|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4861 |
Rozeznanie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. VIII (m.in. Yankee Candle, Kringle Candle)
Ja nic nie kupiłam w PW
![]() ![]() Strasznie dużo nakupowaliście, więc obiecuję później nadrobić posty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mialam dzis jechac do stacjonarnego kupic nowe YC ale pogoda mnie skutecznie zatrzymala w domu ![]() Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Baby Powder z Classic candles,jest mocarzem !!! 1/8 daylighta "zapachniła" mi pół mieszkania o powierzchni 62 metry ![]() Mogłam wypróbowac w daylighcie ![]() ![]()
![]() |
#4864 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj wrzuciłam kosteczke Woodland Cabin z Crossroads i prawie nic nie czułam
![]() ![]() ![]() Dzis zas poleciał Luxurious Linen z Cheerfula i jest moc i jest super ![]() ![]()
#4865 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny na jakiej stronie najbardziej lubicie robic zakupy i gdzie jest najszybsza przesylka,bo nigdy nic nie kupowalam przez neta😕
Dembi na jaka strone podalas ten kod? Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez sweet sunday Czas edycji: 2017-09-02 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Rozeznanie
|
Goose Creek Black Amber Plum | 24,00 zł - 1 szt.
Goose Creek Peanut Butter & Jelly | 24,00 zł - 1 szt. Country Candle Autumn Harvest Daylight | 12,00 zł - 1 szt. Country Candle Golden Autumn Daylight | 12,00 zł - 1 szt. Country Candle Leaves Daylight | 12,00 zł - 1 szt. Country Candle Pumpkin Harvest Daylight | 12,00 zł - 1 szt. Goose Creek Winter Splendor | 24,00 zł - 1 szt. Także no... |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Goledn autumn pachnie dla mnie ( i z tego co wiem nie tylko ja mam takie odczucia) kiszonką ![]() ![]() ![]() Śliwka gąskowa jest bardzo fajna, aczkolwiek do mojej ukochanej wróżki sporo jej brakuje ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Miałam sytusację z MS, że zapytałam, czy do zakupów mogę dostać gratisową kosteczkę konkretnego zapachu, akurat tego nie posiadali, ale Pan Z MŚ zadzwonił do mnie z listą zapachów, które mogą dać jako gratis. Sytuacja bardzo miło, poczułam się na prawdę bardzo fajnie i za to wielki plus dla nich ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() Zamierzam testować cheerfule, milkhouse, claasicki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 |
Zakorzenienie
|
Ok dzieki za odpiwiedz. Zerknę na wannę i na markowe i dzieki za kody.
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zakupów, to zgadzam się z Martulą ![]() Lubię PW, bo darmowa przesyłka od 79 zeta i jest program lojalnosciowy, ale trzeba troszku poczekac na przesyłkę i cos ostatnio mały asortyment i promocje rzadko. Ale powiekszają o własnie cheerful i milk i moze wrócą do Bridgwater ![]() MŚ, są mega w szybkosci przesyłek, baaardzo duży wybór , często promocje, stały kod friend, ale własnie darmowa przesylka od 130 zl i nie zbierasz punktów. Polecam te trzy sklepy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja sie z jednej strony ciesze, ze odkryłam te nowe świece, bo YC i GC cos dają doopy ostatnio, ale z drugiej strony , to chyba i ja zacznę dawać .... , żeby kupować woski i świece w takich ilosciach ![]() ![]() Leci kawałek daylighta z Classic: Mint & Moss i jest mega moc i piękna mięta ![]() Od połowy września zacznie się czyste szaleństwo : nowe gąski, dostawa cheerfuli i milkhousów i classicków i jeszcze mają być swiece moje ukochane Autumn Romance i Winter Wonderland i nowe kominki elektryczne ![]()
![]() |
#4871 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Yankee Candle Nutcracker | 109,00 zł - 1 szt. Goose Creek Cozy Home | 24,00 zł - 1 szt. Goose Creek Crunchy Leaves | 24,00 zł - 1 szt. Goose Creek Holiday Embers | 24,00 zł - 1 szt. Goose Creek Juicy Pear | 24,00 zł - 1 szt. Goose Creek Mulberry | 24,00 zł - 1 szt. Jak szukasz wspólników, to daj znać. ![]() ALE W KOŃCU BĘDĘ MIEĆ NUTCRACKERA ![]() Edytowane przez empee Czas edycji: 2017-09-02 o 14:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4872 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A kupiłes to na promo ? Crunchy Leaves, Holiday Embers, Winter Wonderland, Cozy Home, Mullberry, Juicy Pear KOCHAM ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4874 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() "Podpalimy Twą świecę na patyku, by zebrać na tę w słoiku". "W przybytku miłosnej beztroski, zbieramy na nowe woski". ![]() Mogę szefować, tylko muszę mieć cygaro i aksamitne kapcie a'la Hugh Hefner. ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez empee Czas edycji: 2017-09-02 o 15:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z takimi hasłami reklamowymi, wróże nam wielki sukces ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4876 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
