Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-09-03, 07:30   #4681
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5

Dzien dobry laskk
Zalozylam nowy post ale jak sie pojawi to prosze zebyscie w nim jeszcze nie pisaly bo musze dodac post z ziolkami

Ja tymczasem ide sie jeszcze polozyc bo straszne chorobsko mnie rozlozylo

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 07:33   #4682
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Dzien dobry laskk
Zalozylam nowy post ale jak sie pojawi to prosze zebyscie w nim jeszcze nie pisaly bo musze dodac post z ziolkami

Zdrówka Kochana

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:30 ----------

Dzień Dobry bardzo - u mnie pobudka o 6.47 - tak celebruje weekendy mój Syn
Jestem taaaaka śpiąca ze nie wiem jak przeżyje bez drzemki jakiejkolwiek ...
Miłego Dnia Wam życzę

DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 07:33   #4683
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Zdrówka Kochana

Dziekuje
Ja to pol biedy, gorzej z mlodym bo tez go cos bierze wczoraj juz mial takie szklace, chore oczka i katar

Stary 2017-09-03, 07:35   #4684
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje
Ja to pol biedy, gorzej z mlodym bo tez go cos bierze wczoraj juz mial takie szklace, chore oczka i katar

O matko No masakra - wiem co czujesz - u mnie tez jak tylko młody kaszlnie to ja mam od razu ciarki
To zdrówka dla Mlodziana również niech Wam to choróbsko szybko przejdzie

Stary 2017-09-03, 07:36   #4685
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
O matko No masakra - wiem co czujesz - u mnie tez jak tylko młody kaszlnie to ja mam od razu ciarki
To zdrówka dla Mlodziana również niech Wam to choróbsko szybko przejdzie

Stary 2017-09-03, 07:38   #4686
liven
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry laskk

Cytat:
Dziekuje

Zdrowka dla was
Taka pogoda niestety, ze nietrudno o chorobsko
liven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 07:40   #4687
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry laskk

Zdrowka Domi dla Ciebie i synka. Wracaj tu do nas szybko
Ja dzis sie ruszyc nie moge, po co mi byly wczoraj te cwiczenia... Nawet miesnie mnie bola.
U mnie kolezanka z pracy ktora siedzi naprzeciw mnie chora i tylko patrze zeby mnie nie zlapalo od niej.

Edytowane przez _St0kr0tka
Czas edycji: 2017-09-03 o 07:42
_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 07:44   #4688
Ojoanna29
Zakorzenienie

No wreszcie wizaż działa, 2 razy budziłam się na przekąskę i nie miałam do czytać do jedzenia

Motopana, wszystkiego co najlepsze

Domi, zdrówka dla Ciebie i synka, możecie bezkarnie spędzić dzień w łóżku przed tv z minionkami
Mnie też jakoś dreszcze przechodzą od wczoraj, tz przywiózł mi od teściowej domowy sok malinowy, więc leję do herbaty, chociaż ma pewnie mnóstwo cukru

Śniło mi się, że czekałam na przystanku z jakimiś menelami, masakra, chyba za dużo Gry o tron się naoglądałam, bo nieektorzy wygladali jak ci nieumarli a potem że mam synka i taki był cudowny w tym śnie, że już sama nie wiem jaką bym wolała płeć dziecka niech tylko będzie zdrowe
41/2018
Ojoanna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 07:53   #4689
domii29
Zakorzenienie

Dziekuje Wam dziewczyny

Ojoanna oby Cie nic nie rozlozylo
Stokrotka izoluj sie od kolezanki jak tylko sie da

Nie moge spac. Rozbudzilam sie i juz nie zasne . Mlody pomimo kataru pojechal wczoraj do dziadkow, zeby czegos gorszego ode mnie nie zlapac. Ja sie czuje jak przy grypie - jutro mnie raczej lekarz nie ominie. Wkurzam sie bo akurat jak sie owulacja (ponoc) zbliza to ja chora bede .

