|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. VIII (m.in. Yankee Candle, Kringle Candle)
Ja nic nie kupiłam w PW
ale co z tego dzisiaj kupiłam limitkę VC Forest Hike w MŚ Strasznie dużo nakupowaliście, więc obiecuję później nadrobić posty
|
|
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam dzis jechac do stacjonarnego kupic nowe YC ale pogoda mnie skutecznie zatrzymala w domu Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w połowie wrzesnia ma byc dostawa i jakby co jest kod fb15 i masz rabat 15 % , zawsze cuś ![]() Baby Powder z Classic candles,jest mocarzem !!! 1/8 daylighta "zapachniła" mi pół mieszkania o powierzchni 62 metry Mogłam wypróbowac w daylighcie Zapach jest cudny: piękny proszkowy, pudrowy no i mocarz
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wrzuciłam kosteczke Woodland Cabin z Crossroads i prawie nic nie czułam
Dorzuciłam drugą i lekko było czuć ale nadalnie powaliło mocą Ciekawe, czy reszta jest taka słaba ![]() Dzis zas poleciał Luxurious Linen z Cheerfula i jest moc i jest super
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na jakiej stronie najbardziej lubicie robic zakupy i gdzie jest najszybsza przesylka,bo nigdy nic nie kupowalam przez neta😕
Dembi na jaka strone podalas ten kod? Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez sweet sunday Czas edycji: 2017-09-02 o 10:53 |
|
|
|
#4866 |
|
Rozeznanie
|
Goose Creek Black Amber Plum | 24,00 zł - 1 szt.
Goose Creek Peanut Butter & Jelly | 24,00 zł - 1 szt. Country Candle Autumn Harvest Daylight | 12,00 zł - 1 szt. Country Candle Golden Autumn Daylight | 12,00 zł - 1 szt. Country Candle Leaves Daylight | 12,00 zł - 1 szt. Country Candle Pumpkin Harvest Daylight | 12,00 zł - 1 szt. Goose Creek Winter Splendor | 24,00 zł - 1 szt. Także no... |
|
|
|
#4867 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Goledn autumn pachnie dla mnie ( i z tego co wiem nie tylko ja mam takie odczucia) kiszonką Spaliłam jako dalight, wcale nie topiłam nawet w kominku ![]() :brzyda l:Śliwka gąskowa jest bardzo fajna, aczkolwiek do mojej ukochanej wróżki sporo jej brakuje ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
Szybka wysyłka i już od 79 pln darmowa paczkomatem. Z kolei Markowe Swiece mają bardzo fajne promocje, stały kod -20% na hasło: friend, ale wysyłkę darmową już 130 pln. Osobiście moge polecić zarówno PW jak i MŚ. Kontak świetny, zwsze chętni do pomocy, cierpliwie odpowiadają na milion pytań ![]() ![]() klask i:Miałam sytusację z MS, że zapytałam, czy do zakupów mogę dostać gratisową kosteczkę konkretnego zapachu, akurat tego nie posiadali, ale Pan Z MŚ zadzwonił do mnie z listą zapachów, które mogą dać jako gratis. Sytuacja bardzo miło, poczułam się na prawdę bardzo fajnie i za to wielki plus dla nich ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() Zamierzam testować cheerfule, milkhouse, claasicki Dobrze, że pachnąca wanna wprowadza cheerfule i milkhouse Czuje, że mogę jeszcze bardziej się wciągnąć Chociaż w sumie to już nie wiem, czy bardziej jest możliwe ![]()
|
|
|
#4868 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moje ulubione niegdyś perfumy Versace Blue Jeans komuś waliły moczem, także... Czekamy aż paczka przyjdzie .
|
|
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
Ok dzieki za odpiwiedz. Zerknę na wannę i na markowe i dzieki za kody.
