|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Cytat:
ale heca...a dużo tego banana dajesz? ja zwykle jednego ale malutkiego ,w ogóle to ja raczej małe koktajle przygotowuję, nawet ten na 350ml ledwo dam radę wypić.A przecież Ty i tak dodajesz warzywa, ja rzadziej więc tym bardziej się dziwię, no chyba że faktycznie dajesz tam dużo tego banana lub dosmaczasz czymś kalorycznym
|
|
#1442 |
|
Rozeznanie
|
Witam się
Przetyrali mnie dzisiaj w urzędzie, miałam się stawić o 8.00. ![]() Dzisiaj 1 lekcja o 10.00, potem 15.00, 17.00 i 20.00. Jakiś taki rozwalony ten dzień totalnie będzie. Ale za to jutro wolne. |
|
|
|
#1443 |
|
Wtajemniczenie
|
Lyrcia fajnie że jesteś, zaglądaj.
My do przodu a waga ma się cofać choć czasem chciałaby z nami. A moze odstaw starego PC-ta na rzecz lapka. Szybko się przyzwyczaisz a w kuchni się przyda i w łóżku w weekend bedziesz mogła popracować a nie szukać czasu na otwarcie schowka i usadowienie się przed PC-tem ![]() Gratuluję drzwi. Tylko czy ty się z nimi odnajdziesz? Pamiętam twoje meble z salonu. Były ciemne no nie? Mnie się podobają ciemne ale zauwazyłam ze taka moda na malowanie. Pochwal się koniecznie. Planuję co bedzie na obiad w weekend. Na sobotę zakupię rybkę będzie w folii z warzywami a w niedzielę spróbujemy cordon blue z warzywami. W biedronce są gotowce Jeśli ktoś lubi colę light lub zero a nie chce przepłacać za oryginały i szuka zamienników to polecam promocję z Biedronki. Przy zakupie dwupaku 0,99 zł za 2 litry coli light. Najlepszy zamiennik jaki dotąd próbowałam. Zapisz
|
|
#1444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1445 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki |
|
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę,że tu od 1 pospolite ruszenie
ja z Wami.Tylko dzisiaj tak na pół gwizdka bo będziemy w grupie oglądać mecz to pewnie wpadnie jakieś piwko. Do wakacji się nie udało to może w końcu do sylwestra się uda
|
|
|
|
#1447 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Polska-Dania
|
|
|
|
#1449 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
piłka nożna
oczywiście
|
|
|
|
#1451 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylwester to może się nie wyrobie...
Do przyszłego urlopu i spotkania klasowego MUSOWO
|
|
#1453 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1454 |
|
Zadomowienie
|
No co ty.... lepiej brzmi po 40 niz przed 50...bo jakby nie patrzec nawet jak bedziemy miec 60lat to i tak bedzieny po 40stce a ladniej brzmi
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
I tego się trzymamy - 4 miesiące to dużo czasu
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1457 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na razie jeszcze ten. Czuję się rozdrażniona - pewnie skutki odstawienia cukru. Potem w planie całkowicie likwidacja białego pieczywa, choć może raz na miesiąc sobie pozwolę. Zobaczymy co mi wyjdzie. Potem powoli przestawiam się na razowe produkty,chleby, makarony, itp. Wszystko muszę wprowadzać po kolei. Nie wiem czy tak dobrze by mi było na jeden dzień wszystko zmienić, chyba nie. |
|
|
|
|
#1458 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Popieram. Wszystko na raz oznacza zniechęcenie się po tygodniu. I nic z tego nie będzie. Trzeba wprowadzać zmiany małymi krokami i od czasu do czas pozwolić sobie na cheat meal.
|
|
|
|
|
#1459 |
|
Raczkowanie
|
Kawę to chyba przestane pić, bo bez cukru to nie podejdzie mi na stałe.
U mnie dzisiaj grzeczniej niz zwykle z dietą. Na razie ograniczam powoli i tyle. Myślę, że to mi zajmie do max miesiąca, ale i tak pewne rzeczy zostawia - co prawda, nie do jedzenia na co dzień ![]() Myślę o sporcie. I na myśleniu się kończy. |
|
|
|
#1460 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Raczkowanie
|
Masz racje, zacznę chodzić na spacery.