Mowie do meza wczoraj ze mam podwyzszona temperature a on do mnie - moze plodne masz? Zatkalo mnie moj chlop cos tam sie jednak zna

Ja dzis niestety w lozku nie poleze, musimy pojechac gdzies na galerie ubrac mlodego do przedszkola i na jesien bo robilam ostatnio porzadki u niego w komodzie i troche sie mu wyroslo z ciuchow

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2017-09-03 o 07:55
Stary 2017-09-03, 07:58   #4690
Coccinellla
Zakorzenienie

[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;76835746]U mnie dziś w urodziny temperatura w dół ehh zaczyne 6 cykl

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Moto...😢😢😢
Cytat:
Napisane przez liven Pokaż wiadomość
Pisalam, ze dostalam @ z opoznieniem, teraz mam 14dc testowac bede ok 19.09
A pisalam to co Minita (?) zaczela. Nieraz stresowalismy sie z tz na studiach, ze moze jestem w ciazy, jak bysmy sobie poradzili bez pracy, bez mieszkania.. A teraz? Jak mamy wszystko, mieszkanie, prace, zarobki to mimo checi nie udaje sie.. Wczoraj bylismy na grillu u znajomych, ktorzy maja rocznego synka. Zaczely sie przytyki w nasza strone, ze nie mamy dzieci, nie ma na co czekac. Niby w zartach, ale mi do smiechu nie bylo.

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------

Moto wszystkiego naj oraz spelnienia wszystkich marzen
Dlatego przez chwilę omijaliśmy imprezy rodzinne wielkim łukiem. Ludzie nie mają wyczucia. Mówią co im ślina na język przyniesie. Ja rozumiem, że jak pojawiają się pytania o dziecko to większość tak mówi bo chce jakoś zagadać, czyha aż dorwie plotkę bo odpowiesz ,,jestem w ciąży". To naturalna kolej rzeczy więc będą pytać domu póki nie trafią na zły humorek pytanej😛
Cytat:
Dzien dobry laskk

Domi, zdrówka dla Ciebie i synka 😘

Ja dzisiaj wyjątkowo mam niedzielę pracującą. Właśnie zamierzam się wlec z łóżka...jak wrócę to pewnie będzie nowy wątek👍

Trzymajcie kciuki żeby ludzie nie wymyślali bo jestem w innej lokalizacji niż zazwyczaj i nie ogarniam wszystkich produktów

Coccinellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 08:00   #4691
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Zdrowka dla was
Taka pogoda niestety, ze nietrudno o chorobsko
Dziekuje
Do mnie sie przyplataly wszystkie chorobska naraz. Najpierw zapalenie pecherza (nadal biore tabletki bo przynajmniej przez tydzien musze) pozniej cos mnie zaczelo piec tam na dole, juz myslalam ze to jakas infekcja dodatkowo ale na szczescie minelo. Zatkalo mi uszy chcac sobie je odetkac pogorszylam sprawe i zrobilo mi sie obustronne zapalenie, do tego doszlo gardlo, katar, pieka mnie oczy, nos mam obolaly od kataru... Czuje sie tak jakby jakis czolg po mnie przejechal

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość
Moto...😢😢😢

Dlatego przez chwilę omijaliśmy imprezy rodzinne wielkim łukiem. Ludzie nie mają wyczucia. Mówią co im ślina na język przyniesie. Ja rozumiem, że jak pojawiają się pytania o dziecko to większość tak mówi bo chce jakoś zagadać, czyha aż dorwie plotkę bo odpowiesz ,,jestem w ciąży". To naturalna kolej rzeczy więc będą pytać domu póki nie trafią na zły humorek pytanej😛

Ja dzisiaj wyjątkowo mam niedzielę pracującą. Właśnie zamierzam się wlec z łóżka...jak wrócę to pewnie będzie nowy wątek👍

