|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Torence dziękuję za ostrzeżenie bo mogłabym pewnie wyrzucić telefon rozbijają nim ekran tv (kiedyś ktos mi posłał filmik na którym coś wyskakuje i tak się skończyło)
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3212 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wyszłam tylko na spotkanie z koleżanką, a Wy idziecie jak burza....
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To ja dzisiaj poszalałam, na śniadanie smażona kiełbasa, później mc Donald, później kfc, fakt że takie maleńkie rzeczy typu - cheesburger, longer, ale jednak, a teraz marzy mi się pizza... No taki dzień... ![]() Cytat:
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|||
|
|
|
#3213 |
|
Rozeznanie
|
Hej. Nadrobilam wszystkie strony 😀 ostatnio jakos nie mialam czasu ale wczoraj bylam na wizycie i jestem juz na l4. Dziecie moje mierzy juz sobie 8 cm wszystko dobrze wszystko na swoim miejscu ale malutek strasznie ruchliwy wiec badanie bylo z leciutka utrodnione ale ginka dala rade. Rozczulilo mnie to ze dzieciatko ssalo sobie beztrosko kciuka 😀😀😀 maz az zaniemowil jak to ujrzal 😀
|
|
|
#3214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na dynię trzeba będzie ściany zmywalną farbą pomalować ![]() Torrence, nie szukam. Wierzę ci i dzięki za ostrzeżenie
|
|
|
|
|
#3215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie mam nic do żab, ropuch (u nas w ogródku urzęduje jedna, jest wielka i.... urocza ), na węża popatrzę z dalekiej odległości, lubię myszki ale robactwa nie znoszę A pająków to najbardziej. Szczególnie takich z włosami na odnóżach
|
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki urazWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3218 |
|
Rozeznanie
|
A nasze ma takiego kichola 😮 po dwóch pradziadach ma okazję odziedziczyć pokaźny nochal, więc się martwię 😁
Mi się 3d podobało😊 zasłoniła buzię rączkami, ale takie cudne drobniutkie ciałko 😍 doktor nam tam z kolorami podciągnął bardziej w róż i wyglądała tak realnie 😊 Jadę właśnie do mamy, oby kolejny weekend nie zakończył się +1kg na wadze😎😁
|
#3219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3220 | |
|
Rozeznanie
|
Ufff, po 4,5h czekania weszlam do lekarza. Z dzieckiem wszystko w porzadku
Nie wiem, co boli, a jeszcze boli, ale najwazniejsze, ze to nie zwiazane z ciaza. Dziekuje za wsparcie, dziewczyny Cytat:
W szpitalu tylko powiedzieli, zebym brala na razie przeciwbolowe, a jak nie przejdzie poszla do lekarza w poniedzialek. A i wyslali mocz do analizy, maja zadzwonic, jakby cos wyszlo. Napatrzylam sie troche, nasluchalam. Nie jestem pewna, czy wszystko bylo przeznaczone dla moich uszu. Po szwedzku mowie slabo, wiec kiedy sie da przechodze na angielski, potem wszyscy zakladaja, ze nie rozumiem, a rozumiem prawie wszystko Ale i tak najlepsze bylo na samym poczatku - blada, zgieta w pol poszlam na dyzur ginekologiczny, tylko zeby sie dowiedziec, ze musze sie wrocic przez pol szpitala, bo nie zarejestrowalam sie w na dyzurze ogolnym A rejestracja polegala na wniesieniu oplaty za wizyte |
|
|
|
|
#3221 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3223 |
|
Zadomowienie
|
Pannkaka, no ale z przeciwbólówek to tylko paracetamol.
Może jakaś nospa i ciepła kąpiel lub prysznicem polewaj gdzie boli? Może coś się rozkurczy i puści. Koniec końców nic ci nie pomogli, tak? Jedynie uspokoili, że to nie maluszek
|
|
|
|
#3224 |
|
Wtajemniczenie
|
Torrence - zaufam i nie sprawdze co to za dziadowstwo. Zwlaszcza dzisiaj jak mnie muli caly dzien
![]() Nawet nie mam ochoty sie wykapac ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Pannkaka- dobrze ze z dzieckiem wszystko ok ![]() Ilsa - super ze na wizycie wszystko ok ![]() Czaro-dziejka- moj poprzedni gin mial taki dobry sprzet i tez przelaczal za kazdym razem na 3d. |
|
|
|
#3225 |
|
Wtajemniczenie
|
Pannkaka dobrze, że się odezwałaś bo niepokojące były Twoje informacje... Cieszę się, że z maluszkiem wszystko w porządku.
