|
|
#271 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)
Cytat:
Idz na FB, do Chodakowskiej na profil, regularnie wrzuca przepisy - mozna sie zainspirowac http://qchenne-inspiracje.pl/products/ksiazka/ Ale masa przepisów u niej na blogu jest i mozna poczytac online. No chyba, ze lubisz w rece ksiakze trzymac, to polecam ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
Cwiczylam jakis czas temu; pamietam, ze po pierwszym razie nie moglam sie ruszac, bo mialam straszne w tych miejscach (boczkach) zakwasy. Musze wrocic koniecznie, dzieki za przypomnienie Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2017-09-01 o 15:34 |
||
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Mam abonament na legimi.pl więc książka zawsze bardziej wyczerpuje temat.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Dziś wypiłam kawę bez cukru i żyje xd planuje maksymalnie ograniczyc sól i cukier. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#273 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Obyy! Zazwyczaj bez cukru nie ruszyłam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Normalnie kawy i herbaty nie słodziłam "od zawsze", ale jak kawa była "sypana" a nie instant i bez mleka, to dziwnie mi było, no, ale w ciąży rozpuszczalna nie jest polecana, więc trzeba było się przestawić. Do wszystkiego się człowiek przyzwyczai, jak nie ma wyjścia. Nawet do ćwiczeń. ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76803821] Tez caly blog Malgosi z qchennych inspiracji jest rewelacyjny. Niedawno tez ksiazke wydala, mozna ja kupic tu: http://qchenne-inspiracje.pl/products/ksiazka/ Ale masa przepisów u niej na blogu jest i mozna poczytac online. No chyba, ze lubisz w rece ksiakze trzymac, to polecam ![]() [/QUOTE] Może to coś dla mnie. Jestem cienka jeśli chodzi o gotowanie. |
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Raczkowanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76781851]http://www.styled247.com/body-shape-calculator/ - tylko tutaj o szerokosc ramion pytają, nie o biust.
https://shopyourshape.com/calculate-your-body-shape/ - tutaj sobie zmien u gory na centymetry. Mi w pierwszym wyszedl odwrocony trójkąt. W drugim sylwetka prosta, lub inaczej nazywana prostokąt.[/QUOTE] No dobra, pomierzone Na pierwszej stronie wyszło, że jestem odwróconym trójkątem. Na drugiej nie przypisało mi żadnej sylwetki Komunikat "Your body type is: Unavailable. A very small percentage of women do not fall into any of the 8 body type categories." ![]() A mam 87 biust, 63 talia i 93 biodra. Trójkąt chyba pasuje.. ![]() Cytat:
Ja kupiłam teraz książkę kucharską wg diety strukturalnej dr Baradyna. Słynie z doboru różnorodnych składników w diecie. Wiem, że w necie są przepisy na jego "odchudzające koktajle" no i tabela z najlepszymi produktami strukturalnymi - w książce są oznaczone gwiazdkami, które są najlepsze . Myślę że z tej tabeli można nawet samemu fajnie coś skomponować.[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76803951]Whey hey Ja też kiedyś przestałam słodzić i jak teraz próbuję słodkiej to mnie mdli. Ale wolę z mlekiem niż zwykłą czarną. Ja idę zaraz poćwiczyć Tiffany i Mel B korzystając z tego, że TŻ poszedł na % z kolegą i mam chatę wolną:P |
|
|
|
|
|
#277 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Też nie mam głowy do obliczania ile procent węgli, tłuszczu czy białka mam w każdym posiłku, więc jak trzymam się jadłospisu to nie mam problemu. No i ja w ogóle nie lubię gotować, więc to dla mnie wybawienie, bo nie muszę pół dnia kombinować co by tu zjeść
|
||
|
|
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#281 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://paulinanosarzewska.pl/wp-cont..._sylwetki.html Wyszło mi trójkąt odwrócony i chyba faktycznie się zgadza, patrząc po wymiarach schodzi mi w dół.. Fajnie bo od razu pisze jakich ciuchów unikać Faktycznie, jak mam bluzki w łódkę to na zdjęciach wyglądam jakbym miała + 5 kg, bardzo szeroko w ramionach. A z dekoltem V jest super
|
|
|
|
|
|
#282 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Byłam na wizycie tutaj http://jadlospisy.pl/ Z tego, co widziałam na stronie można też konsultować się online, ale nie korzystałam z tej opcji, więc nie wiem jak działa. |
|
|
|
|
|
#283 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry !
|
|
|
|
|
#284 | |
|
Rozeznanie
|
No
![]() Myślę,że ma dużo wspolnego. Tylko odwrócony trójkąt mi się z męską budową kojarzy - tzw marchewki. A nasze figury raczej nic z męskością wspólnego nie mają;D [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76778641]Znalazlam przykładowe zdjęcie znanych "lizaków" i na 100% jestem lizak ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Anuszko, w tydzień raczej ciężko dużo schudnąć. Rób wszytsko na spokojnie. Bo inaczej będziesz kończyć załamana w kuchni przy lodówce. Cytat:
---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Dzień dobry ![]()
|
|
|
#285 |
|
Rozeznanie
|
Witam się i ja
Wczoraj zgrzeszyłam, ale rocznicę mieliśmy ![]() Dzisiaj od rana dieta + nie wiem, co z ćwiczeniami, bo pogoda jest brzydka, chyba Chodakowską sobie strzelę
