|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5
Cytat:
Sucho jak na pustyni,zero śluzu, po wiesiołku może się w końcu i unormowało i juz mnie cały cykl zalewać nie będzie. Czuje się pierwszy raz od kilku cykli normalnie. Żadnych podejrzanych objawow. Cisza i spokój na horyzoncie. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4202 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
nadrabiam nieco i uciekam spać, bo u mnie też gorący okres w pracy czekam na ten weekend jak na zbawienie... na pocieszenie zrobiłam sobie dziś babyboomer Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jutro Ty sobie odgrzej swoj obiad, a oni niech jedzą kanapki szwagierce też tak sprobuj oddać dzieci albo nie przyjmij jak podrzuci bez zapowiedzi - szacunek działa w obie strony... [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7677978 1]Zacznij o 7.40 bo będę "zahaczać" w drodze do pracy ![]() Zrobiłam sobie kąpiel i ochłonęłam trochę po tym chwilowym amoku : )[/QUOTE] Powodzenia i trzymamy kciuki Sama zaraz z rana sprawdzę wasze testy przezywam jakbym sama testowała Uff... Nadrobiłam przepraszam za spam!! Aha moja Grupa B rh+Ktoś pisał że ma grupę krwi 0 po obojgu rodzicach A... Byłam/jestem pewna że to niemożliwe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||||
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
ufff- nadrobilam
ale nie pamiętam do czego miałam się odnieść ![]() to co pamiętam: Domima- nie mogło być inaczej Nat- super z Mamą Invi- ![]() a i ja też 0 Rh+
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit : teraz o tym czytałam . I faktycznie, jeśli rodzice mają 0 to dziecko też musi mieć 0 Dziecko dziedziczy także grupę krwi układu AB0. Dziedziczenie grupy krwi wygląda tak: jeśli jedno z rodziców ma grupę krwi 0, a drugie też 0, dziecko będzie miało grupę krwi 0; jeśli jedno z rodziców ma grupę krwi 0, a drugie A, dziecko może mieć grupę krwi 0 lub A; jeśli jedno z rodziców ma grupę krwi 0, a drugie B, dziecko może mieć grupę krwi 0 lub B; jeśli jedno z rodziców ma grupę krwi 0, a drugie AB, dziecko może mieć grupę krwi A lub B; jeśli jedno z rodziców ma grupę krwi A , a drugie też A, dziecko może mieć grupę krwi A lub 0; jeśli jedno z rodziców ma grupę krwi A, a drugie B, dziecko może mieć grupę krwi 0, A, B lub AB; jeśli jedno z rodziców ma grupę krwi A, a drugie AB, dziecko może mieć grupę krwi A, B lub AB; jeśli jedno z rodziców ma grupę krwi B, a drugie też B, dziecko może mieć grupę krwi 0 lub B; jeśli jedno z rodziców ma grupę krwi B, a drugie AB, dziecko może mieć grupę krwi A, B lub AB; jeśli jedno z rodziców ma grupę krwi AB, a drugie też AB, dziecko może mieć grupę krwi A, B lub AB. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2017-08-31 o 22:12 |
|
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście elektroniczny test w rosku?
http://www.rossmann.pl/Produkt/Domow...zt,361366,5455
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są też takie elektroniczne,które pokazują tydzień ciąży w którym się jest. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Moi rodzice maja A i mogę mieć 0
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
To samo pomyślałam
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa to ja musiałam pomieszać. Myślałam,że rodzice mają 0 a ty masz A.
Wybacz pomieszałam ! Chyba,że pisał ktoś tak jak ja zapamiętałam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba że to właśnie nie o mnie
|
#4213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale bajera niezła choć co 2 kreseczki to 2 kreseczki Mi też dlatego kupiłam paskowy za 3 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem czy ktoś nie pisał o rodzicach 0
ale no nie będę tyłu postów przekopywać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- AAAAA! Mój pies znów chce mnie zagazować... Jakbym do południa się nie odzywała to wyślijcie Nat z karawanem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4215 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam grupe krwi A a maz 0 i chlopcy maja po mnie A.
Na razie juz nie mam tego rozowego sluzu. Brzuch mnie pobolewal, potem mialam rozowy sluz, a teraz spokoj na razie. Chcialabym teraz byc w ciazy bo L4 mam do konca wrzesnia a potem ciazowe bym ciagla. Ale pewnie tak pieknie nie bedzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
24 zl za test
![]() My dziś robimy podsumowanie punktów z micasa i zobaczymy kto wygra. Mąż jeszcze poleciał wynieść śmieci i mówi, że będzie prysznic szorował
|
|
|
|
#4217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja to chyba tu zostane na weekend... Dopadly mnie następne bole, śmiejecie sie, ale boli mnie tylek. Takie bardzo bolesne uklucia od kosci ogonowej, masakra. Boli jak cholera. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
Wypisuje się z klubu ' a może jednak ', @ przyszła...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kwestii bolu tyłka... To mnie boli czasem w środku jakby mnie rozrywało. Nie potrafię usiąść. Trwa to kilka sekund i przechodzi. W sumie to teraz się zastanawiam dlaczego Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
