|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 2
Cytat:
![]() Ja sie witam z rana, mam jeszcze poltorej godziny snu ale pecherz jest swietnym budzikiem. O 9 prenatalne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Partner pojechał ;( 3 dni samotności... dzisiaj badania. Specjalnie się umawiałam na późną godzinę, żeby nie musiał wychodzić wcześniej z pracy, a teraz będę czekała cały dzień na badania. ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ___
|
|
|
|
#3423 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam po przerwie
![]() Na szczęście miałam możliwość Was podglądać przez weekend i teraz nic nie muszę nadganiać ![]() Jeszcze wrócę do tematu mebli z Ikei. Mam w mieszkaniu 2 wielkie szafy Pax z przesuwanymi drzwiami. Jestem z nich zadowolona. Pakowne, stabilne i mogłam je sobie ułożyć wg własnego "widzimisię". Do tego jeszcze niedawno kupiliśmy komodę Hemnesa z trzema dużymi szufladami. Na razie trzymam tam wszystko, co innego miejsca nie umiało znaleźć. A paznokcie to wolę dłuższe, ale jestem zbyt wielkim leniem żeby robić na nich cudeńka. W pracy nie mogłam mieć nawet pomalowanych. Teraz pewnie nadrobię i wykorzystam wszystkie zalegające lakiery. Dziewczyny powiedzcie mi czy test Papp-a robi się na czczo czy to obojętne? Na samym początku w głowie miałam cały plan co od którego tygodnia, a teraz mi całkiem uciekło, że to już i można go wykonać. We wtorek wizyta, a później prenatalne i pójdę pewnie z kolejną litanią pytań o wszystko. Ciepła życzę, bo u mnie szaro, buro i chyba przez cały czas mży
|
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejne pozytywne opinie o meblach Ikea Co do Pappa to wydaje mi się, że nie trzeba być na czczo. Jutro mam prenatalne i będą mi pobierać krew właśnie i nic nie mówili żeby być na czczo a mam po południu ![]() ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Witam się w okropnie deszczowy poniedziałek. Ciągle leje ![]() Nic mi się oczywiście nie chce a mam tyle pracy
|
|
|
|
|
#3425 |
|
Zadomowienie
|
Co do Ikea u nas pół mieszkania w tych meblach. Nie lubię zamawiać w ciemno z netu, a mieszkanie urządzaliśmy tanio Kębłowo. Postawiliśmy na droższe płytki, armaturę do łazienki a meble z Ikea. Nawet kuchnię mam z Ikea i jestem bardzo zadowolona.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#3426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do tego jeszcze szafka Besty (czy jakoś tak) spełnia się w roli szafki łazienkowej i ławeczka hemnesa z dwoma półkami na buty zawsze jest zarzucona torebkami i mniejsza szafa paxa, ale już z normalnymi drzwiami, w której trzymam wszystko co nie jest ubraniem ![]() Pogoda mnie dobija. A jeszcze czeka mnie rundka po urzędach dziś. Aż mi się nie chce |
|
|
|
|
#3428 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, u mnie szaro, biuro i deszczowo.
Oczywiście poranny zwrot zaliczony Co do pappa to nie trzeba być na czczo Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Miłego dnia dziewczynki
|
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Mój grzeczny piesek wytrzymał całą noc i tylko popiskiwał żeby mnie obudzić rano
Jesteśmy już po spacerku ale dość szybko wróciłam bo ledwo co wstałam i się wstydzę chodzić taka nieogarnięta zwłaszcza jak jest dzień roboczy Dzisiaj muszę pojechać do pracy odwieźć kolejne L4 a po drodze wstąpię na pocztę coś wysłać
|
|
|
|
#3430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam wrażenie niestety, że z sezon na sezon żarty są coraz słabsze
|
|
|
#3431 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
Wczoraj rano byliśmy na grzybach Sobotni wieczór przeleżałam w łóżku, bo bolał mnie brzuch, ciągnął i nie było to za miłe uczucie, ale widzę, że już rośnie i to całkiem całkiem, także to chyba tylko dlatego. Baaaaardzo nie chce mi się dzisiaj siedzieć w pracy,ale cóż...byle do 16. |