Trzymajcie kciuki żeby ludzie nie wymyślali bo jestem w innej lokalizacji niż zazwyczaj i nie ogarniam wszystkich produktów

Dziekuje
Oby Ci ta pracujaca niedziela jak najszybciej zleciala

Stary 2017-09-03, 08:10   #4692
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Moto...😢😢😢

Trzymam kciuki zeby dzien w pracy szybko minal i zeby za duzo nie wymyslali
Cytat:
Dziekuje
Do mnie sie przyplataly wszystkie chorobska naraz. Najpierw zapalenie pecherza (nadal biore tabletki bo przynajmniej przez tydzien musze) pozniej cos mnie zaczelo piec tam na dole, juz myslalam ze to jakas infekcja dodatkowo ale na szczescie minelo. Zatkalo mi uszy chcac sobie je odetkac pogorszylam sprawe i zrobilo mi sie obustronne zapalenie, do tego doszlo gardlo, katar, pieka mnie oczy, nos mam obolaly od kataru... Czuje sie tak jakby jakis czolg po mnie przejechal

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Dziekuje
Oby Ci ta pracujaca niedziela jak najszybciej zleciala

Domii bidulko, widze ze wszystko na Ciebie sie uwzielo obys szybko przegonila te chorobska
Nam dzis na pewno szybko minie, jedziemy ogladac motor a pozniej na 17 na msze za meza chrzestna w druga rocznice smierci pewnie po mszy do cioci na kawe i do domu i bedzie koniec dnia. I bardzo dobrze, bo dzis mialam miec @ a nie chce o tym za duzo myslec.

Stary 2017-09-03, 08:13   #4693
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Feliska Pokaż wiadomość
To napisz jeszcze raz, wylej swoje smutki i żale, w końcu po to tu jesteśmy
Co w ogóle z Twoim okresem? Testowaniem, czymkolwiek? Bo nic nam tu nie piszesz, a termin minął...

Fiole - życzę nam, żebyśmy miały ten sam termin porodu
Niech się spełni!

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Motopana spełnienia wszystkich marzeń a w szczególności tego jednego!

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 08:22   #4694
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Blanka, ja bym poszła od razu po @ do lekarza, żebyś w razie czego mogła jeszcze w tym cyklu zacząć brać acard i progesteron. Jeśli lekarz da Ci skierowania na te wszystkie badania to super, ale znając polskich lekarzy... Może niech chociaż pokieruje w którą stronę pójść z badaniami. Tż możesz zbadać, ja swojego wysłałam i okazało się, że jestem w ciąży możecie przecież badać się równocześnie, a jak wszystko będzie ok to będziecie spokojniejsi

Patrycja, może też powinnaś wybrać się do gina? To niestety może być torbiel, jeśli masz plamienia i boli.
Skoro Ty wyslalas swojego tzta na badania i sie okazalo ze w ciazy jestes to moze i ja swojego pogonie
Cytat:
Rumianku fotel przecudny! ja mam salon bialo-szary i myslalam o podobnym fotelu, ale nie mam juz miejsca

Domi tez mi sie to wyswietlilo jak weszlam na kalendarzyk i widze, ze idziemy leb w leb - u mnie tez 13dc
Mam nadzieje ze razem bedziemy testowac i ze wysikamy piekne 4 kreski
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
I powiem szczerze że jestem w szoku. Za wizytę w komplecie endo-gin + cytologię + USG tarczycy 130zl.
A jak do niego chodziłam tylko jako do endokrynologa to 100zl.

Super! Ja jak w ciaze zaszlam za zwykla wizyte u ginekologa placilam 150 pozniej kolejne wizyty 130

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
I takie nastawienie mi sie podoba mam nadzieje, ze trafisz na konkretnego lekarza ktory bedzie wiedzial jak Cie pokierowac.

