|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
|
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
no wiec wiecej wiary i na pewno sie uda
wy wiecie dziewczynki ze jeszcze troszke i 1000 postow bedzie szok
|
#994 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak nie więcej hehe
|
|
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
nastukałyśmy tyle w 15 dni
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdzie chyba nie ma takiego tempa jak tutaj
|
|
|
|
#997 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
a co to bedzie dopiero przed samym slubem??
|
|
|
|
#999 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już się boję urlopu w sierpniu. Dwa tygodnie mnie nie będzie, trzeba będzie dobrać kilka dni wolnego na przeczytanie zaległości hehe
|
|
|
|
#1000 |
|
Raczkowanie
|
wole nie myslec!!!! masakra wtedy to bedziemy dzien i noc na wizazu spedzac bo bedzziemy sie tak denerwowac!!!
ciekawe czy uda mi sie tego 1000 napisac
|
#1001 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jezeli napisalam post pod postem to przepraszam
|
|
#1002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluje . To jest jakaś masakra z tym wizażem, to jest jedyne moje uzależnienie, ale takie na maksa |
|
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o zespól to jedynie co mogę Ci polecić to popytaj znajomych, weź namiary na zespoły i koniecznie ich przesłuchajcie. Nie wierzcie tylko opinii znajomych - każdemu podoba sie coś innego. My to mamy niesamowite tempo w pisaniu tych postów!!!!!!! |
|
|
|
|
#1004 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moj tz mowi ze juz mi na nim nie zalezy tylko na wizazu
|
|
#1005 |
|
Zadomowienie
|
annfas czy Ty miałaś już to wesele,na którym miałas być druhną??
Bo ja własnie w weekend miałam wesele i świadkowa miała tą Twoją czerwoną suknię Wygladała naprawde olśniewająco,ale mój wniosek jest taki,że do tej sukni nie mozna miec grama tłuszczu.TY jestes chudzina, druhna tez była szczupła,więc ładnie wygladała ![]() Edit: własnie doczytałam,że juz po weselichu
Edytowane przez katia0117 Czas edycji: 2008-05-26 o 16:55 |
|
|
|
#1006 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak naprawde osoba ktora sie ztym obnosi co to ona nie ma to jest jest najbiedniejsza na swiecie bo pusta wewnetrznie... to mozes zmu odemnie powiedziec.. moze przestanie robic cos pod publike..Cytat:
![]() ale z ta plyta to niezly wal.. Cytat:
![]() a mi dzis chlopak w przedszkolu powiedzial ze jestem stara pi **a... zarabiscie no nie.. (ale chlopak ma trudne dziecinswto wiec spodziewalam sie takich slow)
|
|
|
#1007 |
|
Wtajemniczenie
|
Ania my tez mieliśmy brać ślub 19.09.2009 bo to moje urodzinki dokładnie 30!!!!!!! i szczęśliwa data
ale pogoda może spłatac figla i zdecydowaliśmy sie na sierpien Powodzenia w przygotowaniach
|
|
|
|
#1008 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)ja teraz czekam aż córka mojej sąsiadki przyniesie mi zdjęcia i płyte jakąś przykładową z wesela, bo jest fotografem.. no i nie moge się doczekać aż mi się uczyć nie chce
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Nooo godzinki to juz dawno odliczamy, ale teraz to szczegolnie
noo ale jeszcze teraz mecze wstep do mojej pracy magisterskiej ;/, za chwile ide do dentysty ;/, potem musze zajac sie depilacja moich nóżek i innych okolic ciała, bo troche mi się nie chciało jak Tż nie bylo i musze sobie wymalowac paznokietki na nowo jutro rano musze wstac i posprzatac wszystkie kserowki swiadczące o pisaniu pracy magisterskiej walace sie na calej szerokosci pokoju i po wszystkich szafkach i jechac po Tż takze najblizsze godzinki beda bardzo intensywnie spedzone ![]() Cytat:
w przyszlym roku wszystkie mozliwe soboty beda niezwykle sloneczne
|
|
|
|
|
#1010 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Alez sie dzis wkurzylam... Bylam dzis by sprawdzic jakie byly wyniki z zaliczenia, ktore pisalam we srode. Materialu bylo z calego roku (pozniej egzamin z tego przedmiotu pisze z dwoch lat) i to dosc szczegolowego. Napisalam. W sumie odpowiedzialam na wszystkie pytania. Na kilka odpowiedzialam tak sobie, ale tez uwazam, ze nie az tak zle, na czesc napisalam na maksa. Tak samo jak reszta korzystalam ze "wspomagaczy" Tego nie ukrywam, ale nawet piszac sciagi czlowiek sie uczy. Tak wiec dzis poszlam po te wyniki. Jako jedyna z naszej grupy zaliczylam. I to na 3 (niby na 3 pytania odpowiedzialam na ocene ndst, a odpowiedzialam na wszystkie pytania. Czyli, ze 70% mialam dobrze. )No i babka calej naszej grupie (lacznie ze mna) kazala przyjsc we srode i zaliczac ten material ustnie... Ja tez musze, bo jak babka powiedziala "nie sadze aby pani napisala cala ta prace samodzielnie". No rzesz... Za reke mnie nie zlapala. Inni tez sciagali a tylko do mnie sie przyczepila. Moze wszyscy mieli nie zaliczyc? I takim sposobem reszta zaliczen idzie na odstawke, bo musze przysiasc nam mikrobiologia. A najciekawsze jest to, ze wszelkie zaleglosci musze pozaliczac do czwartku, bo w piatek jest rada i podsumowanie calosci... Wrrrr.....