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4870 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zakupów, to zgadzam się z Martulą Lubię PW, bo darmowa przesyłka od 79 zeta i jest program lojalnosciowy, ale trzeba troszku poczekac na przesyłkę i cos ostatnio mały asortyment i promocje rzadko. Ale powiekszają o własnie cheerful i milk i moze wrócą do Bridgwater ![]() MŚ, są mega w szybkosci przesyłek, baaardzo duży wybór , często promocje, stały kod friend, ale własnie darmowa przesylka od 130 zl i nie zbierasz punktów. Polecam te trzy sklepy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja sie z jednej strony ciesze, ze odkryłam te nowe świece, bo YC i GC cos dają doopy ostatnio, ale z drugiej strony , to chyba i ja zacznę dawać .... , żeby kupować woski i świece w takich ilosciach )Leci kawałek daylighta z Classic: Mint & Moss i jest mega moc i piękna mięta Od połowy września zacznie się czyste szaleństwo : nowe gąski, dostawa cheerfuli i milkhousów i classicków i jeszcze mają być swiece moje ukochane Autumn Romance i Winter Wonderland i nowe kominki elektryczne
|
|
#4871 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Yankee Candle Nutcracker | 109,00 zł - 1 szt. Goose Creek Cozy Home | 24,00 zł - 1 szt. Goose Creek Crunchy Leaves | 24,00 zł - 1 szt. Goose Creek Holiday Embers | 24,00 zł - 1 szt. Goose Creek Juicy Pear | 24,00 zł - 1 szt. Goose Creek Mulberry | 24,00 zł - 1 szt. Jak szukasz wspólników, to daj znać. ALE W KOŃCU BĘDĘ MIEĆ NUTCRACKERA Edytowane przez empee Czas edycji: 2017-09-02 o 15:21 |
|
|
|
|
#4872 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kupiłes to na promo ? Crunchy Leaves, Holiday Embers, Winter Wonderland, Cozy Home, Mullberry, Juicy Pear KOCHAM
|
|
#4874 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale mam już motto:"Podpalimy Twą świecę na patyku, by zebrać na tę w słoiku". "W przybytku miłosnej beztroski, zbieramy na nowe woski". ![]() Mogę szefować, tylko muszę mieć cygaro i aksamitne kapcie a'la Hugh Hefner. Cytat:
Edytowane przez empee Czas edycji: 2017-09-02 o 16:26 |
||
|
|
|
#4875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() :brzy dal:Z takimi hasłami reklamowymi, wróże nam wielki sukces ![]() ![]()
|
|
|
#4876 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4877 |
|
Zakorzenienie
|
Rozwalacie mnie
Ja rowniez oczywiscie zglaszam się do udzialu w tym szlachetnym biznesie![]() Dembi czy mi się dobrze kojarzy,ze mialas Indian summer z CC? Jak Ci podpasowal? No i jak mniej więcej oceniasz Cheerfule i Classici? Bo napchałam ich do koszyka i teraz dumam. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez sweet sunday Czas edycji: 2017-09-03 o 09:20 |
|
|
|
#4878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będziesz naszym pimpem Cytat:
Cheerfule są cuuudne !! Mega killery i bardzo ładne,złożone zapachy, ja się zakochałam po uszy Z Classicków mam 2 daylighty i tez zabiły mnie mocą Bardzo fajne są tez Milki, ale wybór zapachów jakos nie mój, mało moich drzewnych i iglaków,ale moc cudna no i wosk jest sojowo pszczeli, wiec mozna se rece smarować Co wrzuciłaś ?? Ja wieczorkiem odpaliłam Fire by the lake Cheerfula i było dosłownie ognisko z nutą wodną
|
|
#4879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam w koszyku: Cheerful-Gardenia peach,Cashmere,Just relax,Lavender Vanilla Colonial-Denim&Lace,Autumn bliss Classic-Relax,Daisy Chain Crossroad-Cotton candy,Raspberry creamsicle Jesli ktos cos mial z tego i odradza lub poleca to pięknie proszę o uwagi,bo ze 3 pozycje musze wyrzucic. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coloniale wez jednego na próbę, ja bym targała Autumn Bliss Classic weź daylighty, tansze, a moc extra Crossroads, tez weź jednego, bo moj był mega słaby, ale podobno one są mocne, wiec tez dam im jeszcze szanse No i zdaj review, bo jestem mega ciekawa tych zapachów Boshe, jaki ten kaszmir jest cudny . Ja kupuję swiece,bo podobno jest jeszcze piękniejsza
|
|
#4881 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Paliłqm kiedyś kosteczkę i pamiętam, że był bardzo przyjemny. Zdecyduje się na świecę, tylko muszę trochę odczekać, zamówienie z PW jeszcze w drodze, a ja chce już kolejne Boże to się nigdy nie kończy, kiedyś wydawało mi się, że jak będe miała sporo zapachów, to nie będzie mmnie ciągneło do kolejnych, jaka ja byłam naiwna Miał ktoś może SPA Day z cheerfula?