Chyba sobie daruje na razie ta bete. Dzwonilam do gin co z tym Castagnusem dla swojego spokoju, potwierdzila wasze slowa zeby odstawic zrobie w przyszlym tyg jeszcze jeden test i jak wyjdzie pozytywny to zapisze sie do gin na za jakies 3tyg zeby potwierdzic. Zaczynam sie cieszyc, ale to chyba za wczesnie. Chyba jeszcze nie wierze w to co widzialam rano

Nie moge przestac sie cieszyc z tego ze wysikalas 2 kreseczki, ciesze sie jakbym to ja siknela conajmniej

Cytat:
Oj tak😞

Mojego też ruszyło kiedyś...z resztą jak pojawia się@. To naturalne, staramy się razem o jedno

Haha widzę domi, że wczoraj było hihi buźka😘

Nie p...dol głupot 😘

Jak Was to uspokoi to zróbcie, ale najpierw gin☺

Pasuje zrobić betę

Przeznaczenie ☺ super kolorek!

Dokładnie tak jest. Większość mówi ,,jak po roku się nie uda to pierwsze co to zróbcie badania nasienia"

😞
Czemu teraz badania nasienia?
Długo się staracie?

Jaki jest sens robić kobiecie setki badań żeby na końcu okazało się, że to w mężczyźnie leży problem?
Większość ginekologow najpierw zleca badanie nasienia zeby nie tracis setki momet i czasu, jesli sie okaze ze to w mezczyznie lezy problem.

Moj maz sie smial ze nowy miesiac sie zaczal wiec codziennie probujemy wczoraj niestety zaniemoglam wiec juz jestesmy jeden dzien w plecy

Stary 2017-09-03, 08:29   #4695
_St0kr0tka
Zakorzenienie

[QUOTE=domii29;76836506]
Nie moge przestac sie cieszyc z tego ze wysikalas 2 kreseczki, ciesze sie jakbym to ja siknela conajmniej

obys Ty tez niebawem wysikala 2 kreseczki

Zagladalam na razie z ukrycia na majowki, jest wiecej niz jeden post ale poki co ciezko sie rozkrecaja. Moze jak wiecej osob sie tam pojawi to cos sie ruszy. Chociaz szczerze mowiac i tak wole zostac tu z Wami ❤ za bardzo Was polubilam

Stary 2017-09-03, 08:29   #4696
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Minita Pokaż wiadomość
Ja jak miałam wizytę u gina, to przypadkowo wypadło 2 dni przed domniemaną owu i ginek powiedział, że to idealny czas na zbadanie, wiec też wybrałabym teraz przed owu.

A przed ślubem modlitwa, żeby to nie było "to ", żeby tylko @ się pojawiła, a teraz człowiek by wszystko oddał, żeby ujrzeć to dwie kreski... eh...

