![]() |
#481 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Cytat:
skończyłam prezentacje po ajkiś 15 minutach, a wyszłam z sali mniej wiećej po 23-25 min więc nie tak długo odpowiadałam wogóle zapomniałam powiedzieć w prezentacji 2 takich ładnych zdań ale przy odpowiedzi na pytania tak je pięknie wplotłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kalioppe gratuluję ![]() ![]() Swoją drogą należało by coś z tym moim 2 językiem zrobić, bo do niemieckiego to ja już nie wracam, dziękuję ![]()
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
no to wychodzi po około 2,5minuty na jedno pytanie
![]() ja sie boje, ze jak w ogole bede wiedziala o co chodzi to powiem 3zdania i koniec;p Nija a Ty duzo mowilas ![]()
#484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szczotką i suszarką jednocześnie się nie umiem obsługiwać ![]() U mnie 3 dni się nie utrzyma z jednego prostego powodu - co drugi dzień muszę myć włosy bo się przetłuszczają! ![]()
![]() |
#485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jeat tak źle, trochę mówiła też ta babka w komisji, bo naprowadzała mnie ale mówiła o co dokładnie jej chodzi, w którą stronę mam rozwinać moje rozumowanie itd poza tym ja tak imałam, że jak siedziałam przed komisją to czas strasznie szybko tam zleciał |
|
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
zazdroszcze wam, że już po tym polskim jesteście
![]() ciekawe jak to u mnie bedzie wygladalo ![]() no ale nic, lece sie ubrac i jade po kwiatki i coś słodkiego i po mame ![]() ![]()
#487 |
Konto usunięte
|
a maue melduje, że koniec, fin, finnito, punto, the end!
![]() uwieńczenie matury - francuski ustny 80%. wakacje wielka biba wielkie nicnierobienie! |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Zadomowienie
|
Gratuluję wen, kalioppe i maue!
![]() zgadzam się z wen, że matura z polskiego była najbardziej stresująca. Na ang. się w ogóle nie denerwowałam, bo poszłam tam z założeniem, że mi zwyczajnie nie zależy. Ale już niedlugo wszystkie będą miały to za sobą i będą mogły cieszyć się wakacjami ![]() Co do fryzury Asi z M jak miłość, to też myślałam o podobnej, o jakimś bobie, ale szkoda mi włosów, bo mam za łopatki i w całkiem niezłym stanie, ale myślę, że kiedyś w końcu się tak zetnę :tak: Chociaż żeby taka fryzura super wyglądała trzeba mieć proste włosy albo za każdym razem je prostować i to jest główny minus, bo moje włosy są falowane. Zazdroszczę ludziom, którzy mają idealnie proste włosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zadomowienie
|
Idealnie proste włosy są tez zazwyczaj cienkie i bez objętości... Poza tym każdy zawsze chce takie włosy jakich nie ma
![]() ![]()
#490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma chyba na to reguły. Rozrabiara, ja mam idealnie proste, ale nie wiem, czy jest czego zazdrościć. Nawet kucyk za długo się nie trzyma, a loki na lakierze i bajerach max. 3 godziny.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Zadomowienie
|
choomik, niby tak, ale właśnie, jak napisała wen, zdażają się idealnie proste a grube. ja mam długie i grube, ale są falowane i baaardzo tego nie lubię, bo muszę się nieraz mocno namęczyć, żeby je porządnie wyprostować.
no ale nie można mieć wszystkiego ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 |
Zadomowienie
|
No ba, od każdej reguły są wyjątki, które ją potwierdzają. Dla mnie takie grube proste włosy to byłoby marzenie, no ale co zrobie. Wmówiłam sobie że musze się cieszyć tym co mam i to realizuję
![]() ![]() ![]()
#493 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
aa no dzięki ![]() ![]() nie wiem jeszcze gdzie.. ![]() ![]() Cytat:
miałam to samo przed maturą ![]() ale już na szczęście do mnie nie pisze ![]() Cytat:
no właśnie wiem, ale ja zawsze o nich zapominam ![]() nastawie sobie przypomnienie tym razem ![]() Cytat:
mi też strasznie włosy lecą... ale jakoś się nie przejmuję, bo po zimie zawsze tak mam... czuję się jak pies, bo zrzucam sierść z głowy .. ![]() a gdzie jezdzisz? gratuluję ![]() mam nadzieję, ze też tak będę mogła napisać w piątek jak zdam ![]() spoko
![]() a gdzie teraz się wybierasz? ![]() Pomalowałam balkon i wszędzie śmierdzi farbą. . i czuje się jakbym była na haju .. ![]()
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
Mnie pytałaś
![]() ![]() ![]() Nie, bardzo mało mówiłam, o ile w ogóle można to nazwać odpowiadaniem na pytania ![]() ![]()
#495 |
Zadomowienie
|
nie umiekm się nuczyć tej moje prezentacji ;/ Z długa jest, a juz ją skrócilam, tzn w czzasie się mieszce (chyba) ale narazie czytam a nie mówie.