|
|
#1012 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dobrze, że młodzi będą mieli nową płytę Cytat:
Ja już niestety nie ma dziadków, ani babć. Bardzo mi smutno, że nie będzie ich na moim weselu i nie będą mogli zobaczyć jak jesteśmy szczęśliwi. Oni nawet nie zdążyli poznać mojego TŻa . No, ale TŻ ma obydwie babcie i obydwu dziadków, więc oni teraz mi zastępują moich . Pamiętam, jak babcia TŻa po raz pierwszy mnie przytuliła... Rozpłakałam się wtedy! Biedna babcia TŻa nie wiedziała co się stało... Dopiero TŻ jej to wyjaśnił następnego dnia. Od tego czasu traktuje mnie jak prawdziwą wnuczkę![]() Witaj Aniu wśród nas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uroczo spędziliście weekend Gratuluję pięknego stażuDOPISANE: Jaguś, współczuję! Tak to rzeczywiście wygląda, jakby wszyscy mieli nie zaliczyć, a Ty jej szyki pokrzyżowałaś... Dasz radę, kochana Zdolniacha przecież z Ciebie
|
||||
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezłe słownictwo ma ten przedszkolak, ładnie w domu muszą mówić, bo przecież z nikąd się to nie bierze.Wróciłam od promotorki, mam coś do zmiany, ale ogólnie nie za dużo. Na szczęście nie doczepiła się do opracowanych wyników badań. W czwartek mam jej już przynieść wszystko, sprawdzi jeszcze raz do poniedziałku. Obrona za 2 tyg
|
|
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To teraz wizażanki będą trzymać kciuki za świetną obronę
|
|
|
|
|
#1015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no pewnie ze wsyztkie soboy beda sloneczne to zostanie wymodlone![]() Cytat:
no to teraz pewnie masz troche stresa... ja za 2 tygodnie mam oddac cala prace obrona 6-8 lipiec...
|
|
|
#1016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki na pewno wsparcie duchowe się przyda
|
||
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
baja kurcze ale ci fajnie. jak ja bym sie chciała bronic w czerwcu. musze tylko wsyztsko pozaliczac
![]() a ja juz w Olsztynie, z wolnym netem i tęsknota do TZ
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mama mojej przyszłej teściowej ma tylko jednego wnuka- mojego TŻa i widzę, że jestem dla niej chyba taką trochę wnuczką, której nigdy nie miała . Zwraca uwagę na moje ubrania, jak się ubieram, jak jestem umalowana, jaką nosze biżuterię. Ostatnio ze mną rozmawiała jak mogłabym się ubrać na czerwcowe wesele
|
|
|
|
|
#1019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pracę masz już właściwie napisaną z tego co pamiętam, a sesja Ci szybciutko minie Chcieć to móc![]() a właśnie kochane polonistki potrzebuję pomocy w pracy badam opinie studentów I roku pedagogiki społecznej i teraz nie wiem jak poprawnie powinnam zapisać nazwę tego kierunku- z małej czy dużej litery??Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi
|
||
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Od jakiegoś czasu ma katar i bolą go oczy, ale do lekarza nie pójdzie i koniec![]() DOPISANE: Basiu, specjalnie dla Ciebie ściągnęłam to ze strony Poradni Językowej (jeśli masz jakieś wątpliwości, zawsze możesz to zajrzeć: www.poradnia.pwn.pl) "Szanowni Państwo! Czy nazwy kierunków studiów powinny być pisane wielką czy małą literą. Obserwuję znaczące rozbieżności i pełną dowolność w tym zakresie, np. zarządzanie i marketing, Zarządzanie i marketing, Zarządzanie i Marketing; albo ochrona środowiska czy Ochrona środowiska, czy Ochrona Środowiska; Fizyka czy fizyka? Uprzejmie proszę o wyjaśnienie. Z poważaniem. Dominik Drzazga, Łódź Nazwy kierunków studiów nie muszą być pisane wielkimi literami, ale równobrzmiące nazwy jednostek organizacyjnych szkół wyższych (wydziałów, instytutów, katedr, zakładów, pracowni, sekcji itp.) owszem. Ponieważ kierunek studiów to nie tylko program i studenci, ale też jakaś komórka organizacyjna w strukturze wydziału, więc nic dziwnego, że te same nazwy pisane są raz tak, raz inaczej. Wiele bowiem zależy od tego, co dokładnie piszący ma na myśli. — Mirosław Bańko" W Twoim wypadku napisałabym z małej nazwę kierunku |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.

Jak nie więcej hehe

Gratuluje 

)
I takim sposobem reszta zaliczen idzie na odstawke, bo musze przysiasc nam mikrobiologia. A najciekawsze jest to, ze wszelkie zaleglosci musze pozaliczac do czwartku, bo w piatek jest rada i podsumowanie calosci...