A wiecie, żeby odreagować nadejście @ postanowiłam się rozluźnić i napić z tego wszystkiego winka, później dostałam cynk, że w biedrze są wieszaczki na które poluje od dawna. Normalnie zapomniałam na śmierć, że piłam, bo nic nie czułam po sobie i wsiadłam w samochód i pojechałam, dopiero po przejechaniu 2 km olśniło mnie i zawróciłam, a tak mi serce biło, że myślałam, że mi wyskoczy. W życiu mi się to nie przytrafiło. Okropny dzień...
Pojechalismy raz ze znajomymi do knajpki na piwo, maz wtedy jechal w jedna strone a ja mialam wracac. Wypil wtedy ze 3 piwa, wyszlismy z knajpki, maz poszedl przodem, zapakowal sie za kierownice i krzyczy "wsiadajcie jedziemy" stanelismy popatrzylismy na niego jak na idiote a on dopiero po chwili sie zorientowal o co nam chodzi, wysiadl i zaczal sie smiac... zapomnial ze pil nigdy wiecej sie mu nie zdarzylo ale moze sie juz przyzwyczail ze to zawsze on pije a ja kieruje
Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Wiesz tylko co innego, pronienie gdzie jednak ta ciąża była kilka tygodni. A co innego to,że gdybym nie była niecierpliwa to bym o tych ciążach pojęcia nie miala. W szpitalu jak byłam gdy zaczęłam krwawić to mi powiedzieli,że kobieta przechodzi takie coś nie raz,tylko nie ma o tym bladego pojęcia. I po prostu zarodek ma prawdopodobnie wady i sam się go pozbywa. Selekcja naturalna.
A może u mnie jest tak,że mam jakas mutacji genu i każde dziecko może być chore ? I tak się zdarza. A może miało znaczenie to,że po każdej owulacji gdy była ciąża przechodziłam ciężko infekcje. Nie wiem, nie mam pojęcia. Mogę sobie gdybać i gdybać. Ale powiem szczerze,że jeśli okaże się,że problem jest bardzo złożony to ja nie wiem czy będę walczyć chyba odpuszczę. Mnie urodzenie chorego dziecka przeraża. Jest to mój jedyny strach i ja wiem,że tego nie zrobię. A wątpię,że mi lekarze z marszu dają skierowania na badania genetyczne czy kardiotypu mojego, męża czy nas obojga.
Nie wiem mam pełno myśli w głowie.
Z jednej strony tak się zdarza potem kobiety rodzą zdrowe dzieci, a z drugiej są takie które zdrowych dzieci nie rodzą.
Moja sąsiadka np. Roni wszystkie plody płci żeńskiej. I już poroniła kilka razy, z tego pierwsze kilka wczesnie. Chyba nawet biochemiczne też to były.
Dopiero dwie ostatnie ciąże pozwoliły na zbadanie i na tej podstawie lekarze to stwierdzili.
Ciąża i jej komplikacje to coś co zawsze będzie zaskakiwać. Swoja droga powod zakonczeni pierwszej ciąży na 99% znamy.

Ja wierze ze Wam sie uda i to szybciej niz Ci sie wydaje
Cytat:
Napisane przez Patrycja28100 Pokaż wiadomość
Melduje ze zaczelam krwawic takze nawet testu nie zdazylam kupic. A juz mialam taka nadzieje.

Cytat:
Napisane przez Ojoanna29 Pokaż wiadomość
Byłam w Lidlu, udało się dojechać i wrócić są jeszcze body w promocji 3za2, u mnie akurat tylko chlopiece zostały, wzięłam 3 pary dla siostrzeńca. Potem dostanę z powrotem
Dobrze kombinujesz
Cytat:
Rozpisalam sie, nacytowalam, a wszystko sie skasowalo.. W sumie moze idobrze, bo zaczelam smecic i sie zalic, a troche glupio po takich radosciach Stokrotki

Idziemy niedlugo na grilla, na ktorego nie chce nam sie isc ani troche
Co sie dzieje?

Stary 2017-09-03, 08:34   #4697
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Czeeeeeeść!

Co tu się działo, cały dzień mnie nie ma i do nadrabiania jakieś marne ochłapy?!

Moto z całego serca Ci życzę żeby w następne urodziny obudził Cię płacz głodnego bobaska

Wszystkim, którzy mają mój fotel na oku powiadam kupujcie albowiem jest superowy i zmienili mu cenę z 9 na 8 stów w tym roku. Sama będę brać drugi szary, albo drugą kanapę - ostatecznych decyzji brak. TŻ chce tapicerować stare fotele, które powinny stać w muzeum wsi polskiej, a nie w moim salonie.

Co do tego co napisała liven to ja nigdy nie bałam się, że jestem w ciąży i nie podchodzę tak do tego. Zastanawiam się za to jakiego trzeba mieć pecha, żeby się zabezpieczać i jednak zrobić dziecia.

Zdaję sobie sprawę świetnie, że 99% "wpadek" to nie są żadne wpadki tylko kalendarzyki, stosunki przerywane i inne takie oh raz zapomnieliśmy no ale jednak ktoś tego pecha ma.

