![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
Cmoksia - poszukam w domu tej strony na której czytałam. Nie chcę nikogo odstraszać, ale koszt kilku fotek (które dla mnie rewelacyjne nie są) jest olbrzymi! Chyba, że obecnie pozwalają wstawić swoje własne zdjęcia, przecież o wiele taniej wyszłoby zrobienie sobie samemu takiej sesji przez jakiegoś sprawdzonego fotografa. Poza tym może i fajne to jest, ale czy te panie-modelki zarabiają na tym, czy to tylko towarzysko-rozrywkowe zajęcie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Przyczajenie
|
Wg mnie to zwyklli naciągacze, żadna szanująca sie agencja nie pobiera oplat za sesje zdjeciowe. Zwykle w ten sposob rozpoznaje sie oszustow. Jezeli moge polecic jakas agencje reprezentującą modelki plus size to bylaby to moda forte z Warszawy. Reprezentuja zarowno szczuple modelki jak i +size. Wiem ze slyszalam o jakiejs dobrej ag w wawie dla plus size i nie jestem na 100% pewna czy to wlasnie ta, ale tak mi sie wydaje. Po zdjeciach widac ze dziewczyny cos juz robily.
Nie spodziewajcie sie jednak wielkiej kasy po tym, bo dziewczyny pracują chyba tylko w Polsce. Mozna raczej liczyc na satysfakcję. Powodzenia! P.S. One nie sa jakies bardzo przy tuszy bo moim zdaniem 108 cm w biodrach i 80 w talii to nie jest jednak tak duzo. |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, coś mi net wolno chodzi więc wrzucę linki, bo za długo by trwało wrzucanie pojedynczych fotek
![]() To zagraniczne blogi szafiarskie - 3 francuskie, jeden niemiecki i jeden z niewiadomego mi kraju. Wszystkie panie są plus size, niektóre naprawdę fajnie ubrane! http://bigbeauty.over-blog.com/ http://blogtobealive.over-blog.com/ http://cheesecakelove.over-blog.fr/ http://marymary-jane.blogspot.com/ http://styleisstyle.blogspot.com/
![]() |
#1684 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja dzisiaj przymierzyłam chyba z 20 par spodni bleeee... nienawidzę kupować spodni. albo za małe, albo za duże, albo nie wejdę itp itd... dżinsów w końcu nie kupiłam ![]() ![]() a co do spodni - będę chodziła nago :P no dobra, nie wiem. będę nadal szukała, jednocześnie szukając jakiś butów do spódnic letnich, bo postanowilam, że jak nie mogę znaleźć spodni, to może powinnam zacząć chodzić w spódnicach :P na zdjęciach są te ciuchy które dziś kupiłam plus różowa i niebiesko-zielona bluzka z KappAhla z wczoraj. jak widać, to ten sam fason tylko inny kolor ![]() Image00001.jpg Image00006.jpg Image00007.jpg Image00008.jpg Image00009.jpg
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
podaję kolejny namiar na "agencję" - nie odpowiadam za niego, radzę się zastanowić, nie ma u nich nawet galerii, choć są trochę bardziej wiarygodni od tych "maxi", podają nip, krs i regon, więc teoretycznie można by ich sprawdzić.
Cmoksia czujna bestio, już podaję ![]() http://www.agencjamodelek.net/ Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-05-26 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Świetne są te bluzki, bardzo takie lubię ![]() Muszę jutro przejść się do Kappahla i je obejrzeć. Bardzo mi się podoba kolor Twoich dżinsów. Gdzie je kupiłaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
Limonatka super bluzeczki
![]() PS. Cmoksia kiedy jakiś nowy przepis? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i co, wygodne w noszeniu? ![]() dziękuję ![]()
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
też ostatnio stwierdziłam, że odstawię spodnie na rzecz spódnic
![]() ![]() Teraz mi za zimno na spódnice ![]() PS. nie wiem kiedy nowy przepis ![]() ![]() ![]()
#1692 |
Zakorzenienie
|
Taaak... też sobie obiecywałam, że przejdę na spódnice (2 nowe kupiłam, jak znajdę chwilę, to cyknę fotki), ale cierpię na chroniczny brak odpowiednio dobranych do mych stóp butów - za małe, za duże, uwierają, cisną, kaleczą... Nawet adidasy mi sie rozlazły i pół podeszwy odleciały po wyprawie na "ryby" z Tż. żyję więc od tygodnia na japonkach, lub cisnę się w niewygodnych, ale długo tak nie można!
