|
|
#4891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ - część III
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4892 | |
|
Zadomowienie
|
Lutówki 2017 ❤ - część III
Cytat:
Liczę na to ze wszystko bedzie Ok wątpię żeby koperek albo ziele angielskie uczuliło obstawiałbym pora lub selera i pewnie od tego bym zaczęła sprawdzanie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dla odmiany pierwsza dobra noc od dłuższego czasu. Zasnął o 20, zjadł o 4 i obudził się 7.15
Jak dla mnie idealnie.Dałam mu dziś kaszkę z bananem i nie smakowała. Wczoraj była z brzoskwinią i zjadł. Widać, że lubi bardziej intensywne smaki ![]() Dziś jedziemy na urodziny mojej mamy, jutro basen i jeszcze raz do mamy... więc cały weekend będzie ciężko usiąść do kompa
|
|
|
|
|
#4894 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
My jedziemy na mały shopping do Silesii. Pewnie będzie nawał ludzi bo ostatni weekend przed szkołą. Obym coś kupiła fajnego!!! Sent from my MotoG3 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Widziałyście? Może ktoś z nas wygra 😁 poszukują dzieci do Endo 😀 https://mobile.facebook.com/endopl/p...06?_rdc=1&_rdr Sent from my MotoG3 using Wizaz Forum mobile app |
|||
|
|
|
|
#4895 |
|
Zakorzenienie
|
U nas noc ok, mała spała od 20 do 7.20 z tym, że bardzo się wierciła w nocy. Rano zaglądam do paszczy a tam czwarta jedynka właśnie się przebiła
![]() Zrobiłam dziś przegląd szafy i uzbierały mi się dwa wielkie wory ciuchów do wydania. (a to oznacza uzupełnienie stanu czyli ZAKUPY!) ![]() Teraz zabieram się za obiad, muszę z grubsza ogarnąć mieszkanie przy okazji, bo dziś wpadają do nas znajomi ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Escorpio, a tą kołderkę z LM to masz bambusową czy zwykłą? Jaki rozmiar wziełaś? |
|
|
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
Escorpio gratuluję Ali siedzenia
![]() właśnie duszę pomidory z natką pietruszki, marchewką. gotuje się też ryż. także Maksio będzie miał tradycyjny obiadek - pomidorowa z ryżem ![]() wczoraj jadł łososia, ale mam opory przed podawaniem mu ryby ze słoika. pachnie jak puszka dla kota... Tż się smiał, że piątek i dlatego Maksio je rybkę ![]() jakby któraś miała problemy z marudzeniem przy ząbkowaniu polecam camilie. nam ratuje skórę. Maksio dziś spał aż do 7:40. aż nie wierzyłam. 2x na zegarek zerkałam czy to prawda...chyba faktycznie wyłącza tryb letni pomału.
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
My wyruszamy. 160km. Oby 3h to był max (remonty na s3 i ograniczenia do 40...)
U nas przedwczoraj była cudna noc. Nic nie pisałam żeby nie zapeszac.widac nie musiałam i tak kolejna to kupa. Zębów nie widzę... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
Maks ma już ponad 38 stopni szukam lekarza żeby jednak go obejrzał
|
|
|
#4899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bezpiecznej i bezproblemowej podróży ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#4900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Nadal jedziemy.... Ale mieliśmy przerwę z 40nib... A Maciek spał 1:20!!!!! Szok i niedowierzanie!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
Gorączka rosła w tempie ekspresowym. Zapalenie gardła. Śpi bidulek.
|
|
|
#4902 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sent from my MotoG3 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
|
#4903 |
|
Zadomowienie
|
Sreberko zdrowka dla Malego
w nocy jak taksie zle czulam to jedyne o czym myslalam to zeby dzieciaczki sie dobrze czuly Mam malego lobuziaka w domu- wchodzi wszedzie gdzie sie powinna masakraaaaa a Starsza byla taka grzeczna Camillia faktycznie swietna- z Starsza nie raz ratowala nam nocki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4904 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny!
Wychodzi na to że te problemy z jedzeniem to początki infekcji były 😖 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My dojechaliśmy spokojnie. Byli też jedzone Jestem zdziwiona kaszka ryżowa nominal. Niby więcej w niej ryżu jak kukurydzianej a wygląda pachnie i smakuje jak tarte chrupki kukurydziane... No kulek z tego nie da rady nie wiem ile musiałabym wsypać... Klej taki... Ratowałam amarantusem ale i tka skończyło się na jedzeniu łyżeczka... I dodam że mój worek nie miał dziurki(coś kojarzę że to o tych kaszka Ch było?) Maciek ładnie jadl. Plus 2 różyczki kalafiora dzięki borze szumiący bo inaczej bym się od mamy nasłuchala że kto to widział żeby dziecko samo jadło ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
sreberko zdrówka dla Maksia