A tu człowiek prawie z zegarkiem w ręku próbuje coś zdziałać i :upa.

85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 08:38   #4698
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Domii możesz mnie dopisać na testowanie 28.09

Super wiesci, mocno trzymam za Was kciuki!
Cytat:
Napisane przez cambria04 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny... U mnie nic z tego,nie zdążyłam testu kupić, bo @ jak w zegarku...
To teraz zrobię sobie badania na cytomegalię i tokso, bo jeszcze nie zrobiłam, a niedawało mi spokoju,jednak smuteczek jest...

następny razem

Super!!! Gratulacje 😍 piękny teścik!.Życzę spokojnej i bezproblemowej ciąży i zdrowego maleństwa 😀

Masz mój upatrzony fotel tylko ja wersję szarą preferuję😊kanapa z tej serii też całkiem ok...

Cieżko nie brać do siebie takich przytyków... Wierzę,że Wam się uda i za niedługo pochwalisz się II Diagnostyka nie zaszkodzi, obyś trafiła na dobrego lekarza

Trzymam kciuki

nastepny miesiac nalezy do Ciebie!
Cytat:
Ja poproszę o zapisanie na 14.09 - znów wkradł się błąd w dacie ☺

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Tak właśnie zerkałam na pierwszą stronę i widzę, że z Liven i prawie z Nat zaczęłyśmy starania. Musi się nam teraz razem udać 👍☺

Zrobione

Cytat:
Napisane przez Ulllaa Pokaż wiadomość
Ja właśnie wróciłam z urodzin koleżanki i nadrabiam zaległości. Postanowiłam dziś nie pić bo @ ma 5 dzień spóźnienia, chociaż testy wychodzą negatywne, że aż razi. Ale póki nie ma @ jest nadzieja. Zastanawiam się nad betą w poniedziałek, rzadko kiedy mialam takie spóźnienie to już by był 34dc. Pozostaje mi czekać 😏

U nas na watku @ lubi sobie stroic zarty i sie spozniac
Cytat:
Maz mi chyba nie wybaczy, ze pierwsze widzialyscie test powiedzialam mu, ze musial najpierw przejsc weryfikacje moich specjalistek czy mam do niego biec z dobra wiadomoscia czy jeszcze sie wstrzymac
Zapowiada sie brzydka pogoda dzis

Takie piekne krechy wysikalas ze musi wybaczyc
[1=5e34ff6befca073180cbcc6 6321058714c7d55ca_5effb87 2cc7f0;76835746]U mnie dziś w urodziny temperatura w dół ehh zaczyne 6 cykl

Moto wszystkiego najlepszego, spelnienia tego najwiekszego marzenia
Cytat:
Pisalam, ze dostalam @ z opoznieniem, teraz mam 14dc testowac bede ok 19.09
A pisalam to co Minita (?) zaczela. Nieraz stresowalismy sie z tz na studiach, ze moze jestem w ciazy, jak bysmy sobie poradzili bez pracy, bez mieszkania.. A teraz? Jak mamy wszystko, mieszkanie, prace, zarobki to mimo checi nie udaje sie.. Wczoraj bylismy na grillu u znajomych, ktorzy maja rocznego synka. Zaczely sie przytyki w nasza strone, ze nie mamy dzieci, nie ma na co czekac. Niby w zartach, ale mi do smiechu nie bylo.

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:41 ----------

Moto wszystkiego naj oraz spelnienia wszystkich marzen
Mam nadzieje ze nam wszystkim w koncu sie uda bo to rozczarowanie z miesiaca na miesiac jest okropne. Przytulam Cie bedziemy testowac w parze

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
Cytat:

obys Ty tez niebawem wysikala 2 kreseczki

Zagladalam na razie z ukrycia na majowki, jest wiecej niz jeden post ale poki co ciezko sie rozkrecaja. Moze jak wiecej osob sie tam pojawi to cos sie ruszy. Chociaz szczerze mowiac i tak wole zostac tu z Wami ❤ za bardzo Was polubilam

Rozkreca sie dziewczyny jak sie nam tu ekipa majowek zbierze i zaczna sie tam udzielac

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7683668 1]Czeeeeeeść!