czerwiec tez fajny jest ! Pojde z tobą ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Blanka :-* czerwiec nie taki fajny jak maj no ale co zrobić ;-)
Domima - nie mogło być inaczej i gratuluję serduszka :-* teraz czekamy na Rumiankowa jutro, jak będzie bobas to się możecie podzielić kosztami lodów hihi. Blanka - bo to jest bardzo proste, każda grupa krwi ma gen recesywny lub dominujący i tak na przykładzie gr A może być Aa lub A0 więc dla dziecka może wyjść dowolna kombinacja z tych dwóch, na przykładzie nammarele musi mieć rodziców A0 i A0 skoro ona sama jest 0 ;-) bo zawsze muszą być dwa geny, a dominująca jest zawsze literka :-P Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, byłam dzisiaj w pracy
Własnie wróciłam. Jutri mam na 4:50 więc będę nadrabiać w wolnej chwili 😚 jedziemy z tztem na weekend do poznania zdam relacje jak wrócimy ewentualnie jak będzie wolna chwilka. Przesyłam buziaki i liczę na newsy o cionszy po weekendzie ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
A i lepiej zostań na tych majówkach :-* co będziesz ze mną czekać ;-)
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam czuje,że obie będziemy narzekać na czerwcowe upały
Na maj się nie nastawiam już. W sobotę zatestuje. Będzie albo 14,albo 12dpo. Powinno już coś wyjść, jeśli jest na rzeczy ale naprawdę szczerze wątpię. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam jestem zdania że póki nie ma @ nie ma sensu się źle nastawiac
także trzymam kciuki żeby weekend był owocny ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4226 |
|
Konto usunięte
|
Heeej Domima super ze jest serduszko teraz już będzie tylko lepiej
![]() Invi trzymaj się ![]() Feliska kciuki za czerwiec nie poddajemy się ja czuje w kościach ze do Ciebie dołączę ale cóż takie życie kiedyś i na nas przyjdzie kolej czuję się typowo na okres temperatura już nie rośnie zatrzymała się ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
kanapka zjedzona, pomyślałam że zajrzę Feliska przykro mi z powodu @ ![]() Moto, nie kracz z tą @ myśl pozytywnie, żeby przyciągnąć dobre rzeczy ![]() Ja to chyba jakoś inaczej przeżywam tą swoją ciążę niż wszyscy - zawsze miałam niskie ciśnienie, ale teraz to już masakra. U lekarza zawsze spoko, bo się denerwuję i się podnosi, ale jak byłam u rodziców i mierzyłam tak ooo to miałam np 80/60, raz nawet 70 kilka na 50.. Chyba muszę powiedzieć dzisiaj lekarce, bo to pewnie też niezbyt dobrze
|
|
#4228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grupa krwi sie zgadza, a i tak jestem kopia Taty, wiec o pomylce nie ma mowy![]() Jedynie nie moge tz skutecznie wyslac na badania, wiec nie wiem jaka ma grupe krwi ![]() Cytat:
Milego weekendu Maz mi zaraz w delegacje jedzie do Lodzi na jeden dzien
|
||
|
|
|
#4229 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoj pies pewnie sie msci za ta kawe ![]() Cytat:
Cytat:
jak nie twardy brzuszek i dretwienie reki to bol Cytat:
mozesz zbierac liste na czerwcowki, pewnie niedlugo dolacze u nas tylko moja mama ma w czerwcu urodziny wiec bylo by spoko Cytat:
Cytat:
szybko minie, zobaczysz 🌷Wlasnie spadl mi tel i rozsypal sie na czesci, pierwsza mysl to nie czy sie wlaczy tylko czy mi sie post zapisal ![]() Melduje 28 dzien cyklu, od wczoraj mam jakis zabarwiony lekko na brazowo sluz. Plamieniem bym tego nawet nie nazwala. Wczoraj bylo tak tylko rano i wieczorem, w ciagu dnia nic. Dzis znowu rano to samo. Na razie sie nie nakrecam, biore teraz jakies saszetki od gin ktore wplywaja na prace jajnikow i ten castagnus wiec moze po prostu cos mi sie pomieszalo. Musze wytrzymac do niedzieli jak sobie obiecalam. Nie mam testu w domu trzymajcie kciuki Milego dnia dobrze, ze dzis piatek - weekendu poczatek czekam na wiesci od Rumiankowej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotka faktycznie odwyk chyba by sie przydal
kup dzis test a jutro siknij![]() Niby jeden dzien, ale i tak siedze jak na szpilkach. Chociaz w sumie najgorzej bylo jak mial na tydzien leciec do hiszpanii
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

nadrabiam nieco i uciekam spać, bo u mnie też gorący okres w pracy
czekam na ten weekend jak na zbawienie... na pocieszenie zrobiłam sobie dziś babyboomer
Jest serduszko ❤️ Ciąża młodsza z wymiarów prawie o tydzień ( ale jest taka opcja bo przecież ja miałam późno owu ... ) - No po prostu jak zobaczyłam pulsujący punkcik i jak troszkę usłyszałam to mi tak łzy poleciały ze nie mogłam nad tym zapanować - miałam ochotę wycałować ta lekarkę ... Jest ❤️ - powiem Wam ze tak strasznie mnie to dzisiaj rozczuliło ze nie mogłam się ogarnąć . Mój mąż ma dzisiaj urodziny - taki to oto prezent Mu Fasolinka przygotowała❤️
szwagierce też tak sprobuj oddać dzieci albo nie przyjmij jak podrzuci bez zapowiedzi - szacunek działa w obie strony... 

wasze testy przezywam jakbym sama testowała
przepraszam za spam!! Aha moja Grupa B rh+

czerwiec tez fajny jest ! Pojde z tobą !

dobrze, ze dzis piatek - weekendu poczatek