|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ - część III
Fantazja takie
![]() New Cute Rabbit Bunny Ears Hat Toddler Baby Kid Crochet Knitted Earflap Hat Warm Cap http://s.aliexpress.com/iuIfQNbQ (from AliExpress Android) 2017 Spring Autumn Winter Infant Toddler Knitted Hat Rabbit Long Ear Baby Bunny Beanie Cap http://s.aliexpress.com/IbAjamIV (from AliExpress Android) Summer Infant Baby Half Head Visor Sun Hat Toddler Boys Girls With Cute Ear Cotton Blends Cap for 0 to 1 Years http://s.aliexpress.com/6rUbUvM3 (from AliExpress Android) ta na jesień bardziej Winter Warmer Infant Girls Boys Wool Fur Pompom Ball Newborn Baby Kids Knitted Hat http://s.aliexpress.com/yeIbaqYV (from AliExpress Android) ta mam z tamtego roku! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4952 | ||||
|
Zakorzenienie
|
coś chyba i Nadię bierze... ciąga sporo noskiem i pokasłuje, temperatury nie ma póki co ale już jestem zestresowana
póki co z TZ zabezpieczamy siebie, może się uda jakoś to łagodnie dla małej ogarnąćCytat:
papierem się nie martw - Nadia zdążyła w 3 minut dosłownie pożreć rogi książeczki kontrastowej i ma się dobrze zostawiłam ją z tą książeczką i poszłam do toalety a jak wróciłam to cała tekturka z rogów była wyciumkanaCytat:
![]() Cytat:
w ogóle TZ rodzice od lat wspominają jak go kiedyś położyli na pufie (!) i zleciał (no niewiarygodne) i przez te ich opowieści byłam i jestem przez to tak ześwirowana na tym punkcie, że Nadii od urodzenia ani razu nie położyłam na kanapie ani niczym podobnym Cytat:
ah i w ogóle zarzekałam się jakiś czas temu, że małej kupię butki dopiero jak zacznie chodzić ale doszłam do wniosku, że zamówię jej coś miękkiego z miesiem w środku na jesień bo jednak chłodno się już robi - w śpiwór jej jeszcze nie wsadzę bo się ugotuje a znowu nie będę jej w samych skarpetkach ciągać na spacery - generalnie to jak się zarzekałam, że mi butki niepotrzebne to chyba zapomniałam, że dziecko w gondoli ma trochę inne warunki niż dziecko w spacerówce
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2017-09-03 o 23:15 |
||||
|
|
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze taką czapeczke berecik a nie komoniarke
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak był tydzień bio.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4955 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sq a kamizelkę i kurteczkę tez masz z Ali ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
Ja butki tez zamówiłam na Ali ;P mam takie: 1. http://s.aliexpress.com/me6bIZfy 2. http://s.aliexpress.com/I3Uj2QvI 3. http://s.aliexpress.com/2IvEj6fY Najfajniejsze 1 i 3 bo mięciutkie i ocieplane 2 sa sztywne i nawet cieżko nałożyć ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#4957 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry 😊
Synek w przedszkolu, malutka do babci a ja na 10 do pracy. Wyjście z domu średnio nam wyszło, ale pocwiczymy i będzie dobrze 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4958 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie to czeka za tydzień Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#4959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zimowe po 15-20dolaroe to się nie opłaca... A nic specjalnego Cytat:
|
|
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia dla wszystkich przedszkolaków 😊! Córcia poszła zadowolona, a mi tak jakoś tak pusto w domu 😐.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
|
|
|
#4961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
wstałam przed 8 bo między 8 a 15 mamy nie mieć wody, więc musiałam się ogarnąć i ponabierać wody gdzie trzeba a Dejwo nie robił kupy od tygodnia i coś czuję, że zrobi ją właśnie w tym niedogodnym dla nas momencie ejjj a jadł buraka wczoraj i nic, morelę i gruszkę wcześniej i też nicCytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
|
|
|
#4963 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry 🌸🌸🌸
Powodzenia w nowym roku przedszkolnym 😁 Guz narazie niezsiniał, nawet jest trochę bledszy 😀 wstaliśmy o 7 i próbujemy właśnie na pierwszą drzemkę 😀 od kilku nocy jest lepiej ze spaniem, dzisiaj nawet spał od 23:30 do 5 ciągiem. Szok! Nie pamiętam kiedy ostatnio się to zdarzyło 😮 ale chyba ze 3 miesiące temu. Sent from my MotoG3 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#4964 |
|
Zakorzenienie
|
Jak kupować buty dla malucha? tzn. jak dobierać rozmiar? stopę zmierzyć? wybaczcie, ale nawet nie wiem, jakie są rozmiary
![]() SZCZEPIENIA: W środę mijają 2 tyg od szczepienia 6w1....za 2 tyg mieliśmy iść na pneumo. I pytanie, czy wg Was brać tą na nfz 10-walentną, czy płatną 13-walentną? jak to u Was jest? |
|
|
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. U nas dziś beznadziejna pogoda, z resztą podobnie jak wczoraj. Zaraz się zbieramy z Kają do Biedry po zakupy na obiad, bo później ma cały czas lać
|
|
|
|
|
#4966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mhm ja wzięłam na 7-12 mcy to wychodzi jakieś 12 cm. 13-18 mcy to chyba 14-15 cm. Przynajmniej tak wychodzi z rozmiarówek z różnych aukcji. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- A i chyba te tez zamówię ;P Zobacz, co znalazłem w AliExpress http://s.aliexpress.com/77Jnm6Zr Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
