|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.5
Cytat:
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
300 postów - trzeba brać się do roboty
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4715 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Invi
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie już nie ma drzemek ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#4718 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7683668 1]Czeeeeeeść! Co tu się działo, cały dzień mnie nie ma i do nadrabiania jakieś marne ochłapy?! Moto z całego serca Ci życzę żeby w następne urodziny obudził Cię płacz głodnego bobaska ![]() Wszystkim, którzy mają mój fotel na oku powiadam kupujcie albowiem jest superowy i zmienili mu cenę z 9 na 8 stów w tym roku. Sama będę brać drugi szary, albo drugą kanapę - ostatecznych decyzji brak. TŻ chce tapicerować stare fotele, które powinny stać w muzeum wsi polskiej, a nie w moim salonie. Co do tego co napisała liven to ja nigdy nie bałam się, że jestem w ciąży i nie podchodzę tak do tego. Zastanawiam się za to jakiego trzeba mieć pecha, żeby się zabezpieczać i jednak zrobić dziecia. Zdaję sobie sprawę świetnie, że 99% "wpadek" to nie są żadne wpadki tylko kalendarzyki, stosunki przerywane i inne takie oh raz zapomnieliśmy no ale jednak ktoś tego pecha ma. A tu człowiek prawie z zegarkiem w ręku próbuje coś zdziałać i :upa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Oj tam już nie udawaj, że specjalnie zawiesiłaś serwer żeby było mało do nadrabiania Oblookałam te fotele i tak się zadtanawiam właśnie cenę widziałam obniżoną, turkus i szary póki co do mnie najbardziej przemawia tylko kanapy do kompletu nie mogłam znaleźć, zarzucicie linkiem ?Cytat:
ach tak to jest jak się ludzie do siebie przywiążą Cytat:
Moto wszystkiego najlepszego!!! 2 kreseczek, a reszta przyjdzie sama 😘🎂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś w nocy mi sie snilo, ze tz mnie zostawil, byl taki duzy dom, ja chcialam wziac malego i uciec a on mnie zamknal na klucz i wyszedl, wszystkie okna byly tak zamkniete ze nijak sie nie moglam z malym wydostac. Az wytluklam to okno i jakimś starym gratem ucieklam... cos jak zuk. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw semilac, teraz uczula mnie już wszystko
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Groszek czego uzywalas do pazurkow? Czesto od cleanera jest uczulenie z Semilaca. Nie tyle co od lakierow a od cleanera. Choc jak sie zalane skorki utwardzi, lub za malo utwardzi to wszystko wchodzi w reakcje. Biedna, obys szybko wyleczyla to uczulenie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Coco, maly nie wiem czy moze ale tz nawet go nie bierze, strach zeby tu nie zlapal czegoś przypadkiem. Wiadomo ludzie różni przychodzą. Do babki obok chory facet. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojej szwagierce semilac tak popalil skorki i paznokcie ze sprzedala lampe do hybryd i powiedziala ze juz nigdy w zyciu nie zrobi.Cytat:
ale lepiej ze jestes pod opieka lekarzy. Jakbys byla w domu i cos by sie dzialo to tez bys sie denerwowala. Oby te niepokojace objawy szybko minely zebys mogla wrocic do domu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4723 |
|
Raczkowanie
|
Trzymaj się dzielnie w takim razie. U nas jeszcze drzemka jest więc luz.
|
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam się dziś szykuje leniwa niedziela... I dobrze już 4dc, zaraz seksiki yeah! Pozytywna energia po części wróciła Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może spróbuję jeszcze żelu kolorowego
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się właśnie boję że teraz będzie coraz więcej przytykow z tego powodu i nawet nie wiem jak na to odpowiadać
|
|
|
#4727 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
Invi, myślałam że już w domu jesteś.. Który to tc? Musimy więcej pisać, będziesz czytać i się odstresujesz
![]() U nas też pada, a mieliśmy iść na bazarek
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4730 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Obcych to nie powinno obchodzić, bliscy za bardzo by przeżywali. Z takich ciekawostek to kiedyś ksiądz podczas kolędy moją teściową zaatakował, czemu ma tylko jedno dziecko jak taki duży dom Dobrze, że mnie tam nie było bo z chęcią zapytałabym księdza ile on ma dzieci |
|
|
|
|
#4731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Motopana, wszystkiego najlepszego, szybkich dwóch kreseczek 😘😘