#496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmmm... to jak mi zadadza jakies pytanie i nie bede wiedziala w ogole o co chodzi to moze zaczne mowic np o pogodzie? ![]() ze ladna i w ogole ![]()
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
ale mnie Tz wkurzyl;/ mial przyjechac i oczywiscie jak nie to to tamto i nie przyjedzie;/
![]() ![]() wyslali mi maila z jednej restauracji do ktorej napisalam;;p pytaja co chcialabym robic i czy moge w weekendy. odp ze tak ale do ok 16 najlepeiej i ze oczywiscie beda mozliwe odstepstwa.. myslicie ze db?
Edytowane przez Mariolcia =P Czas edycji: 2008-05-26 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no a ja mamie kupilam materac do basenu i plywajaca dmuchana kaczuszke i zabola z takiego czegos jak materace ![]() no i siostrze kupilam spodnice i sobie dwa staniczki i jeden mamie.. i w ogole ostatnio za duzo wydaje:P no ale licze na fajne rzeczy w hiszpanii:P ktoras z was moze wie, ktory harry potter to najnowszy? insygnia smierci? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
Mariolcia ja mysle, ze najlepiej zawsze pisac prawde. jak Ci pasuje tylko w takich godzinach to lepiej napisac od razu niz potem jakies niejasne sytuacja maja byc
![]() wlasnie rozmawialam z przyjaciolka i dostala 20/20 z polskiego ![]() nie wiem jak ona to zrobila;p i do tego dostala 1 (!!!) pytanie ![]() i jakie proste ![]() ![]() moze ja dostane pytanie która z moich boheterek kobitek najczęściej wystepuje teraz w naszych czasach ![]() leluś tak ![]() a do jakiego miasta jedziesz w ogole ![]()
#500 |
Zakorzenienie
|
zetka tez tak wlasnei myslalam sobie
![]() ![]() moja kumpela tez miala 20
#501 |
Zakorzenienie
|
Zetus do Madrytu
![]() i mam sie juz pakowac, a ja nie widze sensu robic to dzis, bo ja to tak zawsze an ostatnia chwile, ale w sumei mamie byloby milo.. no to dobrze, bo zabralam dzis z biblioteki skzolnej:P hehehe Pani Ania ( moja ukochana Pani tam pracujaca) mi dala tak aby ta mloda glupia nie widziala i byla cala akacja.. bo w tym roku wlasnie rpzyszla na zastepstwo ta mloda, ale jednak zostanie na stale i ona kabluje strasznie i nikt jej ogolnie nie lubi.. |
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ostatni harry to owszem insygnia smierci wróciłam z wyników i...... 17 ![]() wogóle najgorszy wynik to było 15 u mnie w grupie;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Raczkowanie
|
Gratuluje wszystkim maturzystkom wspaniałych wyników
![]() a ja nawet nie wiem jaki ja nosze rozmiar pierścionka... ![]() ![]() ![]() jutro mam mature.. nie przejmuje sie juz.. bedzie co ma byc jutro rano pewnie sie zacznie.. ![]() ale i tak od jutra mam wakacje... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#504 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wróciłam ze spaceru i zaraz idę do ogrodu na grilla ![]() ![]()
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny pokazcie te fryzure asi:P
Hula gratuluje ![]() jestem ciekawa jak Black.. |
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja nie bylam w madrycie nigdy ale kumpela byla i mowi, ze suuuuper jest ![]() a Ty pierwszy raz ![]() ja bylam m.in. w barcelonie i już tam sie wszystkim zachwycałam i baaardzo mi sie podobalo ![]() ![]() gratulacje ![]() ![]() jak wy to robicie to ja nie wiem ![]() u mnie nie ma odwołanych matur - także w środe podbijam sale od polskiego ![]() ![]() a teraz zmykam znowu do rodzinki ![]() i ciekawe kto za mnie nauczy sie prezentacji;P angellka a Tobie jak nauka idzie ![]()
![]() |
#507 |
Zadomowienie
|
szukam, szukam, ale wszędzie jest w długich włosach, jak na złość
![]() ![]()
#508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit. Proszę: http://film.onet.pl/seriale/11609,58311,galeria.html
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
dziękuje wszystkim i każdemu z osobna
![]() miałam iść z bratem na rower ale on wolał grac z kumplami w piłke ![]() więc sobie sączę STRONGa przy kompie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Raczkowanie
|
to jest wlasnie Asia z M jak milosc
![]() edit: choomik mnie ubiegla i jeszcze z tej samej strony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.