|
|
|
|
|
#286 |
|
Żona
|
Witam. U mnie z dietą różnie ale przestałam się opychać. Jem około 3- 4 posiłki. Odstawiłam majonez (moja zguba) i masło. Nie piję słodkich napojów
Ćwiczeń nie ruszyłam nie mam kiedy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#287 |
|
Rozeznanie
|
Super, lepiej małymi kroczkami niż rzucić się na głęboką wodę i stracić motywację po tygodniu. Ja teraz się uczę mniej ćwiczyć, bo przez przetrenowanie mam coraz mniejszą motywację.
|
|
|
|
|
#288 |
|
Konto usunięte
|
Hej, dziewczyny! Co sie porobilo z pogodą?! Wrzesien zaczął sie nieciekawie... Ja tez wczoraj zgrzeszylam . TŻ-et wieczorem pizze zamówil, ale juz wracam na dobre tory, zaraz sobie będę robila sniadanie. Chcialabym dzisiaj wieczorem pocwiczyc Cindy. Muszę, muszę zacząć cwiczyc, bo pomimo stosunkowo niskiej wagi, mam wrazenie, ze mam mało mięsni, a za duzo tluszczyku. A w ogole to fajnie mi na tym wątku z Wami Próbowalam sie nie raz już zaczepiać w paru, ale jakos albo dogadać sie nie moglam, albo dziewczyny juz sie tak dobrze znaly, ze ciężko bylo sie tam nowej osobie przebić. Milego dnia |
|
|
|
|
#289 | |
|
Rozeznanie
|
Małe zmiany często dają duży efekt!
Cytat:
---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Pogoda jest dramatyczna. My z Tż dziś jedziemy na mały wypad i zostajemy do jutra. Dokąd ? Nie wiem, niespodzianka dla mnie. Myślę,że mały grzeszek nie jest zbrodnią. Ważne,że dziś się planu będziesz trzymać i będzie dobrze;D [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76820126] Hej, dziewczyny! Co sie porobilo z pogodą?! Wrzesien zaczął sie nieciekawie... Ja tez wczoraj zgrzeszylam . TŻ-et wieczorem pizze zamówil, ale juz wracam na dobre tory, zaraz sobie będę robila sniadanie. Chcialabym dzisiaj wieczorem pocwiczyc Cindy. Muszę, muszę zacząć cwiczyc, bo pomimo stosunkowo niskiej wagi, mam wrazenie, ze mam mało mięsni, a za duzo tluszczyku. A w ogole to fajnie mi na tym wątku z Wami Próbowalam sie nie raz już zaczepiać w paru, ale jakos albo dogadać sie nie moglam, albo dziewczyny juz sie tak dobrze znaly, ze ciężko bylo sie tam nowej osobie przebić. Milego dnia
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Co ile jecie? 3h jest ok?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#291 |
|
Rozeznanie
|
Znam to.
i trzymam kciuki;D
|
|
#292 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dużo się kiedyś mówiło o tym, że trzeba jeść mało, a często. Ale ostatnio czytam, że to wcale nie ma takie znaczenia, jak wcześniej sądzono i najważniejsza jest dzienna ilość kalorii. Chyba trzeba robić tak, jak nam wygodnie i jak się najlepiej czujemy. Ja czasem mam wrażenie, że przez zasadę mało a często jem więcej. |
|
|
|
|
|
#293 | |
|
Rozeznanie
|
Ja różnie.
Nie mam obsesji na punkcie wyliczania godzin i trzymania się tego. Cytat:
|
|
|
#294 | |
|
Żona
|
Cytat:
mam prawie 12 miesięcy na zgubienie 10kg. I chcę podejść do tego z rozsądkiem więc przeanalizowałam sobie co mogło przez dwa lata spowodować, że przytyłam. Wyszło na to że ja zanim nie poznałam Tż to nie jadłam masła i majonezu, zaś przy nim się nauczyłam i potrafię z jeść duży(ten największy) słoik majonezu w 2tygodnie SAMA!! + masła też nie żałowałam. Załamałam się. No i zaczęłam pić dużo wody. Staram się chociaż litr wypić dziennie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#295 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#296 |
|
Żona
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76820126]
A w ogole to fajnie mi na tym wątku z Wami Próbowalam sie nie raz już zaczepiać w paru, ale jakos albo dogadać sie nie moglam, albo dziewczyny juz sie tak dobrze znaly, ze ciężko bylo sie tam nowej osobie przebić. Milego dnia Też próbowałam się wkręcić w inną grupę to wylali na mnie wiadro pomyj. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#297 | ||
|
Rozeznanie
|
![]() czasem związek wpływa na masę;-) Mój Tż mnie dokarmia, dużo jedzenia kupuje i ogólnie lubi jeść. Muszę się pilnować przy nim. Cytat:
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Oj, a skąd te pomyje? Cytat:
|
|
|
#298 | |
|
Żona
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#299 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#300 |
|
Żona
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76821291]Staram sie jesc 3x dziennie, ale wieksze posilki, a nie 5x dziennie, a mniejsze. Zauwazylam, ze jak jem mniejsze, a czesciej, to w miedzy czasie chodze glodna, a jak zjem solidnie posilki, ale rzadziej to w przerwach jestem najedzona i nie podjadam.[/QUOTE]
Też tak samo mam. A jak jestem głodna to jem owoc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

Idz na FB, do Chodakowskiej na profil, regularnie wrzuca przepisy - mozna sie zainspirowac 

Komunikat "Your body type is: Unavailable. A very small percentage of women do not fall into any of the 8 body type categories." 

. TŻ-et wieczorem pizze zamówil, ale juz wracam na dobre tory, zaraz sobie będę robila sniadanie. Chcialabym dzisiaj wieczorem pocwiczyc Cindy. Muszę, muszę zacząć cwiczyc, bo pomimo stosunkowo niskiej wagi, mam wrazenie, ze mam mało mięsni, a za duzo tluszczyku.