Obiecałam sobie, że kupię wygodne ładne buty! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
Limonatka, sa wygodne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
A ja widziałam dziś fajne i tanie ciuszki w ekhmmm Tesco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() btw, przymierzałam dziś 2-3 sukienki w Vogele (takie na ślub), ale tylko w jedną weszłam (ale była zbyt obcisła, bo wałeczki się odznaczały), bo reszta mimo że rozmiar chyba 46 to nawet nie mogłam ich na siebie założyć! lekka przesada eh.
![]() |
#1696 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do New Yorkera też nie chodzę, wydaje mi się, że tam nic nie ma. A można było kupić takie fajne spodnie ![]() Cytat:
Też się przejdę ![]() W C&A mają fajne rzeczy, można tez kupić dopasowane ubrania. Mają fajne spodnie, ale ostatnio coś nie mogłam na siebie dobrać: wszystkie miały taki niski stan, a mnie takie spodnie strasznie z tyłka spadają ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zlapalam jakiegos rozmiarowego dola..musze przystopowac z jedzeniem bo rosnę a tu lato idzie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1699 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jak sobie obiecuję przystopować z jedzeniem, to zawsze jakoś tak się dzieje, że robię się strasznie głodna ![]() Brak diety działa na mnie lepiej niż niejedna dieta ![]() Cytat:
To powinnaś tam coś znaleźć ![]() Ja się ostatnio zmobilizowałam i zaczęłam znowu ćwiczyć pilates i jeździć na rowerze. Byłam już tak strasznie nierozćwiczona, że aż mnie kręgosłup zaczał boleć. Ale co się dziwić: w pracy siedzę, w domu siedzę. Kilka dni ćwiczeń i od razu lepiej się poczułam. Nawet trochę lepiej wyglądam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
cwiczenia to jest to...biore sie za to porządnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Raczkowanie
|
oo jezu... ćwiczenia... też sobie obeicuję, że zacznę
![]()
#1702 |
Zakorzenienie
|
taaaaaa, ćwiczenia, też sobie obiecuję, miałam zacząć biegać od marca, a tu zaraz czerwiec
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
wiecie co wam powiem? cwiczylam takie cwiczenia na filmikach z youyube..8 min abs brzuch albo posladki ramiona nogi, czasami wiecej czasami mniej i jedzac normalnie schudlam 4 kg, a jem duzo, cos w tym musi byc...robi mi sie wciecie w talii..ostatnio to zaniedbalam ale znowu sie biore do roboty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Zadomowienie
|
Limonatko to ja do Rybnika zapraszam. C&A mamy w Focucie. Poza tym jest w Plazie Cameieux, w którym spodnie są do rozmiaru 46.
#1705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
właśnie linka! linka! też chcę 4 kg mniej!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
co jakiś czas rozmawiamy o sukienkach na wesela.. też muszę kupić jakaś i chciałabym chociaż przymierzyć, bo nie wiem jakbym wyglądała w takim fasonie, sukienkę bez ramiaczek wogóle. ktoś widział w jakiś sklepach w większych rozmiarach? wiem, że czasem można coś upolować w lumpkach, ale w jakiś normalnych sklepach?
#1708 |
Zakorzenienie
|
A jakieś sklepu odizżone w sukienkami w duzych rozmiarach takich bardziej młodziezowe ale zeby sukienka kolorowa była i miała mozliwie rekawki dłuzsze?
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
Hehe no ja też miałam zacząc biegac na wiosnę i tylko raz poszłam biegac, ale na drugi dzien miałam takie zakwasy na całym ciele że się ruszac nie mogłam i jakoś straciłam chęc na bieganie
![]() No i zaczynam pic wodę, od dziś, taką zupełnie niegazowaną i bezsmakową, której nie lubię, ale wierzę że jakoś zniosę ![]() Synesthesia ale masz wymagania ![]() ![]() EDIT: Limonatka zajrzyj do H&M, nawet jak nie znajdziesz czegoś fajnego w swoim "normalnym" rozmiarze to śmiało przymierzaj mniejsze, ja ostatnio przymierzałam tunikę i zaczynając od 42 (profilaktycznie tez 44 do przymiarki wzięłam) schodziłam w dół, aż w końcu w sam raz było... 36 ![]() ![]() (i tak nie kupiłam bo wyglądałam jak w 7 miesiącu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.