Troche czasu mam. Godzinka się znajdzie. |
|
|
|
#1462 |
|
Zakorzenienie
|
polecam ksylitol (fiński) do kawy, nie zmienia jej smaku jak stewia ,2łyżeczki bez problemu powinny być ok (lub wg uznania)
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Klient przed chwilą przyniósł blachę ciasta z kremem i wiśniami
oddałam połowę pracownikowi - drugą połowę zje mój mąż - na dwa posiedzenia , ja będę twarda - do teraz ładnie się prowadzę wg planu, na 18 idę na rowerki na 1.5 godziny. Więc nie poddam się pierwszego dnia. Przez weekend ogarnę trochę i poplanuję co będę jeść w najbliższym czasie. |
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu
![]() ![]() Ja zaległam w wyrze bo mam bóle brzuszne i chyba się zdrzemnę.Jutro planuję do Carrefoura podjechać na zakupy i chyba jakieś zupy krem będę w weekend moim blenderkiem czynić .
|
#1465 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja dzisiaj trochę odpadłam. Nigdzie nie idę, bo jest brzydka pogoda. Jutro też jest dzień.![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Półtorej godziny intensywnego treningu dałam z siebie wszystko - czyli rozgrzeszyłam się z wczorajszej czekolady. Teraz wchłonę tylko białczko 😉 Cytat:
. Dziś nawet instruktor zaczął się śmiać że teraz zrobi się bum na tych co nie zdążyli z formą do lata a zaczną próbować do sylwestra. Połowa z nich się wykruszy i zacznie próbować po nowym roku i tak wkoło Lodówka nawet zapełnione zdrowymi rzeczami. Więc będę mogła myśleć. Dziś wykupiłam mężowi obiady na cały miesiąc, dziecko będzie jadło w szkole - więc ja nie muszę im gotować, mogę skupić się na sobie 😉. Tak zaczynam myśleć tylko i wyłącznie o sobie 😉 - taki mój zdrowy egoizm. Czas pod prysznic Edytowane przez basia_ww Czas edycji: 2017-09-01 o 21:28 |
||
|
|
|
#1467 |
|
Rozeznanie
|
Basiu i tak trzymaj... Pamiętam jeszcze z liceum panią od fizyki co nam mówiła żeby zawsze na pierwszym miejscu stawiać siebie, potem dziecko a na końcu męża... Wtedy jak ty jesteś szczęśliwa to osoby wokół ciebie też. Kucze też bym chciała żeby domownicy gdzieś się stołowali bo wtedy bym mogła gotować sobie jakieś dietetyczne żarełko...
|
|
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja gotowałam cały czas ale mąż ma problem by zabierać obiad ze sobą bo do pracy jeździ na rowerze. Tak ja jeździłam po pracy i mu woziłam, ale teraz będę pracować już na cały etat więc robi się problem. A znalazłam fajną restaurację która dowozi 1 obiad i nie robi z tym problemu, na dokładkę nie dolicza nic za dowóz no i są w przystępnej cenie, mąż testował ich przed ostatni tydzień i stwierdził że dobre i urozmaicone więc ja sobie odpuściłam . Trzeba sobie ułatwiać a nie utrudniać życie.
|
|
|
|
|
#1469 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Po wczorajszej rozpuście wracam dzisiaj grzecznie do diety. Pogoda marna, pewnie nigdzie nie wyjdę, możliwe, że trzeba się będzie przeprosić z Ewunią. ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Właśnie zrobiłam 30 sekund planka. |
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ale sobie pospałam. Miałam w planach fitness rano. Na planach zakończyłam. Dziś stawałam trzy razy na wagę przestawiając ją z miejsca na miejsce - pokazywała to samo. Takiego spadku nie miałam chyba nigdy - 1,6 kg . Jestem w szoku ale mi pasuje. To chyba tak dla motywacji. Dziś brzydko za oknem ale nie leje. Mąż zabrał auto więc jestem skazana dziś na swoje nogi to też jakiś pozytyw. Właśnie pije duży kubek wody z cytryną, na śniadanie wieśniak z jagodami, Na obiad muszę wykończyć kalafiora bo się prosi, potem może jakaś sałatka śmietnik - bo trzeba posprzątać lodówkę. A na kolacje jeszcze nie wiem. To na dziś w planach. Musze dziś ogarnąć pokój dziecka przed jego przyjazdem, miałam tyle planów co zrobię a nic nie zrobiłam. Miłego dnia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

ale heca...a dużo tego banana dajesz? ja zwykle jednego ale malutkiego ,w ogóle to ja raczej małe koktajle przygotowuję, nawet ten na 350ml ledwo dam radę wypić.A przecież Ty i tak dodajesz warzywa, ja rzadziej więc tym bardziej się dziwię, no chyba że faktycznie dajesz tam dużo tego banana lub dosmaczasz czymś kalorycznym

oddałam połowę pracownikowi - drugą połowę zje mój mąż - na dwa posiedzenia