Rozwalacie mnie
![]() ![]() Dembi czy mi się dobrze kojarzy,ze mialas Indian summer z CC? Jak Ci podpasowal? No i jak mniej więcej oceniasz Cheerfule i Classici? Bo napchałam ich do koszyka i teraz dumam. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez sweet sunday Czas edycji: 2017-09-03 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cheerfule są cuuudne !! Mega killery i bardzo ładne,złożone zapachy, ja się zakochałam po uszy ![]() Z Classicków mam 2 daylighty i tez zabiły mnie mocą ![]() Bardzo fajne są tez Milki, ale wybór zapachów jakos nie mój, mało moich drzewnych i iglaków,ale moc cudna no i wosk jest sojowo pszczeli, wiec mozna se rece smarować ![]() Co wrzuciłaś ?? Ja wieczorkiem odpaliłam Fire by the lake Cheerfula i było dosłownie ognisko z nutą wodną ![]() ![]()
![]() |
#4879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam w koszyku: Cheerful-Gardenia peach,Cashmere,Just relax,Lavender Vanilla Colonial-Denim&Lace,Autumn bliss Classic-Relax,Daisy Chain Crossroad-Cotton candy,Raspberry creamsicle Jesli ktos cos mial z tego i odradza lub poleca to pięknie proszę o uwagi,bo ze 3 pozycje musze wyrzucic. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coloniale wez jednego na próbę, ja bym targała Autumn Bliss ![]() Classic weź daylighty, tansze, a moc extra ![]() Crossroads, tez weź jednego, bo moj był mega słaby, ale podobno one są mocne, wiec tez dam im jeszcze szanse ![]() No i zdaj review, bo jestem mega ciekawa tych zapachów ![]() Boshe, jaki ten kaszmir jest cudny . Ja kupuję swiece,bo podobno jest jeszcze piękniejsza ![]()
![]() |
#4881 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miał ktoś może SPA Day z cheerfula?
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
No i poszlo moje zamowienie. Naprawde trzeba u nich te 5 dni czekac czy moze jakos szybciej to wysylaja?
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4884 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() "Yo girls, betta' be good, Markowe/Pachnąca Wanna sale is endin' 2day! " Dobra, ja już oficjalnie ogłaszam przewoskowanie. Pójdę jeszcze tylko po te dwa z zapachów miesiąca, w październiku po cynamon i do listopada BAN. Ale teraz całkiem serio. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Spa day, czytałam, ze bardzo przyjemna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A!! i przed chwilą kupiłam latarenkę z Ikei, ktora jest idealna do palenia świec ![]() Cytat:
![]() Cabin in the woods z Cheerfula piękna !!! mogłby byc ciut mocniejszy, ale i tak jest super ![]()
![]() |
#4886 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj jeszcze kupiłem tylko daylight Kringle Pumpkin&Sage, super na sucho, polecam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propos dyni,własnie wrzuciłam kosteczke Pumpkin Patch z Better Homes i myśłam, ze się uduszę , taka MOC!!! Dynie ,to jednak killery ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę się doczekac swojej przesyłki i kupiłam stacjonarnie Viva havana,Lavender Vanilla KC i kosteczkę Fall fun VC na spróbowanie. Oficjalnie stwierdzam,ze jestem psychiczna😞
Jestem ciekawa tego Fall fun,Pani w mydlarni powiedziala mi,że to jeden z niewielu zapachóe,którego nie czuje w ogóle. Miał ktoś może? Wróciłam do domu i palę Viva havana,cudowny! Na sucho tak sobie mi sie podobał ale po roztopieniu jest boski. Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez sweet sunday Czas edycji: 2017-09-05 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny kiedy nowe gąski? W piątek? Te naklejki zimowe są takie piękne, że chyba kupię wszystkie świece, nawet jak zapachy będą brzydkie - tak mnie kuszą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zakorzenienie
|
Ta Viva havana jest taka piękna i wydawalo mi się jak się roztapiał,że będzie mega killerem. Niestety jest mocny tylko przez pierwszą godzinę,a pózniej strasznie słabnie. Dalam na poczatku tak 1/3 tarty,ale musiałam po tej godzinie dołożyć. To mnie juz całkiem przekonuje,żeby zrezygnować z YC. Na szczęście moja paczka z cheerfulami i innymi jest już wysłana
![]() Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.