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
mi też tak bardzo nie chce mi się siedzieć w pracy. Tak dobrze się dzisiaj spało a pogoda nie zachęcała do wstawania.
|
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak włączam to każę mi przełączać
|
|
|
#3434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
). Czekam na jutrzejsze wizyty i potwierdzenie, że wszystko w porządku.
|
|
|
|
|
#3436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3437 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie 😊 to chyba z każdej strony dzisiaj brzydko i ponuro. Dziś ostatni dzień mojego urlopu, po 4 tygodniach leniuchowania trzeba wrócić w papiery 😐a nie chce mi się. Czeka mnie też rozmowa z kierownikiem i szefową...aż strach pomyśleć. Co do programów to lubię Master Chefa , a serial- od zawsze, tak samo śmieszni Przyjaciele 😍
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry w poniedzialek
|
|
|
|
#3439 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() U nas też szaro, buro i ponuro za dzisiejsze wizyty Czekamy na dobre wieści Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3440 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
u mnie póki co słońce się przebija przez chmury, niemniej zimno jest, rozważam noszenie czapki od rana szczególnie, że wczoraj obudziłam się z bolącym gardłem i chciałabym uniknąć przeziębienia...co do seriali to ja preferuję zagraniczne, żadnych show nie oglądam, a z pl seriali to tylko Przyjaciółki, choć nie jestem na bieżąco, bo ostatniego sezonu nie oglądałam ![]() powiedziałam w pracy, szefowa przyjęła lepiej niż myślałam, także kamień mi spadł z serca mam tylko mówić, jak będę się gorzej czuć
|
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w ten deszczowy pracujący poranek
W weekend odpoczeliśmy z mężem ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty
|
|
|
|
#3442 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam na myśli oczywiscie PrzyjaciolWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3443 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jak będę na L4 to nadrobię ![]() Ooo Przyjaciele świetny serial ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
Zazdroszczę ! U mnie jeszcze w pracy nikt nie wie, nie wiem kiedy powiedzieć i nie chcę mówić ![]()
|
||
|
|
|
#3445 |
|
Rozeznanie
|
Co do seriali , to ja z Mężem zmęczyłam ostatnio całą Grę o tron
Z polskich produkcji to jakoś nic mnie nigdy nie porwało, nie jestem fanką tych wszystkich programów i seriali. Mogłabym oglądać na okrągło Masterchefa, doradcę smaku itd. |
|
|
|
#3446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Coś wizaż od wczoraj nawala
![]() Tak mi się nie chce jechać z tym L4 :/ Muszę jeszcze włosy wysuszyć i się umalować. |
|
|
|
#3448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo, a kiedy planujesz powiedzieć?
|
|
|
|
#3450 |
|
Zadomowienie
|
Jutro wracam do pracy. Najpierw na spokojnie porozmawiam z kierowniczką, dam jej chwilę, żeby się zaprzyjaźnila z tą myślą i zaakceptowała mój pomysł na zmiany w referacie. Wtedy, może w piątek przed weekendem powiem szefowej. Najlepiej w piątek 😎 bo będzie miała cały weekend na oswojenie się z myślą, że w końcu pomyślałam o sobie. Taki mam plan. Tak czy owak, to musi być piątek 😄
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Najgorsze jest to, że im dłużej będziemy zwlekać, tym gorzej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

normalnie foch i obraza majestatu. 

___

13.03.2008
od 11. września startuje. A modelki pewnie Mąż będzie chciał oglądać bo on lubi te wszystkie tap madl 
Nie ma co, dali dobre zakończenie ostatniego odcinka przed wakacjami...

mi też tak bardzo nie chce mi się siedzieć w pracy. Tak dobrze się dzisiaj spało a pogoda nie zachęcała do wstawania.

za dzisiejsze wizyty