nigdy nie udaje mi się wybrać na godzinę otwarcia w dostawę, może w przyszłym tygodniu się jakoś zbiorę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Ja dziś byłam z rańca w labie razem z córką i wieczorem pewnie będą wyniki. Mam nadzieję, ze mój mocz się uspokoił w końcu ![]() ![]() My dziś ruszamy do teściów, wiec czeka mnie podróż ok 5h ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam turkus w sypiani i to byl blad na ktory dalam sie namowic tz. Salon mam szary i sypialnie teraz tez bedziemy malowac na szaro. Wszystko pozostale mam w bieli, a w szarym i bialych meblach jestem zakochana. Przedpokoj mam nie wiem czemu, ale brzoskwiniowy i brazowe kafelki, ktorych strasznie nie lubie, ale tam juz za duzo roboty i nawet nie chce mi sie o tym myslec, ale jakby zachcialo mi sie remontu to zrobilabym go na pewno na jasno. Biale albo bardzo jasne szare sciany. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale z tego co widzę to można dostać np tu http://allegro.pl/dzika-zurawina-sus...830465027.html tak znalezione na szybko ![]() Edytowane przez adzia_jadzia Czas edycji: 2017-08-31 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |||||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dzięki za polecenie kremu, na pewno sprawdzę go. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie salon i przedpokój w tych samych odcieniach beżu, kawa z mleczkiem. Chciałam żeby tworzyło to jakąś całość. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
Ja za białymi meblami nie przepadałam, aż kupiliśmy za namową Tż do kuchni i teraz w każdym pomieszczeniu są białe ![]() ![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zadomowienie
|
Zori86- więc będziesz miała zakładany passar ? I dobrze! Zawsze to bezpieczniej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
jeeejku jak mi się dziś czas dłuży... spac mi sie chce, głowa boli a tu czas do końca pracy wcale nie ubywa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
1x 50 a gdyby były częściej mam brać 2x dziennie.
Jejciu ja się coraz gorzej czuje ![]() muszę mojego do apteki wysłać ![]()
#412 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Nieźle to raziło w oczy ;p Zamówiłam dwie sukienki ciążowe z funkcją karmienia, mam tylko nadzieję, ze będą dobre rozmiarowo i jakościowo ![]() Edytowane przez FlexiLyn Czas edycji: 2017-08-31 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Zadomowienie
|
zori to dobrze, że trafiłaś w końcu na ogarniętego lekarza i zaproponował założenie pesara
![]() Kimitri na 100% nie da się przedawkować ![]() ![]() Lovvi super bluzeczka, na jesień akurat! I jaki brzuszek okrąglutki ![]() Flexi piękne te ciuszki ![]() Co do remontu my położymy kafle imitujące drewno ciemne, ale nie jakiś szajs tylko takie przekonujące ![]() ![]() ![]() Oki uwaga, chwalę się! Już po połówkowym, wszystko super! Jeszcze raz potwierdzony chłopiec, na dzień dobry zamachał do nas siusiakiem ![]() Lekarz po przejrzeniu wszystkich moich badań stwierdził, że jestem zdrowa jak koń i mogę nawet jeść surowe mięso ![]() jeśli mi się uda, to wrzucam zdjęcie stópki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Cieszę się, że wszystko ok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tego opisu brzmi ładnie ;p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Super że wszystko się udało i, że wszystko w porządku! Z tym mięsiem surowym to chyba lekka przesada 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#420 |
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() ![]() No z tym mięsem to nas zszokował, ale to chyba miał być żart ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.