|
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmodyfikuje koszyk i zrobie sobie zamówienie,trzeba probowac czegos innego niz yankee i goosy,bo strasznie spada ich jakosc.Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
No i poszlo moje zamowienie. Naprawde trzeba u nich te 5 dni czekac czy moze jakos szybciej to wysylaja?
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4884 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A na przyłbicy czapa od LV. "Yo girls, betta' be good, Markowe/Pachnąca Wanna sale is endin' 2day! " Dobra, ja już oficjalnie ogłaszam przewoskowanie. Pójdę jeszcze tylko po te dwa z zapachów miesiąca, w październiku po cynamon i do listopada BAN. Ale teraz całkiem serio.
|
|
|
|
|
#4885 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spa day, czytałam, ze bardzo przyjemna Cytat:
badz cierpliwa, ale ten moment kiedy odbierasz paczkę i wąchasz opakowanie ... bezcenne Cytat:
Czyli bankructwo A!! i przed chwilą kupiłam latarenkę z Ikei, ktora jest idealna do palenia świec Cytat:
![]() Cabin in the woods z Cheerfula piękna !!! mogłby byc ciut mocniejszy, ale i tak jest super
|
|
#4886 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj jeszcze kupiłem tylko daylight Kringle Pumpkin&Sage, super na sucho, polecam.
|
|
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propos dyni,własnie wrzuciłam kosteczke Pumpkin Patch z Better Homes i myśłam, ze się uduszę , taka MOC!!! Dynie ,to jednak killery
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę się doczekac swojej przesyłki i kupiłam stacjonarnie Viva havana,Lavender Vanilla KC i kosteczkę Fall fun VC na spróbowanie. Oficjalnie stwierdzam,ze jestem psychiczna😞
Jestem ciekawa tego Fall fun,Pani w mydlarni powiedziala mi,że to jeden z niewielu zapachóe,którego nie czuje w ogóle. Miał ktoś może? Wróciłam do domu i palę Viva havana,cudowny! Na sucho tak sobie mi sie podobał ale po roztopieniu jest boski. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez sweet sunday Czas edycji: 2017-09-05 o 15:31 |
|
|
|
#4889 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny kiedy nowe gąski? W piątek? Te naklejki zimowe są takie piękne, że chyba kupię wszystkie świece, nawet jak zapachy będą brzydkie - tak mnie kuszą ![]() |
|
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Ta Viva havana jest taka piękna i wydawalo mi się jak się roztapiał,że będzie mega killerem. Niestety jest mocny tylko przez pierwszą godzinę,a pózniej strasznie słabnie. Dalam na poczatku tak 1/3 tarty,ale musiałam po tej godzinie dołożyć. To mnie juz całkiem przekonuje,żeby zrezygnować z YC. Na szczęście moja paczka z cheerfulami i innymi jest już wysłana
mam nadzieję,że jutro dostanę.Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

ale co z tego dzisiaj kupiłam limitkę VC Forest Hike w MŚ 

jakis iglak, jakis wodniak,jakis drewniak jakies cudo 
Zapach jest cudny: piękny proszkowy, pudrowy no i mocarz
Dorzuciłam drugą i lekko było czuć ale nadalnie powaliło mocą 

klask i:

będziesz naszym pimpem