Ja miewałam kolki nerkowe i też nie podejrzewałam, że ból ma taką przyczynę. Niby jak nerki bolą to ten ból promieniuje na plecy a mnie bolał brzuch. Te moje napady nie były o tak dużym natężeniu jak się czasem słyszy (np. moją koleżankę zabrało pogotowie), ale za którymś razem też wylądowałam na ostrym dyżurze. Odesłali mnie wtedy na ginekologię właśnie, zrobili tam usg wszystko było ok. Potem odesłali na chirurgię, gdzie nikt się mną nie zajął. Dopiero lekarz rodzinny zajął się diagnostyką i w moczu wyszły kryształy szczawianu wapnia (piasek w nerkach). Także bardzo dobrze, że Ci ten mocz zrobili, powinno wykluczyć lub potwierdzić.
|
|
#3226 |
|
Zadomowienie
|
Pannkaka dobrze, ze wszystko ok. Odpoczywaj.
|
|
|
|
#3227 |
|
Rozeznanie
|
Zobaczymy jeszcze jakie badanie zlecili, ale bede temat drazyc. No wlasnie mojego meza tez pogotowie zabralo. Akurat skads wracalam i nagle wiadomosc zebym sie spieszyla, bo cos jest nie tak i strasznie go boli brzuch. Tak szybko to chyba nigdy do domu nie dobieglam
Nie byl w stanie sie ruszyc, ani nic powiedziec za bardzo, ja na pogotowie musialam zadzwonic.A ze ja tylko paracentamol moge, to wiem. W szpitalu dali mi od razu 1g, niezla dawka, ale za bardzo nie pomoglo, nawet temperatura nie spadla. Zaluje, ze nie kupilam sobie w Polsce no-spy, bo tu nie moge znalezc odpowiednika. Sa podobne leki, ale inne substancje, zabronione w ciazy. Znowu nic nie nadrobie, ide spac, dobranoc wszystkim!
|
|
|
|
#3228 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3230 |
|
limonka84
|
Cześć dziewczyny,
wpadłam się pożegnać, niestety znowu poroniłam. Jutro mam zabieg. Ciąża przestała się rozwijać w 7 tygodniu. Na razie nie znamy przyczyny, ale będziemy robić badania, nie poddajemy się jeszcze. Życzę Wam wszystkiego dobrego, trzymajcie się ciepło! L. |
|
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, mam nadzieję że to jest jakaś prosta do wyeliminowania przyczyna i 2018 będzie Twój |
|
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymajcie sie i wierze, ze kolejny raz bedzie dla was szczesliwy.
|
|
|
|
|
#3233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W bodzio jest fajne za 1049,- A jak nie bodzio to z allegro stelaż i materac osobno : Sprawdzony, polecony z Facebooka Materace https://allegro.pl/listing?string=we...a-uni-1-3-0802 Stelaż np. Taki : http://allegro.pl/lozko-z-podnoszony...729224591.html Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Limonka bardzo mi przykro 😥😥😥😥😥 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3234 |
|
Zadomowienie
|
Limonka, strasznie mi przykro
Razem z Tobą jestem dobrej myśli |
|
|
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia życzę...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
trzymaj sie ciepło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymajcie się.
|
|
|
|
|
#3238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Wczoraj wieczorem byliśmy na zakupach z mezem i traf chcial ze stanelismy w mega kolejce zaraz przy dziale dziecięcym. Nic nie kupilam jeszcze ale ile sie nalatalam zeby mezowi pokazywac co mi sie podoba dzisiaj rano troche mnie zmacal i mowi "no faktycznie ten brzuszek juz jest inny" (mowilam mu wczoraj ze stwardnial. Zreszta jak leze na boku to mi sie ten brzuch nie poddaje grawitacji i tluszczyk sie nie zlewa na jedna strone tylko zostaje tak na srodku). A jak bylismy w sklepie to mimo ze mialam na sobie dosc luzna sukienkę to mowil ze widac juz ze jestem brzuchata zaraz wstaje z łóżka, ogarne sie i zabieram sie za robotę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3240 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Nie śpimy już od ponad godziny Pogoda do tyłka szaro, buro, pada.. Dzis mam pod opieką koleżankę mojej malej, dobrze, że męża bratanica będzie mi pomagać ![]() Spokojnej soboty życzę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

Nie mam nic na obiad przygotowanego

A pająków to najbardziej. Szczególnie takich z włosami na odnóżach

A rejestracja polegala na wniesieniu oplaty za wizyte 

13.03.2008
Trzymajcie sie i wierze, ze kolejny raz bedzie dla was szczesliwy.