![]() sQ juz pisałam kiedyś że te kaszki nominalu są strasznie paciajowate. dla mnie z tej firmy tylko gryczana ma sens. w ogóle szybko się robi te kaszki niemowlęce, hop siup i gotowe, co przy moim głodomorze jest fajne. szczególnie jak jestem z nim sama, a on czeka na jedzenie i strasznie się drze, bo juz chce, ale skończę co mam i będę przechodzić na normalne dorosłe kasze. już mu kupiłam póki co jaglaną. dla mojej mamy to abstrakcja to blw i się na mnie drze jak tylko o tym wspominam, że czasem Maksiowi staram się cos dać w łapkę. uważa, ze zadławię dziecko i jestem nieodpowiedzialna i poki nie skończy 9 miesięcy (nie wiem czemu akurat 9-może jakieś zalecenia sprzed 30 lat ) to nie wolno dawać nic grudkowatego nie mówiąc o pokarmach stałych. dziś kupowałam dla małego kiwi w biedrze eko było akurat i powiedziałam mamie a ona zaczęła panikować, że na pewno dam mu całe
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2017-09-02 o 18:55 |
|
|
|
|
#4908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja muszę się przejść do apteki Gemini, zobaczyć, czy mają kaszki Holle, albo czy mi je sprowadzą, bo dla dwóch kaszek nie chce mi się robić zamówienia w necie. Jutro wprowadzamy do diety małej olej rzepakowy (bio i nierafinowany), także jestem ciekawa jak nam pójdzie.
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
MartaM a masz może u siebie w mieście sieć sklepów Piotr i Paweł? tam mają kaszki Holle.
a mama na pewno by się zdenerwowała. jeszcze surowizna do tego ledwo znosi, że jabłka małemu nie gotuje. mi i siostrze wszystko przez gazę przecierała. żeby najmniejszej grudeczki nie było. podziwiam ją w sumie, że tak jej się chciało. zalecenia swoją drogą, ale ja jestem zbyt leniwa na takie zabawy.
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2017-09-02 o 19:32 |
|
|
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz jak to jest. Jak jest temat który jest obcy ro się czyta niby pamięta a później już nie jak trzeba ma żywym organizmie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam też leniwa jestem, jabłko uparowałam, rozciapałam i dałam małej z grudami ale do kaszki to już jej dam surowe
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama dziś patrzyła jak maciek je... Powiedziała że nigdy we mnie tyle cierpliwości się nie spodziewała
ale jadl ładnie fakt wszystko brudne. Woda się leje. Ale jadl ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- U nas już 2 pobudki i ryk na Maxa... Jeju co się dzieje... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017
- część III
Hej. U nas całą noc lalo i dalej leje. Wyspałam się! Hania spała od 20 do 7 bez pobudki. Już dawno tak nie było. Teraz leży i "gada". Jak zacznie się denerwować to wstanę zrobić mleko
Jutro córa do nowego przedszkola idzie. Stresuję się ![]() Ale tu cisza. Śpicie? ![]() Wysłane z mojego myPhone Cube przy użyciu Tapatalka
|
|
#4914 |
|
Zadomowienie
|
Nas obudziła kupa z samego rana
nie ma to jak dobrze zacząć dzień. Z rd najbardziej smakuje mu woda a jednak coś tam trafia do brzuszka skoro takie kupy robi przynajmniej 2-3 razy dziennie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
- część III
|
|
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
U nas właśnie pobudka
A za oknem leje i jest paskudnie..Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Nacytowalam się wczoraj i dziś d.pa :/ 3 podejścia miałam...wyjścia z wanny bo D się wybudzil ciągle.
Dzień dobry dziś więc wczoraj wróciliśmy bo pogoda się popsuła, nie było sensu siedzieć na siłę. Dawid od dłuższego czasu przed tym mocnym snem wybudza się, przekręca w prawo, lewo...nie umie zasnąć. W nocy spoko bo po jedzeniu śpi odrazy. Ale usypianie średnio co mnie irytujeU nas RD powoli...zaczynamy owoce od 3 dni bo chce kaszkę wprowadzić...a zamierzam odrazu zwykła jaglaną i może mannę... Co do wody to nawet ładnie pije. Przy asekuracji doidy a tak to albo za duży łyk albo się polejeAha jak domaga się jedzenia to zaczyna robić mmmmmmmm i przygryza dolną wargę Omg teraz patrzę a Dawid leży w łóżeczku na brzuchu i ma kocyk na głowie...wygląda jak babuleńka
|
|
|
|
|
#4918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nina właśnie zarzuciła mi wszystko, co było na stoliku nocnym... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4919 | |
|
Zadomowienie
|
- część III
Cytat:
Taka piękna pogoda to wszystkie na spacerach ![]() Ps. Powodzenia jutro w nowym przedszkolu ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#4920 | |||
|
Zakorzenienie
|
my wczoraj pojechaliśmy te wózki oglądać i wróciłam bardziej zdezorientowana niż pojechałam liczyłam bardzo na miłość do Valco ale miłości nie było w ogóle, no nie podszedł mi kompletnie Cytat:
tym można by dziury w ścianie zalepiaćCytat:
![]() Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

a taka zupkę nawet zjadł Wiec chyba bede sie tego trzymac 

Jak dla mnie idealnie.

nie wiem ile musiałabym wsypać... Klej taki... Ratowałam amarantusem ale i tka skończyło się na jedzeniu łyżeczka... I dodam że mój worek nie miał dziurki(coś kojarzę że to o tych kaszka Ch było?) 
przecierała. żeby najmniejszej grudeczki nie było. podziwiam ją w sumie, że tak jej się chciało. zalecenia swoją drogą, ale ja jestem zbyt leniwa na takie zabawy.

- część III