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Tez jestem za toruńskim nacieraniem 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie strasznie denerwuje wypytywanie kiedy wracamy do starań
![]() Tak samo na tym ślubie - ciągle a wy kiedy, teraz wasza kolej, plepleple jak mówię, że nie mamy pieniędzy, bo kupujemy mieszkanie, to zaraz zapowietrzenie jak tooo, przecież można pożyczyć i się zwróci
|
|
#4733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do przytykow, kazdemu latwo powiedzieć wez pozyczke przecież splacisz. A potem nie daj Boze bach jedno lub oboje traci prace i kto to splaci? No i co czlowiek do inny czlowiek... jeden bez skrupułów wezmie kredyt na pol miliona na cale zycie niemal a inny sie bedzie bal na taki dlugi okres. [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7683855 1]Ja nie reaguję, zmieniam temat. Z dwojga złego wolę, żeby ktoś myślał o mnie jak o zimnej krowie, która nie chce mieć dzieci niż się litował, żałował albo dopytywał itd. Obcych to nie powinno obchodzić, bliscy za bardzo by przeżywali. Z takich ciekawostek to kiedyś ksiądz podczas kolędy moją teściową zaatakował, czemu ma tylko jedno dziecko jak taki duży dom Dobrze, że mnie tam nie było bo z chęcią zapytałabym księdza ile on ma dzieci Hahahah dobre z tym księdzem. ![]() Jak u nas ksiadz byl po koledzie i pyta sie czemu nie kp, mowie ze to moja sprawa, nie musze sie tlumaczyc. A on, no tak, co to male z tych samych kosci wyciagnie, u mnie na cycku to by wyrósł (on taki chce byc zawsze zabawny). A ja mu na to, ze lepiej, zeby sie tu nie obnazal, bo mogloby sie komus niedobrze zrobić. Nie spodziewał sie ze w ogole cos mu na to odpowiem i zaraz szybko sie zwinal pozegnal i wyszedl. W ogole jak mi maly plakal na chrzcie a on przez mikrofon "daj mu cyca, pewnie glodny" (Chrzcilismy malego zaraz po slubie) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Motopana, sto lat, spełnienia marzeń ;* Blanka ![]() Stokrotka, dalej mnie trzyma radosc z Twoich kreseczek ![]() Liven, wczoraj przyszla do mnie prostownica, zdziwiłam sie bo sobota, ale fajnie przetestowałam i jest super. Muszę isc podciac wlosy by lepiej wyglądały.Domii, duzo zdrówka dla Ciebie i syna ![]() Invi, trzymaj się tam i odpoczywaj. W ktorym jesteś teraz tc? A ja dostałam wczoraj od znajomych poduche taka dla ciężarnych i do karmienia. Super wygodna do spania ale mąż fuczy, że sie tulę do poduchy, a nie do niego i przyniósł mi dziś różyczkę żebym o nim nie zapomniała ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Teraz muszę się wziąć za robotę jeszcze bardziej bo do przyszłego poniedziałku muszę oddać pracę. Będę zaglądać do Was na ile czas pozwoli |
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie 27 tydzień Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- A tak właściwie to 27+1 czyli 28 w trakcie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie wiedzą przyjaciółki tylko Cytat:
![]() Słodkie z tą różyczką ![]() W ogóle Invi - trzymaj się kochana ![]() Domi Kuruj się! Bierz leki, bo jak będziesz słaba to nici z seksów z mężem, a tak nie może być Czosnek dobry na wszystko, pamiętaj ! (tylko może po seksach |
||
|
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kazdym razie oby Twoja mała jak najdłużej siedziała w brzuszku ;* |
|
|
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Feliska, dziękuję. A z tym imieniem to kurcze maz coraz czesciej gada o tej Agatce i coraz bardziej mi sie podoba. ale tak jak z synem, zdecydujemy pewnie po porodzie jak zobaczymy jej mala buńke i będzie od razu wiadomo które bardziej pasuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to na razie zostajemy w takim razie przy wersji bezimiennej |
|
|
|
|
#4740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zbaczycie mala to zdecydujecie. Oby tylko jeszcze posiedziala w brzuszku do terminu.
Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2017-09-03 o 11:30 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

to jakieś nowe lakiery miałaś czy czemu tak ? Nagle takie uczulenie - Biedna 

dla choroby, niech idzie precz! Zdrówka
nigdy wiecej sie mu nie zdarzylo ale moze sie juz przyzwyczail ze to zawsze on pije a ja kieruje 
cenę widziałam obniżoną, turkus i szary póki co do mnie najbardziej przemawia
tylko kanapy do kompletu nie mogłam znaleźć, zarzucicie linkiem
?
i chyba to byly prorocze slowa

testowac bede ok 19.09
już 4dc, zaraz seksiki
ale może spróbuję jeszcze żelu kolorowego