chyba 3 raz piszę post
wizaż mnie osłabia ostatniokciuki za wszystkich przedszkolaków i za wszystkie mamy wracające do pracy ![]() co do bucików to na aukcjach są informacje, że powinno się brać 0,5 - 1 cm większe niż stopa dziecka - Nadii stopa miała dwa tygodnie temu 10,5cm więc ja jej brałam te buciki na 12 cm i myślę, że powinno wyjść ok jak jeszcze skarpeta dojdzie
|
|
|
#4969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwa. Ja też nie ogarniam rozmiarów... Do dziś nie wiem jak kupuje się skarpetki ![]() Trzy. Mam jeszcze rękawiczki za niecałego dolara i trochę droższe. Wzięłam 4 pary bo my nawet smoczki gubimy a jak żłobek dojdzie to już w ogóle... White, Blue, Gray Kids Dot Star Heart Pattern Mittens Boys Girls Soft Knitting Warm Gloves Fashion http://s.aliexpress.com/euuimiYR (from AliExpress Android) New Arrival Winter Baby Boys Girls Knitted Gloves Warm Rope Full Finger Mittens Gloves for Children Toddler Kids CX935216 http://s.aliexpress.com/j6fYf26V (from AliExpress Android) Przy okazji kurtki na wiosnę jesień Baby Boy Autum Winter Jackets Long Sleeve Softshell Jacket Kids Active Hooded Coat 2-6 Years http://s.aliexpress.com/NbQ3yuY3 (from AliExpress Android) 70-120cm 2017 Spring Jacket Boys Girls Kids Outerwear Cute Car Windbreaker Coats Fashion Print Canvas Baby Children Clothing http://s.aliexpress.com/7bUvUBrU (from AliExpress Android) I mam tanie to wrzucę wam też skarpetki 5 Pairs Socks Set Baby Boy Girl Cotton Cartoon Candy Colors Dot, breathable, stylish Socks Infant Toddler Kids Soft Sock http://s.aliexpress.com/IVzYruqy (from AliExpress Android) choć ja Zamówiłam je za 6zl... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4970 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moj tez ma 11 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
Mam te pierwsze rękawiczki w koszyku sa tez juz te drugie ;P Kurteczka w samochody jest super , jaki rozmiar wzięłaś ? I jak wypada jakościowo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakościowo podobno fajna. Jak przyjdzie to dam znać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzieki ja trochę tych kuponów nie ogarniam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
Uduszę was! Przez te wasze linki zamówiłam Kai już od rana 4 pary butów na zimę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, powoli pakuję nas na wakacje. A raczej robię listę potrzebnych rzeczy Powiedzcie mi co mam kupić na ewentualną gorączkę i przy jakiej temperaturze zaczynać zbijać??---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
Dobrze, że nie umiem z Ali zamawiać, bo bym poszła z torbami ![]() Choć przyznam, że mini Emu mnie kuszą
|
||
|
|
|
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niektórzy czekają do 38.5 żeby organizm powalczy sam ale u nas to była kwestia 10 min więc jak widziałam 38.2 to dawałam czasami mierzyłam hak już było 38.8... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- I przede wszystkim termometr inny niż laser do głowy. Może do ucha lepszy ale ja miałam taki zwykly. Jak nic nie było to laser mi wystarczył... Pojawila się gorączka i raz 38 raz 38.8 raz 37.8 w zależności od tego czy mierzyłam na czole czy czubku głowy czy na boku... Zglupialam i kupiłam szybko taki jak do owulacji i mierzyłam w buzi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, u nas znów kiepska noc. Ja nie wiem, Nina po 2:00 jak sie obraca na bok, brzuch lub plecy to zaczyna płakać. Miala tak ktoras? Uspokaja się dopiero w naszym łóżku, a ja jestem wykończona tym wspolnym spaniem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A druga sprawa czy wadze dzieci też tak wala głową w łóżeczko? Odkładam mojego najbardziej po lewej. Leży na boku twarzą do lewej krawędzi łóżeczka. No prawie nosem w ochraniacz. Nagle leci na plecy na bok i na brzuch chce... Tylko że będąc na boku unosi głowę tak że na brzuchu ładuje z głową w górze... Spoko, odkłada do spania ale za każdym razem robi to z takim zamachem że ta głową wali w drugą stronę łóżeczka... Czasami mnie budzi to jak mocno walnie... Później próbuje na plecy wrócić (odkłada głowę jak najdalej się da na lewo znowu... Jak się nie udaje to chce nią cofnąć i znowu ☠☠☠ w łóżeczko... Mam już poowijane rozkami, kocami... Czasami tak wali że nie wiem czy go nie obudzić i nie obserwowac... :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Nina tez sie obija o szczebelki. Aktualnie ma guza na czole.
Ja bym chciala, zeby ona juz spala w swoim pokoju ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

póki co z TZ zabezpieczamy siebie, może się uda jakoś to łagodnie dla małej ogarnąć
Mi oliwa z oliwek śmierdzi, wiec na razie jest rzepakowy, jak nie podejdzie to spróbuję lniany.
wydarlam jej z buzi resztki i nie wiem czy cos polknela czy nie
zostawiłam ją z tą książeczką i poszłam do toalety a jak wróciłam to cała tekturka z rogów była wyciumkana

ejjj a jadł buraka wczoraj i nic, morelę i gruszkę wcześniej i też nic