Co tu się działo, cały dzień mnie nie ma i do nadrabiania jakieś marne ochłapy?!

Moto z całego serca Ci życzę żeby w następne urodziny obudził Cię płacz głodnego bobaska

Wszystkim, którzy mają mój fotel na oku powiadam kupujcie albowiem jest superowy i zmienili mu cenę z 9 na 8 stów w tym roku. Sama będę brać drugi szary, albo drugą kanapę - ostatecznych decyzji brak. TŻ chce tapicerować stare fotele, które powinny stać w muzeum wsi polskiej, a nie w moim salonie.

Co do tego co napisała liven to ja nigdy nie bałam się, że jestem w ciąży i nie podchodzę tak do tego. Zastanawiam się za to jakiego trzeba mieć pecha, żeby się zabezpieczać i jednak zrobić dziecia.

Zdaję sobie sprawę świetnie, że 99% "wpadek" to nie są żadne wpadki tylko kalendarzyki, stosunki przerywane i inne takie oh raz zapomnieliśmy no ale jednak ktoś tego pecha ma.

A tu człowiek prawie z zegarkiem w ręku próbuje coś zdziałać i :upa.

Rumiankowa co bys nie napisala to uwielbiam czytac Twoje posty!

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2017-09-03 o 08:40
Stary 2017-09-03, 08:42   #4699
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ulllaa Pokaż wiadomość
Ja właśnie wróciłam z urodzin koleżanki i nadrabiam zaległości. Postanowiłam dziś nie pić bo @ ma 5 dzień spóźnienia, chociaż testy wychodzą negatywne, że aż razi. Ale póki nie ma @ jest nadzieja. Zastanawiam się nad betą w poniedziałek, rzadko kiedy mialam takie spóźnienie to już by był 34dc. Pozostaje mi czekać 😏

Dziwna sytuacja, że aż takie spóźnienie. Ale w sumie u mnie zawsze regularne miesiączki a teraz odkąd sie staramy to cuda się dzieją

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Maz mi chyba nie wybaczy, ze pierwsze widzialyscie test powiedzialam mu, ze musial najpierw przejsc weryfikacje moich specjalistek czy mam do niego biec z dobra wiadomoscia czy jeszcze sie wstrzymac
Zapowiada sie brzydka pogoda dzis

Stado ma swoje prawa, nawet jeśli to stado harpii

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

za wrzesień. Niech Ci się spełnią marzenia i wszystkie plany

Gdzieś tu chyba zakpił los. Ona brzydka, brzydki on...
A taka ładna miłość...

_groooszek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 08:43   #4700
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Wlasnie mi sie przypomnialo, ze w zeszlym roku na moich urodzinach (1.11) w dobrym humorze wznioslam toast zbym na kolejnych nie mogla juz wypic i chyba to byly prorocze slowa
Tak Was polubilam, ze zamiast skupic sie na swoim pozytywnym tescie to tylko mysle o tym zebyscie jak najszybciej wszystkie do mnie dolaczyly

Stary 2017-09-03, 08:56   #4701
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry laskk

dla choroby, niech idzie precz! Zdrówka

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Przyłączam się do tych niewyspanych. Wieczorem robiłam sobie hybrydę na żelu i obudziło mnie takie swędzenie palców że prawie się popłakałam. Pół godziny próbowałam usnąć ale w końcu się poddałam i 1,5 h zdejmowałam pazury o 3 poszłam do łóżka uprzednio łykając dwa wapna i clemastin

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Wlasnie mi sie przypomnialo, ze w zeszlym roku na moich urodzinach (1.11) w dobrym humorze wznioslam toast zbym na kolejnych nie mogla juz wypic i chyba to byly prorocze slowa
Tak Was polubilam, ze zamiast skupic sie na swoim pozytywnym tescie to tylko mysle o tym zebyscie jak najszybciej wszystkie do mnie dolaczyly

Magia

A taka ładna miłość...

Stary 2017-09-03, 08:57   #4702
domii29
Zakorzenienie

Groszek

Dzisiejsza pogoda nie sprzyja mojemu mezowi, leze i czytam a on spi, wlasnie zwrocil mi uwage ze zachowuje sie za glosno i mu spac nie daje nie ma spania, napalona zona czeka a on tu spal bedzie, no niepowazny jakis

Stary 2017-09-03, 08:58   #4703
nadzieja_nadzieja
Raczkowanie

Motopana wszystkiego najlepszego 😘
Domi zdrówka dla Ciebie i małego😘
Ja też jak wysłałam też na badanie to się dowiedziałam że w ciąży jestem😂
Jestem strasznie niewyspana mała wstała 6.40 ja poszłam spać po 1 bo pilnowałam brata córki... Oczy mi się zamykają a mała tylko że mna

nadzieja_nadzieja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 09:00   #4704
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Groszek

Dzisiejsza pogoda nie sprzyja mojemu mezowi, leze i czytam a on spi, wlasnie zwrocil mi uwage ze zachowuje sie za glosno i mu spac nie daje nie ma spania, napalona zona czeka a on tu spal bedzie, no niepowazny jakis

Bierz go na śpiocha

A taka ładna miłość...

Stary 2017-09-03, 09:08   #4705
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Groszek

No cóż on taki niedomyslny

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Bierz go na śpiocha

Stary 2017-09-03, 09:09   #4706
invi_08
Zakorzenienie

Hej

Ale paskudna pogoda...

invi_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 09:13   #4707
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadzieja_nadzieja Pokaż wiadomość
Motopana wszystkiego najlepszego
Domi zdrówka dla Ciebie i małego
Ja też jak wysłałam też na badanie to się dowiedziałam że w ciąży jestem
Jestem strasznie niewyspana mała wstała 6.40 ja poszłam spać po 1 bo pilnowałam brata córki... Oczy mi się zamykają a mała tylko że mna

Czyli możemy sobie przybić piąteczke z tym wstawaniem dzieciowym

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
dla choroby, niech idzie precz! Zdrówka

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Przyłączam się do tych niewyspanych. Wieczorem robiłam sobie hybrydę na żelu i obudziło mnie takie swędzenie palców że prawie się popłakałam. Pół godziny próbowałam usnąć ale w końcu się poddałam i 1,5 h zdejmowałam pazury o 3 poszłam do łóżka uprzednio łykając dwa wapna i clemastin

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Magia

O rany to jakieś nowe lakiery miałaś czy czemu tak ? Nagle takie uczulenie - Biedna

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Cytat:
Napisane przez invi_08 Pokaż wiadomość
Hej

Ale paskudna pogoda...

Jak się czujesz Invi ?

Stary 2017-09-03, 09:16   #4708
fioleciasto
Zakorzenienie

I że zaraz znowu nowy wątek?

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-09-03, 09:16   #4709
_groooszek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invi_08 Pokaż wiadomość
Hej

Ale paskudna pogoda...

U nas też. Leje od rana i najchętniej to bym z łóżka nie wychodziła

A taka ładna miłość...

Stary 2017-09-03, 09:17   #4710
invi_08
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli możemy sobie przybić piąteczke z tym wstawaniem dzieciowym

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

O rany to jakieś nowe lakiery miałaś czy czemu tak ? Nagle takie uczulenie - Biedna

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Jak się czujesz Invi ?

A weź, coraz gorzej. Predko nie wyjde bo cisnienie ciagle mi skacze, zbijaja mi lekami. 😢
invi_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości